Pielisentien pysäköintitaskut

pitäisi.olla.selvää

Täällä oli viestiketju Pielisentien pysäköintitaskujen käytöstä ja ihmeteltiin, miksi pysäköintiruutuja ei ole maalattu valkoisella maalilla. Sokea Reettakin näkee, ettei maalia tarvita, koska ruudut on merkitty hyvin selvästi punaisilla tiilivarveilla sekä pituussuuntaan että poikittain. Määräysten mukaan pysäköintitaskun koko on levydeltään 2 m ja pituudeltaan 6 m. Leveys on vain 2 m sen takia, koska kummallakaan sivulla ei ole pysäköityä ajoneuvoa haittaamassa autosta poistumista. Ajoneuvon on oltava ruudun sisällä eikä suinkaan vinossa, jolloin osa autosta ulottuu jalkakäytävälle. Jalkakäytävälle ei saa pysäköidä. Tällaisista tapauksista poliisi on huomauttanut törkeimpiä kuljettajia.

28

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kikkeliä

      On sinulla huolet. Onko hondasi varmaa aina aivan huor... eiku suorassa?

      • kikkelipojalle

        Voit keskittyä kikkelihommiisi. Älä sekaannu aikuisten asioihin. Kurahousut taitaa olla sinulle liian kuumat tällaisella heleteellä.


    • hahahahhhhhaaaaaaaa

      Minä pysäköin aina vinoon ihan pirúuttani että tuommoisia kyyliä ottaa pattiin niinkuin ketjun aloittaja, etkä kyylä voi asialle mitään!

      • hahhahhaa.vaan.sinulle

        Kyylä ei voi, vaan poliisi antaa sinunlaiselle pöljälle sakot.


      • ILoveKikkeli
        hahhahhaa.vaan.sinulle kirjoitti:

        Kyylä ei voi, vaan poliisi antaa sinunlaiselle pöljälle sakot.

        Ei ole antanut sakkoja vaan pelkän huomautuksen. Huonosti pysäköity ei ole sala kuin laittomasti pysäköity.


    • öo9eyhodfuioehiiuhedf

      Nyt kyylää harmittaa kun autot on vinoon parkkeerattu! Tule mittaamaan mitan kanssa paljonko autot on vinossa, niin saat syödä sen mittasi ja vielä nyrkillä nenään!

      • nopeus.ratkaisee

        Eipä sinusta ole nyrkittäjäksi. Et ehdi edes simiäsi räpäyttää kun olet jo ketarat ojossa asfaltilla.


      • vielä.nopeampi
        nopeus.ratkaisee kirjoitti:

        Eipä sinusta ole nyrkittäjäksi. Et ehdi edes simiäsi räpäyttää kun olet jo ketarat ojossa asfaltilla.

        Sinä olet lasaretissa ennekuin ehdit käsivarsi siimojasi ojennella minua kohti!


      • kaikista.vahvin

        Harvoinpa näkee tälläkään palstalla noin tyylipuhdasta hiekkalaatikkopoikien otattelu. Kohta teidän olisi syytä ryhtyä, alahuuli hieman väpättäen, toteamaan, että meidänpä isi on sata kertaa vahvempi kuin teidän isi. 😉💪


    • vielä.nopeampi

      No kaikki tekin otatte todesta, eikö teillä ole enää huumorintajua!

    • nytrepes

      Kohta tulee talvi ja niin viivat kuin taskukin täyttyy lumikinosten alle,joten voi vied'ä autonsa ihan muualle. Olen muuten monen kaupungin keskustoissa nähnyt,kuinka pysäköitialueiden järjestelyllä saadaan asiakkaat joko kadotettua liikkeistä,tai haalittua lisää,näissä asioissa näyttää S-porukalla olevan hyvin saunotut suhteet katusuunitelmien tekijöihin.

    • puuhimmelit.perseestä

      Meikä pärjää kun on S-marketin, Citymarketin ja Lidlin parkkipaikat, muita en juuri tarvitse! Noilla parkkipaikoilla on harvemmin lunta talvella haitaksi asti!
      Parkkitasku joutaakin epäkäytännöllisinä lumivarastoiksi talvella!

    • tiedähäntä

      Nykyisin pitää autolla päästä mahdollisimman lähelle liikettä autolla,jos meinaa saada asiakkaita käymään ostoksilla. Usein nykysuunittelussa pienet kadunvarsiliikkeet jäävät ilman parkkipaikkoja,kun vanhat kauppojen edessä olleet vinopysäköinti alueet poistetaan. Olin joskus kuulevinani,että jollakin katusuunitelmien tekijällä ei ollut edes ajokorttia,joten jälki ilmeisesti näkyy.

      • Donald.Trump

        Well, kirjiutuksestasi nakee etta sinulla ei ole katusuunnittelusta tietoa


      • menisit.kouluun
        Donald.Trump kirjoitti:

        Well, kirjiutuksestasi nakee etta sinulla ei ole katusuunnittelusta tietoa

        Sinun tekstistäsi näkee, että sinulla ei ole suomen kielen oikeinkirjoituksesta ja kieliopista mitään tietoa.


    • puuhimmelit.perseestä

      Se vaan on liikuntarajoitteisen päästävä mahdollisimman lähelle sitä kauppaa autolla? Ei minua haittaa jos joku haluaa kävellä asiakseen ja jättää autonsa vaikka kilometrin päähän, mutta kun meitä on sellaisia jotka ei voi kävellä erityisistä syistä pitempiä matkoja? Joten ei teiltä valittajat valituksenaihe lopu, koska aina on joku joka ajaa lähelle kauppaa autollaan! Mutta jospa toiveeni kuullaan ja tekin valittajat joskus joudutte samaan tilanteeseen ja sitten mietititte oliko valituksissanne mitään aihetta!
      Parkkitaskuista senverran että miten siitä sen 2 metrin rajoissa pääsee sellainen jolla on pyörätuoli mukana? Ajaako hän autonsa niin kadunviereen ettei vaan toinenpuoli autosta ole jalkakäytävällä, ja sitten laskeutuu autosta siihen ajoradalle ja lähtee siitä pyörätuolilla? Voihan olla että joku kyylä on mittanauhan kanssa passissa, ja tutkii onko auto vinossa minkäverran!
      Voittehan sanoa että on invapaikkoja mistä lähteä, mutta niitä ei olekkaan joka liikkeen edessä!

    • mesomista

      Sen kirjuutin minkä kirjuutin,mutta toivoisi katurakennusinsinööriltä tasapuolista kohtelua pysäköintipaikkojen suhteen katujen varsilla oleville liikkeille,koska pienyrittäjäkin tarvitsee asiakkaita. Isot ketjut mesoo missä haluaa,koska heillä on vara valita,jos kauppa ei käy,niin lyödään luukut kiinni ja otetaan rahat muulta paikkakunnalta.

    • mikä.invalidi

      Onkohan taksikuskinakin touhuava valkolierihattuinen "piirimyyjä" invalidi, kun se ajaa taksinsa ABC aseman pääoven viereen invapaikoille? Varmaan ajaisi sisällekin, jos pääsisi ovista!

      • ei.rikostuomioita

        Olokoon vaikka mummon vanha olkihattu.


      • V.Dorff
        ei.rikostuomioita kirjoitti:

        Olokoon vaikka mummon vanha olkihattu.

        Esson kohdalla autolla yli!


    • lkhjjhgfvcfgyfcsyg

      Ei ole kahta metriä siitä kadun reunasta siihen punaiseen kivetykseen jos se on jalkakäytävän reuna? On ehkä 1.50 senttiä, käykääpä katsomassa!
      Varmaan on vaihdettava pienempään autoon että saa pysäköityä ettei kusipääkyylääjä taas hermostu!

      • ite.oot

        Tiilivarvit ovat pysäköintiruutua, samoin kuin maalatut valkoiset viivat.


    • iujhgrdfghjcvbnm

      Eikös raja yleensä merkitä keskeltä keskelle, eli siihen tiilivarvin keskelle!

      • on.liikkumavaraa

        Hyvä kommentti. Saattaa olla juuri näin.


    • varautumista

      Täällä köyhässä karjalassa ei tarvitse parkkipaikkoja kuin mopoautoille. Nämä seuduthan jää EU- herroille metsästysalueiksi ja Vieki nousee uuteen kukoitukseen,kun sinne kunnostetaan lentokenttä herrojen suihkukoneille ja tietysti huippuravintola,että pääsevät lähelle metsästysmaitaan ryyppäämään.

      • kentälle.lentänyt

    • Halvalla.tehdään

      Oikein! Ensivuoden alusta ruvetaan semmoisten työstäkieltäytyvien ihmisten voimin rakentamaan jatkopätkää, eli jatkamaan lentokentän jatkoa pakkotyölaitoksen ominaisuudessa!
      Kaikki Lieksan, Nurmeksen,Juuan ja Valtimon lusmut, mihet ja naiset joutuu pakkotöihin lentokenttätyömaalle! Tarkoitus on jatkaa kiitotietä Viekijoen yli sinne kohti Kuohattia niin pitkälle että myös Airbus 320 ja isot Antonov koneet saa tarppeksi laskeutumis ja kiihdytystilaa! Helikoptereita varten tehdään oma nurkkaus, ja anotaan lupaa ampua hirviä, susia, kettuja ja jäniksiä helikopterista korvausta vastaan!
      Märäjälahdella ja Reunatiellä on tarpeeksi ilmailualalle ja konepuolelle koulutettua porukkaa työnjohtotehtäviin! Senverran annetaan joustoa että naiset saa toimia työmaaruokalan keittiössä ja työnjohdon viihdytysjoukoissa, muut lusmut ja juopot saa tulla toimeen omin käsin! Pahimmat juopot jotka vapisee eniten joutuu pitelemään seulaa kivimurskaamolla, niinollen säästämme sähköä kun seula tärisee ilman moottoria! Osa pahimmista juopoista antaa kaasua hengitysilmastaan kun tehdään terminaalin kattohuopatöitä ja kaasua tarvitaan sulattamaan pikeä kattohuovasta!

    • piuhakiinni

      EU-n herrojen päätöksellä Lieksan ja Nurmeksen kaupungit yhdistetään ja keskuspaikaksi tulee puolivälissä oleva Vieki,mutta nimi pitää kuulema vaihtaa MATULAKSI,koska kansainvälisyys lisääntyy niin räjähdysmäisesti. EU-herrat haluaa nähdä elämysmatkallaan karhujen,susien ja ilvesten lisäksi kaikenväriset ja kokoiset kansalaiset,keitä he hallitsee ja veroja määräilee metsikössä luonnon helmassa juoksentelemassa. Asutus alkaa laajenemaan räjähdysmäisesti,joten työttömyys on menneen talven lumia. Viekin keskustasta vähällä käytöllä kulkeva joki avataan jälleen vesiliikenteelle,josta turistit pääsee pientä korvausta vastaan mielenkiintoiselle järvivaellukselle,joten vesiliikennekin elpyy,koska Lieksa ja Nurmes eivät yksin siihen pystyneet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe