Kuis dingo paukkui rovaniemellä!?!

Dingooo

Olikos dingo hyvä?

6

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rovaniemistart

      Keikka hyvä, uusi kokoonpano sai ihan kelpo startin,. Aikainen soittoajankohta oli negatiivinen yllätys, Dingo olisi kuulunut lavalle Popedan jälkeen. Saska saattaa olla jopa parhaimpia rumpaleita tässä maassa, mies paukutti kuin heavy bändissä ja soitto oli tarkkaa. Tyttö kiippareissa ei ainakaan ole kopio Nuotiosta, hivenen oli sovitettu uudelleen kiippari soundia, neidon soittokalusto näytti vaatimattomalle kun vertasin Nuotion viime kesän kioskia. Ilmeisesti Dingolla ei ole omaa keikkabussia niin ymmärrän ettei tuonne lavalle varsinkaan tälläiselle pistokeikalle roudata kuin se mikä on oikeasti tarpeellista. Pepe ja Jonttu ovat vanhoja ammattilaisia ja Dingo biisit tulevat heiltä selkäytimestä. Pepen kanssa on varmasti rumpalin helppo soittaa, tarkkaa työtä tekee vanha herra. Dingo-kippari oli selvinpäin ja perusvarmaa Nipaa. On miehellä edelleen taito saada porukka bailaamaan. Kitara kipparilla on kyllä turha varuste keikoilla, suosittelen jättämään kotiin odottamaan biisien tekoa. Jonttu osaa hoitaa tuon kitaransoiton kuitenkin niin paljon paremmin.

      Tässä kokonaisuudessa oikeastaan ihmetystä herättää ainoastaan se että miten Dingo oli niin helvetin surkea livenä koko 2000-luvun? Oliko alkoholi se syy? Vasta 2016 vuonnna alkoi nousu kun Virolaiset tuli bändiin. Nyt ollaan näköjään pysytty samalla hyvällä tasolla.
      Soittamisen ilo oli käsinkosketeltava Rovaniemellä, Jonttukin oli hymy huulilla vaikka vakavamielinen on aina ollut. Ilmeisesti tälläinen verkkainen keikkatahti sopii bändille kun kilsoja on kuitenkin jo takana. Paljon väsyneempi oli Popeda, he toki heittävät keikkaa aivan valtavasti kesäaikaan niin sen ymmärtää, ei ole helppoa tuossa iässä kiertää joka ainoa kyläjuhla mitä maasta löytyy.



      Dingolle 8/10 pistettä keikasta.

      • terppola

        Mitä biisejä kuultiin? Tähtenä taivaalla?


    • RebelScum

      Jykevä meininki oli, vaikka rumpali olikin telonut itsensä motocross-onnettomuudessa ihan äskettäin. Olikohan jopa edellisenä päivänä.

      Tähtenä taivaalla sai komean kantaesityksen. Muita biisejä setissä (ei välttämättä tässä järjestyksessä ja jotain voi unohtua):
      Sinä ja minä
      Elämäni sankari
      Nahkatakkinen tyttö
      Perjantai
      Lähetyssaarnaaja
      Aino
      Kulkuri ja kaunotar
      Kirjoitan
      Autiotalo
      Rio ohoi
      Levoton tuhkimo

    • Zorlim

      Dingo rokkasi kuin viimeistä päivää, paljon kovempi kuin Popeda! Aivan mahtava meno alusta loppuun. Oli ensimmäinen kerta kun todistin Dingoa livenä. Hyvin sopii Leena ja Saska bändiin. Kyllä oli mukavaa nauttia hyvistä biiseistä. Jalat ja selkä on hajalla nyt siitä kaikesta hyppimisestä ja taputtamisesta. Bändikin nautti selvästi esiintymisestä.

    • keikkadingook

      Zorlim kiteytti asian. Dingon vei ihan pystyyn koko muun kattauksen. Miettikää ensimmäinen keikka tänä vuonna ja keikkakin alkoi jo alkuillasta, silti noin kova pläjäys tuohon paikkaan ja aikaan.
      On se vain ihmeellistä että tuollainen bändi ei soittanut Ruisrockissa, Suomipopissa, iskelmäfestivaaleilla, Himos juhannuksessa tai RMJ festivaaleilla. Joku taho joko sorsii Dingo bändiä tai heillä ei ollut halua tai aikaa soittaa noilla festivaaleilla.
      En ainakaan itse haluaisi edes soittaa Dingon jälkeen festareilla, sen verran oli vahva yhtye livenä tällä hetkellä. Laulut ovat vanhoja joten uusi levy tuon singlen jälkeen voisi olla hyvä tehdä. Ei uusi single huono ole mutta on siellä potentiaalia tehdä vielä iskevämpää poprockkia.
      Dingo on ottanut faktat tosissaan, ei ole medianäkyvin bändi enään, eikä kaunein (poislukien Awa) Vetävät varmasti myös tulevat keikat täysillä ja oma näkemys on se että yhtyeen suosio tulee nousemaan vielä paljon! Tulee vielä aika kun tämä yhtye pyydetään keikoille, sitä ei tarvitse ohjelmatoimiston myydä.
      Onhan tuollaisien keikkojen onnistuminen noin hyvin varmasti melkoisen hienoa myös Jontulle ja Pepelle, ikää on miekkosilla mutta yleisö on menossa mukana kuin kasarilla.
      Bändin ulkoinen kuosi on nykyään kyllä aika karu, ihan kuin tulisivat suoraan rannalta tai raksalta keikalle, siihen puketumiseen voisi kyllä vähän poppoo panostaa, tosin mielipide on vain omani.

    • keikkadingookg

      Se viel että seuraavan kerran sitten näen bändin Laukaan satamassa. Sielläkin ovat järjestäjät laittaneet soittoajankohdat päin sitä ihteään. Dingon jälkeen Kolmas Nainen ja Happoradio. Uskallan pistää Jägermeister pullon vetoa että kovin melu on Dingon keikalla sinä iltana. Kaikki kunnia kaikille muillekin esiintyjille mutta näin se vaan on mennyt nyt parina viime vuotena. En haluaisi olla Tykin tai Hanhiniemen housuissa siellä=) Hyviä keikkoja toki toivon kaikille. Suomi on hieno maa kun meillä on Suomirock. Ei ole Ruottalaisilla vastaavaa genreä=)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe