Bad Wheels

Piipaappaluula

On se tuo tuleva jenkkiautotapahtuma aika kummallinen. Autonsa näytille tuovat joutuvat siitä maksamaan että yleisö saa maksua vastaan tulla autoja katsomaan. Potin kerää sitten yksi henkilö.
Sen minä vielä ymmärtäisin jos tapahtuma olisi useampipäiväinen ja toisi niitä psljon kaivattuja euroja paikallisille yrittäjille. Nyt lähes kaikki osanottajat viipyvät Pieksämäellä vai muutaman tunnin eli eivät juuri jätä riihikuivaa kaupunkiin.
Toivoisin, että jatkossa tapahtuma alkaisi vaikka perjantaina jollakin kovalla rockkonsertilla. Lauantsina olisi autonäyttely ja muut oheistspapahtumat ja sunnuntaina autoparaati.
Nyt muutaman tunnin tapahtumaa hehkutetaan liikaa sen merkitykseen nähden. Minua ei enää vuosittain identtisesti toistuva juttu enää kiinnosta. Tapatuman pitää uudistua. Katsokaapa miten hiljaista kaupungissa on lauantaina klo19. Ulkopaikkakuntalaiset ovat kaasutelleet pois ja torin laidalla seisovat vain minä ja Morrison.
Ja joku laxkee jossakin rahojaan ja myhäilee..." kohtuuullinen tuntipalkka " js talkoolaiset muistelevat kaiholla kahdeksan tunnin työstä saamaansa grillimakkaraa.
Hyvää kesää kaikille.

237

3346

Vastaukset

 • Joo, aika tyhmä tapahtuma. Ei ole sitä ideaa ollenkaan paitsi yksi henkilö nyhtää pääsymaksuina kahisevat itselleen. Sinne vaan järkkäriksi ., työstä pitää maksaa PALKKAA siis rahaa vaikka opiskelijoille jotka varmaan sitä tarvitsevat ihan akuutisti.

 • Niin, tehdään hirmu homma. Aidataan suuri alue , jaetaan joka paikkkaan viikoiksi rumia julisteita pilaamaan katukuvaa, ja kailki vain kahdeksan tunnin takia..
  Moni varmaan ajattelee, että onhan tuokin tyhjää parempi. Niin onkin, mutta ei paljon muuta.

 • No siinäpä tuli taas savolaista asennetta. Tuohon kateuteen ja ääliömäisyyteen perustuu savolaisten elämänasenne. Vähempikin riittää ja taas tulee liian hyvää...

 • "Tapahtuman pitää uudistua. "

  Tapahtumahan uudistuu kun se siirtyy Kuopioon suurempien tilojen vuoksi!

  Monipäiväisen tapahtuman pullonkaulana on ollut Pieksämäeltä puuttuva majoituskapasiteetti. Moni haluaisi olla useamman päivän, mutta yöpyminen ei ole mahdollista.
  Siirto kuopioon ratkaisee kerralla sekä riittävän suuren näyttelyalueen että majoituksen.
  Päätös johtuu siitä että Pieksämäelle suunniteltu (Selkiön) tapahtumapuisto ja Veturiareenan yhteyteen suunniteltu hotelli eivät ole ottaneet eläkeläisistä koostuvassa kaupunginvaltuustossa ja hallituksessa kipinää.

 • Juu, juu. ..Piieksämäkeä pienemmillä paiikkakunnilla,kin kuten Kaustisilla,Suonenjoella, Ikaallisissa, Sonkajärvellä, Kiuruvedellä, Kuhmossa, Viitasaarella järjestetään jops viikon kestäviä isoia festivaalejaa, kun on tarjolla perhe- ja koulumajoitusta..
  Onhan tuo järjestäjä uhjkailluut ennenkin vievänsä tapahtuman muuslle. Se siitä kotiseuturakkaudesta. Sitten mennään Kuopioon useammaksi päiväksi lomailemaan ja kaikki ovat tyytyväisiä.
  Kun sattus vielä Kalpan peli samaan sikaan ja Matkuksessa hyperale.

  • Teoriassa hienoja ajatuksia mutta kaupungilla ei ole mitään aikomustakaan tarjota kouluja majoituskäyttöön.


  • Njet-Majoitus kirjoitti:

   Teoriassa hienoja ajatuksia mutta kaupungilla ei ole mitään aikomustakaan tarjota kouluja majoituskäyttöön.

   Harva haluaa homeisiin kouluihin nukkumaan.


 • Siirretään Kuopioon, jossa ei ole savolaista kateutta. Siellähän sitä juuri on ,savolaisten pääkaupungissa. Musta on hyvä, että asoista voidaan keskustella, koska kieltämättä minuakaan enää ei vuodesta toiseen samalla konseptilla junnaava juttu ei enää kiinnosta

  • Kyse ei ole ,jos just sua ei kiinnosta. Lopeta tuo minäminä ajattelu. Tuhansia muita kiinnostaa.


  • Minuakaan ei enää baarit kiinnosta enkä silti vaadi niitä lopetettavaksi. Ei aina voi kaikkia samat asiat kiinnostaa,mutta miksi haukkua asioita. Sama kuin minä alkaisin mollata sinun kiinnostuksen kohteita. Tämä on vähän sama kuin toinen on onnellinen sinkkuna toinen avioliitossa. Jokainen tekee elämänsä mieleisekseen. Jos tykkää olla vapaa niin se on okei,jos taas on niin sosiaalinen,ettei osaa elää ilman kumppania niin se on okei. Ei arvostella toisten mieltymyksiä jookos. Jenkkiautotyypit on oma lajinsa,muut on oma lajinsa. Rahansa saa jokainen käyttää miten parhaiten näkee. On nuukia ihmisiä ja on vähän tuhlailevia ihmisiä. So what. Jokainen kuolevainen kuitenkin. Rahaa ei hautaan saa mukaan. Eläkää ihmiset onnellisina. Jos ahdistaa,muuttakaa elämäänne niin,ettei ahdista. Joskus se vaatii sen,että ottaa avioeron!


  • NoviisiUsaCar kirjoitti:

   Kyse ei ole ,jos just sua ei kiinnosta. Lopeta tuo minäminä ajattelu. Tuhansia muita kiinnostaa.

   No nyt tapahtumalle saatiin viimeinen niitti, kun Solmun loppuu jo nyt tammikuussa. Olisiko aikataulullisesti mahdollista järjestää tapahtuma jo ensi kesänä jossain muualla ?


  • Anonyymi kirjoitti:

   No nyt tapahtumalle saatiin viimeinen niitti, kun Solmun loppuu jo nyt tammikuussa. Olisiko aikataulullisesti mahdollista järjestää tapahtuma jo ensi kesänä jossain muualla ?

   Nopeesti kun toimii niin ehtii


 • Kuopiossahan o n helppo sulkea katuja paraatia varten ja talkoolaisiakin on tarjolla satoja, kun vaan soittelee,, just niin Minua häiritsisi paljon enemmän joku viikon vestivaali. Nyt kun lähtee aamulla kalalle ja tullee illalla kotiin niin ei edes huomaa koko tapahtuman olemassaoloa.

 • Äänestetään tällä palstalla niin kuin demokratiaan kuuluu, + kannattaa , - ei kannata. Helppoa kuin heinänteko..Siis hyvä vai huono tapahtuma!!

  • Huono, ei jatkoon


 • Paras paikka olisi Joroisten lentokenttä joka ammottaa tyhjyyttään. Ei liejukylpyjä , saisi polttaa kumia ja lääniä olisi joka suuntaan . Majoitus kentän maastossa vaikka teltoissa, kunnon leirielämää .

 • Pi3ksämäellä on järjestetty Herättäjäjuhlat, joissa oli 20 000 ihmistä ha lentopallon junioriturnsus,10 000 pellaajaa. Eli kyllä sitä majoitustakin löytyy, kun järjestyshalukkuutta vaan on.Kun saatas edes nykyiset petipaikat täyteen.

 • Aika pitkälle nämä samat talkoohenkilöt siellä vuodesta toiseen on joten tuskin tuo niitä kovin haittaa. vai vai mitä ite oot mieltä? Kateus on inhottava asia.

 • Ei kaikki kritiikki ole kateutta. Jos ihmiset kokevat, että josakin tapaumassa on pelkästään rahastuksen maku niin mirä aitten, ae on heidän mielipiteensä. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, vaikka se olisikin omasta poikkeava.

  • Kyllä se kateutta on. Järjestäkää itse jotain ja tehkää jotain. Sen sijaan,että kyttätte niin se aika sen oman pienen elämän mieleiseksi laittamiseen. Me eletään jatkossakin näin. Ei vaikuta puheet. Moro.


  • Kaikki ei ajattele kaikkea rahassa. Itse teen paljon vapaaehtoistyötä. Siitä tulee iloa.


  • Pitääkörautalangastväänt kirjoitti:

   Kyllä se kateutta on. Järjestäkää itse jotain ja tehkää jotain. Sen sijaan,että kyttätte niin se aika sen oman pienen elämän mieleiseksi laittamiseen. Me eletään jatkossakin näin. Ei vaikuta puheet. Moro.

   Talkootyötä tehdään pääasiassa seurojen / yhdistysten hyväksi. Harvoin vuodesta toiseen jollekin yksityishenkilölle kuten tässä tapauksessa. Eikä kyseessä tiettävästi sotaveteraani, köyhä, vanhus tai vammainen henkilö


 • Miksi jenkkiautotapahtuman pitäisi muuttua, ne 50-luvun jenkkilotjathan pysyy samanlaisina olipa vuosiluku 1958, 1988 tai 2018.

 • Jenkkiautot huuteloo: Kuopijoon, Kuopijoon.....Hyvvee matkoo, meiltähän tämä käyp

 • Kuopijoooon , Kuopijooooooooon

 • Miten koiria riepotellaan viikko tälläisessa helteessä. Iskikö järjestäjiin ahneus rahaan. Koiria kuljetellaan päivät keskustassa kun omistajat käy tyhjentämässä kauppojen kaljahyllyjä. Ohjelma on niin venytetty että luppoaikaa jää päiväkausia. Kaikki ylimääräinen maksaa. Vastuullinen koiranomistaja veisi koiransa kotiin välittömästi.

 • Ainakin smarketissa minun edellä ja muissakin jonoissa oli koiraleiriläisiä ostoskorit ruokaa pulloillaan. Majoittuneena koko viikon täällä, Nikkarilassa satoja henkiä Huomenna Keskuskentällä näytös, jossa mukana mm. leiirillä olevis tulli ja poliisikoiria, eikä maksa mittään.
  Kyllä tänne soppii koiria viikoks ja puoleks päiväks autojakin. Tsi vaikka toisinpäin

 • S marketin pihassa ei ole yhtään koirautoa. Eikä ole Cittarissakaan. Jostain syystä eniten Tokmannin parkissa vaikka on kaupungin ohtain.

 • pmäkeläisillä alkuasukkailla tuntuu löytyvän montakin hyvää syytä vastustaa kesätapahtumien järjestämistä -ja turistien tuloa tuppukylään. Tulee liikaa vieraita ihmisiä, joiden sukutaustoja ja perheasioita eivät paikalliset juoruilijat tiedä. Turistit ostaa kaiken kaljan kaupoista ja pitää ääntä ja näkyy katukuvassa-ne saattaa vaikka nauraa ääneen kadulla. Niin ja roskiksesta löytyy vieraan näköisiä viinapulloja-tuo ta roskisten tonkimista .ensin ihmettelin todella kovasti asuessani pmäellä. Sitten päättelin sen vain olevan joku pmäkeläinen erityisharrastus. Siinäpähän tongitte joutessanne, roskiksia ja toisten ihmisten asioita .

  • Juuri näin. Tonkikoon vaan. Silti jokainen elää kuten halua. :)


  • Juurikin näin. Itse en ole välittänyt aikoihin juoruilijoista. Elän omaa elämää. Ja hyvin menee👍 Sehän ihmisiä ottaa päähän,kun ne tajuaa,ettei juorujen kohteet välitä eikä loukkaannu. Puhetta maailmaan mahtuu. Uskoo kuka uskoo minkäkin asian.


  • No jos muutaman tunnin ihmiset Pieksämäellä piipahtaa niin siitä jää killingit vain järjestäjille. Rahastuksen makua.


 • Voi kauhistuksen kanahäkki. Näin nämä viestiketjut muuttuvat, kun joku tumpelo alkaa puhua koirista, kun keskusteltiin jenkkiautotapahtumasta. HK Wheels on maksimirahastusta ja koiralerii harrastustapahtuma.

  .

 • Onkohan vika pieksämäkeläisissä. Tapahtuma järjestäjät kilpailuttaa paikalliset yrittäjät vereslihalle ja lupaavat ravintoloille utopistista asiakas määriä. Kauppatori pitäisi olla täynnä SPL koira harrastajia. SPL koiraharrastajat ovat aika kireän näköistä porukkaa. Kankkunen ja helle vaikuttaa.
  Tapahtumanjärjestäjät pyytävat palveluja ja järjestävät omat kilpailevat palvelut tapahtumapaikoille. Sama toistuu kaikissa tapahtumissa paikallisille yrittäjille paitsi kuukausi markkinoita lukuunottamatta.
  Tapahtumajärjestän ahneus hävittää iloisen paikallisen yrittäjän. Auto tapahtuman tuotto tulee omasta oluen myynnistä.
  Miten noissa postilaatikon kokoisissa kopeissa missä koira ei sovi edes seisomaan saa pitää eläintä päiväkaudet.

 • Eli siis ainoa ja varma asia joka jää kaupunkiin on koirien kuset ja paskat....

 • Ainut mikä ärsyttää on se että Morton tulee sinne käärimään massit kun eka kurautti täältä paremmille apajille rahan perässä. Ahnetta on

 • Ahkera kiittää ja vie elannon mennessään. Laiskat pieksut makaavat ja odottavat seuraavaa kela päivää (sossu) . ei jää luutakaan kouraan kun murret ja jepet rouskuttaa ne suihinsa...kauhiaa kohtaloa odotellen ...

 • Tullaan lauanaina Pieksämäelle autoparaatia kattomaan. Ollaan pari tuntia ja takasi kotia. Voitais olla yötä, jos ois joku nimekäs esiintyjä illalla ja psljon porukkaa paikalla. Nyt ei yöks jää juuri kukaan.

 • Ei olla edes paikkakunnalla ,perinteet velvoittaa oloa muualla, narsistipörinät mennyttä aikaa tapahtumana aivan loppu ja out kerta kaikkiaan. Nuuhkia nyt tien varressa haitallisia pakokaasuja elimistöön ...ei kiitos.

 • Huomenna on kovat ukkosmyrkyt ja rankkasateet lähes koko päivän, joten avoautoista katot kiinni.

 • Koiraleirin järjestäjät ovat luvanneet maksaa tiehoitokunnille leirin autoliikenteen massiivisista tonnikilometreistä ja pölyhaitoista alueen tiehoitokunnille. Tiehoitokunnat ottakaa yhteyttä leirin järjestäjiin.

 • Harjoitusalueilta ei voi enää marjoja kerätä.

 • Persaukiset ulisee,kun toisilla tallit täynnä autoja. Jenkkiä ym. Häh hää ja rahaakin on. Uliskaa vaan. Tänään ei ehdi lukea ja nauraa. Ollaan ajamassa big wheeeeeelsssssiiiii.

 • Romuja pihat täynnä ,ei oikein nappaa . Autoksi riittää toyota . Pankkitili toistakyt donaa ja silleen. Vakityö ,ei siis persaukista.

  • Vai romuja,heh. Ja mulla käteisenä vähän enemmän,mutta ei siitä sen...


 • Kelpaako täällä korttimaksu kun lunastaa sisäänpääsyn, jos ei niin sitten en mene kys. tapahtumaan ja korttien kai kuuluu käydä joka paikassa nykyään. Sen miksi ei käy voi jokainen päätellä tietysti mielessään . Hmmm, Hmm,Hmmm??

  • Pääseekö velaks sisälle? Voiko maksun tehdä luonnollisesti?


 • Citymarketin vessaan oli jono ulkoovelle asti. Ei hotwheel tytön posliinipimppi voi pinssiä citymarketin itäseinustalle kyykkipissille. Sopisi tyyliin. Niin ne on sussarikoiratkin kusseet koko viikon ympäri kaupunkia.

 • Eikö pankkikortti käynyt vieläkään piku valssiin, mitä ihmettä . Kuitti käteen , niin verottajakin pystyy parhaansa mukaan veroja mätkäisemään. Eli välistävedon riski on huomattava. Kaiken tulee olla läpinäkyvää, EI LÄPIMÄTÄÄ.

 • SPL porukka tai BW hinatkoon tien tukoksi Varkaden tielle jääneen jääneen farmari auton. Romufirma maksaa siitä 50€.

  • vetäse käteen


  • Tuolla perusteella toritapahtumassa tai kirkossa käytän rikkoutuneen auton joutuu tien poskesta hinaamaan joko seurakunta tai tapahtuman järjestäjä. Onneksi joku jaksaa näistä kateellisista paskanjauhajista huolimatta järjestää Pieksämäellä tapahtumia jotka vetävät myös ulkopaikkakuntalaisia.


 • Ja duodah eihän bad wheels edes ole jenkkiautotapahtuma kun harrasteautojen tapahtuma ja kokoontuminen. Siellä ol vaikka miten paljon muitakin autoja mm. yksi mopoauto aineski. Hyvä on kun harrastaa! :)

 • Miissä päin Kuopijota tämä tapahtuma ensi vuonna järjestetään. Nimenä on varmaa Big Kalakukko.
  Ja eikun syömään.

 • Voitte taas vuoden itkeä. Tämä vuoden tapahtuma meni ja ensi vuonna saa nähdä missä on. Päivillensä ei kukaan määrää tiedä. Nautitaan päivä kerrallaan,tehden mieleisiä asioita. Tehkää tekin niin ei ole paha olo eikä kateus. Rahalla saa ;)

 • Kateus...heh, heh pikemminkin myötäsääli reppanoita kohtaan...ja häpeä.

  • Voi sinua, psyykkisongelmainen "lähihoitaja"' ,nykyään sitä saa hoitsuksi opiskella kuka vaan. Elä varasta potilaiden lääkkeitä,jookos...


 • Kyllä oli hienoja autoja. Kuplavolkkareita ja vanhoja Tojotpjakin ja Servoletteja. Oon innokas automies. Tulen ens vuonnakiin, kun on niin samanhenkistä porukkaa ja kaikilla tatuointeja päällä. Meillä ei 50 luvulla kotona rokki soinut, eikä ollut ees autoo, mutta Elviksen kuva oli seinällä, siis oman huoneen. On hyvä, että meitä autoilevia rokkimiehiä on näin paljon. Jee,jee

 • Kauppa käyp,kahisevoo on ja autoja niin,ettei meinoo talliin mahtua. Matkailua,reissailua,rahaa onoo.

 • Noin puhui Savonlinnan murhamies ennen kuin pimahti.

 • Hyvä imako tapahtumalla on. Ei tarvii rahhoo,kun vuan muutaman tunnin käyp autoja kahtomassa. Jos ois ptiempi tapahtuma niin pitäs yöpyä ja ostoo ruokoo, tulis kalliiks.
  Meillä savolaieilla jenkkisutopunkkareillla on vähän rahhoo, mutta intoo on sitäkin enemmän näihin juttuihin, jossa on paljon meikäläisiä mukana.

  • On meillä rahaa,myyrään kaikkee ,kauppa käyp niin ja ollaan jo big w.n jälkeen käyty muissakin autotapahtumissa. Oliks sul muuta.


 • Aloittajan kanssa samaa mieltä. Ihmeellistä on. Kaiken pitää olla ilmasta niin vieraille kun osanottajillekkin. Myös kahvit ja makkarat. Prkl...

 • En ole valmis maksamaan siitä että tuon kalustoani näytteille koska olen tottunut päinvastaiseen järjestäjien taholta.

 • Juuri siksi esim. Todelliset helmet puuttuvat js ulkomailta ei tule autoja. Tapahtumahan on muuttunut jenkkisutotapahtumasta rompeautonäyttrlyksi . Ei puutu enää kun Kaija Koo ja Moilanen Hoo

 • Perseestä koko tapahtuma, yksi heppu luulee keräävänsä hilloa lopun elämäänsä tällä lailla. Kukaan tosiaan tuo huippuautoja tänne ja varsinkaan MAKSAA siitä hyvästä. Ihme narsku touhua.

 • Ne vintake messut oli kyllä hyvät, kun äiti sai hienot tupeerauskiharat. Isä taas ajo paraatissa sytytystulppahattu päässä ja minä kuuntelin vaan rokkis takapenkillä ja mummo söi jäätelöö ja ukki poltti sätkiä.. Tämä on selvästi perhetapahtuma.

 • Milloin tää lauantaiwheels on ensi vuonna Kuopiossa .?

 • Ensi vuonnakin mäyttää BW olevan pätkätapahtuma eli vain lauantaina puolpäiviää. Mitä virkaa on palautekyselyillä, jos mitään muutoksia ei tule. Tehkää kunnon viikonlopputapahtuma, nykyinen konsepti on auttomattoman kulunut.

  • Järjestäjälle hyvää lypsylehmää ei kannata lahdata.
   Lypsetään nyt tapahtuma kuiviin ja siirrytään sitten uusiin aiheisiin. Järjestäjä ja kaupunki ovat syypää tapahtuman jämähtäneestä ilmapiiristä. Kumpaakaan ei kiinnosta pistää tikkuakaan ristiin ohjelman ja tapahtumapaikan uudistamisen suhteen. Vanha konsepti ajetaan loppuun ja puhki.


 • Sitä sas, mitä tilaa. Kyllä kansa tietää. Jotakiin uutta please

 • Onko jeeppi jenkkiauto, onkos saappi

 • Missä on siviilissä huipputuloksia tekevät kymmenet pieksämäen jälkikoirat kun ei yksi mummo löydy metsästä. Onko koko sussari harrastaminen tuomarien egon hypetystä ja ja tulokset tulee kokeissa lahjomalla tuomarit viinalla ja tissitnäkyvissä paidoilla.

 • Ja taas meni joltakin markulta nelipyöräiset ja nelijalkaiset sekaisin. Auto sanoo hur hur ja koira mur, mur. Koiramiehillä on pallo hallussa ja pullo taskussa, näillä amerikka-autoukoilla taas pallo hukassa ja pullo tukassa. Veekutonen on auto ja luuvitonen taas ei.

 • Talkoolaisille vois ruokalippujen ja paidan lisäksi tarjota viikonloppureissun Tallinnasn rsi Tukholmaan.

 • Ensi kesäksi iso ohjelmateltta pystyyn ja koko viikonlopuksi musaa, ruokaa ja juomaa tarjolle

  • Aikaisemmin on jo ehdotettu olut- ja ruokamessuja Pieksämäelle, mutta se ajatus ei ole oikein ottanut kipinää.
   Ehkä Big Wheelsin kanssa yhdessä voisivat olla menestys.
   Eli se iso sika vartaaseen pyörimään ja iso teltta tapahtuma-alueen viereen jossa ruokaa ja juomaa, sekä musiiikkia myöhään iltaan.


 • Joo, joo, kyllä, kyllä. Jos vanhslla puolpäivätapahtumakaavalla jatketaan niin tapahtumw kuihtuu. Vähemmän turhanpäiväisiä mainosbanderolleja kräsää ja satsaus ohjelmatarjontaan niin kiinnostus kasvaa.
  Nyt varmasti sapluuna tulee muuttumaan kun kansan ääntä on pakko slkaa kuulemaan.

 • Kiitos, että sain olla auyojs kattpmassa.Ensi vuoonako Kuopiossa ollaan, hyvä on isompi kaupunki. Mikä ajankohta ?

 • Ens vuonna en tuu, jos pidot ei pitene eli parane

 • Minun isä oli innokas automies. Ei tiennyt kun Anglialla 60 luvulla ajeli, että pääsis nykyisin samalla autolla oikein cruisailemaan, olis varmaa postin virkahattu päässä ja hennatatuointi kaulassa ja ihmiset hurraisivat Häyrisentien varrella.

 • Anglia miehellä VR virkahattu. Kolme donaa kk eläkettä käteen ja 200k€ lottovoitto.

 • Mossejakin Bad Wheelsiin, Tapahtuman nimeksi East ja West Wheels Retro Vintage Kokoomus Ajot

 • Ja kaikki vaiva vain yhden iltapäivän takia

 • Kuinka saisi houkuteltua paikalle ulkomaisia autoja, Pohjoismaista, Baltiasta, Venäjältä. Suomalaiset autot on nähty, monet huippuautothan ei Pieksämäelle edes tule.

 • Onko ensi kesänä toivomusten mukaisesti wheelsiä pidennetty pe-su vai ollaanko la 10-17 linjalla

 • Paljonko kaupunki antaa tukea ?

 • Kaupunki tukee ja korjaa roskat , järjestäjä korjaa voitot himaan . Normimeininkiä Pieksämäellä kunnes joku älypää tajuaa että tämä ei voi jatkua. Jos on muuta tietoa areena on avoin .

  • Turha tänne on niistä kirjoitella.

   Väärät ja eriävät mielipiteet poistetaan!


 • Tulee tulee Puhallus elokuva. Hupsuja on helppo höynäyttää

 • Tosi on

 • Saapi taikkuhierontspaikka asiakkaita meidtä jenkkiautomiehistä. On sen verran hartiat jumissa. Emännälle jos sais naistelehtiä odotushuoneeseen nin sekin viihtys kun isäntä on vysioterapiassa Ensi kesänä nähdään

 • Paljonko järjestyksenvalvojille maksetaaan, entä lipunmyyjille tai liikenteenohjaajille ?

 • Onko Pieksämäellä jenkkiautoja. Onkos puolukoita.

  • Okokok


 • Miten se Solmun lopettaminen vaikuttaa yksipäiväiseen Bad Wheelsiin. Järjestäjä on monta kertaa sanonut harkitsevan tapahtuman siirtämistä muualle ja taas laulaa samaa virttä. Siirrä nyt ja ole sanojesi mittainen mies.

  • Ei solmulla ole mitään merkitystä. Ensi kesänähän tapahtuma järjestetään hiekanpään rantapuistossa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei solmulla ole mitään merkitystä. Ensi kesänähän tapahtuma järjestetään hiekanpään rantapuistossa.

   Kun ei ole hotellia niin bigwheelsin osallistujien naiset röhnöttää hiekanpään nurmikolla kuin ryhävalaat, lähes kaikki yli satakiloisia keijuja joihin uppoo kebabbia ja bissee!


 • Joo, onko niissä rekoissa niitä ryhävalaita sisällä ?

 • Sääennustuksia tuossa lueskelin, ensi kesän autopäivänä on mahdollisuus nähdä rankkasateiden takia nahkaleimattuja ryhävalas naaraita uiskentelemassa paikkakunnalla.

 • Tosi-tv Tanssii ryhävalaitten kanssa

 • Tämmöiset energiasyöpöt jenkkiautotapahtumat pitäisi nykypäivänä kieltää ympäristösyistä. Minun ainoa jenkki on suussa ja sekin xylitolia

 • Tulkaa polkuautoilla Pieksämäelle, säästyy bensaa ja massu pienenee.

 • Miksi jenkkiautot on niin suuria?
  Ei jenkkiautojarrastajat mahdu pienempiin autoihin.

 • Muijani kuivapaino on varovasti arvioituna 155-180kg Piti ostaa väni. Ens kesänä ylpeenä wheelsseille.. Nähhään.

  • Millaista ääntä nämä ryhävalaat pitää pariutuessaan?


 • Hyvä tapahtuma.

 • Pienet ryhävalaat ääntelevät : "heiskyttä, heiskyttä", isot ryhikset: " skytveimanit, skytveimanit"

 • Tuleekohan Valassaarilta punkeroita paikalle

 • Samanlaisen tapahtuman vois järjestää ilmaiseksi ajamalla autot Naarajärven lentokentälle, jossa autojen omistajat saisivat pysäköidä autonsa ilman maksua ja katsojat saisivat katella autoja msksutta.

  • Meinaatko nää että lentokentän antavat ilmaiseksi käyttöön ne jotka sitä ylläpitää?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Meinaatko nää että lentokentän antavat ilmaiseksi käyttöön ne jotka sitä ylläpitää?

   No, vaikka 50 senttiä olis liput niin se tekis jo 8000 euroo, eiköhän sillä vuokran maksas


  • Anonyymi kirjoitti:

   No, vaikka 50 senttiä olis liput niin se tekis jo 8000 euroo, eiköhän sillä vuokran maksas

   Kesäisin kentällä lentotoiminta mm. purjelentokoneet yms.
   Toinen hiljainen kenttä on Joroisissa mutta taitaa ylläpitäjä olla Puolustusvoimat.
   Jenkit voisi ajaa Virtasalmella,;eikös siellä ole moottoriratakin..tai Paltaselle.


 • Kuinka paljon olisi vähän osanottajaa jos tapahtuma pitäisi olla ilman alkoholi?!
  Suomimies ja nainen ei osaa tehdä ja harrastaa jos alkoholi on pois.

 • Hankitaan samalla tapahtumapaikalle iso autojen paalauskone niin voidaan paalata pahimmat ruosteräiskät siinä samalla. Sopii myös yhdeksi ohjelmanumeroksi!

  • Aika paljon saisi myös rasvaimulla rasvaa saippuan tekoon!!


 • hitsi.. No mitä .. Voi hitsin hitsi.. No mitä ? ...Eikäku nythän mä vasta hyvin pitkälti hokasin, että pät viilsit on hyvää pianestä ja hexi tekee paljon rahaa muutamassa tunnissa...Kerrotko Alpo sen Jöördis tätille ? Kerron, Jarno mai freend.

 • Pääsee Pösöllä mutta ei Pummilla

 • Joo, tapahtuma toistaa itseään vuodesta toiseen. Enää ei jaksa kiinnostaa..Hohhoijaa

  • Kummasti kumminkin noita katsojia torin ympäristöön riittää joka vuosi.
   Ihan hyvä että tällaisia tapahtumia järjestetään, lisää vaan ideoimaan, hyvä idea myös tuo viime talven puistoluistelurata! Ihan valtakunnan uutisiin pääsi.
   Pieksämäellä mahtavat maastot, niillekin olisi hyvä saada jotain käyttöä jonkun tapahtuman merkeissä. Vaikka maastopyöräilijöiden kokoontumisajot, joku vaan jos keksisi hyvät ohjelmat tapahtumaan niin uskoisin että tulijoita voisi riittää ulkomailta saakka...ja hotelli olisi täynnä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kummasti kumminkin noita katsojia torin ympäristöön riittää joka vuosi.
   Ihan hyvä että tällaisia tapahtumia järjestetään, lisää vaan ideoimaan, hyvä idea myös tuo viime talven puistoluistelurata! Ihan valtakunnan uutisiin pääsi.
   Pieksämäellä mahtavat maastot, niillekin olisi hyvä saada jotain käyttöä jonkun tapahtuman merkeissä. Vaikka maastopyöräilijöiden kokoontumisajot, joku vaan jos keksisi hyvät ohjelmat tapahtumaan niin uskoisin että tulijoita voisi riittää ulkomailta saakka...ja hotelli olisi täynnä.

   Onhan meillä kaunis luonto!


 • Maastopyörät tervetuloa, isot paljon saastuttavat autot tervemenoa

  • Samaa mieltä, vaikkakin maastopyöräily reittejä on paljon muuallakin niin pyöräilijät hakevat aina uusia seikkailuja ja uusia maastoja.
   Pieksämäen pyöräilymaastoista saisi haastavan, osa reiteistä jo onkin haastavia jyrkkine nousuineen mutta jotain muutakin vielä voisi reiteille keksiä niin että reitit houkuttelisi.
   Reiteille lähdön voisi kaupungista saakka merkitä, toinen väylä merkkeineen kaupungista Tahinlampien suuntaan ja toinen kaupungista Paltasen suuntaan ja siirtymätaipale tulisi merkitä selvästi jos siirtyy Paltasen puolelta Tahinlampien puolelle.


 • Kyllä ilmaa saastuttavat tapahtumat alkavat olla tiensä päässä, pian ralliakin ajetaan sähköautoille. Kaupungin päättäjien pitäisikin ottaa kantaa, annetaanko tiestömme ja kaunis ranta-alueemme vanhojen bensasyöppöjen käyttöön.

  • Osittain ymmärrän pik veels tapahtuman että tuodaan esille menneen aikojen kulkupelejä mutta en ymmärrä sitä että niillä poltetaan kumia pitkin päivää, iltaa ja yötä kaupungilla ja aiheutetaan turhaa meteliä.
   Kulkueessakin viime kesänä osa matkustajista roikkui autojen ikkunasta ulkona kaljatölkit kädessä ja promilleja oli varmaan reilusti, kulkue olisi hieno jos kaikki käyttäytyisi asiallisesti ilman kiihdyttelyä ja kuminpolttoa ja humalassa huutelua. Varsinkin niin sanottu linttaporukka pilaa raatoautoillaan ja huonolla käyttäytymisellä koko paraatin.
   Kuitenkin tulee vielä aika jolloin polttomoottorikulkupelit saa siirtyä syrjään ja sähkökäyttöiset tulee tilalle ja toivottavasti tämä tapahtuu pian.


 • Uskon, että ihmiset alkavat äänestää jo jaloillaan ja ilmaa saastuttavat tapahtuvat kuihtuvat. Tämä näkyy jo ralleissa, kun ammattitalleja ei ole kuin parilla automerkillä Imagosyistäkin kaikki turha luontoa tuhoava toiminta on syytä lopettaa.

  • On selvää että Pieksämäen kaupungin pitää ottaa nyt kova kanta kaikkea saatuttavaa toimintaa vastaan ja alettava kieltämään näitä tapahtumia yksi kerrallaan.
   Autoilun kieltäminen taajamaalueella on myös hyvä ehdotus. Olisimme ensimmäinen kaupunki koko maassa joka ottaisi tämän kiellon käyttöönsä ja olisimme edelläkävijä ja saisimme sillä positiivista huomiota.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On selvää että Pieksämäen kaupungin pitää ottaa nyt kova kanta kaikkea saatuttavaa toimintaa vastaan ja alettava kieltämään näitä tapahtumia yksi kerrallaan.
   Autoilun kieltäminen taajamaalueella on myös hyvä ehdotus. Olisimme ensimmäinen kaupunki koko maassa joka ottaisi tämän kiellon käyttöönsä ja olisimme edelläkävijä ja saisimme sillä positiivista huomiota.

   Tätä minäkin ihmettelen miksi Pieksämäki sallii vielä tällaiset saastuttavat tapahtumat ja vieläpä aivan keskustassa, viime kesänäkin leijaili torin seutuvilla tolkuton pakokaasupilvi.
   Näitä autoja voisi ihailla netin kuvista kun perustaisi sellaisen foorumin, sieltä saisi jokainen joka haluaa katselemassa kuvia ja autoista detaljeja.
   Pieksämäki voisi ottaa ensimmäisen askeleen ja alkaa kieltämään ja rajoittamaan autoilua, tottahan ihmisten täytyy käydä töissä ja kaupassa mutta esimerkiksi viikonloppuna iltaisin ja öisin voisi rajoittaa keskustan liikennettä että turha ajelu vähenisi. Tällaisesta teosta Pieksämäki pääsisi otsikoihin.
   Viikonloppuisin olisi vain tonteille ajo sallittu ja pääkatu läpiajoa varten käytössä tai joku muu tällainen järjestely.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On selvää että Pieksämäen kaupungin pitää ottaa nyt kova kanta kaikkea saatuttavaa toimintaa vastaan ja alettava kieltämään näitä tapahtumia yksi kerrallaan.
   Autoilun kieltäminen taajamaalueella on myös hyvä ehdotus. Olisimme ensimmäinen kaupunki koko maassa joka ottaisi tämän kiellon käyttöönsä ja olisimme edelläkävijä ja saisimme sillä positiivista huomiota.

   Autoilun kieltäminen taakama-alueella olisi aika hankala toteuttaa ja valvoa, tätä kumminkin tulisi vakavasti pohtia, voisi lähteä liikkeelle siitä että viikonloppuisin illalla klo. 22.00 jälkeen keskustan alue rauhoitettaisiin moottoriajoneuvoilta, olisi tietyt parkkipaikat käytössä ja pääväylä koska läpiajo tulisi sallia ja myös tapahtumiin tuleminen ja pois lähteminen ja tonteille ajo.
   Nimenomaan turha ns. ringin kiertäminen tulisi kieltää 22.00 jälkeen koska tätä ei muuten saada järkipuheella kuriin, kaupunki olisi paljon miellyttävämpi asua ja iltaisin kävellä kaupungilla myöhempäänkin kun puuttuisi valtava meteli mopoista, moottoripyöristä, mönkijöistä ja autoista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Autoilun kieltäminen taakama-alueella olisi aika hankala toteuttaa ja valvoa, tätä kumminkin tulisi vakavasti pohtia, voisi lähteä liikkeelle siitä että viikonloppuisin illalla klo. 22.00 jälkeen keskustan alue rauhoitettaisiin moottoriajoneuvoilta, olisi tietyt parkkipaikat käytössä ja pääväylä koska läpiajo tulisi sallia ja myös tapahtumiin tuleminen ja pois lähteminen ja tonteille ajo.
   Nimenomaan turha ns. ringin kiertäminen tulisi kieltää 22.00 jälkeen koska tätä ei muuten saada järkipuheella kuriin, kaupunki olisi paljon miellyttävämpi asua ja iltaisin kävellä kaupungilla myöhempäänkin kun puuttuisi valtava meteli mopoista, moottoripyöristä, mönkijöistä ja autoista.

   Voitaisiin lähteä siitä että korkeisiin rakennuksiin (viljasiilot, vesitorni) sijoitettaisiin tarkka-ampujia jotka ampuisivat kaikki autoilijat kieltoajan ollessa voimassa.


  • Jollas, kyllä tämmöiset happeningia ei enää ole nykypäivää, ei jatkoon


 • Ilmastokeskustelun myötä kaikista ilmastoa ja luontoa turhaan rasittavista tapahtumista olisi syytä luopua. Jos Pieksämäkeä markkinoidaan puisto- ja puhtaan luonnon kaupunkina niin Bad Wheelsin kaltaiset pippalot eivät kuvaan sovi. Takavuosien Elvis tapahtuma sopi yhtä hyvin tänne kun amerikansutot.

  • Lehdessä oli juttu taka-aukeamalla otsikossa mainittiin että harrasteautoilu myönteisemmäksi!
   Ei ikinä siitä tule myönteistä niin kauan kun nämä jenkkiautot aiheuttaa metelillään häiriöitä.
   Vanha äitini kärsii keskustan kerrostalossa metelistä ja varsinkin öisin. Olen yöpynyt äitini luona usein ja häiritsi minunkin yö-unta. Normaalien henkilöautojen äänet ei kuulu toiseen kerrokseen mutta jenkkiautojen meteli kuuluu selvästi ja kun öisin ajetaan kaupungilla rinkiä tietyn väliajoin niin vanhus nukahtaa ja kohta herää, yö-uni on hyvin katkonainen joskus aamu kahteen kolmeen. Lisänä on vielä muut teiniautot tosin kuljettaja voi olla jo kolmekymmentä iältään.
   Poliisi saisi mittailla melutaso ja myös henkilöautoista.
   Ainoa keinoa jenkkiautoharraste saada myönteisemmäksi on vähentää pakoputkista lähtevää meteliä ja ajaa ilman turhia kaasutteluja ja renkaan polttamista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lehdessä oli juttu taka-aukeamalla otsikossa mainittiin että harrasteautoilu myönteisemmäksi!
   Ei ikinä siitä tule myönteistä niin kauan kun nämä jenkkiautot aiheuttaa metelillään häiriöitä.
   Vanha äitini kärsii keskustan kerrostalossa metelistä ja varsinkin öisin. Olen yöpynyt äitini luona usein ja häiritsi minunkin yö-unta. Normaalien henkilöautojen äänet ei kuulu toiseen kerrokseen mutta jenkkiautojen meteli kuuluu selvästi ja kun öisin ajetaan kaupungilla rinkiä tietyn väliajoin niin vanhus nukahtaa ja kohta herää, yö-uni on hyvin katkonainen joskus aamu kahteen kolmeen. Lisänä on vielä muut teiniautot tosin kuljettaja voi olla jo kolmekymmentä iältään.
   Poliisi saisi mittailla melutaso ja myös henkilöautoista.
   Ainoa keinoa jenkkiautoharraste saada myönteisemmäksi on vähentää pakoputkista lähtevää meteliä ja ajaa ilman turhia kaasutteluja ja renkaan polttamista.

   Juuri näin, turha yrittää selitellä. Kävin Lidlissä ja taas leikki kaupungilla tämä iso musta avolavajenkki jossa valoja kuin joulukuusessa joka puolella. Että tällaista autoharrastusta!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lehdessä oli juttu taka-aukeamalla otsikossa mainittiin että harrasteautoilu myönteisemmäksi!
   Ei ikinä siitä tule myönteistä niin kauan kun nämä jenkkiautot aiheuttaa metelillään häiriöitä.
   Vanha äitini kärsii keskustan kerrostalossa metelistä ja varsinkin öisin. Olen yöpynyt äitini luona usein ja häiritsi minunkin yö-unta. Normaalien henkilöautojen äänet ei kuulu toiseen kerrokseen mutta jenkkiautojen meteli kuuluu selvästi ja kun öisin ajetaan kaupungilla rinkiä tietyn väliajoin niin vanhus nukahtaa ja kohta herää, yö-uni on hyvin katkonainen joskus aamu kahteen kolmeen. Lisänä on vielä muut teiniautot tosin kuljettaja voi olla jo kolmekymmentä iältään.
   Poliisi saisi mittailla melutaso ja myös henkilöautoista.
   Ainoa keinoa jenkkiautoharraste saada myönteisemmäksi on vähentää pakoputkista lähtevää meteliä ja ajaa ilman turhia kaasutteluja ja renkaan polttamista.

   No ehdottomasti kiellettävä ko. tapahtuma tuo väkeä ja melua jopa yöllä Pieksämäelle yhtenä viikonloppuna vuodessa onhan se jo liikaa. Eli oli tapahtuma tai toiminto tai yritys joka tuo jotain lisä elämää paikkakunnalla on kiellettävä miten muuten voimme valittaa että täällä ei ole mitään eikä täällä tapahdu mitään.


 • Älkää lopettako tapahtumaa. Ostin just vanin ja muijalla on tribaalitatskat ja kaikki..mustat leggarit ja painoo hyvän matkaa toista sataa kiloo.

  • Onkos muijallas tapahtumaa varten pallohame ja toppi joka työntää ulokkeet leukaan kiinni?
   Onkin tosi sexyn näköistä jos pallohameen alta näkyy jalat jotka on kuin kessunhakkuupölkyt!


 • Bad Wheels = Paskat kumit.

 • Lapsethan on terveitä silloin kun ne leikkii. Mutta kun aikuiset autoleikkejä... leikkivät niin on ne .....no kaikki tietää

  • Onhan niitä ihan asiallisiakin jenkkiharrastajia jotka eivät raaski kumia polttaa.
   Sitten on näitä linttaharrastajia joille tapahtumat ja ryyppäämään/sikailu on pääasia.
   Mobilistit asia erikseen.
   Perässä hiihtää ne jotka tuunaa vanhoja kärryjään ja useimmiten ovat teinejä tai jopa jo 25-35 vuotiaita joille itse tuunattu aito on rakkaampi kuin tyttöystävä jos ylipäätään sellaista on. Hyvin harva nainen jaksaa perässään vetää sellaista joka hinkkaa autoaan illasta toiseen ja ajaa kylki edellä pitkin kaupunkia.


  • Onhan niitä ihan asiallisiakin jenkkiharrastajia jotka eivät raaski kumia polttaa.
   Sitten on näitä linttaharrastajia joille tapahtumat ja ryyppäämään/sikailu on pääasia.
   Mobilistit asia erikseen.
   Perässä hiihtää ne jotka tuunaa vanhoja kärryjään ja useimmiten ovat teinejä tai jopa jo 25-35 vuotiaita joille itse tuunattu aito on rakkaampi kuin tyttöystävä jos ylipäätään sellaista on. Hyvin harva nainen jaksaa perässään vetää sellaista joka hinkkaa autoaan illasta toiseen ja ajaa kylki edellä pitkin kaupunkia.


 • Mihinkä tapahtumiin ne asialliset jenkkiautoharrastajat osallistuvat ? Kaikista hauskinta viime kesänä oli kuitenkin yli 60 vuotiaat mummot, jotka oli pukeutuneet tyttömäisesti vai ovatko he ikääntyvän kaupungin nykynuorisoa.

 • Minä leikin lapsena .niin paljon autoilla, etten enää aikuiaena jaksa

  • Minulla ei ollut pikkuautoja, mutta nyt on


  • Minulla ei ollut pikkuautoja, mutta nyt on


 • Ainakaan kaupungn ei pidä antaa rahallista tukea ilmansaastuttajille.

  • Ainahan me joita ei Big Wheels tapahtuma ei miellytä, voidaan muuttaa pois Pieksämäeltä.


 • Pittääkö olla varkut jalassa kun tullee tojotalla ruisailemaan ?.

  • Kyllä, Tokmannilta voipi saaja vaikka vemmalla varkut!


 • Ostan varkut vemmalla ja tuun sussun kanssa jammaamaan, mutta jos hyvän ryhävalaan
  tapaan niin lähen sen kaa vaakamamboilee.

  • Kity-marketissa myös varkkuja ja keinonahkarotsija!


 • Oletpa lapsellinen kateellinen katkera. Hyvää joulua😂

  • Et nyt oikein ymmärtänyt 😲


  • Anonyymi kirjoitti:

   Et nyt oikein ymmärtänyt 😲

   Kaikki ei ymmärrä huumoria!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kaikki ei ymmärrä huumoria!

   Olipa kerran tyyppi joka muutti Pieksämäeltä Keravalle, ei mennyt vuottakaan kun kesälomalle tuli ja murre oli muuttunut "stadislangiksi".. ostin "vemmalla varkut", f-kirjain ei oikein vielä sujunut vaikka oli femma-saman oppinut, siitä tuo juttu 😄


 • Minä ymmärrän huumoria, jenkkiautojen surinasussuilla on jenkkikahvat,ei jenkkakahvat.
  Kuinka 5 ryhävalasta saa mahtumaan jenkkiautoon ? Ei mitenkään.
  Elkää arvostelko niitä mummo-ikäisiä, jotka pukeutuu badwheelsiin tyttömäisesti 50 luvun tyyliin. Ne oli parikymppisiä 50 luvulla.

 • On taas ihanaa tulla sinne pönäkän tooriksen kanssa letukalla, syyvä hampurilaisia , kuunnelma rokkapilliä, juuva kaljoo, pamlata jätkijen kanssa hesalaisten kielellä. Millonkas ne mansikkakarnevaalit olikaan ?

  • Ensi kesänä voisi järjestää BigWheels-missikisat!
   Ken on heistä kaunein, ken on herttaisen!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ensi kesänä voisi järjestää BigWheels-missikisat!
   Ken on heistä kaunein, ken on herttaisen!!

   Miss sutjakka kisaan osallistuu vain kaksi osanottajaa ja toinen menee rimaa hipoen punnituksesta mutta miss pullukka kisaan osallistuu 720 kaunotarta, tosin punnituksessa diskataan 54 osanottajaa koska ei ole käytössä muuta kuin henkilövaaka.
   Seuraavan kerran vanhalta myllyltä saadaan lainaksi säkkivaaka!


 • Onneksi Solmun lopettaminen ei vaikuta jenkkiautotapahtumaan, koska se on yksipäiväinen.

  • Niin porukka joko ei tule tai ajaa yöpymään naapurikaupunkeihin, jotka kiittää kun saavat ne eurot jotka jääneet aiemmin Pieksämäelle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin porukka joko ei tule tai ajaa yöpymään naapurikaupunkeihin, jotka kiittää kun saavat ne eurot jotka jääneet aiemmin Pieksämäelle.

   Pieniä on silakat joulukaloiksi, olemattomia verotulojen menetyksiä nuo, aivan kuten pisara valtameressä!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Pieniä on silakat joulukaloiksi, olemattomia verotulojen menetyksiä nuo, aivan kuten pisara valtameressä!

   Kyllä ne tapahtumavieraat jättävät kaupunkiin useita satojatuhansia euroja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä ne tapahtumavieraat jättävät kaupunkiin useita satojatuhansia euroja.

   Useita satojatuhansia!! Nyt vitsin murjaisit! Pistäpäs vähän faktoja tänne niistä useista sadoista tuhansista!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Useita satojatuhansia!! Nyt vitsin murjaisit! Pistäpäs vähän faktoja tänne niistä useista sadoista tuhansista!

   Kyllä se on aivan laskettu virallisesti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä se on aivan laskettu virallisesti.

   Höpöhöpö


 • Solmun lopettaminen surullinen juttu, jos roskalaatikkoautohappening loppuu se ei sureta.

 • Solmu on aikansa elämyt tönö. Big wheelsiin tullaan,jee. Se on teidän katkerien ongelma,jos tapahtuma teidän päätä vaivaa. Me muut nautittaan elämästä,joka päivä,eikä edes piitata kateellisista ja katkerista. Te,kun ette yhtään tiedä miten meillä on varaa. Viisailla on. Rahaa,autoja,iloista mieltä:) Mitä teillä on. Varmaan tylsä työ,huono avioliitto tai parisuhde ja velat niskassa?

  • Hyvin sanottu.


 • Joo ei minuakaan tapahtuma häiritse. Kun aamupäivästä autot tullee ja alkuillasta pois lähtevät niin ei häirihe., Kun lähes kaikki vieraat ovat savolaisia tai karjalaisia lähipaikkakunnilla niin siivoa porukkaa ovat lähes jokainen.

  • Joo, kyllä nauttivat monet elämästä viime kesänäkin tapahtumasta, suurimmalla osalla autossa kalja-tai siideritölkki kädessä, monessa autossa oltiin jo todella päissään ja toimittiin autosta ulkona, aikuiset ihmiset! Sekö se on elämästä nauttimista! No jotkut miehistä on pentuja vielä kolmekymppisenäkin ja jopa nelikymppisinä ja sitten on näitä ikuisia pikkupoikia joiden täytyy esittää olevansa teinejä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joo, kyllä nauttivat monet elämästä viime kesänäkin tapahtumasta, suurimmalla osalla autossa kalja-tai siideritölkki kädessä, monessa autossa oltiin jo todella päissään ja toimittiin autosta ulkona, aikuiset ihmiset! Sekö se on elämästä nauttimista! No jotkut miehistä on pentuja vielä kolmekymppisenäkin ja jopa nelikymppisinä ja sitten on näitä ikuisia pikkupoikia joiden täytyy esittää olevansa teinejä.

   Korissa muutamia mätiä omenoita jotka pilaavat koko omenakorin. Viime kesän paraatissa oli viimeisen päälle kiillotettua autoja ja asianmukaisesti pukeutuneita harrastajia. Ajoivat rauhallisesti ilman revittelyä/kuminpolttoa ja huutelua ja selvinpäin, hatun nosto heille.


 • Ei paljo pitsa söötä, meni heti pois, kulkijakaupiaat sielä sisällä alue myytä ja raha pois. Ei Pieksämäki raha.

 • Veenjakaja luontoreitistö, Pieksämäen imagoon sopinee, mutta suuripäästöiset jenkkisutot tuskin

  • Ensi kesän maastopyöräily tapahtuma hyvä, toivottavasti mainostetaan paljon ja pääsisi vaikka teevee-uutisiin niin kuin pääsi puistoluisteluratakin!
   Paljon saastuttavat jenkkiautot ovat jo historiaa, museoon korkeintaan näytille mutta ei mitään paraateja pitäisi sallia ainakaan "puistokaupungin"!!??


 • Joo ikäloput autot museoon tai muutettakoon ne polkuautoiksi..

  • Pistin paaluun harmaan gev toyotani. 132 132.


 • Ei mene kauan aikaa, kun tällaiset luontoa pilaavat tapahtumat loppuvat. Jos nyt rallipuolella suunnitellaan sähköautoihin siirtymistä, samoin monissa muissa ilmastoa rasittavista tapahtumista ollaan luopumassa. Ihmettelen, kuinka kaupunki antaa kauniin ranta-alueen bensasyöppöjen käyttöön.

 • Puistokaupungin imagoon jenkkisutot ei sovi.

  • Rollaattorimummot siellä puistossa parkkeeraa!


 • Onko Pieksämäellä muitakin lastentapahtumia ?

  • Onhan niitä, päätapahtuma Big Wheels.


 • Meijän kylällä sanotaan näitä juhliä skyttäjäisis, en tiijä minkä takija. Oon minä isän kanssa yhen kerran käyny, isä osti mulle linkkuveiten. Toistaa kertoo ei lähetty samoja aatoja kahtomaan. Seuraavaks lähetään kahtomaan hevisaurusta isän kanssa, kun täytän 30 vuotta ens kesänä..

  • Huonoja on jenkkiautot, linjakkaita muotoiluja mutta tekniikka valitettavasti sutta. Kyllä paremmat autot tulee idästä. Siperiassa ei pärjää jenkkitekniikalla.


 • Yhellä hesalaisella oli itäauto viime vuonna, semmonen jeeppi tai volka

  • Onko idän ihmemaassa tehty muka jeeppejä? No kopioitahan ne tekee kaikesta. Siperiasta löytyy sellaisia menopelejä että oksat pois, kevät kun tulee niin juuri ja juuri hytti vedenpinnan yläpuolella ja mahorkkasätkä hampaissa kuski vaan hyräilee ja painaa kaasua.


 • Vaatikaa avustajat itsellenne kunnon korvaus, kun teette hommia tapahtuman eteen. Järjestäjällä on vsraa maksaa, koska tapahtuma tuottaa satoja tonneja.

  • Kerropas ne faktat mistä niin paljon järjestäjälle rahaa tulee! Mistä kertyy satoja tonneja järjestäjän laariin?
   Paljonko tulee lipputuloja ja mistä musta kertyy rahaa, paljonko siitä järjestäjä maksaa palkkiota yms ja paljonko maksaa veroja, mitä jää viivan alle?


 • Paljon melua tyhjästä

 • Tutustukaa tapahtuman nettisivuihin ja katsokaa, mitä maksaavat pääsyliput, mainospaikat myyntipaikat niin saatte hyvän kuvan tapahtuman tuotosta. Entä menot eli mitä kuluja ?

  • Enemmän haittaa kun hyötyä!


  • Tässä taas oiva esimerkki siitä kuinka mielessä on vain raha!
   Kyllä tulevaisuudessa nykypäivän lapset kiroavat isiensä typeryyttä!


 • En minä ainakaan vie lapsiani katsomaan tyhjänpäiväistä bensanpolttoa.

 • Pittääkö siitä maksaa kun tuo oman auton näytille ?

 • Pitää maksaa ja katsojat maksavat myös tullessaan katsomaan autoasi.

  • Mulla olis mitä näyttää mutta en suostu periaatteessa maksamaan siitä mitään. Kerran kävin ja se riitti.


 • Toimii,, autoja 1300 ja katsojia 18 000. Liput 10 euroa. hommahan toimii

  • Todella pientä nappikauppaa, tuollainen 180 000e on ihan yks hailee, siitä verot kaupungille on kuin hiiren pissi Itämeressä, meteliä, roskaa ja ureaa siitäkin edestä!


 • Tuloja tulee päälle vielä useita kymppitonneja, mainoksista ja myyntipaikoista. Kohtuullinen liksa päivän tapahtumasta,. On mukava, että talkoolaiset pääsevät ilmatteeks alueelle.

  • No wau! Siinäpä elämys, katsella rapamahaisia humalaisia ja ylipainoisia naaras hylkeitä! Lisäksi suurinosa autoista juuri ja juuri kasassa pysyviä linttoja, varmaan 10% harrastajista tosiharrastajia jotka kunnostaa auton viimeisen päälle pieniä detaljeja myöten.


 • Jos autoissa olisi työntäjät mukana niin massut pienentyisivät ja ilmasto tykkäisi.

  • Työntäjät on mukana, työntävät marketista halvinta bissee kärryllinen autoonsa.


 • Ei teidän mussutukset palstoilla muuta sitä asiaa,että Big Wheels on paras tapahtuma. Saatte te kirjoittaa mitä vaan. Mutta asia on näin ja piste.

  • Tuo on muuten niin totta! Ehdottomasti paras tapahtuma! Oppii juuri sen tyyppisille ihmisille jotka tapahtumaan osallistuu, muinaiseen tapahtumaan en voisi heitä edes kuvitella. Maastopyöräily..ei! Maantiepyöräily...ei, jokin muu urheilutapahtuma...NO EI!


  • On edes yksi lauantain puolikas, jolloin minunkin muija kokee olevansa hoikka, kun köpöttää tonnikeijujen seassa cittarissa. Ja minä koen olevani lähellä normaslia urospuolisten amerikanmarkkujen seurassa kaljahylyillä.


  • Hömppäherroille hömppätapahtuma ja hömppäheikki kerää hömpät


 • Saaapiko motskarilla tulla sinne pätviilsiin, kun mummolla on uus kypärä, ja siltä ei jää hiilijalankälkiä, kun sillä on sukat jalassa, mutta ei hampaita suussa.

 • Sano mummolle, että kypärää voi käyttää myös muuhun tarkoitukseen, siitä voipi syyvä makkaraperunat, käyttää yöastiana , ai niin ettehän työ yötä oo. Sitä voipi myös rympuna käyttää ja kerätä kolehtia motskarikuskin äitille eli sinullehan ne rahat kuitenkin mennee. Ja mummo voi olla myös vintage messuilla näytillä, viadialta saapi varmaan asianmukasen juhla-asun, sellaset ne on muillakin.

 • Suomen autokanta on niin vanhaa, että paraatit pyörii yötä-päivää ympäri vuoden

 • Samalla kaavalla ja samoilla autoilla vuodesta, ei enää kiinnosta

 • Saastuttava autotaphtuma ei istu oikein nykytrendeihin

  • Aionkin tehdä kevään aikana valituksen ELY-keskukselle tapahtuman ympäristövaikutuksista ja mahdollisuudesta kieltää se.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aionkin tehdä kevään aikana valituksen ELY-keskukselle tapahtuman ympäristövaikutuksista ja mahdollisuudesta kieltää se.

   Tuon jos teet niin se on varmaan Pieksämäen merkittävin ilmastoteko 2020!
   Lisäksi se tuo lisää asuinviihtyvyyttä keskustan alueelle, kaupungin päättäjät kun eivät sitä aikaiseksi saa, muutenkin torilla saa auto- ja mopo/mönkijäralli jatkua viikonloppu öisin ja ajonopeuden välillä hurjia keskustan kaduilla.
   BigWheelin kieltäminen olisi ensimmäinen askel eteenpäin!
   Pointsit sinulle jo ajatuksesta!


 • Luottamushenkilöiden pitää huolehtia, ettei senttiäkään anneta tukea. Ja tuntuva vuokra maa-alueista.

  • Kuinka moni on muuttanut Pieksämäeltä pois siksi että asuinviihtyvyys ei ole keskustan alueella mitä pitäisi olla? Tunnen kaksi perhettä...pariskuntaa jotka on lähtenyt tämän takia, toinen pariskunta lähti reilu vuosi sitten ja toinen ihan äskettäin. Asuivat torin ympäristössä, työssä käyvinä valittivat ettei saa öisin nukkua yörallin takia varsinkin kesäisin kun kuumuuden takia oltava ikkunat auki, ei kukaan jaksa käydä töissä jos ei saa metelin takia unta kuin vasta aamuyöstä. Nyt heillä asunto erään kaupungin keskustassa ja silti hiljaista, suurempi kaupunkiin (33 000 asukasta) kuin Pieksämäki. Joten tehkää nyt ihmeessä kaupungin hallitus jotain jos aiotte että asukkaat viihtyy!!!


 • Tänne ptäis vastoin saada lisää elämää ja ääniä. Ei tämän hiljaisempaa kaupunkia juuri löydy. Minäkin asun kauupungin keskustan kerrostalossa, pientä pörinää pihalla pitävät vain roska- ja ruumisauto, jonka matkustaja ei paljon kyllä möykkää. Joskus pörinä voi kuulua myös omasta päästä. Ilmeisesti tuttavaperheet ovat muuttaneet taloon, jossa asuvat myös Aleksanteri Suuri, Stalin, Jeesus ja ne pärinäpojat.

  • Höpö höpö!

   Et sitten ole varmaankaan asunut muualla. Esimerkiksi Tammisaari on hiljainen kaupunkiin keskustaltaan, itse olen asunut monen kaupungin keskustassa ja myös Helsingin ydinkeskusta alueella ja jopa siellä oli yöllä hiljaisempaa. Ei Etelän kaupungeissa ole edes tällaista lippalakki pillurallikulttuuria että ajetaan samaa rinkiä viikonloppu yöt.


 • Ympäristöpalkinto sille, joka onnistuu vaikutuksellaan lopettamaan luontoa saastuttaja tapahtumat, johon :nämä turhanpäibäiset romuautonäyttelyt kuuluvat

  • Onhan nuo vanhat autot historiaa mutta bigwheels tapahtuma suurimmaksi osaksi aivan jotain muuta kuin näyttely, ryyppäämistä ja pari päivää meteliä ja kumin polttoa, ennen sai sakot kumin polttamisesta sillä se vaurioittaa asfaltin pintaa johon jää aina vettä lammikko ja pikkuhiljaa asfaltti siitä kohti alkaa murenemaan ja syntyy suurempi kuoppa. Missä oli viime kesänä poliisit kun keskustassa oli tämä kulkue? Eikö poliisin tulisi valvoa tällaista tapahtumaa?!


 • Samaa mieltä, tapahtumasta ei ole mitään hyvää sanottavaa

 • Samaa mieltä, tapahtumasta ei ole mitään hyvää sanottavaa

 • Kuka kertoisi paljonko kaupunki antaa rahallista tukea tälle badwheelsille ja antaako ranta-alueet ilmaiseksi käyttöön ?

 • Joku luottamushenkilö vois asian kertoa tuen määrän

 • Vaikka joku Kansallisen Sekoomuksen tai Persujen edustaja

 • Vaikka joku Kansallisen Sekoomuksen tai Persujen edustaja

 • Hiekanpään uimarannalle voisi järjestää tractorpulling-vetokisat, varmaan olisi tupaten täynnä väkeä tapahtuma...tai rantaa myötäilevälle kevyenliikenteen väylälle joku rallitapahruma, Huekanpääralli!
  Hiekanpäärallissa olisi myös kaupunki-erikoiskoe asfaltilla.

 • Torilla keskellä yötä : Koko kansa kaasuttaa tai Ilkeässä Höpsödörissä: Ryhävalaalle oma Reino tai Poleeninlavalla: Tohtori paise puhkoo wheelsejä.

  • Pikveelssiin saatava lisäksi ilotulitus ja ilotulitukseen pikveelssin oma tee-se-itse raketti tapahtuma. Rakettipolttoaineena bensa.


 • Kommenteista tulee arvio Big Wheels ei sovi tuppukylaan. "Helmia sioille - sano". Jarjestajat tekisivat viisaasti muuttamalla vaikka iloiseen ja edistykselliseen Jyvaskylaan jossa arvostetaan ko tapahtumia. Tai Kuopioon tai Joensuuhun joissa oli hyvia tapahtumia ennen.

  • Ryhävalaat voisivatkin etsiä uusia pariutumisrantoja! Pieksämäen rannat käy ahtaaksi kun ryhävalas urosten mahat ottaa jo yhteen kiinni, lätke vaan kuuluu!


 • Höpöhommaa koko jenkkihapatus savonmaalla

  • Sun mielestä joo mut minä aion tulevana kesänä osallistua ja pitkäkatto on jo kasassa. Takaloosteri täyteen bissee ja vähä jytkympää lientä, paraatissa vähä kuminpolttoo ja buikki parkkiin ja pari päivää koomassa!


 • Mukava tapahtuma. Joka kesän kohokohta.

  • Onhan se yksi syy vetää kännit :)


  • Pät viilsit on samalla sketsihahmokilpailut.


 • Tänä vuonna osallistujamäärä tipahtaa puoleen, kun ei mitään uutta keksitä niin ei vaan jaksa enää kiinnostaa

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  308
  2737