Kelan maksamat sosiaaliturva menot kasvaa

ikao

Kelan maksamat sosiaaliturva menot kasvaa jos korotetaan pieniä eläkkeitä ,työttömyysturvaa jne.
Antti Rinne korottaisi 100 euroa Kelan maksamia vähimmäiseläkkeitä esim. kansan,takuueläkkeet. työssäolevat joutuvat maksamaan verorahoistaa korotetut eläkkeet otetaan työntekijän selkänahasta työelämä vaatimukset ovat koventuneet eli miksi työssäolijat joutuvat maksamaa esim. työttömälle ei ole kertynyt työeläkettä eikä ole työhistoriaa kaiken elätyksen. pienipalkkaiset työntekijät ovat tehneet työtä jopa yli 40 vuotta palkka huono kyllä samaa menee työeläke kun työttömälle maksetaan asumistuet, kansaneläke tulot noin 900-1000 kuukaudessa työtön on lekotellut yhteiskunnan tuilla koko elämän. eläketuki on pitkäaikaistyöttömääle verorahoilla maksettu tuki tulot noin 1000 euroa kuukaudessa eläketuki 775 asumistuki mikäs on olla ei kaikilla ole työrajoitteita vaan ikä remppana

16

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hinnatonta

      Kyllä työssäkäynyt on saanut ja saa korvaamatonta etua työttömään nähden. Se halveksunta ja ylenkatse, jota työssäkäynyt voi kohdistaa työttömään, sen hintaa on mahdoton määritellä. Kalliiksi on tullut tylttömälle jos työssäkäyvällekin. Pienemmällä ahneudella olisi voitu jakaa taakkaa laittamalla työt puoliksi, mutta kun ahne paska on ahne.

      • Lerppa

        Erittäin hyvin sanottu 👏


    • gjhj

      Pikavippeineen päivineen, kuka noita roskia vielä ottaa niin eikö pitäs oppi mennä jonain päivänä jo perille että se romuttaa ihmisen asiat. Lopuks niitä vippejäkään ei saa mistään kun luottotiedot vain palavat niin naurattaaks sit.

    • 167-176

      Kuinkahan suuri osa tuosta sosiaaliturvamenojen kasvusta johtuu siitä että yhä useampi työssä käyvä joutuu hakemaan tukia?
      Aivan liian monella palkka ei riitä elämisestä aiheutuviin välttämättömiin kuluihin. Viimeksi, joskus vuonna temppu & pamppu, kun uskalisvat kertoa sen kuinka moni työssä käyvä saa toimeentulotukea tuo luku oli lähes 50 000 mutta siitä on jo valovuosia ja nyt luku on niin suuri että se on varmaan yksi valtakunnan ykkössalaisuuksista.

      • Ja kuinka moni työssä käyvä asuukaan omistusasunnossa, johon maksetaan asumistukia, mahdollisen toimeentulotuen lisäksi?


      • tyjj

        Kuinka moni asuukaan yleensä missään ? Vittu näitä saatanoita.


      • 167-176
        however kirjoitti:

        Ja kuinka moni työssä käyvä asuukaan omistusasunnossa, johon maksetaan asumistukia, mahdollisen toimeentulotuen lisäksi?

        Ainahan sen asunnon joku omistaa ja siksi omistusasujia kohdellaan samalla tavalla kun vuokralla asuviakin paitsi muuttoa ei voida vaatia ja on ne asumiskulut omistusasujilla yleensä pienemmät.
        Moni työtönkin asuu omistusasunnossa, yhden tunnen varsin hyvin joka asuu yksin omassa kerrostalokolmiossa, tunnen mutta en nää sen naamaa kun pelistä 😀


    • nähty.onn

      Kun jopa työtön halveksuu toista työtöntä niin mitäpä siitä välittämään. Usein se kiusaaminenkin tapahtuu vaan näillä pee palstoilla kun muuhun ei ole munaa.

    • ytjyj

      Onneks noita tukia ei kauan enää ole niin ollaan sitten kaikki tasa vertaisia.

      • öööhörrrrps

        Millainen tasavertaisuus toteutuu tuossa tapauksessa???


    • Tyhjääkelaa

      Siltä pitää ottaa jolla on mitä ottaa, luonnotonta on ottaa siltä jolla ei ole. Tyhjästä nyhjästään, Pankkiiri ja eläkeläiset on samalla linjalla. Molemmilla on millä mällätä, tyhjästä otetaan, näin ajattelee valtion kirstunvartia, tai ruotsalainen vartia, onko siis molemmat luonnottomia perova?

    • öööhörrrrps

      Tietysti sosiaalimenot kasvaa, jos niitä kasvatetaan :O Ja onhan siihen aihettakin. Eläkeläisiä ja työttömiä on ajautunut jopa itsemurhan, kun tuet ei riitä mihinkään. Kummallinen "hyvinvointivaltio", kun asenteet on sitä luokkaa katkerat, että "ilmainen" raha pitäisi ottaa ihmisiltä pois. Ja millä ihminen, joka syystä tai toisesta on työelämän ulkopuolella, elää suurtyöttömyydessä rypevässä Suomessa, jos ei saa tukea? Työelämään kuulumattomia on jo niin paljon, että heiltä pois otettu tuki näkyy selvästi myyntitilastoissa. Ihan kuin hyvinvointi kuuluisi vain ja ainoastaan niille, joilla on työpaikka. Mutta näin ne asenteet muuttuu ja niillä saadaan paljon pahaakin aikaan. Itse voisin maksaa ilman kitinää muutaman prosentin lisää veroja tukemaan työttömiä, eläkeläisiä, opiskelijoita jne. Hyvinvointi kuuluu kaikille.

    • rstresgess

      Ei sitä työpaikkaa tosta vaan kukaan mistään revi. Tossa työttömien määrässä voi olla aika kova juttu päästä edes mihinkään haastatteluun. Sitten jauhetaaan paskaa että työtön sais lainaa muka jne ja paskathan saa. Näistä kiusaajista kannattaa pysyä erittäin kaukana elle halua itselleen enemmänkin ongelmia. Siinä mielenterveys saattaa jo järkkyä. Mitä sillä lainalla muutenkaan tekee kun ei se sitä työpaikkaa tuo. Prkl.

    • tjydjy

      Eihän sekään mikään vitsi ole jos kela pyytää etsimään halvempaa asuntoa. Sillon pitää toimia ja etsiä sitä halvempaa vaikka mistä. Jos ei toimi ei kohta asukaan missään.

    • srtsrht

      Ketä kenenkään työt muutenkaan kiinnostaa, pikavippejä otetaan, saadaan syy haukkua jotain toista ihmistö kun niitä ottaneet joutuvat kuseen. Sitä toi on. Niitä firmoja ei ylipäänsä saisi olla olemassakaan.

    • leipäjonolainen

      korotusta odotan tai sotaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe