En tiedä pystyisinkö ikinä olemaan

Anonyymi

Sinun kanssasi kun sinä suutut niin helposti. Sehän olisi yhtä ylä ja alamäkeä koko ajan... suoralla oltaisiin harvoin.

32 kommenttia

Vastaukset

 • Hah. Niinpä niin. On niin lyhyt pinna, että kolmessa vuodessa ehtii käämit kärystä monta kertaa.

  • Mut ei tule tylsää....
   Kun välii sihisee...
   Ei ain voi olla samaa mieltä....
   Sit voi pusutella..sovinnoksi..mä en ikinä kauaa vihanen...👍😂🌼☀

  • Elluhalloyb kirjoitti:

   Mut ei tule tylsää....
   Kun välii sihisee...
   Ei ain voi olla samaa mieltä....
   Sit voi pusutella..sovinnoksi..mä en ikinä kauaa vihanen...👍😂🌼☀

   Tylsyys on muuten aivan eri asia kuin huumehemmon menetetyt kuorikerrokset ja ohimolohkot, joissa on aggression siemen.

   Yksi N taisi todeta, että huumekännikala muuttuu niin raivokkaaksi, että käy käsilsi tietystä paikasta. N. poisti sukkelasti sen kommenttinsa.

   Amfetamiinin käyttöön liittyy se, että ihminen muuttuu aggressiiviseksi, jopa vaaralliselle asteelle, näin käy myös kannabiksen kovalle käyttäjälle. Heistä tulee vaarallisia. Siksi ennen kuin aikoo jatkaa seurustelua on aivan ehdoton vaatimus asiallinen hoito ka kuntoutusyhistelmä, jossa käydään uudelleen ohjelmointi pois rikollisesta ajattelusta. Homma vaatii oman halun, muuten ns. rikollinen mieli ei poistu. Se liittyy nimenomaan vahvojen huumaavien aineiden käyttöön, koska kukaan tavallinen ihminen ei tienaa tarpeeksi rahaa voidakseen imeä nokkaansa päivittäin kokaiinia. Siitä on aivan ehdotonta päästä irti, muuten kaveri on "vaarallinen".

   En tuomitse, mutta on nöyryttävä hoitoon lähtöön ja alettava haluta itse hoitoa.

 • Lääkityksen voi tarkistaa ja asioista voi puhua.

 • Entäpä jos hänen käytös vaikuttaa tuolta kun on itsellensä vihainen ettei pystynyt olemaan sellanen mies jonka olisit halunnut, tuntee edelleen niin vahvasti että tekee miehen hulluksi, ei enää tiedä mitä tekisi kun ei muut naiset kiinnosta ja tunne ei mene ohi vaikka kuinka yrittänyt antaa olla.

  • Minulla ei ole tapana asettaa kriteerejä sille minkälainen ihmisen pitäisi olla. En osaa ajatella sillä tavalla.

  • ainahetkessäeläjä kirjoitti:

   Minulla ei ole tapana asettaa kriteerejä sille minkälainen ihmisen pitäisi olla. En osaa ajatella sillä tavalla.

   Mitenkähän tuossa nyt mistään kriteereistä puhuin? Oletko ajatellut vaihtoehtoa että ehkä olet käsittänyt hänet väärin? Ja kait sulla nyt jonkunlaiset kriteerit on siitä millasen miehen kans haluat suhteeseen ja eikö se ole jo kriteeri että mielestäsi suuttuu helposti, miten tämä ilmenee ja onko tilanne olltu esim hankala, onko ollut väärinkäsityksiä jne. Onko kumpikin jutelleet asiat kunnolla halki?
   Esim hän jota olen kaipallut jotain 1.5 vuotta niin hän pakkien jälkeen sanoi että voisit olla enemmän sitä ja tätä ja väitti epäavrmaksi vaikka itsevarmakin on joskus epävarma, se ei tuntunut kivalta mutta en ole hänelle vihainen vaikka mielestäni oltias sovittu hyvin yhteen, mutta en varmaan koskaan saa tietää mikä muu siinä tuli väliin kun vaistosin tietyt asiat.

 • tapellaan äänekkästi.. Nolottaa, kun joudun kuuntelemaan. :-[

  • Joskus kun sivusta joutuu seuraamaan, kuinka pikkuasiasta saa milloin mikäkin tuttavapariskunta aikaan kunnon sisäisen rähäkän, niin päällimmäisenä päälle tuleva tuntemus on myötähäpeä.

   Auttaisikohan jos joku tallentaisi riidan ihan ennen kuin se alkoikaan, ja sitten tämä tallennus kuunneltaisiin vaikka pariterapiassa tunteiden jäähdyttyä?

   Pariskunnan molempien osapuolten psykologisesti terve reaktio olisi häpeä, joka ehkä kannustaisi yrittämään itsehillintää parisuhteessa, ettei kävisi noloja ylilyöntejä.

  • Millä kuuntelet? Onko alakerrassa radiolähetin?

  • Kollimaattori kirjoitti:

   Joskus kun sivusta joutuu seuraamaan, kuinka pikkuasiasta saa milloin mikäkin tuttavapariskunta aikaan kunnon sisäisen rähäkän, niin päällimmäisenä päälle tuleva tuntemus on myötähäpeä.

   Auttaisikohan jos joku tallentaisi riidan ihan ennen kuin se alkoikaan, ja sitten tämä tallennus kuunneltaisiin vaikka pariterapiassa tunteiden jäähdyttyä?

   Pariskunnan molempien osapuolten psykologisesti terve reaktio olisi häpeä, joka ehkä kannustaisi yrittämään itsehillintää parisuhteessa, ettei kävisi noloja ylilyöntejä.

   Höpö nyt, se on vain elämää! Päälle kiihkeää seksiä, jonka joudut ....

  • Täytyyhän sinulla olla vahvistin, jos kuulet tappelut niin hyvin, että hävettää?

  • Kuortti tietää laitteet, antaa tulla nyt vaan???

  • Ymmärtääkö Kuortti, et sun ammattisi vaatii kertomaan laitteet? Ne ovat terveysriski, etkö tosiaan käytä moraalia ja etiikkaa kavereiden kohdalla? Onko homo aina niin puolueellinen potilas, ettei voi toisten yhteiskunnan jäsenten terveydestä pitää kiinni? Eikö sinulla lanttu kerta kaikkiaan leikkaa homojen kohdalla, vai mikä on ns. Hippokrateen vala ja lääkärin vastuu?

  • Laitteet on poistettava. Jos sitä ei tapahdu, mitä kustannuksia tulee aiheuttajille vanhingonkorvauksina. Mitä kustannuksia tulee laittomista uhkailuista, joita Suomi24:ssä on on joka päivälle salatussa muodossa, kohdistuvat yhden ihmisen sukulaiseen, jolta yritetään saada kenties ennen aikainen perintö? Isälle kerrotaan, että kaikki menee hyvin, tyttökaveri asuu viellä ja silti päivät pitkät vellotaan chateissa ja uhkaillaan ja moniko tyttökaveri on uhkailijan asunnossa oikein yötä? Ja että oikein lomalle? Ja isäukko tosissaan, että sun päässä vikaa kun nuorisolla pyyhkii hyvin.

   Kuortti tietää koko tilanteen, sallii laittomat uhkailut ja sen lisäksi tilan, jossa talon isäntä ei vielläkään bonjaa missä mennään. Eihän siitä nyt tule muuta kuin talouden jako, lähestymiskiellot ja perintöjen menetys. Vastuuton mies tämä Kuortti, tuolla kyvyllä on päivänselvää, että näin valskia moraalia ei pidä hyväksyä ja alistua painostukseen. Motoristit uhkailevat nyt koko maassa, naapurin ukot kyttäilevät puskissa ja lähettävät tänne tilannetietoa. Suomi24 siis sallii rikollisten tiedon välitykset anonyymeina? Saitti kiinni ja palkat loppu?

  • "Kuortti tietää koko tilanteen, sallii laittomat uhkailut ja sen lisäksi tilan, jossa talon isäntä ei vielläkään bonjaa missä mennään. "

   Ota, Kuortti huomenna puhelu isälle ja kerro. Tai mikä sinua estää menemästä hänen juttusille kotiin ja kertoa? Kauanko aijot jemmailla riskitietoja? Kai tajuat sen, että myös isä on riskitilanteessa, ellei hän tajua tilanteesta yhtään mitään? Koita mies nyt järkeillä, ei moni tuolla koulutuksella voisi jemmata ihmisten terveysriskejä.

  • Kuortti, onko Kimmo sinun veli? Soitan Kimmolle, että ottaa sinuun yhteyttä? Sopiiko?

   Muistin virkistämiseksi, kysyn vielä:
   Miten aijot toimia näillä antamillani, erittäin hyvillä neuvoilla?

   Kimmo saattaisi kertoa sinulle juridiikasta sopivia kohtia, jos osaat kysyä sitä. Hanki oikeusavustaja, hän sanoo, miten toimisit.

 • Mistä hän viimeksi suuttui? Entä edellis kerran?

 • Suutun silloin jos minua kohdellaan epäoikeudenmukaisesti. Minusta suuttuminen on turhaa, koska asiat pitäisi pystyä selvittämään puhumalla, mutta tiedä etteivät kaikki pysty siihen.

 • Varmaan. Monien kanssa voi mitä todennäköisimmin käydä näin.

  • Samoin olen itsekin ajatellut, siksi haluan tutustua paremmin sellaiseen ihmiseen jonka jo tunnen entuudestaan.

 • Kokeillaan miten pitkä pinna sulla on ja alatko suuttumaan kun teen samoja temppuja kuin sä!

  • Aloitetaan sota!!!! :'D

 • On liikaa epäselvyyksiä, liian vähän luottamusta. Siksi.

  • Luepa tuosta
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15346064/en-tieda-pystyisinko-ikina-olemaan#comment-943975884
   selkosuomea amfetamiinin käyttäisä. Suosittelen sinulle myös ehdottomasti, että kerrot poliisille laitteista tiedot, mistä ne on hankittu, missä ne sijaitsevat ja kuka niitä hoitaa. Kyllä sinulla täytyy olla joku käsitys, näin tänään ketjun, jossa sievästi pyytelit (=anelit) sulkemaan ne, koska juhannuksena oli 5:ltä töihin lähtö.

   Ryhdistäydy jo, on tätä siedettykin, yhden vuoden ansiotulot teitä suopeasti seuratessa. Aika on nyt loppu, on pantava tiedot jakoon ja viranomaisten tiskille nähtäväksi. Ei kyläsi motoristit voi sinua uhata, kun et salli sitä, ilmoitat poliisille kaiken.

   Kuvittele mikä elämän helvetti on, ettet netissä voi tehdä edes opiskeluasi, vaan oppimispaikat särjetään ja ovesta tullaan tai pihalla huudetaan valvontakamerasta nähty tieto. Takapihalla huutaa toisen talon ikkunan mafiajengin äijä. Kaikki tännen rikollisen informaatiovälityssaitille nähtäväksi, reaaliajassa. Onko kellään oikeutta seurata näin ulkopuolisia ihmisiä? Tai onko yliopiston käyneellä oikeus olla kertomatta, mitä vahinkoa toisille ihmisille tehdään ja sinä vaan lemmiskelet saitilla? Hä, mikä mies olet?

 • En mä kaipaa mitään mustasukkaisuusvedättäjää ja tyhjyyksiin katoajaa, sellaista josta ei kuulu hetkiin mitään. Eipä sitten mitään, ei sovita yhteen.

  • Pitänyt kuulua?

 • Ns. runkkausmusiikki huumeiden ottohetki taisi alkaa taas klo 1,30 maissa 19.7.18?

  Kovat hipat, teknoa, ryt kyt ryt, värinää ja tärinää, kuuluu siis 700 km:n päähän. Kertokaahan miten räminä, värinä ja tärinä voi tänne asti kuulua ja tuntua. Runkkarin öiset bileet pitää työkansan stressiä yllä, kun itse mukamas surraan, että on ulosotossa puolimilliä, eikä kannata ottaa tukityötä.

  Kaikki on aivan turhaa lätinää työn kannattamattomuudesta, 9 e:n ruokamaksu ja työmarkkinatuki on pari kymppiä vähemmän kuin pienin palkka, jos olet uudessa työssä, jota et osaa, ei hassumpi varmuusaste elämässä. Ei ainakaan tarvitse täällä saitilla runkkailla yötä päivää ja puhua ns. "hevopaskaa" loputtomiin.

  Tämä rukkareiden musakki on välillä radio- ja tekstitelevision musakkia, tuttua musaa, siellä välissä kuuluu ukkeleiden laulut ja huudot, toisinaan ne tekee itse ääniä kuin DJ:t, eli mekaanista konetta ja kolinaa, huutoja ja ulkoilmaääniä.

  Mitens siellä Ikaalisissa kuuluu tämä? Onko kohdistus tehtävä nyt vain tänne tai kuuleeko Ikaalinen saman?

 • "Kaikki on aivan turhaa lätinää työn kannattamattomuudesta, 9 e:n ruokamaksu ja työmarkkinatuki on pari kymppiä vähemmän kuin pienin palkka, jos olet uudessa työssä, jota et osaa, ei hassumpi varmuusaste elämässä. Ei ainakaan tarvitse täällä saitilla runkkailla yötä päivää ja puhua ns. "hevopaskaa" loputtomiin. "

  Oman tilansa rappeuttaminen olisi niin kuin tällä ajattelulla jonkin sortin vaihtoehto. Heh, kyllä on rytkyvät munat enää jäljellä ihmisestä, jos kakskyt yhdeksän -vuotias on luovuttanut täysin kunnollisesta elämästä kiinnipitämisen ja aikoo jatkaa lopun ikäänsä, kenties 45-65 vuotta jouten ollen ja hevonpaskaa suomi24:ssa jatkuvasti suoltaen.

  Muistan ennen vanhaan yhden juopon, joka puhui päissään ainakin 20-35 vuotta täyttä hevonpaskaa päivät pääksytysten. Lopulta ihmiset olivat niin kyllästyneitä siihen, ettei sitä kukaan enää alkanut kuuntelemaan. Eihän tuohon mene kovin pitkä aika, kun 29-vuotias on 30 vuotta puhunut suomi24:ssä hevonpaskaa jonnin joutavista. Kaikki asiat käsitelty ja puhuttu ajat sitten, ei mitään uutta ole tullut päähän enää 26:n jälkeen, että vetäkää nyt siitä, kun väitätte, ettei työ kannata.

  Työtä tehdessä ihminen pysyy kiinni muissa ihmisissä ja yhteiskunnassa, päivät piilossa, pelkäämässä roistoja ja kostajia ei ole mitään elämää.

 • Musakki kiinni heti, koska kaikilla on aamulla oltava levännyt olo töihin mennessä.

  Ei voi leikkiä vitsikästä ja huumoria toisten ihmisen terveydellä Jos on itse suht' nuoi, on ymmärrettävä ottaa muut huomioon. Jokainen tulee vanhemmaksi, aistit ja keho ei ole samanlainen kuin nuorena, on pakko levätä. Joku tosi suivaantunt voisi viedä heti oikeuteen mesuporukat. Kertokaa täällä kännissänne ne laitteet ja paikat ja tekniikat, poliisi päättää asiat.

 • Oikeastaan kaikessa on kysymys luottamuksesta ja siihen liittyy hyvin tärkeä asia eli jatkuvuus. En aloita suhdetta jos minusta tuntuu siltä, ettei suhteella tunnu olevan jatkuvuutta. En osaa selittää sitä miten arvioin sitä, mutta omilla mielikuvilla on tärkeä merkitys. Jos näen mielikuvissani paljon iloa ajatellessani minulle tärkeää ihmistä niin luotan siihen että suhde tulee kestämään.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.