Ritakuona menossa vankilaan jenkeissä?

Kekkeruusis

Sunny Car Centerin kohuliikemies Markku Ritaluoma joutui hankaluuksiin Yhdysvalloissa: haastettiin oikeuteen – jätti miljoonatimantit ja Rolexin maksamatta!

Sunny Car Center -sotkussa miljoonakorvauksiin Suomessa tuomittu Markku Ritaluoma, 63, on joutunut pulaan oikeuden kanssa myös nykyisessä asuinmaassaan Yhdysvalloissa.

Jupakka alkoi Ritaluoman vääntäessä miljoonadiiliä Palm Beachissa toimivan ylellisen jalokiviyrityksen kanssa. Ritaluoma halusi ostaa noin 1,7 miljoonan euron arvosta timantteja ja koruja.

Lue myös: Häkellyttävässä kattohuoneistossa asuva Sunny Car Center -liikemies Markku Ritaluoma säikähti suomalaisia luksushotellissa – rinnalla viehättävä latinonainen!

Haastehakemuksen mukaan Ritaluoma vakuutteli koruliikkeelle odottelevansa ”tiettyjen varojen siirtoa”, jotta voi lunastaa miljoonatimantit.

Sitä odotellessa hän ehdotti, että koruliike maksaisi hänen yöpymisensä ökyhotelleissa. Lisäksi Ritaluoma puhui itselleen yli 26 000 dollarin edestä käsintehtyjä italialaisia pukuja ja tyttöystävälleen 23 000 dollarin kaulakorun, 46 000 dollarin Rolex-kellon ja 45 000 dollarin timanttisormuksen.

Haastehakemuksen mukaan Ritaluoma oli luvannut maksaa takaisin heti, kun hänen timanttidiilinsä toteutuu. Kuukaudet kuluivat, mutta rahoja ei kuulunut. Jalokivifirmalta loppui kärsivällisyys ja yritys nosti kanteen. Firma syytti Ritaluomaa ja 46-vuotiasta naista muu muassa sopimusrikkomuksesta ja petoksesta sekä vaati valamiesoikeudenkäyntiä.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Sunny-Car-Centerin-kohuliikemies-Markku-Ritaluoma-joutui-hankaluuksiin-Yhdysvalloissa

147

4865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ekonomi67

      Ja tällaiseen herraan täällä kiemunki, rautio ja kumppanit luottivat ja uskoivat viimeiseen asti. Voihan vitsi, ei ihme ettei Hämeenlinnalla pyyhi oikein hyvin

    • RhinestoneCowboy

      Voi, voi, eikö Amerikan timanttikaupan myyjä tiedä, että investorirahat on tulossa heti kun vaan Ritaniemen tilille rahat mahtuu. Vaikka kyllä nyt taas olis taas kansalaiskeräys ja tukikorsetti paikallaan varattoman timanttiostajan auttamiseksi tästäkin pälkähästä.

    • ritaluomaposeen

      Miksi juttua tutkii Hämeenlinnan poliisi eikä KRP? Miksi kansainvälistä etsintäkuulutusta ei ole tehty?

    • Eirikollisille

      Jos juttua alkaisi tutkia puolueeton poliisi, nousisi esiin kovasti ikäviä asioita hämeenlinnalaisista huippupoliitikoista. Parempi pitää juttu vaan hyvien poliisiveljien tutkinnassa.

      Kohta trollipasko kirjoittaa vakiolauseensa Ilkkalasta.

    • hämeenpallokorruptio

      Taitaa olla poliisilla oranssi pelipaita jossa lyhenne HPK eli Hämeen Pallo Korruptio.

    • TimantitMaksuun

      Ritaluomalle pitää järjestää Kantolan Tapahtumapuistossa tukikonsertti.

      • Timangijätkä

        Kuuluttajana voisi toimia Iisakki Kiemunki, ja tapahtuman suojelijana Sari Rautio.


    • MarkkuPalaaPian

      Olisi erinomainen ja tervetullut uutinen, jos itse Ritakonna joutuisi vankilaan USA:ssa. Nautin siitä suuresti, kun kaksimetrinen musta mies tulee vankilassa Markun "vartiaksi"!!! Silloin alkaa sellissä todellinen "panputus" ameriikan malliin ja Markku huutaa armoa "vartialta", kun pukamat meinaa revetä.

      P.S. Toivottavasti Markku saa lopultakin oikein pitkän vankilatuomion.
      Lyönpä vetoa, että Ritakonna haluaa palata kiireesti Suomeen, vaikka tuomio odottaa myös täälläkin. Olot on Suomen Kylmäkoskella kuitenkin paljon mukavammat eikä ehkä tarvitse toimia "tyttönä" muille vangeille.

      • onkokokemuksia

        Mistäs tiedät ettei tarvi olla tyttönä.


    • MarkunManeerit

      Ehtiikö HäSa uutisoimaan vielä heinäkuun aikana Ritaluoman uusista epärehellisyyksistä ja huijauksista USA:ssa?? Jostain ihmeellisestä syystä KOKDEMINn ja heidän kavereidensa rötökset "jäävät" normitapaan "epähuomiossa" uutisoimatta paikalliselta valhemediaa edustavalta sanomalehdeltä.
      Iisakki voisi kirjoittaa pitkän puolustuspuheenvuoron HäSaan Ritaluomasta, kun he ovat Markun kanssa niin hyviä ystäviä ja liiketovereita.

      • Sairasta

        Persuille on tyypillistä haaveilu H-sessioista ja mukaan niiden tulisi päästä. Persujen perversioita ja todella sairasta.


    • hönotpuolustaarikosta

      Miten toi liittyy persuihin,markun timanttikaupat,petolliset? Yleensä ostetaan timantteja kun piilotetaan omaisuutta,mutta markullahan kaikki mään...ei muuta kun passitus suomeen,olisi iisakin etu myös ja rahat takavarikkoon.

    • Gjjsefff

      Kuinka pitkä tuomio Ritaluomaa Suomessa odottaa kun pitäisi saada tänne istumaan? Tietäisikö joka vaahtopää ja kertoisi.

    • KaupunkiApuunJaHeti

      Ensin Ritarikuoma joutui oikeusmurhan uhriksi täällä Suomessa ja nyt rehellistä yrittäjää uhkaa samanlainen kohtalo julman kapitalistisessa Amerikassa. Voisiko Hämeenlinnan kaupunki hieman viivästyttää kirjaston korjausta ja lähettää kymmenisen miljoonaa euroa miespolon ahdinkoa helpottamaan?

      • 128654

        Minua kiinnostaa myös kuinka pitkä vankeustuomio Markku Ritaluomalle on tulossa Suomessa? Ei kukaanko tiedä???


    • siinäsulletuomio

      Jos jenkeissä napsahtaa 30 vuotta niin aivan sama kunhan velkojat saavat rahansa.

      • Johdfcf

        Kyllä kyllä mutta paljonko vankilassa istumista Suomessa tulossa?


      • MontaVuottaKoppia
        Johdfcf kirjoitti:

        Kyllä kyllä mutta paljonko vankilassa istumista Suomessa tulossa?

        Voit olla varma, että Markku-boy saa yhteensä useita vuosia koppia useasta erillisestä rikoksesta, jos se retale joskus saadaan Suomeen ennen rikosten vanhenemista.


      • Kiewggh

        En ole ikinä kuullut että tuomio olisi useita vuosia vankeutta oikeuden päätöksellä. Keksitkö omasta päästä? Vankeustuomio on aina tarkkaan määritetty oikeuden toimesta.


    • pienemmäntuomiontoivossa

      Mutta kuka SCC kööristä on Suomessa vankilajonossa seuraava kun Markku alkaa kohta rallattamaan?

      • monellajokainalothiessä

        Vanhaksi tääkin menee keinoja kaihtamatta, niin kuin osa Fici-Copy jutustakin. Liikaa jäisi sormia saranapuolelle jos oikeuteen menisi.


    • Mistä-puhe

      Kukaan höpöttäjä ei tiedä paljonko on Markku Ritaluoman vankeustuomio Suomeen SCC merkeissä!!!

      • RitskuVarmastiKoppiin

        Arvio on 4-5 vuotta vankeutta, mistä istuu ensikertalaisena noin puolet. Ei pääse Markku lähellekään pelkillä sakoilla, kun rikokset ovat noin kovaa luokkaa ja niitä on todella monta erillistä tapausta.
        Kiemunki tulee todennäköisedti selviämään sakoilla ja vahingonkorvauksilla, mutta saattaa kuitenkin tulla lyhyehkö ehdollinen tuomiokin lisäksi.


      • eyiojfg

        Mikä juttu kyseessä? Olen lukenut että oikeus on jo istunut ja tuomiot annettu mutta 4-5 vankilatuomiosta en ole kuullut. Oletko valehtelija joka keksit valheita?


      • Pers_Vako
        RitskuVarmastiKoppiin kirjoitti:

        Arvio on 4-5 vuotta vankeutta, mistä istuu ensikertalaisena noin puolet. Ei pääse Markku lähellekään pelkillä sakoilla, kun rikokset ovat noin kovaa luokkaa ja niitä on todella monta erillistä tapausta.
        Kiemunki tulee todennäköisedti selviämään sakoilla ja vahingonkorvauksilla, mutta saattaa kuitenkin tulla lyhyehkö ehdollinen tuomiokin lisäksi.

        Raappahousun puolesta: Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja istuu posessa missä vartia panputtaa ja kaveria pitää auttaa mutta ei voi ja soita vankilaan. Olikos sillä muuta, se ei nyt pysty puhuun kun sitä vähä rassattiin.


      • Pers-Vako
        Pers_Vako kirjoitti:

        Raappahousun puolesta: Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja istuu posessa missä vartia panputtaa ja kaveria pitää auttaa mutta ei voi ja soita vankilaan. Olikos sillä muuta, se ei nyt pysty puhuun kun sitä vähä rassattiin.

        Pidä raappahousu vaseliinia mukana kun alkaa panputus.


      • ÄläPaskatrolliLuulottele
        eyiojfg kirjoitti:

        Mikä juttu kyseessä? Olen lukenut että oikeus on jo istunut ja tuomiot annettu mutta 4-5 vankilatuomiosta en ole kuullut. Oletko valehtelija joka keksit valheita?

        Olet näköjään todellinen typerys, koska öliset ja möykkäät asioista, joista et todellakaan ymmärrä mitään.
        Tiedoksi sinulle KokDem-paskatrolli: Ritaluoman toilailut ja laittomuudet, joissa osaltaan on myös Kiemunki ollut mukana hallitusjäsenenä, on pilkottu useampaan erilliseen oikeudenkäyntiryppääseen useiden erillisten kanteiden ja vastapuolten vuoksi.
        Ritakuono on kusettanut lukuisia tahoja SCC:n nimissä, mm. rahoittajia, investoijia, tavarantoimittajia, palveluidentoimittajia, verottajaa, omia työntekijöitä, toimitilojen vuokralleantajaa.

        Joko alat sinäkin paskatrolli myöntämään ja ymmärtämään, että SCC:lle koijattujen varojen, materiaalien ja palveluiden arvon yhteissumma on todella mittava, yli 12 miljoonaa euroa??
        Pelkästään SCC:n pesälle Ritaluoma tuomittiin jo nyt korvaamaan 6 500 000 euroa ja Kiemunki 350 000 euroa.
        Sen lisäksi ko. herroille on tulossa oikeudenkäyntejä useiden muiden tahojen käynnistäminä, mm. Siemens vaatii 3,5 miljoonaa euroa, Ålandsbanken vajaat 2 miljoonaa, Lammin Säästöpankki ja Pohjantähti huomattavia summia ja etc. etc.

        Tuosta kaikesta törkeästä petoksellisesta toiminnasta ja velallisen epärehellisyyydestä tulee Ritakuonalle TODELLA KOVA SCC-TUOMIO eli minimissään 4 vuotta vankeutta. Myös Ritskun kaveri ja sinun idolisi Kiemunki saa myös osansa, mutta päässee ehdollisella tuomiolla.
        SCC hallitusjäsen Kiemungille on tulossa lisäksi vahingorvausmaksuja pesän vaatimana ainakin Ritakuonon palkan perusteettomasta moninkertaistamisesta ja todennäköisesti joistakin muista tapauksista ja muiden osapuolten vaateista.


      • Kfkkf83

        Mistä tiedät että hän saa 4 vuoden tuomion? Kirjoitustaitojesi perusteella et ainakaan ole tuomari.


      • TietämätönPaskatrolli
        Kfkkf83 kirjoitti:

        Mistä tiedät että hän saa 4 vuoden tuomion? Kirjoitustaitojesi perusteella et ainakaan ole tuomari.

        Kirjoitustesi perusteella vänkäät vastaan, koska et ymmärrä oikeustuomioista ja vastaavista aiemmista tapauksista yhtään mitään. On parempi, että kuuntelet meitä, jotka ymmärtävät ja tuntevat näitä asioita.
        Odottele törppö siis rauhassa, niin kuulet lopputuloksen parin kolmen vuoden sisällä. Kaikkien Ritakonnan SCC rötöstelyn oikeudenkäynnit vievät paljon aikaa.


      • 147744

        Sinulla on hyvä nimimerkki Tietämätön Paskatrolli. Lakiasioissa edustat peräkammarin poikaa joka on katsellut amerikal. TV-sarjoja. Pullistelu tullee viinasta. Kun puhe on minkä vankilatuomion Ritaluoma sai niin vastauksesi on tulee saamaan 4 vuotta. Koita vähentää ottamista.


      • Jfknfnt
        TietämätönPaskatrolli kirjoitti:

        Kirjoitustesi perusteella vänkäät vastaan, koska et ymmärrä oikeustuomioista ja vastaavista aiemmista tapauksista yhtään mitään. On parempi, että kuuntelet meitä, jotka ymmärtävät ja tuntevat näitä asioita.
        Odottele törppö siis rauhassa, niin kuulet lopputuloksen parin kolmen vuoden sisällä. Kaikkien Ritakonnan SCC rötöstelyn oikeudenkäynnit vievät paljon aikaa.

        Olet helvetin oikeassa kerrankin! En todellakaan tiedä tuomion pituutta sillä olen automaatioasentaja. Kysyinkin sinulta jäärä: MISTÄ SINÄ TIEDÄT?


      • Kukatietää
        Jfknfnt kirjoitti:

        Olet helvetin oikeassa kerrankin! En todellakaan tiedä tuomion pituutta sillä olen automaatioasentaja. Kysyinkin sinulta jäärä: MISTÄ SINÄ TIEDÄT?

        Minua kiinnostaa myös Ritaluoman vankilatuomion pituus.


    • MarkkuEduskuntaanTuki

      Ei Markku joudu tiilenpäitä lukemaan, narutti Hämeenlinnan poliitikkoja niin taitavasti, että suurella todennäköisyydellä päätyy eduskuntaan aina kauppa- ja teollisuusministeriksi asti, onhan hänellä paljon investorikontakteja.

      • TalousKasvussa

        Ainoastaan Hämeenlinnassa on helposti vedätettäviä pikkupolitrukkeja, joten eiköhän Markun tekemien bisnesten maine vedä tänne enemmänkin näitä investoriyrittäjiä.


    • pikkukapungin.ketkulit

      Onhan tämä aikamoinen soppa, kukas kirjottaisi kirjan tai vaikkapa näytelmä Hämeenlinnan kaupunginteatteriin? Taitaisipa vaan määrärahat loppua.

      • KynätSavuamaan

        Musikaalihan tästä sopasta on sävellettävä tai ooppera, librettokin on kuin Verdin huijarioopperoista.


      • Hiirhdd

        K.Ari hoitaa vankityönä.


      • Pers_Vako
        Hiirhdd kirjoitti:

        K.Ari hoitaa vankityönä.

        Kato, raappahousukin saa taas henkeä. Eilen oli monta tuntia taju kankaalla kun meillä oli vähä rajumpi sessio. Kuha hoki silmät ummessa että lisää lisää ja minähä annoin. Nyt taas jaksaa uneksia K.Arista. Mennään ens kerralla vankimuseoon nahkapuvut päällä hikoileen.


      • Kiinnostaakovin

        Raappahousuilla on mielenkiintoista kahdestaan. Ihan parasta täällä.


    • OikeastaanNotWanted
      • Vanhaa

        Lue vanhoja lehtiä.


    • MakeaLoppuElämä

      Ritaluoma ja Kiemunki sosialisoivat hyvät rahat. Pointsit siitä heille.

    • NiceSuitMr

      Älkääs nyt. Ameriikan jalokivimyymälän omistaja John Bigswamp ja hänen myyjänsä Sarah Rothing ja Isac Kierowits eivät varmasti vain osanneet epäillä mitään. On epäkohteliastakin kysellä liikoja.

      • Gkodegt

        Persujen raappahousuparia on mukava seurata. Puolueen kermaa.


    • Toivossavoielaa

      Ilkkalasta höpöttäjä saisi kyllä kuolla pois....

      • samaamieltä

        😳☝️ - kyllä, samaa mieltä ✝️


      • PahaEiSaanutPalkkaansa

        Siis kyllä Kiemungin tuomio oli kuitenkin mielestäni kovempi, vaikka olikin hyvisten puolella.


      • KokoomuksenKäsikassarana
        PahaEiSaanutPalkkaansa kirjoitti:

        Siis kyllä Kiemungin tuomio oli kuitenkin mielestäni kovempi, vaikka olikin hyvisten puolella.

        Omasta mielestäni taas Kiemunki oli pahis ja hän oli koko *nuijamieskautensa* Kokomuksen *taskussa* eikä itse huomannut, unohti Demuliaatteen velvotteet kokonaan ja hän sokeutui vallan ja herrain kanssa maasuttelusta täydellisesti!


      • Heheeeee

        Kari Ilkkala sokeutui kovaan SCC tuomioon.


      • Heheeeee
        Heheeeee kirjoitti:

        Kari Ilkkala sokeutui kovaan SCC tuomioon.

        Kari Ilkkala selvii komeasti kunnialla tästä, puhtain paperein ja kansansuosiota nauttien kun pysäytti rosvokoplan vedätykset....Samaa ei voi sanoa KokDemuista..Kieronki se vasta sokeutui kovaan SCC tuomioon.


      • PersHylkiö

        Samaa mieltä Kari Ilkkala ei selvinnyt kovasta SCC tuomiosta vaan pakkolähtö politiikasta.


      • Flotdwdf

        Olet puheesta päätellen Persukermaa.


      • Flotdwdf-KokDemHylkiö
        PersHylkiö kirjoitti:

        Samaa mieltä Kari Ilkkala ei selvinnyt kovasta SCC tuomiosta vaan pakkolähtö politiikasta.

        Samaa mieltä Iisakki kiemunki ei selvinnyt kovasta SCC tuomiosta vaan pakkolähtö politiikasta.

        Olet muuten puheesta päätellen KokDem-Pölhösakkia.


    • Mesekuski

      Kylläpä Ritaluomalla riittää vastoinkäymisiä, ensin Afriikan investorit huiputtavat häneltä miljoonat kaikkinensa, sitten raastupa määrää monen miljoonan korvauksen hänen kannettavakseen, Ameriikan talokin on ollut myytävä pois ja nyt timanttikaupan myyjä uhkaa ankarilla lakitoimilla tätä varatonta ihmispoloa. Voisiko Hämeenlinnan kauppiaat lähettää hänelle parasta ennen päivää lähestyviä ruokakasseja, ettei tarvitse nälkäänsä kerjätä Ameriikan raitilla?

      • Yliedyf

        Kiitos kun kysyit mutta en voi auttaa vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC korvaukset. Onnea matkaan.


      • SeViisaampi-Yliedyf
        Yliedyf kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi auttaa vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC korvaukset. Onnea matkaan.

        Kiitos kun vastasit ja voin auttaa Persukaveria jota muutenkin tulee aina auttaa. Soittele Pienliikemies Pertulle vankilaan se tuntee SCC-hallituskuviot ja -korvaukset. Onnea matkaan.


    • KokDem-TrollpaskeKirjott

      No ettei vaan olisi ollut niin että kun Pienliikemies Kiemunkihan matkasi tässä kuukausi takaperin Yhdysvaltoihin ettei silloin vaan olisi ollut kyse rahakassien viennistä/tuonnista tutulle liikemieskumppanille ja SCC-veljelle?

      En mene sanomaan että kummassakaan tapauksessa näin olisi mutta....
      Ei näistä herrojen matkoista tiedä, voihan se olla niinkin että kyse oli Pienliikemies Kiemungin matkasta vaimonsa liiketoimien vuoksi?

      • Kertoo-kaiken

        Sen menen sanomaan Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja voi olla Key Westissä.


      • SatusetäKertoo-kaiken
        Kertoo-kaiken kirjoitti:

        Sen menen sanomaan Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion ja voi olla Key Westissä.

        Minäkin menen saunomaan ja siltikin Kari Ilkkala sai kovan ritarin, oikein *Robin Hood* -Maineen ja Kiemunki taas sai SCC- tuomion ja voi olla Key Westissä.


      • Pallojalassa

        Totta. Kari Ilkkala on Ropin Hoodi ja sai kovan SCC tuomion ja voi olla Key Westissä.


      • Jalkapallossa
        Pallojalassa kirjoitti:

        Totta. Kari Ilkkala on Ropin Hoodi ja sai kovan SCC tuomion ja voi olla Key Westissä.

        Totta. Kari Ilkkala on Hämeenlinnan Ropin Hoodi ja Pienliikemies Perttu K taas sai rosvon ominaisuudessa kovan SCC -hallintomies-tuomion ja voi hyvinkin ehkä olla Ritskun vieraana Key Westissä.


      • Iloitaann

        Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion.


      • sellanen.löysäreikä

        Sä saat kovaademareiden saunassa. Mutta senhän takia täällä trollaatkin kun palkkio on mitä miellyttävin.


      • PersSauna

        Keskity raappahousu Persujen saunomiseen.


    • Pers_Vako

      Raappahousulla taas mopo yrittää keulia. Kyllä se siitä kun vähä rusauttaa, ei vähään aikaan mählä lennä.

    • HämptonSuomenKartalla

      Ritaluoma on lisännyt Hämeenlinnan tunnettuutta valtakunnallisesti ja aina Sambiaakin myöten. Kaupungin vetovoimaa kasvattanut suurmies on nyt hätiä kärsimässä ja velvollisuutemme olisikin nyt järjestää hänelle edes asunto, ruokaa ja juomia, onhan Floridassa helteistä.

      • heheheeheee

        Koko Suomi nauraa Kari Ilkkalan kovalle SCC tuomiolle. Varotti huijareista ja sai itse tuomion.


      • heheheeheee
        heheheeheee kirjoitti:

        Koko Suomi nauraa Kari Ilkkalan kovalle SCC tuomiolle. Varotti huijareista ja sai itse tuomion.

        Koko Universumi nauraa SCC-miehen, Perttu K:n kovalle SCC tuomiolle. Kari jopa Varotti Perttua huijareista Muttei Perttu uskonut ja sai itse tuomion.


      • Heheeeehh

        Kari varotti ja sai kovan SCC tuomion.


      • herraklubi

        Se on hienoa, että jaksat trollata, saat taas namia b-rappuusi ensi lauantaina.


    • TimantitFiksuille

      Kateelliset taas nillittää palstalla. Todellinen sosialisti osaa sosialisoida myös kapitalismin kehdossa.

      • niinsiinäsitkäy

        Veikkaan että se matka kuitenkin päättyy linnaan ja sul alkaa olee kilsojakin jo. Jäljellä oleva vapautesi alkaa olemaan vähissä.


    • Vaimikäsyy

      Helle kai on saanut raappahousu Persut pervoileen keskenään.

      • fanitsuttaja

        Kokeiles Petteri sitä scc kova tuomio jne settii.


    • HuippuKonnaMarkku

      Jopa Hämeen Sanomissa oli juttu Markku Ritakuonan "timanttiostoksista" tai siis lähinnä ostoyrityksistä. Markku jatkaa vanhalla ja Hämeenlinnassa toimivaksi todetulla linjalla eli tekee kaupat, mutta ei haluakaan maksaa ostoksistaan yhtään mitään. Vaikka Iisakki totesikin ainakaan, että kyllä Markulla rahaa on eikä sen tarvitse asioida sossussa, niin eihän Markku koskaan ole halunnut maksaa, vaikka olisi tehnyt ostoksistaan tai sopimuksistaan viralliset paperit. Sopimukset ovat olleet Markulle vain revittävää paperia .

      Tällaista rikollista lurjusmiestä Hämeenlinnan KOKDEM-kärkipoliitikot, Heikki Hietanen ja kaupunginjohtajat halusivat jeesata ja veljeillä hänen kanssaan!!! Ihan huippujätkä tuo Markku, vai mitä???

      • Heheheee

        Kumma kun Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion vaikka varotti SCC huijauksesta.


      • Pers_Vako
        Heheheee kirjoitti:

        Kumma kun Kari Ilkkala sai kovan SCC tuomion vaikka varotti SCC huijauksesta.

        Jokos raappahousulla on perse ruvella eikä enää valu verta kun noin rehvakkaasti ääntelee? Kyllä sitä sillon niin vikistiin armoa, nyt taas rehvastellaan.


      • PersMenoa

        Persujen raappahousujen meno on outoa.


      • VallanhimoVitsaus

        Markku ymmärsi, mitä pikkupoliikot eniten haluavat, pääsyä eduskuntaan autotalolla ratsastaen ja osasi siten vedellä oikeista naruista näitä sätkiviä pikkukylän marionetteja.


      • sccsccscc

        Mitä tuomittu Ilkkala ymmärsi?


      • perspers

        Jos joutuu oikeuteen, vaikka näistä nettikirjotteluista, niin se nimi kyllä löytyy sitten ihan jokaisen luettavaksi. Muistahan sinäkin separi se joka jankkaat täällä joka saatanan päivä tyhjänpäiväistä mielisairauttasi.


      • Ikävääkyllä
        perspers kirjoitti:

        Jos joutuu oikeuteen, vaikka näistä nettikirjotteluista, niin se nimi kyllä löytyy sitten ihan jokaisen luettavaksi. Muistahan sinäkin separi se joka jankkaat täällä joka saatanan päivä tyhjänpäiväistä mielisairauttasi.

        Samaa mieltä. Iisakin jankkaaja on mielisairas.


      • Kotijuristi
        Ikävääkyllä kirjoitti:

        Samaa mieltä. Iisakin jankkaaja on mielisairas.

        Tässä alla lainaus Iisakin omasta lausumasta valtakunnalliseen mediaan koskien julkisuuskysymystä koko lailla juurikin omiltakin osiltaan :

        *– Olisi täysin käsittämätöntä, jos keskeisessä poliittisessa tehtävässä olevan henkilön toimintaa ja moraalia ei voisi julkisuudessa kyseenalaistaa tämän henkilökohtaiseenkin elämään liittyvien asioiden osalta, kun samaan aikaan netti on täyteen uhkailuja suoraan ihmisten henkeen ja terveyteen liittyen.*

        Jos ei Hämeenlinnan kaupungin valtuuston puheenjohtajan silloisia toimia saa arvioida julkisuudessa edes hänen itse julkaisemansa oman mielipiteensäkin jälkeen, olisi se sangen merkillistä että hänestä tai hänen moraalistaan poliitikkona ei saisi esittää mitään kommenttia tai mielipidettä!

        Lukekaa itse:
        https://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122220870094_uu.shtml


      • Harhojasi

        Olet vakavasti sairas ja hae apua. Iisakki ei ole politiikassa ollenkaan enään.


    • 147954

      Mukavasti paljastui. Sartsasta, Iisakista ja Mervi Käestä riehuva on kaupungin pikku-Jeesus. Herran rauhaa ja hoitoon on jo luvattu viedä.

      • ritvakintietää

        Pykiatrinen "hoito" on kontrollointia ja rankaisua. Lääkkeet eivät paranna, vaan tekevät kohteesta helpommin kontrolloitavan. Lammattuna voida työntää sivuun ettei aiheuta haittaa "oikeille" ihmislle.


    • good-ole

      Palm Beachin oikeustalon arkistojen perusteella juttu on jo sovittu.

    • OtaJäsenkirjaNyt

      Lopettakka jo kateelliset kommunistit panettelunne. Toiset osaa ansaita rahaa ja toiset eivät. Mikä siinä on niin vaikeaa käsittää? Tehkää kerrankin jotain oman elämänne eteen.

    • SePieniEro

      Toiset osaa ja uskaltaa ottaa riskejä. Toiset ruikuttaa sossun luukulla.

      • ihme.kommentti

        Mitähän tämäkin nyt tarkoittaa, meinaatko että kusettaminen on jotenkin arvostettavaa ihmisen moraalin kannalta. Tuokin yrittäjä otti tosin riskin, ja menetti toista sataa tuhatta.


    • Höööhöö

      Ritaluoma otti riskin ja sai keploteltua muutaman miljoonan, Iisakin osuudesta ei saa selvyyttä kun osaa vakuuttavasti valittaa.

    • Anonyymi

      Florida on hieno paikka asua,
      ilmastokin on mukavan tuntuinen
      varsinkin aikaisin aamulla,
      minulla oli kiva asua aikoinaan Floridassa!
      Amerikka on paras maa asua ihan vaan normaalia
      ihmisen taivalta vuosi vuodelta!
      Jos voisin liipasta Suomesta takaisin
      kotiini Yhdysvaltoihin tekisin sen alta aikayksik. Asap!
      Yeah, as soon as possible I'd take the next available flight back home to America, I'd get my great life back,
      life when I had a feeling of zest for life when I woke up early in the morning!
      I had no idea what kind of pain in the ass country Finland really is! Major dissapointment!
      I didn't know what kinds of copy-cat imitaitors Finns are,
      I didn't t realize what a two-faced government Finland has, a gov that plays from both sides of fence!
      Very pitty, weak government!
      Never met as many a-holes in my life before!

    • Anonyymi

      Yhdysvalloissa myytiin 14 MILJOONAA uutta autoa vuodessa!
      Suomessa myytiin 100.000!
      Siis, Yhdysvalloissa 140 kertaa Suomen.
      Yhdysvalloissa 50 osavaltiota,
      Suomi vastaa noin 1/3 yhta osavaltiota autojen myynti.
      Yhdysvaltojen yhden suuren Lentotukialuksen lentokoneet
      on suurempi kuin koko Suomen ilmavoimien.
      Yhdysvalloilla on 11 suurta Lentotukialusta plus muut
      pienet.
      Sen yhden laivan sotilaat on koko Suomen laivaston
      sotilaat mukaanlukien kaikki laivaston varusmiehet..
      Viime 30 vuoden aikana Suomi on kasvanut
      Puoli Miljoonaa,
      Saman 30 vuoden aikana Yhdysvallat on kasvanut
      90 Miljoonaa!
      Koska monet jokapuolelta Maailmaa haluaa Yhdysvaltoihin mutta Suomeen ei halua,
      Suomeen halutaan vain monista ongelma maista
      joista Suomeen tuodaan uusia ongelmia!
      Niiden ja monien muiden syiden takia
      toinen maa tarvitsee toisen apua mutta
      se toinen ei tarvitse!

      • Anonyymi

        Kirjoitat Maailmaan tuodaan ongelma maista Suomeen. Oletko jo maistanut ?


      • Anonyymi

        Toinen ja toinen ihme sekavaa sössötystä. Mitkä muuten ovat mainitsemasi ongelma maat? (yhdyssana) Etkö ole ollut koulussa hereillä, kun et tuollaistakaan osaa oikein kirjoittaa?


    • Anonyymi

      Ei Norjalaisia siirtolaisia Suomessa!
      (Vaikka jopa naapuri maa)
      Ei Irlantilaisia siirtolaisia! (Vaikka Eu)
      Ei Saksalaisia, Ranskalaisia ym (Vaikka Eu)
      Ei ole ongelmamaita, ovat kunnollisia maita,
      onhan Suomessakin aina ja jatkuvasti puhuttu
      kuinka hyvin on asiat Suomessa verrattuna
      moniin muihin maihin.
      On monia ongelmamaita, yleisesti normaali
      ihminen osaa arvioida sen.
      Ongelmana on juuri se et Suomeen ei haluta
      kunnollisista maista,
      ei kaikki ihmiset ongelmamaista itse ole ongelmia mutta
      sellaisia ongelmia tuovia on mukana paljon!
      Kun taas esim. Norjalaisissa tai vaikka Hollantilaisissa
      ei sellaisia ole!
      Kun katsotaan esim. Yhdysvaltoja, Kanadaa ja Austraaliaa
      ovat siirtolaiset halunneet niihin maihin
      kautta historia joka puolelta Maailmaa!
      Ison maan oma syntyvyys on tietysti suurempi
      mutta Suomi Puoli Miljoonaa ja
      Yhdysvallat 90 Miljoonaa kummatkin
      samassa 30 vuodessa on juuri se syy miksi
      Suomeen ei niin haluta.
      Tietysti siirtolaisuus politiikka on toinen syy joidenkin maiden kohdalla eri tavalla kuin Suomen kohdalla.
      Liian isoja asioita kirjoitella, arvioni on et
      Suomelle tulee tapahtumaan pahasti tulevaisuudessa!
      Ja syy on ainakin suuremmiltaan Suomalaisten oma syy!

      • Anonyymi

        Suomalaiset olivat Amerikassa ongelma ihmisiä, joita ei voitu päästää esim kauppoihin sisälle.


    • Anonyymi

      Itseasiassa, Suomesta on tullut vastenmielinen maa!
      EI ollut ennen niin!
      Ja monia vuosia sitten en kuullut/ lukenut
      Suomen haukkumista ollenkaan,
      nyt on ihan eri tavalla, on paljon haukkumista!
      Itse en nyt ajattele kovin hyvin Suomesta!

      • Anonyymi

        Voitko hieman perustella miksi Suomi on niin paha sinun mielestäsi? Minä rakastan tätä maata!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitko hieman perustella miksi Suomi on niin paha sinun mielestäsi? Minä rakastan tätä maata!!

        Kyllähän Suomi olisi hyvä maa, jos täällä vain olisi suuri SCC-autotalo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän Suomi olisi hyvä maa, jos täällä vain olisi suuri SCC-autotalo.

        Sinulla on Persu ongelma.


    • Anonyymi

      Ei ole Suomessa edes automerkkii!
      Voi rehellisesti sanoa et kaikki automerkit
      on parempia kuin Suomalaiset autot. Duh!
      Ihan vaan niille junteille jotka haukkuvat
      muiden maiden automerkkei!

      • Anonyymi

        Heheh, oletpa sivistymätön kun et suomalaisia automerkkejä tunne Hämeenlinnassakin oli aikanaan automerkkitehdas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heheh, oletpa sivistymätön kun et suomalaisia automerkkejä tunne Hämeenlinnassakin oli aikanaan automerkkitehdas.

        Mikä on automerkkitehdas? Tehdäänkö siellä siis niitä keulakoristeita mersuihin? Sivistä nyt hieman moukkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on automerkkitehdas? Tehdäänkö siellä siis niitä keulakoristeita mersuihin? Sivistä nyt hieman moukkaa.

        Vanaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanaja.

        Tuon merkkistä autoa ei valmisteta missään. Oletko sekaisin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on automerkkitehdas? Tehdäänkö siellä siis niitä keulakoristeita mersuihin? Sivistä nyt hieman moukkaa.

        Tehdas, joka valmistaa merkkiautoja. Muuta kysyttävää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tehdas, joka valmistaa merkkiautoja. Muuta kysyttävää?

        Eli merkkiautotehdasta siis tarkoitit? Onko sinulla koskaan todettu dysleksiaa? Siihen saa apua.


    • Anonyymi

      Vanaja oli autonkoritehdas

    • Anonyymi

      Vanajan Autotehdas toimi aikoinaan Hämeenlinnassa ja erikoistui kuorma-autoihin. Niissä käytettiin aikaansa nähden kehittynyttä tekniikkaa ja miksei olisi, onhan suomalaiset insinöörimaa.

    • Anonyymi

      Helsingin ajoteiden suunnittelijat ovat oppipoikia!
      Ovat suunnitelleet monia katuja kaksi kaistaiseksi,
      siis yksi kaista kumpaankiin suuntaan MUTTA
      kadun toiselle puolelle (Kaistalle) Parkkiautojen
      sallimisen takia VAIN YKSI AUTO MAHTUU
      AJAMAAN KADULLA KERRALLAAN,
      vastaan tulevan on odotettava kunnes on ohi
      mennyt ja on tilaa ajaa!
      Tosi oppipoikamaista suunnittelua!

      Useita parkkiruutuja joka puolella,
      kaupunkin omia ja ysityisii joissa
      uskomattoman pieni parkkiruutu,
      on vaikea avata ovia osumatta viereiseen autoon!

      Valtavia autoilijoista rahastettuja veroja ja
      muita maksuja KUTEN JOKAPUOLELLA OLEVIA
      KAMERATOLPPIA JOTTA KAUPUNKI/VALTIO
      SAISI IMETTYY SINUSTA YLIM. RAHAA!!
      silti kaduissa paljon koloja, rikkoutuneita kohtia,
      huonokuntoisia katuja!
      Verorahat autoilijoilta laitetaan EU, YK ja ONGELMANAIHIN JA ONGELMAMAISTA TUOTUIHIN MAAHANMUUTTAJIIN!

      On monia maita joissa autojen kehitys ja valmistaminen
      on tehnyt niihin liittyvii asioita paremmin suunnitelluiksi
      ja toimivimmiksi kuin Suomessa!

      Suomi on monessa asiassa kehittynyt mutta
      melkein kaikissa asioissa on se kehitys tullut
      Suomeen joistain muista maista!

      Yhdysvallat on monen kehityksen huippumaa,
      ei vai autojen, lentokoneet, avaruus, tietokoneet, ym!
      Ja paljon muuta! Mainittakoon sotateollisuus,
      jonka takia Yhdysvaltojen maata ei uhkaa valloitus,
      ei ole ollut pelkoa kautta aikojen vieraista maista!
      Ja jonka takia Yhdysvaltojen apua tarvitaan muissa
      maissa mutta Yhdysvallat ei tarvi muiden aoua!

      Ne maat jotka oikeesti pystyy kaikkeen ne tekee sen!
      Kuten vakoilemaan muiden maiden tietoliikenneet,
      ja ne maat kuten Suomi jotka ei pysty, vakoilevat vain
      oman maan aseettomia siviili kansalaisia!

      • Anonyymi

        Yhdysvaltoja uhkaa sisällissota mikä tulee alkamaan 1-2 vuodessa. Sen verta olet pihalla.


      • Anonyymi

        Natsi-Saksasta siirtyi hyvin haluttuja insinöörejä Usaan. Ja siellä on myös pääomia joilla tehostaa liiketoimintaa ja tuotantoa. Suomessahan olisi keksintöjä, mutta ei pääomia eikä ymmärrystä ainakaan vuosikymmeniä sitten myymisestä mitään verrattuna ruotsikkoihin.


    • Anonyymi

      USA yhden vuoden puolustusmenot vastaa
      Suomen 150-200 vuotta!

      Siis, USA 10 vuoden aikana vastaisi samaa
      kuin Suomi olisi olemassa 1.500-2.000 vuotta!

      Iso sotavoima Suomessa ja kaikkea muuta
      on kaikki ihan vaan suhteellista!

    • Anonyymi

      Kohtahan se jenkkien sotavoima nähdään käytännössä kun itänaapuri eksyy rajan yli ja jenkit puolustaa meitä mattopommittamalla Suomesta viholliset tasaiseksi. Vähän tulee vahinkoa toki vääriin kohteisiin mutta sellaista se pommibisnes on. Vain se joka kylvää niin niittää.

    • Anonyymi

      Markulle saatava ratsastajapatsas keskelle Hämeenlinnan toria! Kumikavio-autokauppatalo kekelle Kirstulan tonttia pylonilla ja 8-kerroksella kruunaa Markun uran!

      • Anonyymi

        PersGäry on katkera mutta itse sotki asiansa. Kovan tuomion hankki ja Supo tutki muut asiat.


    • Anonyymi

      Voitasko Markusta tehdä valtuuston puheenjohtaja, niin SCC-autotalo liikahtais taas eteenpäin?

    • Anonyymi

      Markustahan tulee Hämeenlinnan pormestari, asuu sitten SCC-autotalon 9. kerroksessa.

      • Anonyymi

        Älä ole PersGäry katkera itse sotkit asiasi.


    • Anonyymi

      Hämeenlinnan nimi pitäisi muuttaa Markunlinnaksi.

      • Anonyymi

        Kyllä miksei sillä jäihän kaupunki kuitenkin voitolle Sunny Car Centeristä.


      • Anonyymi

        Kyllä miksei sillä jäihän kaupunki kuitenkin voitolle tästä autotalon tapauksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä miksei sillä jäihän kaupunki kuitenkin voitolle tästä autotalon tapauksesta.

        Kaupunki jäi voitolle, kuusi miljooaa euroa katosi, eivätkä ne olleet keltään pois, kaikki hyvin, Markku suurmies.


    • Anonyymi

      Päättäjät sanoivat kaupungin jääneen voitolle, miksi he valehtelisivat meille?

      • Anonyymi

        Muistele PersGäry tuomiotasi ja mieti talouttasi.


    • Anonyymi

      Maasta on tullut valheiden maa!
      Valehtelee maahanmuuttajista suurimman osan!
      Verottaa Suomalaisia omassa maassaan valheellisesti
      ja miten tuhlaa rahat muihin tarkoituksiin
      kuin Suomalaisiin!
      Valheiden valtio tulee saamaan kohtalokkaan rangaistuksen tulevaisuudessa!
      En haluaisi sanoa niin, haluaisin sanoa kaiken hyvin
      mutta on asiat muuttunut niin paljon huonommiksi
      heikkojen ja EU'sta painostettujen Suomalaisten takia!

    • Anonyymi

      Ritaluomalla on kiva olla Floridassa!
      Sinne matkusteli aikoinaan tuhansia Suomalaisia lomille,
      oli erikoinen tunne olla Floridassa,
      ilmasto tosi erillainen, sen oikeen tuntee sen
      kuuman kosteuden ja Kun lomilla, kevyet vaatteet
      niin se tuntuu tosi kivalta!
      Kaikkialla ravintoloissa ja kaupoissa jotenkin
      erillainen tunnelma, kiva tunnelma!
      Aamusin ulkona "Good morning" jne.
      TV paljon katsottavaa, jo 40 vuotta sitten
      "Price Is Right" Show hotellin tv, oli kiva katsoa
      "Showcase, Showdown" Ja joku voitti Corvette Tai
      vaikka ison moottori veneen! Tai vaikka kummatkin Jos arvas tarpeeks hyvin! Siihen aikaan Suomessa
      "Tupla Tai Kuitti" Oli kai jotain 4.000 Markkaa?
      Se Floridan/ Ameriikan juttu ei ole vain se raha tai
      se materiaalinen, vaan se kaikki tunne ja ilmapiiri joka tekee edes mahdolliseksi sen kaiken,
      ihan niinkuin sen kaiken kehityksen lentokoneiden,
      autojen, radio, tv, puhelin jne. Jne!
      Se American Spirit on se tunne ja ilmapiiri
      jota ei voi kertoa vaan se olis koettava itse!
      Ritaluomalla on kaikki suhtkoht hyvin
      kun ei juo tai rupea rikollisiin tekoihin.
      Florida on tosi mielenkiintoinen osavaltio!

      • Anonyymi

        Markku ajelee vaan Floridassa Bentleyllään sikari suussa niinkuin oikea liikemies, mihinkään istumaan lähde!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markku ajelee vaan Floridassa Bentleyllään sikari suussa niinkuin oikea liikemies, mihinkään istumaan lähde!

        Onko PersGäry taasen kyydissä Key westissä ?


    • Anonyymi

      Markulla mitään Bentleyä ole, varaton, mutta neuvokas liikemies ja hyviä rakennussuunnitelmia korkeine autotaloineen tulossa Hämeenlinnaankin, kun MArkku saa investorit mukaan juttuun.

    • Anonyymi

      Tuskin on varaton?
      On varmaan aika hyvin fyrkat?
      Varmaan ajattelee et ei kannata tulla Suomeen ollenkaan,
      et varmaan Suomessa halutaan vaan miten tahansa
      jollain tavalla laittaa vaikeuksiin!
      Floridan rannat, ravintolat, maisemat , ilmasto ym
      on tosi paljon parempi ku joku Helsinshky tai
      Lahtisky jotka ennen oli ihan ok mut ei nyt,
      ei moneen vuoteen, Florida on viel sama niinku ennen
      mutta heikko Suomi on niin ollut EU'n painostamana vuosia ja suunnilleen pakotettu ottamaan
      kymmenii tuhansii Euroopan ulkopuolelta tulleita
      maahanmuuttajia jonkalaisia ei Floridassa ole!
      On hienoa saada olla pois Suomesta nyt 2023!

    • Anonyymi

      Ai ei ole siirtolaisia. Kukas tämän Bentleyn sitten pesee?

    • Anonyymi

      Floridassa on paljon siirtolaisia ihan niinkuin
      muuallakin Ameriikassa,
      mutta erillaisia siirtolaisia kuin Suomessa,
      Huom. Erillaisia!

    • Anonyymi

      Markulla on oma putleri. Onhan sillä rahaa.

    • Anonyymi

      Markku jekutti Hämeenlinnaa mennen tullen. Tyhmiä on nuo hämeenlinnalaiset, niiltä pitää ottaa kaikki rahat pois, ei raha kuulu tyhmille.

    • Anonyymi

      Jouko Ahola taitaa olla kotoisin,
      on ollu todella kova treenaaja!
      Kaksinkertanen Maailmanvoimamies!
      Voitti ainakin kerran Las Vegasissa!

    • Anonyymi

      Nyt on Vormulat LAS VEGAS!!
      Ameriikassa ei oo suositut koko Vormulat,
      kuitenkin nyt 2023 jopa 3 osakilpailua mutta
      ei ollenkaan Suomessa........ miksi ei?
      Jos on niin hieno ja paras mesta niin
      miksi niin aneeminen maa??
      Ja monessa suhteessa!!
      Yhdysvallat on se mesta!!

    • Anonyymi

      Onko Rintaloma ollut luuramassa Jallun kanssa
      Las Vegasissa?
      Onko ajanut autolla roadtrippin
      Vai onko ottanu suihkukoneen
      ilmaston muutoksesta huolimatta?
      Ilmastot on muuttunu kautta historian,
      oli joskus jopa Ice age, paljon kylmempi sillon!
      Rintalomaa on onnistanut suhtkoht hyvin!

    • Anonyymi

      Ritaluomalla menee kivasti Auringossa
      ja hiekkaranta maisemissa Palmu puiden
      varjostamana!
      Ei tarvi talvitakkia tai vaihtaa talvirenkaita,
      on helpompaa olla ja tuntuu paremmalta Floridassa!
      Suomessa olis kipu persees!

    • Anonyymi

      Joku sano jossain et Suomi on vapaa maa,
      saa katsastaa auton kaikkialla Suomessa,
      ei tarvitse omassa kaupungissa!

      Todellisessa vapaassa maassa ei tarvitse katsastaa
      autoa ollenkaan!

      Suomessa ei ole edes automerkkei ollenkaan!

      Ameriikka on Vapain, Suurin ja Kaunein!!

    • Anonyymi

      Ei Suomi olekkaan aidosti vapaa maa,
      maa jolla olisi periaatteita joidenka takana seisoisi.

      • Anonyymi

        Suomesta voitas tehdä Ameriikan osavaltio, yks tähti lisää lippuun, niin se on siinä! Lulusta tulis hyvä Ameriikan liikenneministeri!


    • Anonyymi

      Yhdysvallat ei Suomen kaltaista ottaisi.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2675
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2252
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1729
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1583
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe