Helle ei hellitä,vaatteet vähenee, onko sopivaa...

valluveeti

Kulkea ostoskeskuksissa tai yleensä kaupungilla ilman paitaa? Sen nyt ymmärtää kun on hellettä, että pukeudutaan ilmojen mukaan. Mutta kuuluuko rantapukeutuminen kaupunkikuvaan? Sandaalit ja shortsit ja t-paita sopii kaupunki kuvaan. Rannalla voi sitten olla ilman paitaa ja pukeutua kevyemmin.

25

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauppaanpaitapäällä

      Mun mielestä se ei ole sopivaa.

    • njamm

      Minusta voisivat nuoret ja kauniit tytöt/naiset varsinkin kulkea ilman paitaa ja kokonaan yläosattomissa, näytellen terhakkaana törröttäviä rintojaan.

    • kohtuuskaikessatekemis

      Ärsyttävän näköistä myös vanhemmat miehet kävelee kadulla ilman paitaa, ja lihavat ämmät kireissä trikoissaan, etovaa.

      Sitäkään en ymmärrä, miks ei käytetä lenkkipolkuja juoksemiseen, kun juostaan kaupungilla??

      • valluveeti

        Ei se haittaa onko vanha tai ylipainoinen. Kyllä sitä voi kadulla kulkea ilman paitaa. Itse valitsisin lenkkipolun juoksemiselle, niin ei jalat kipeydy.


      • valluveeti

        Jos johonkin kommenttiin vastaa, siis kommentoi, pitää sen olla sääntöjenmukainen, ettei sitä poisteta sääntöjenvastaisena. Tässäkin aloituksessa on poistettu kommentteja ja ihan ymmärrätevistä syistä; jos ei ole asiallinen. Säännöt ovat säännöt ja ne pitää lukea, jos kommentoi.
        Hyvin yksinkertaista. Kirjoita kommentti ensin paperille ja tarkastele sitä aamulla, niin hoksaat onko se sääntöjenmukainen kommentti julkaistavaksi.


    • Jepsis

      Miksi ei olisi. Ihminen on kaunis eläin

      • valluveeti

        No, jepsis ja jepsis. Ihminen on kaunis ja myös eläin tässä planeetalla. On ainakin alussa ollut eläin. Tai mistä sen nyt tietää. Ihminen kaunis? Mitä se tarkoittaa? Ulkoista kauneutta vai sisäistä kauneutta? Kauneus on katsojansilmissä ja yksilökohtainen kokemus. Omaan mielipiiteeseen perustuva toisesta ihmisestä.


      • Jepsis

        Lähinnä tarkoitin että jokainen on omalla tavallaan kaunis, oli sitten sandaalit tai talvitakki.


      • valluveeti
        Jepsis kirjoitti:

        Lähinnä tarkoitin että jokainen on omalla tavallaan kaunis, oli sitten sandaalit tai talvitakki.

        Olipa sinulta fiksu kommentti. Mitä lihavuus on? On yksilöllistä. Perintötekijät ja kuinka paljon liikkuu, ja aineenvaihdunta. Tekijöitä on monia, ruokavalio ja liikkuvuus. En tarkoita mitään hikilenkkejä. Sinun kommenttiisi ei tämä liikaylipaino liity. Miten se nyt tähän lipsahti. Kauneus on katsojan silmissä, miten toisen osapuolen luonteen näkee. Pukeutuminen on yksilöllistä. Hyvä että erilaista pukeutumista hyväksytään. Ei ole mitenkään erikoista, että kesällä on jollakin villapipo päässä. Ehkä suojaa helteeltä, se villapipo.


    • Selihava

      Edelleen pukeudun kuten haluan. Jeggingsit mulla on ,ei trikoot;)

    • Muotipoliisi

      Kunhan ei sukkia sandaaleihin niin kaikki muu on sopivaa

      • Vastaaj

        Pitääkin laittaa. Kiitos vinkistä :,D


    • Mitämäpuen

      Saako lihava laittaa mekon

      • MehuaJamarkkaraa

        Kyllä saa jos on Warkauskortti ja Kokoomuksen sekä Demareiden jäsen ,,muuten ei ole suvaittavaa


      • Goandlive

        Edelleen, jokainen saa olla tai olla olematta. Puen mitä lystää. Onpa muuten mukavan viileä yö. Voi että.


    • Hyväperäinenvielä

      12 vuotias tyttö minihameessa ja stringeissä.

    • Kaverikaveri

      Myös todella lihavia näkee ilman paitaa tai mekoissa. Myös prismassa. Joskus tulee huviteltua,että jää katsoo ja päivittelee. Mutta meitä on monenmuotoista ja -näköistä. Minkäs sille mahtaa. Itse tälläinen keskiverto pullukka. Mahtuu kyllä normisize valikoiman vaatteet. Painonhallinta on vaikeaa monelle,kun Suomessa saa ruokaa ja herkkuja,eikä ole kallista.

    • KesälläVarkaudessa

      Kesällä oliis ivaa jos kaikki olisivat 2 - 5kg laihempia mitä talvella !

      silloinhan kaikki näyttää hyviltä kuhan talvikilot ovat jäänee Pääsiäisen jälkeen !

      • valluveeti

        Monenlaista kommenttia on tullut pukeutumisesta, että kuuluuko ranta pukeutuminen kaupunkikuvaan, siis ilman paitaa, kuljeskella kaupungissa.? Meitä kun on monennäköisiä, on kuntosaleilla kroppa viimeiseen asti trimmattu, on nuoria ja vanhoja, on ylipainoisia, makkaravyötäröä ja kaljamahaa, mutta kaikki ovat tavallisia ihmisiä, oli sitten laiha tai lihava. Pääasia on että, viihtyy omassa kehossaan, vaikka niitä kiloja olisikin ympäri vartaloa.

        Vai että kesällä kaikki olisi 2-5kg laihempia? Ei se taida aina onnistua, kun on niitä krillijuhlia rasvaisine makkaroineen ja pihvineen ja kyljyksineen.. Kyllä kesällä pitää herkutella, vaikka niitä ylimääräisiä kaloreita kertyisikin ihmiskehoon. Niin ja näyttääkö laihemman ihmisen keho hyvältä ylimääräisten talvikilojen poistuttua.? Varsinkin jos on alipainoinen. Yleensä puhutaan, että ylipaino on ongelma. Sitä ei käy kieltäminen terveydellisistä syistä. Alipainokin voi olla ongelma. Paino ei nouse vaikka kuinka söisi, kun kalorit kuluvat liikunnan avulla. ja jos perintötekijät vaikuttavat siihen, että on alipainoinen, vaikka olisi perusterve.

        Itse kuljen aina kaupungissa paita päällä helteelläkin, kun ei ole hauista tai lihasta tarpeeksi kehon ympärillä. Ilmeisesti se on itsetuntokysymys, oli sitten ylipainoinen tai alipainoinen, niin ympäristö siitä aina huomauttaa. Jospa olisimme kaikki sopusuhtaisia, niin siitä ei syntyisi kenellekkään ongelmaa. Mutta kun emme voi olla kaikki ruumiimmmerakenteeltaan samannäköisiä. Meillä kaikilla on yksilölliset perintötekijät vaikuttamassa ulkonäköön ja tietysti elämäntapa ja elintavat.


    • Toivomus

      Valluveeti, toivoisin sinun lopettavan monilla eri nimimerkeillä kirjoittamisen, koska olet typeryyden huippu.

    • Xcöäaåp

      Ympäristö ei määrää miten saa pukeutua. Minua ei huomauttelut kiinnosta eikä vaikuta. Tärkeintä,että itse olen tyytyväinen ja ylpeä itsestäni. Nautin elämästä,ruuasta ja olen joo pullea,mitäs sitten. Hyvää iloista viikonloppua. Tärkeintä on Elää. Koska elämä loppuu ,ennemmin tai myöhemmin.

    • DRNo

      Ette te kauniita ja laihoja ole te eliitti-ihmiset.On leveetä takamusta ja väärää säärtä ja persjalkaa,isoa päätä.Jokainem ihminen on erilainen.Joku on omasta mielestään ihku kaunis ,toisen mielestä ei.Varsinkin näillä ihku kauniilla ja komeilla on tainnu olla valmistusvirhe.Iso ego ja päätä auotaanjoka lähtöön,nyös tyhmyys asuu usein kauniissa pääkopassa

      • Voikoihanamminelää

        Katsokaamme jokainen vain itseämme=hölmöt. Täydellinen ei todellakaan ole kukaan. Kaunis voi olla se kiltti ja hiljainen ,fiksukin. Yleensä fiksut vaikenee. Itse tykkään pysyä pienissä piireissä. Mukavuudenhaluisena välttää kaikki draama. Siksi ilman parisuhdetta,mutta keho kaipaa seksiä,sitä turvalliselta ja tutulta vakipanolta saa. Onko hyvä kombo, oma rauha,mutta tarpeet tyydyttyy. Eikö näin ole juuri leppoisaa?


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe