Uskoin, että jotenkin olisit ymmärtänyt

purkamista

kuinka pahasti minulle teit. Edes anteeksipyynnön olisit voinut esittää. Itellä menee huonosti, ymmärrän kyllä että sinua ei se miten minulla menee kiinnosta, mutta olisi edes mahdollisuus päästä eteenpäin. Itse en tekojesi jälkeen tule sinulle asiasta puhumaan ellei sitten joskus vaikka terapian jälkeen tarvii vaikka virallisempaa kautta edetä. Tästä asiasta en pääse yli. Sitä en ymmärrä, että jos sua ei kiinnostanut niin miksi aloit leikkimään, minä en niin tehnyt. Miksi siis kiinnostus, jos sitä ei oikeasti ole? Itellä näistä tuntemuksista pääsee ilmeisesti yli vain hankkimalla oikean uuden suhteen, joka voi aiheuttaa tuhoja muulla tavoin. Ja varmaan lopettaa joku rakas aktiviteettikin tai tietty pelastus, jos toinen jäis pois siitä. Voiko noin toimia, jotakin kautta lähdettävä asiaa ratkomaan ja purettava tilanne tuntemillesi sitten, koska sinua pelkään.

23

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eivoiollamulle

      En usko että hän tarvitsisi terapiaa sentään.

      • mitenvoittietää

        Ehkä muutakin roskaa. Miksei voisi olla sulle?


      • Näinmulla

        Yhteensä varmaan 5 vuotta terapiaa ja aina vaan jatkuu.


      • eivoiollamulle
        mitenvoittietää kirjoitti:

        Ehkä muutakin roskaa. Miksei voisi olla sulle?

        Totta. Voihan se ollakkin että on. Mutta jos on... niin hän varmaan myös tietää sitten kuinka pahoillani olen jos olen aiheuttanut mielipahaa? Mutta en usko että hänellä menee huonosti muutenkaan. Joten ei tämä ole mulle. Mietin juuri miksi edes kommentoin.


      • aikaaitoo

        Ai sä uskot näkemäsi perusteella toisen fiilikset ja täällä pahoittelet.


    • Kertomus

      Mitä on tapahtunut ja missä? Et kai nyt kaikesta voi jotain toista syyttää?

    • Ihmettelensitä

      Kyllä tavallisesta suhteesta pitäisi pystyä eroomaan ilman kallonkutistajan apuja. Jos ei pysty niin taustalla on usein muutakin...

    • Eläolemurheissa

      Tule takaisin rakkaan aktiviteetin pariin, sinua kaivataan takaisin. Ihastuneet ihmiset toimivat selittämättömillä tavoilla, ei varmasti ole mitään pelättävää. Jotkut vain eivät osaa ilmaista itseään oikein ja omat vahvat tunteet pistävät lukkoon. Varsinkin, jos niistä ei pääse oikeasti puhumaan

      • liianherkkäpaikka

        En koskaan enää tule sinne paitsi sitten jos kuulen sinun muuttaneen muualle.


      • aloittajalta

        Joku puhui tuolla roikkumisesta, en oo millään tavalla ahdistellu tai yrittäny lähestyä, sillä mä en oo roikkuja muutenkaa luonteeltaan. Hän on vetäny tuttujaan ja kavereitaanki mukaan kiusaan, en tiiä mitä heille uskotellut. Vastuuta tekemisistään ei ite ota. Ei tajuu et pelko voi jähmettää. Ilmeisesti sit ku pystyy niin viranomaistahon kautta sit.


    • älä_koskaan_ghostaa

      Molemmat tietävät aina, kuka on se, joka päätti katkaista suhteen. Jos tuntee pienintäkään myötätuntoa toista kohtaan, niin vähäisimpänä, kerro miksi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

      • Rftech

        Totta. Se katsotaan ahdisteluksi jos olet saanut suorat pakit ja väkisin yrität hänen ns kaverina roikkua, vaikka hän on jo uudessa suhteessa.
        Antakaa ihmisten olla onnellisia toisten kanssa vaikka itseä se joku inhoisi. Sitä elämää on haettava silloin muualta. Ja sitä on siellä. Pitää antaa itselleen lupa ihastua. Jopa rakastua.
        Suhteen jälkeen jos on ystävyyttä niin sen pitää olla mukavaa ja mutkatonta. Ei salailua tai vehkeilyä kenenkään selän takana. Reiluus on aina paras.


      • aloittajalta

        En puhu suhteen loppumisesta vaan mitä toinen teki. Luulin voivani pyyhkiä mielestä ja unohtaa, mutta ei se vaan häivy. Jotain kautta asia ratkottava.


      • oletspooky
        aloittajalta kirjoitti:

        En puhu suhteen loppumisesta vaan mitä toinen teki. Luulin voivani pyyhkiä mielestä ja unohtaa, mutta ei se vaan häivy. Jotain kautta asia ratkottava.

        Kunhan vellot ja yrität syyllistää toista, kun et itse kykene jättämään sitä ihmistä. Olet todellakin terapian tarpeessa, mutta sillä toisella ei ole osaa eikä arpaa siihen sun henkiseen tilaasi. Koeta aikuisena? ihmisenä jo ottaa vastuu omista tunnetiloistasi ja valinnoistasi. Sun kaltaisia vipopäitä lahkeessa roikkujia riittää, luoja varjelkoon lapsiani kaltaisiltasi hourupäiltä, itse jo osaan varoa.


      • älä_koskaan_ghostaa
        oletspooky kirjoitti:

        Kunhan vellot ja yrität syyllistää toista, kun et itse kykene jättämään sitä ihmistä. Olet todellakin terapian tarpeessa, mutta sillä toisella ei ole osaa eikä arpaa siihen sun henkiseen tilaasi. Koeta aikuisena? ihmisenä jo ottaa vastuu omista tunnetiloistasi ja valinnoistasi. Sun kaltaisia vipopäitä lahkeessa roikkujia riittää, luoja varjelkoon lapsiani kaltaisiltasi hourupäiltä, itse jo osaan varoa.

        Vaatii varmaan hurjasti itsevarmuutta puhua näin täysin tuntemattomalle ihmiselle.


    • UteliaskoVain

      Koskaan ei voi tietää, jollei toista tunne, mitä voi tahtomattaan aiheuttaa toiselle? Epäilen kuitenkin omalta osaltani, koska olen pahoitellut ja anteeksi pyydellytkin tapahtuneita, mutten ole varma, olenko voinut toiselle aiheuttaa pahaa mieltä käytökselläni jälkeenpäin ym. Siksikin uteliaisuuttani haluaisin tietää, mitkä on pahimmat pelot toisen kohtaamiselle?

      Jos sellaisia on ja toinen lupaa, ettei tule mainituja pelkoja aiheuttamaan toiselle niin olisiko kohtaaminen mahdollista toteuttaa? Jutustelu tapahtuisi avoimin mielin ja myönteisellä tavalla, paikassa, jossa ei ole muita häiriötekijöitä, Haluan ja toivon, että viimein kohdattaisiin ja olotilamme helpottaisi ja muuttuisi myönteisemmäksi. Positiiviset asiat enemmän mieleen.

      Hyvää tahtoa löytyy ja empatiaakin tarvittaessa. (m>n)

    • älä_koskaan_ghostaa

      Mitä pahaa hän on tehnyt ?

    • Toivotus

      Enpä tiedä tilanteestasi, mutta täällä tuollainen viesti kuulostaa lähinnä uhkailulta. Suosittelen selvittämään asian ihan henkilökohtaisesti. Harvoin viranomaisia tarvitsee vetää mukaan tilanteeseen, ellei nyt mitään täysin rikollista ole tapahtunut. Voi olla hyvä puhua ensin jollekin luotetulle ystävälle tai sukulaiselle tilanteesta. Hänen kanssaan voi sitten arvioida, onko tilanne sen kaltainen kuin se omassa päässä voi helposti muotoutua. Tsemppiä sinulle.

      • pelkolamauttaakin

        Jos on pelkoa niin ei silloin kyl lähesty ja asioita selvitä henkilökohtasesti vaan muuta kautta.


    • hakattu

      Jos mulle puhut/valehtelet
      Niin se oli kyllä niin, että SINÄ MUA HAKKASI JA PAHOINPITELIT
      SYÖ VALHEESI

    • leikkiolimitäoli

      Roikkuvat ystävät jolla on ollut muutakin mukana pitäisi osata jättää rauhaan. Toki anteeksi pyynnöt tehty ja esitetty "ystäviä. Minusta oli kohteliasta esittää ettei mitään jäänyt hampaan koloon. Mutta muut kyselyt elämästäni ei pitäisi kuulua enään sinulle. Kai ymmärrät ettei sen leikin jälkeen ystävyytemme jatku. Ja se että et tunnu anteeksi pyynnön jälkeen enään muulta kuin muistolta. Taidat tahallasi juuri näin käyttäytyä jotta tuntisin nämä paskat tunteet. No kai näilläkin on joku tarkoitus sulla.

    • tiedänsinut

      Jos kuule onneton ukkoni vieläkin sinulta kinuaa älä alistu. Soita mulle laitan sen seinille. Pitää lopettaa toisen kiusaaminen. Aika noloa kun sinun pitäisi tietää päätös minkä teki. Ja ainakin täällä kotona kertonut että tiedät. Sen pahemmin susta tuntuu jos leikit sen kanssa vieläkin? Yritä nyt käsittää sinua en syyllistä mistään vaan tasan on ukko se joka on syyllinen et sinä. Tiedän että pelkäät minua etkä yhteydenottoon vastannut. Eiköhän olisi ollut parempi että oltaisiin juteltu. Turhaan siellä kärvistelet ja leikit sen kanssa salaa.

    • Läserydku

      Ketä kiinnostaa sun ukkos,saat kyllä pitää sen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe