Orimattila onko hyvä paikka asua?

Ruotsulastatullaan

Olemme Kouvolassa asuva perhe ja olemme muuttamassa Orimarttilaan ennen koulujen alkua. Ihan siksi että siellä on uusi juna asema ja säästämme aikaa ja matkaa kun käymme työssä junalla Järvenpäässä.
Onko Orimattila mukava paikka. Onko suosituksija missä päin voisi asua ja ostaa talon? Onko paljon tapahtumia joihin voi osallistua. Pikku suosituksija otetaan vastaan.

36

1268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tervetuloa.olaan

      Terwetuloa paikkakunnalle!

      Orimattila kaipaakin kipeästi uusia muuttajia ja sakeampaa verta. vielä kerran tervetuloa. Aivan mainioita paikkoja joihin voitte tutustua on orimattilan keskuspuisto, paikkakunnan vihreä keidas, tullinmäki. Kävin hiljattain siellä samoilemassa ja täytyy sanoa ettei paikka ole se sama jota vielä 20-30 vuotta sitten kutsuttin pulitunturiksi. Nykyään ei laitapuolenkulkijoita siellä enää näy vaan luonto suorastaan kukoistaa, kerrassaan mainio tutustumiskohde. Toinen mainio paikka johon voitte tutustua on käkelässä entnen tujulan tontti jossa nämä iki-ihanat PAV tyypit aikoinaan asustivat - ikävä kyllä itse rakennus on poissa, mutta suosittelen että pistäydytte myös siellä. Kolmas paikka johon teidän tulee ehdottomasti tutustua on nykyisin " torikulman" talona tunnettu entinen valtion virastotalo jossa vielä 80 ja 90 - lukujen taitteessa oli poliisiasema. Siellä on moni liikaa alkoholia nauttinut taikka rikoksiin syyllistynyt ollut kopissa rauhoittumassa ja miettimässä että mitäs tulikaan tehtyä.
      Että kouvostoliitosta oikein orlandoon olette muuttamassa. Hieno valinta. Se on ehkä paras hankkia asunto keskustaajamasata ja juna-asemalle matkata sitten linja-autolla. Yhteydet täällä toimivat erinomaisesti ja täältä pääsee maailman ääriin todella hyvin. Vielä kerran tervetuloa ja toivottavasti viihdytte.

    • paljonlöytyy

      Orimattilassa on paljon hyviä tapahtumia ainakin -Mallusjoen takin kääntöviikko, Artjärvipäivät teidemuseo ja kantrien kulkue sekä elomarkkinat. -Hennaan suunnitellaan isoa asunto näyttelyä.

    • Ylermi

      Tervetuloa Orimattilaan.Orimattila elää nyt historiansa voimakkaimmin kasvun aikaa.Henna ase uneen on loistava paikka asua ja harrastaa.

    • parasvalinta

      Tervetuloa minunkin puolestani tänne orimattilaan jok aon selvästi Päijäthämeen nouseva keskus. Valtavaa kasvua tapahtuu juuri Hennan takia jonne on pian tulossa 15 tuhannen uusi kaupungin osa.
      Poliittisesti lähes laikki puolueet ovat yhtä mieltä ainoastaan muutama persu haraa kehitystä vastaan. Jos haluaa menestyä niin kannattaa ottaa Kokoomuuksen jäsen kirja.

      • Totuusnyt

        Hehehe mistähän löytyy ne 15000 idioottia sinne itikoita ja paarmoja kuhisevaan lepikkoon keskelle ei mitään.


      • Leikileikilapsi
        Totuusnyt kirjoitti:

        Hehehe mistähän löytyy ne 15000 idioottia sinne itikoita ja paarmoja kuhisevaan lepikkoon keskelle ei mitään.

        Siellä näyttää olevan ainakin yksi.


    • reilumeininki

      Ihan ystävänä neuvon että menkää ja muutakaa saman tien Mäntsälään jossa on palvelut todella lähellä verrattuna orimattilaan. Myös koulut on kunnossa ei ole sisäilma ongelmia kuin Orimattilan kouluissa. Lyheempi matkakin Järvenpäähän.

    • hennarunkkendal

      Olen henna fetissi. Kertokaa jotain Hennasta

      • GoHennaGo

        Henna on Suomen tulevaisuus


      • hennago
        GoHennaGo kirjoitti:

        Henna on Suomen tulevaisuus

        Kuulin että Suomen hallitus on nostanut hennan kärki hankkeeksi. Suomen työllisyys astekin on noussut Hennan ansijosta.


    • älämuuta

      EI ole hyvä paikka asua. Mitä itsekkäämpi omaan napaan tuijottaja olet sen enemmän täällä porskutat. Kun taas olet yleisiä järjestyssääntöjä noudattava rauhallinen asuja saat kärsiä muiden ihmisten itsekkyydestä. Se on niin nähty ja koettu.

      • Anonyymi

        Sääntöjä noudattavalla ei täällä todellakaan ole helppo olla! Sekin kun olisi niin selkeää noudattaa ohjeita, mutta täällä on tehty siitä hämmästyttävän vaikeaa. Sitä joutuu jatkuvasti taistella tehdäkseen oikein. Vuokratalot lähettelee vääriä laskuja, joten hoitaakseen raha-asiansa oikein joutuu tekemään PALJON töitä vain selvitelläkseen toisten sotkuja. Mikään oikea taho ei auta, kun nekin ovat korruptoituneita. Joka paperin ja viranomaisen kanssa joutuu selvittää heidän rikoksiaan. Mikään taho ei noudata lakeja ja säädöksiä. Asioille ei kykene tekemään mitään... tai siis ainakin se sama sääntöjen rikkominen jatkuu, vaikka yhden asian kerrallaan niitä saisikin selvitetyksi. Uutta tulee koko ajan lisää :(


    • Ruotsulastatullaan

      Emme muuttaneetkaan Orimattilaan kun siellä teillä on hieman riitaisaa uskonnolliselle perheelle. Tehkää jo sovinto siitä Hennasta niin hommat sujuvat paremmin. Toinen vaihto ehto on lopettaa se projekti joka aiheuttaa vääntöä.

      • Pridewin

        Hyvä että pysyitte poissa.Henna jos ei kelpaa niin sellainen perhe pysyköön muualla.


    • Kalmanmies

      Ihminen voi tehdä elämässään vain yhden todellisen virheen. Minun kohdallani se oli muutto Orimattilaan. Onneksi en asu siellä enää koskaan. Surkeampia ihmisiä saa etsiä kuin siellä asuu. Ei ole kyllä itse paikkakaan kuin pelkkää peltoaukeata. Yksi paskainen jäte-joki kulkee kylän läpi.

    • pilvetpoistuvat

      Nyt kannattaa muuttaa Orimattilaan sillä Hennaan valmistuu päiväkoti vuonna 2020. Se takaa Hennan voimakkaan kasvun. Kiitos Kokoomukselle

      • Uusitulevaisuus

        Kiitos jo kokoomukselle etukäteen. Tulee varmaan yhtä loistava päiväkoti kuin Järvikunnan koulukin. Huippuhomeet vuoden sisällä koko rakennuksessa, ja rakennus valvonta ja huoltohenkilöstö kahvittelee ja lorvailee vaan. Sairastuneista ei välitetä mutta kymmenen bussia kiertää kuntaa kuljettamassa yhtä kokoomuslasta Hennan päiväkotiin. Rahaakaan ei polteta siinä tohinassa montaa miljoonaa vuodessa. Pitäisi varmaan järjestää vielä muutama junavuorokin lisää päiväkotilapsille jos niitä vaikka tulisi pääkaupungista ja Lahdesta asti Hennan ihanaan homepäiväkotiin.


    • helkutti

      on hyvä paikka asua.mutta tänne on lisäytynnyt noi huume hörhöt.millähän ne voisi ajaa pois auttaisiko raid.

      • huolimaton

        Huume hommiin ei auta mikkään. Pian koko Orimattilalaiset ovat hörhöjä. Kysy vaikka kaupunkin talolta.


      • Anonyymi
        huolimaton kirjoitti:

        Huume hommiin ei auta mikkään. Pian koko Orimattilalaiset ovat hörhöjä. Kysy vaikka kaupunkin talolta.

        Se auttaisi, kun ei tulisi uusia käyttäjiä. Luonto korjaa ehkä sieltä toisesta päästä ajallaan.


    • Ajoin kylän keskustan läpitte saksalaisvalmisteisella laatuautollani ja kyllä veti apeaksi mielen kun sitä kattelin. Toista se ol viel 30 vuotta sitten kun orimattila ol elinvoimain. Silloin ei ollut tyhjää liiketilaa. Tiet ol suoria ja leveitä eikä ollunna noita turhia hidasteita. Nyt tuo erkontie on remontin jälkeen vailla uutta remonttia jolla siitä tehtäisiin sellainen kun se ol ennen tuota remonttia. Silloin oli tilaa ja tiet oli helppo pitää talvisinkii kunnossa. Silloin oli myös liiketiloissa monenlaista toimintaa, oli kahvilaa, kapakkaa, kelloliikettä ja elintarvikekauppaa. Ei palaa ne ajat enää. Ranekin ikääntyy mutta järki pelaa kun sveitsiläinen kello.

      • OikeaSatu-setä

        Laksatiivi-Kaneli on luokaton dyykkari. Kerää pulloja ja tarvittaessa lainaa muiden omaisuutta saadakseen päivän alkoholiannoksen. On mersun kyllä nähnyt, mutta ei ole istunut/omistanut.


      • AivanTotta
        OikeaSatu-setä kirjoitti:

        Laksatiivi-Kaneli on luokaton dyykkari. Kerää pulloja ja tarvittaessa lainaa muiden omaisuutta saadakseen päivän alkoholiannoksen. On mersun kyllä nähnyt, mutta ei ole istunut/omistanut.

        Päässä viiraa ja pahasti.


    • tyytyväinen

      Suositan tulkaa Orimattilaan. Täältä löytyy lähes kaikki palvelut ja poliisi on onneksi Lahdessa. On kuule Nikkeareena ja uusi urkka talokin valmistuu. On kuule kehräämö ja paljon harrastuksia. On uusi upea ja komea Henna jonne muuttaa vaan raha rikkaat.
      Koulujakin on nykysin vain keskustassa joten ei tarvi keskustassa lasten kulkea pitkiä matkoja kouluun eikä tarvi kuskata kun kaupunki kuskaa. Sitten Hennaan tulee pian koulu.

      • kiitosetukäteen

        Kertoisitko lisää siitä upeasta ja komeasta Hennasta. Tiedosta kiitollinen. Olen vasta muuttanut Orimattilaan.


    • kkfj56

      henna on hyvä paikka asua ja olla.
      Tässä lista hyvistä asioista:

    • kiitoskaikesta

      Orimattila oli joskus hyvä paikka asua. Viimeiset 20 vuotta on ollut surkeaa aikaa, varsinkin viimeiset vuodet kun kaikki jätetään rempalleen jonkun Hennan takija.
      Me olemme juuri muuttamassa Mäntsälään ja sieltä on nopeampi yhteys Hesaankin.

      • menkää-kauas

        Hyvä kun lähdette. Täällä ei tollasia valittajia kaivata.


      • Anonyymi
        menkää-kauas kirjoitti:

        Hyvä kun lähdette. Täällä ei tollasia valittajia kaivata.

        Minä taas en jaksa näitä, jotka väittää asioiden olevan hyvin. Asiat voi parantaa ja ne pitää parantaa. Miksi kukaan sitä vastustaisi. Uuden Prisman rakentaminen ei paranna mitään, se tuhoaa Erkontien, muttei poistan sen mätäkasan työntekijöitä.


      • Anonyymi
        menkää-kauas kirjoitti:

        Hyvä kun lähdette. Täällä ei tollasia valittajia kaivata.

        Minä kaipaan. Aina harmittaa, kun järkeviä ihmisiä poistuu, vaikka parempihan se niille lähtijöille on.

        Jos tiessä on reikä, on varsin järjetöntä kerääntyä vain ympärille suojelemaan ettei sitä kukaan näkisi ja kuluttaa vuosia energiaa sen vuoksi ETTEI sitä korjattaisi. Siellä on äijäpartio tien tukkeena eikä päästä lopulta enää ketään kulkemaan tiellä, koska lopulta koko tie on romahtanut käyttökelvottomaksi.

        Olisiko jo aika korjata se tie? Olisi äijille jotain muutakin käyttöä... esim korjata se tie.


    • kitukyläll

      Aulis Aaltosen aikaan Orimattilas ol hyvä asua. Tiet ja talot ol kunnos, Nyt kaikel laill on menty pieleen.

      • Aulis Aaltonen ja Aulis Jokinen kyllä pitivätten aina kuntalaisten puolta. He olivat oikeita miehiä jollaisia ei enää nykyisin paljoa ole.


    • Anonyymi

      Tervetuloa vaan Orimattilaan. Meillä on oma brädikin OA. Perussuomalaiset johtavat hienosti kaikkea.

    • Anonyymi

      Orimattila on kuule hieno paikka. Meillä on hienoja järviä Artjärven kaupunginosassa ja sitten on aivan huikea Hennan asuinalue jossa yhdistyy äly ja eko. Tulevaisuuden suuret unelmasi toteutuvat. Meillä on OA brändi joka tarkoittaa että Olet Arvokas.

      • Anonyymi

        Muista hommata Kokoomuksen jäsenkirja sillä sen kuin selvää valuuttaa täällä Orlandossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista hommata Kokoomuksen jäsenkirja sillä sen kuin selvää valuuttaa täällä Orlandossa.

        Ei tarvita ennään vaan kannattaa olla kaveri persujen kanssa. Orimattila on mukavan matkan päässä Lahti citystä jos joskus haluaa käydä isossa maailmassa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe