Kennel Hauska

Millaisia pentuja/koiria teilä on kennel Hauskasta? Oottako olleet tyytyväisiä esim ohjeistukseen ja kommunikaatioon?
Ilmoita


43 Vastausta

Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.


Koiria hoidetaan ala arvoisesti pennun ostajia huijataan ja vikoja ei korvata.
1 VASTAUS:
Ootko ihan täysin varma kyllä hän on korvannut eikä ole huijannut koiria hoitaa rakkaudella
+Lisää kommentti
Pennuissa vikoja, kasvattaja ei ota vastuuta...
1 VASTAUS:
Kasvattajassa on myös vikoja koirat laihoja matojen takia.
+Lisää kommentti
En suosittele kysesitä kenneliä. Koirien elinolosuhteet kauheat!
1 VASTAUS:
no voi voi kylläpä sinuakin lapsettaa
+Lisää kommentti
Koirat on aliravittuja ja matoisia.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Eläkää missään nimessä ostako pentuja kyseisestä kennelistä! Olot ei oo hyvät!
Ilmoita
On keksitty tapa tehdä rahaa! Kustannukset mahd pieniksi eli ei esim näyttelyitä ja kunnon virikkeitä tai ruokaa! Sitähän se on! Paljon elukkoja eristettyinä,näin olen kuullut!Omistaja ei käytä koiria kävelyllä! Jos ottaa paljon eläimiä sillon pitää niitä myös olla valmis kävelyttämään ENEMMÄN KUIN kerran kk. Sitten ottaa kuvia ja leuhkii että on käynyt!Lapinkoira vaatii muutakin!
1 VASTAUS:
Kasvattajalla on seitsemän suomenlapinkoiraa rivitalonpäätyhuoneistossa näin on kerrottu että vain näistä koirista kaksi pääsee hyvällä tuurilla lenkille osa ei koskaan.
+Lisää kommentti
Kasvattaja M kopioi ja matkii paukapää ketjussa omia kirjoituksiansa ja kuvittelee että kukaan ei tunnista hänen kirjoitus tyyliä.
1 VASTAUS:
Tarkoitatko kasvattajaa keminmaasta kun kirjoitat että kasvattaja s kopioi sinun kirjoituksia miksi vihaat niin paljon kyseistä kasvattajaa??? Kasvattaja m
+Lisää kommentti
Eiköhän kohta kennelin ainoa uroskoira pääse astumaan narttuja tiineeksi ja näin kasvattaja taas säästää pennutus kuluissa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Valitettavasti niin siinä käy että käyttää samaa omaa urostaan kaikille nartuille. Toivottavasti käyttää tarkastuksissa ees uroksen! Joskus vois näyttelyssäkin käydä hankkimassa arvostelun! Mutta tuskin ymmärtää...
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Surullista katottavaa kun koorat ei pääse kävelylle kuin todella harvoin. Lapinkoira ei ole häkkiin tai huoneistoon sisälle eristettävä koira! Sekin vaatii huomiota ja aktiviteetteja! Kerran päivässä koira kävelylle pitemmälle kuin pihalle! Kasvattaja ei saa olla laiska,jos hankkii paljon koiria niin niien hoitoon tulee uhrata aikaa!
Ilmoita
Kyllähän se niin on että koirat tarttee muutakin kuin ruokaa. Joten toivottavasti kyseessä olevan kennelin omistaja alkaa käyttämään koiria kävelyllä! Tekosyyksi eiei riitä kun koiria on paljon. Sillon niitä on liikaa jos niien perustarpeista ei pysty/kykene huolehtimaan!
Ilmoita
Oliko tämä se kasvattaja joka nimimerkkien takaa haukkui kaikki ja sai muut uskomaan muita syyllisiksi? Minulle näin kertoi eräs ihminen joka ei tosin kasvata.
1 VASTAUS:
Ei ole.se on paukapää kennelissä oleva nimeltä mainitsematon henkilö.
+Lisää kommentti
Viehän koiriasi lenkkeilylle ees joskus! Oma kuntokin siinä kohenee!
Ilmoita
Joko koirasi ovat saaneet liikuntaa? Vai ovatko edelleen päivät huoneisiin eristettynä? Käytä ees kerran viikossa niitä kävelyllä...Koirat voivat paremmin kun pääsevät välillä reippailulle
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Voi hyvät ihmiset ilmoittakaa HETI koirien huonosta kohtelusta kunnan eläinlääkärille, poliisille tai jollekkin viranhaltialle, että käyvät tarkistamassa tilanteen yllätys käyntinä. Jos ja kun joku tietää
eläinten laiminlyönnistä hän on VELVOLLINEN ilmoittamaan tilanteesta eteenpäin.
Tuo tilanne kuulostaa siltä, että eläimiä laiminlyödään.
Tällä palstalla on turha todeta laiminlyönti joka ei kuitenkaan johda mihinkään.
Viranomaisilla on vaitiolovelvollisuus kuka on ilmoittanut eläinten laiminlyönnistä.
Myös asiasta tietävät olevat vastuussa jos eivät ilmoita koirista.
Ilmoita
Koirat reippailulle,tekee hyvää kaikille!
Ilmoita
Eikö vieläkään ole kennelit yleensäkkin oppineet perus asiaa. Ensinnäkin HYVÄ kennel ei kirjoittele keskustelupalstoille joissa anonyymina voi kuka vain haukkua ketä tahansa. Ja VAIN tyhmä vastaa trollailuun ja haukkumisiin ollenkaan.Kyllä se trollaus loppuu aikanaan kun ei ota kantaa ollenkaan asioihinvaikka kuinka mustamaalattaisiin omaa kenneliä. Oikeast ostajat tutkii ihan muita sivuja valitessaan kenneliä ja koiraa jonka aikoo ostaa ei näitä sivustoja ikinä ja jos ostopäätös riippuu suoli24 kirjoittelusta olen sitä mieltä että kyseisen henkilön henkinen taso ei riitä koiran kouluttamiseen eli jätä ostamatta koira ja osta pehmolelu.
1 VASTAUS:
joo ei taida nimimerkki kyllästyneenkään henkinen taso riittää..
+Lisää kommentti
Eikö kasvattajan kuulu korvata viat esim kivesviat mukisematta? Näin ei tunnu kaikilla kasvattajilla olevan!
1 VASTAUS:
ensin eläinlääkärin todistus kivesvikaisuudesta ja lähetä se sille kasvattajalle mukisematta.
+Lisää kommentti
Ei missään nimessä pidä tukea ostamalla pentuja!
Ilmoita
Kertoo todella paljon kasvattajasta jos tekee turhia aloituksia ns viholliskennelistä ja kommentoi aina uudella nimimerkillä. Koskee kumpaaki näistä kasvattajista!
3 VASTAUSTA:
Kennel Paukapää on pilannut Kennel hauska.n maineen
Ai voiko sen vielä joku pilatakki? Meinaan ko kennelin maineen? Eiköhän se oo aina ollu huono se maine
luulotautiko on iskenyt nimimerkistäsi päätellen ku luulee et koirat syö pelkkää pirkkaa.eiköhän sitä ole saatavilla muutakin merkkiä.
+Lisää kommentti
Keskity koiriisi Oikeassa olet! Eikö näillä kasvattajilla ole tärkeämpääkin tekemistä kuin kirjotella ala-arvoista tekstiä nettiin!
Ilmoita
Ehdotus: Koirat saati nyt kasvatustoiminta pois osalta. Järkevä lopettaisi ennen kuin menee tiettyyn pisteeseen.

Koirat voi myydä tai antaa pois niin ei tarvitse niitä pennutella ainakaan jotta saisi ne elätettyä. Eihän se ihme ole jos niihin kovin menee rahaa, jos ne kuluttavat niin, koska niitä on joissain paikoissa niin paljon vähintäänkin muuhun normaaliin tulotasoon nähden (ilman niitä pentutuloja), tai siihen mitä normaali perhe tavallisesti pitäisi lemmikkinä.

Pistäkää pois ne koirat myyden, jättäkää jokin 1 lemmikki ja heittäkää koko muu harrastus.

Silloin ei tarvitse miettiä millä ne saa kustannettua eikä pennutella jotta saisi kustannettua, eikä tarvitsisi tuntea sellaista kilpailuhenkeä muihin koiranomistajiin nähden. Sellaista hampaat irvessä kilpailua. Hankkikaa jokin sellainen harrastus joka ei saa ihmisiä haukkumaan toisiaan.

Vesivärimaalausta tai perhojen solmintaa, pitsinnypläystä, vaellusreisuja, urheilua, kerhoissa käymistä.
2 VASTAUSTA:
Onko noi ainoat harrastukset,joilla ei joudu sinun haukkumaksi?
Enhän minä hauku.

Totean vain että toisille ei luonteen puolesta ei sovi mikään harrastus mikä on kilpailuhenkinen koska se tuo heissä esiin ne liian negatiiviset luonteenpiirteet ja sitä kautta liian negatiivisten asioiden teon muita ihmisiä kohtaan harrastuskentässä - jos järjestelmällistä koirankasvatusta rahasta siksi nyt olisi pyrittävä nimittämään ilmassa lentävistä tuhatlappusista huolimatta.
Ehdottelin täysin summassa muutamaa mieleentulevaa harrastusta missä ainakaan lemmikkieläinten eikä muiden ihmisten ei tarvitse seurauksena millään tavoin kärsiä joidenkuiden toisten kateudesta eikä kilpailuhenkisyydestä. Niitä harrastuksia voi kyllä aivan itse miettiä. Mutta ei nyt teeskennellä.

Rahan ja pentumyynnistä kilpailun eli silkan kateuden vuoksihan osa kasvattajista tuota kaikkea negaa kollegoita kohtaan nimenomaan harrastaa kokiessaan tietyn "läänin" tasan mukamas joksikin vain omaksi myyntialueekseen ikään kuin ei oltaisi vapaassa maassa. Seuraavaksi kaikenlaiset pöljät naisten nk akkaväen riitelyt.
+Lisää kommentti
Harvempi koira osaa kunnolla pennusta asti ohjeistaa.Mut oppivat kun ikää tulee.Jotkut jopa vaativat itselleen oikeuksia,joka voi olla kurjaa,jos ei itse halua antaa koiralle liikaa valtaa.
Kommunikaation kanssa sama juttu,iän myötä yhteisymmärrys on helpompaa.Koulutus,ja yhteinen aika,sillä saa parhaan lopputuloksen.
Ilmoita
Onneksi on muutama koira vähemmän kasvattajalla. Nyt kun vielä ostais kunnon ruokaa niille,käyttäisi niitä kävelylläkin ja keksisi niille virikkeitä niin ois paljon parempi! Toivottavasti ei kasvata enään koirien määrää!
1 VASTAUS:
Neljä koiraa on edeleen paljon ja siihen kaikkimuut eläimet päälle.
+Lisää kommentti
Mirkkuk Ihan oikeda olet! Kun eläinten hoito on mitä on niin silloon liikaa tuo määrä!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kumma kun hän ei itse tajua ettei C/C lonkkia kannattais periyttää pennuttamalla! Jokainen asiansa osaava kasvattaja tämän tietää... Ei kai tieten tahtoen huonojen ominaisuuksien jalostaminen pennuttamalla ole tervettä! Turha vedota uroksen hyviin lonkkiin!
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

käypikö kateeksi ?
+Lisää kommentti
Kunnon kasvattaja ei astuta D/D lonkkasta koiraa! Onko ihan tosi ettei tajua ettei semmoiset lonkat oo terveet!!! Nyt on kyllä asiantuntemus tuolla kasvattajalla hukassa! Järki käteen!
1 VASTAUS:
sulta se nimi joutaa pois
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kennel Hauska

Millaisia pentuja/koiria teilä on kennel Hauskasta? Oottako olleet tyytyväisiä esim ohjeistukseen ja kommunikaatioon?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta