Esilukijaa scifihtävälle kirjalle

fisb

Olen viimeiset 5-6kk kirjoittanut kirjaa ja nyt vihdoin ja viimein olen loppusuoralla ensimmäisen vedoksen kanssa. 83k takana ja noin 10-15k edessä, sitten olen valmis.

Joten siis; etsin esilukijaa ensimmäiselle vedokselleni. Olen 19v opiskelija joten mitään minulla ei ole maksaa, mutta mikäli uuden tarinan lukeminen ja palautteen antaminen kiinnostaa, tässä on tilaisuutesi! :) en ole herkkänahkainen, mutta etsin RAKENTAVAA PALAUTETTA. Voin myös antaa lyhyen listan kysymyksiä, joihin voit vastata luettuasi tarinan.

Kirjassa nuori mies herää yksin, pahasti piestynä ja muistinsa täysin menettäneenä ydinsodan jälkeisessä maailmassa. Niskassaan hänellä on outo tatuointi, kuin koodi, ja mies nimeltä Rei vaikuttaa haluavan hänelle pahaa. Miksi? Mitä on tapahtunut? Ja kaikista tärkeintä; kuka hän oli, ennen tätä kaikkea? Onko hän ansainnut tämän? Etsiessään vastauksia kysymyksiinsä, Drew kohtaa vaaroja ja vaikeita tilanteita, ja lopuksi hänen on päätettävä; onko menneisyyden löytäminen todella tulevaisuuden riskeeraamisen arvoista?

Toisin sanoen kirja on kasvutarina täynnä toimintaa ja tunteita. En pidä hitaasti etenevistä tarinoista joten tämäkin kirja ”seisoo paikallaan” hyvin vähän. (Sisällytin heittomerkit, sillä tarinahan ei koskaan saisi seisoa paikallaan. Tarkoitan lähinnä, että tarina siirtyy toiminnasta toimintaan ja ongelmasta ongelmaan eikä suurin osa tapahtumista ole parisuhdekriisejä tai muuta ns ”hidasta” puuhaa.)

Kirjassa on myös (maailmanlopun lisäksi) hieman scifi-tyyppistä juttua. Yritin pitää sen mahdollisimman todellisena ja realistisena lukemalla ja opiskelemalla paljon todellisista siihen liittyvistä asioista ja soveltamalla niitä. Ufoihin ja alieneihin ei tässä mennä, lähinnä ihmismieleen ja toisten manipulointiin.

Nuorimmille tai herkille tämä ei sovi, sillä kirjassa on muutamia ehkä hieman hankalia aiheita; kuolleita lapsia, painajaisia syyllistävistä kuolleista lapsista, kiroilua, kipua, kidutusta sekä yleisesti ottaen paljon kuolemaa ja läheltä-piti tilanteita. Seksiä kirjassa ei ole mutta raiskaus mainitaan. Myös pilveä poltellaan kerran. Mikään ei kuitenkaan ole graafista eikä mielestäni ainakaan liian ällöttävää.

Tämä on siis todellakin ensimmäinen vedos ja tiedän, että kirjasta löytyy vielä paljon muutettavaa ja paranneltavaa. Käyn sen itse läpi ja korjaan suoraan silmille hyppivät asiat ennen kuin lähetän sen eteenpäin mahdollisille esilukijoille, mutta arvostaisin toisten palautetta jo tässä vaiheessa.

Kiire ei ole - minulla menee ehkä noin 3 viikkoa että voisin sen lähettää, ja lukuaikaa voitte hyvin ottaa kuukauden tai pari :)

Mikäli jotakuta kiinnostaa, laittakaa sähköpostia minulle osoitteeseen [email protected]

Ps. Suunnitelma olisi jonain päivänä lähettää tämä tarina eteenpäin kustantamoille ja toivoa, että sen voisi joskus julkaista. Jos se sattuu tapahtumaan, voin mainita esilukijat siellä kirjan lopussa kiitos-tekstissä. Pakko ei ole, mutta se sopii minulle :) tietenkään en voi tietää, tuleeko tästä kirjasta ikinä mitään, mutta toivoa saa.

2

154

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eiaikariitä

   Laita esim. yksi sivu tänne, niin jokainen näkee tason ennen urakkaan ilmoittautumista.

  • Kuurahalla

   Minä voisin olla kiinnostunut. Pidän paljon lukemisesta ja kirjoittelen itsekin tarinoita. Nyt tosin on kunnon kumi kirjoittamisen suhteen joten voisin tässä välissä ottaa tarinasi luettavakseni :)

   Mutta tosiaan voisi olla ihan hyvä idea heitellä tähän vaikka yksi sivu niin näkisi hieman sitä tekstin tasoa täällä. Saisit ehkä enemmänkin halukkaita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   183
   11037
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   144
   2094
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   242
   1397
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1010
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   910
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   60
   848
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   747
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   699
  9. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   25
   685
  10. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   679
  Aihe