Patanaamasarjan pannut

Jokainen ymmärtää ja tietää, että kesäajan köyhyys koostuu hyvin pitkälle niistä vanhoista grillihankappaleista, joita muilta on jäänyt ostamatta. Ja, jotka tämän tähden ovat alennettuin hinnoin punaisten tuotteiden sarjoissa. Hieman syksymällä, jos sataa saapuvat ruokasienet metsiin, joilla voidaan jatkaa ravintokautta.
Mikäli ihmisellä on polkupyörä, kengät tms. välineitä, joilla eteneminen sääskiseen maastoon on mahdollista. On mahdollista myös sienten löytäminen ravinnoksi. Metsässä asuvat myös marjat.
Kaiken kaikkiaan ongelmien kentäksi tämän vuoden erilaisten ravintokausien keskelle on noussut n-kurkiaisen tekemä invenstointi uuteen paistinpannuun. Mitä n-kurkiaisen paistinpannujen aiempaan historiaan tulee, niin niitä on ollut 4 tai 5 kappaletta. Joista mieleenpainuvimmat ovat olleet Neuvostoliitossa valmistettu valurautapannu, vinkuidän teflon ja nykyinen laatua uhkuva patanaamasarjan pannu.
Pannuongelmista voidaan mainita mm. seuraavaa:
- n-liiton pannun ruostuminen
- vinkuidän teflonin taittuminen paistettaessa
- sekä nykyisen laadukkuutta uhkuvan patanaamapannun kyky polttaa kaikki pohjaan.
On todella omituista, että laadukkaana myytävä pannu on ollut kolmen huonoimman paistinpannun joukossa. Nyt n-kurkiainen tahtoo, ennen tappionsa myöntämistä ja menetyksen tunteen kohtaamista kysyä internet raadilta: "voidaanko patanaamapannulle tehdä mitään ja onko nykyisissä paistinpannuissa jotain erikoista niiden käyttöliittymästä liittyen, joka pitäisi tietää, ennenkuin patanaamasarjan pannuja voidaan käyttää?".
Mielenkiintoista on myös, että pannun pohjaanpalanut tuhkainenaines on sellaista, että se ei lähde mitenkään pannusta pois. Eikä sitä oikein uskalla kovalla raaputtaakkaan, kun ei tiedä mitä kemikaaleja patanaaman sisuksista voi vapautua, kun sen pinnoite hajoaa.
Ilmeisestikin patanaamassa voi olla valmistusvirhe, mutta kenen aika ja mielenkiinto riittäisi sellaiseen, että palaisi liikkeeseen ja selittäisi patanaaman toimimattomuudesta?
Koska ajatuksen tulee kuitenkin olla, että vaikka ostajat vastaat siitä, että eivät tulisi petetyiksi. Niin myyjien tulisi esitarkistaa, onko heidän välittämänsä tuote siten viallinen, ettei se sovellu siihen, mihin sen muoto ja muut toiminnalliset funktiot antavat sen ymmärtää olevan sovelletun?
Tämä on ongelma.

2

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitenon

      Miten paistat, onko pannu tulikuuma kun laitat ruoan siihen? Ainakin pitäisi olla ettei ruoka ehdi palaa pohjaan pitkään lämmittäessä. Sekin onnistuu kyllä, mutta pienellä lämmöllä.

    • Köyhänpaistinpannut

      Ostin opiskeluaikanani v. 1975 Heps-tavaratalosta (myöh. Anttila) made in USSR valurautaisen paistinpannun, joka on kestänyt ihan näihin päiviin asti. Kerran hiekkapuhallutin sen, kun se oli päässyt huonolla hoidolla karstoittumaan ja se oli sen jälkeen kuin uusi. Rasvailin silavalla ja taas on ollut käyttökunnossa.
      Ollaan ostettu useampi teflonpinnoitettu paksupohjainen paistinpannu Lidlistä Ø28cm, jotka ovat maksaneet 16,90€ ja ostettiin samaa Ø28cm pannu lasikannella, joten on ollut käypänen lasikansi myös tarvittaessa pastinpannuunkin. https://aijaa.com/sQAAoi Pinnoitteet ei näissä teflonpaistinpannuissa kestä vallan montaa vuotta, joten uusimaan joutuu. https://aijaa.com/nS4iQl
      Teflon pinnoitteinen lettupannu on kestänyt ihme ja kumma kohta 30 vuotta, minkä ostin aikoinaan Tattarisuolta Helsingin Metalli ja Rauta (köyhien stokka), sillä paistelin lettujen lisäksi röstiperunoita ja soijapihvejä, kunnes hankin blinipannun. Nykyään paistelen röstiperunoita ja soijapihvejä pelkästään tuolla blinipannulla.
      Teflonpinnoitteinen vohvelirauta on myös ollut kauan käytössä, tosin sitä käytetään aika vähän. https://aijaa.com/yo55SL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2310
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1791
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      167
      1670
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1402
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1398
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1148
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      76
      1072
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe