Kyllikki saaren murha tukivat poliisit !

Isojenmuistolle

Olen seurannut Kyllikki saaren murha tapausta ja olin alussa varma, että
syyllinen olisi ollut se pappi.
Mutta huomasin kuitenkin, että kaikki ei täsmää sen papin kanssa. Sen Tekijä
on ollut väkivaltaan taipuvainen ja näin olen ajatellut myös sen tutkimuksen
kanssa, että siinä haluttiin vierittää syy ulkopaikkakuntalaiselle.

Asiaa hoiti alun perin Eino Sipilä isojoki Nimismies ja tulee väkisinkin mieleen,
että onko Tällä Eino Sipilällä lapsia ja poika joka olisi siihen voinut syyllistyä ?
Paikkaa etsittiin ja silloin ei löydetty ja sitten joku kirjaa ihmeellisiä asioita.
Sitten asiaa ei haluttu tutkia ja murhapaikka ja haudan jäljet tuhottiin.

Oli myös syytetty entistä poliisia ja kaiken kermaksi pappi ei olisi lyönyt havua
läpi vatsan ja murskannut leukaperiä ja vaikeuttanut vainajan tunnistusta.
Polkupyörän vieminen olisi myös ollut näin helppo lavastaa.... Eli viha ja syllisiyys
oli myös hyvin läsnä.

Silloin jos Tekijä ei ole tuttu, niin hän on ollut sellainen joka tuntee olevansa lain
yläpuolella. Venttiilit pyörästä viittaa myös ajatteluun.

19

1378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvinkintodennäköistä

      Ojankaivaja ja hänen lankomies ovat todennäköisiä syyllisiä, koska heidän ojatyömaansa oli niin lähellä Kyllikin suohautaa. Kirjoitin tästä jo tuon toisen pääotsikon alla.

    • vbb

      Pappi kyllä näyttää ihan varmalta syylliseltä jo historiansakin takia, mutta pahus vie kun sillä oli se alibi.
      Täytyy myöntää, että tuollainen väkivalta sopisi paremmin ojankaivajalle. Oliko lyöty kasvot kasaan lapiolla. Vielä kun löytyisi tietoa niiden kahden luonteesta.

      • Hyvinkintodennäköistä

        Molemmilla oli seksuaalirikostaustat. Siksi poliisitkin pitivät heitä Kyllikin murhaan syyllisinä. Nämä kaksi olisivat varmasti huomanneet, jos sillä alueella olisi ollut joku muu tekijä kaivamassa suohautaa.


      • Hyvinkintodennäköistä

        Lisään tähän vielä, että he molemmat osallistuivat myös Kyllikin etsintöihin. Aika ironista, vai mitä?


      • vbb
        Hyvinkintodennäköistä kirjoitti:

        Lisään tähän vielä, että he molemmat osallistuivat myös Kyllikin etsintöihin. Aika ironista, vai mitä?

        Olikohan ensimmäinen etsintä, johon osallistuivat? Profiloinnin mukaan ei ollut ensikertalainen asialla.

        Auli Koskivirta kuoli samalla tiellä 4 km:n päässä edellisenä syksynä. Murha.info mistä tuo kartta löytyi.

        https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1R2FV6HQykvojCSH3j6L-UZvPW08&hl=fi&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&ll=62.15399767956704,21.964588285644595&z=12


    • odotellaan

      Murha selviää suurimmalla todennäköisyydellä vielä jos sitä halutaan tutkia tehostetusti. Nykyaikaset DNA- ja muut analyysit pystyvät tuomaan selvyyden kauan aikaa askarruttaneeseen tekoon, jos vaan halua ja aikaa ratkaista rikos riittää!
      Sama pätee muihin pimeisiin henkirikoksiin.

      • Kysympähännytvaan

        Se on totta. Mahdollisten epäityjen haudat vain auki ja luurangoista otetaan dna:t. Kyllähän se onnistuu. Mutta mihin niitä verrataan? Löytyneitä kamppeita ovat kosketelleet varmaan kymmenet, ellei jopa sadat henkilöt.


    • Isojoenmuistolle

      Pappi se ei kaikella todennäköisyydellä ole, mutta Pappi on liittynyt siihen miksi.
      Kyllikkiä on joku poika tai nuorimies yrittänyt ja Pappi ja Kirkko on häntä harmittanut.
      Olisiko puolikas sukka ollut suojaamassa lahkeita polkupyörän ketjuilta ?
      Tekotapa taasen viittaa väkivallan ihmiseen ja ruumiin ja haudan löytömättömyys
      viittaa viranomaisen työskentelyyn... Pappi ei olisi lyönyt risua vatsan läpi, vaan asettanut
      sen pään yläpuolelle. Venttiilit ja poskiluiden rikkominen viittaa todisteiden tuhoamiseen.

      Eli paikkakunnan poliisiviranomainen piilotteli asiaa ja kirjasi huhuja.
      On otettava huomioon myös sodan tuoma raakuus ja tapahtumat.

      • menetettytapausluulen

        Murha tapahtunut vuonna 1953. Jos ajateltu tekijä olisi ollut tuolloin vaikka 25 vuotias, niin hän olisi tänä päivänä 90 vuotias, jos oikein päässäni laskin.

        Tekijä voisi siis olla elossa.

        Vielä todennäköisemmin hän on jo kuollut, mikäli ollut humalahakuinen ja ei-niin-terveellisiä elämäntapoja noudattanut henkilö.


      • niinpäniinpä
        menetettytapausluulen kirjoitti:

        Murha tapahtunut vuonna 1953. Jos ajateltu tekijä olisi ollut tuolloin vaikka 25 vuotias, niin hän olisi tänä päivänä 90 vuotias, jos oikein päässäni laskin.

        Tekijä voisi siis olla elossa.

        Vielä todennäköisemmin hän on jo kuollut, mikäli ollut humalahakuinen ja ei-niin-terveellisiä elämäntapoja noudattanut henkilö.

        Geeneilläkin on vaikutusta siihen, kuinka pitkään elää. Vaikka kuinka terveellistä elämää viettäisi, saattaa joku äkillinen sairauskohtaus viedä hengen nuoremmaltakin henkilöltä. Tämmöstä pilkun viilaamista, mutta kuitenkin.

        On toki hyvin mahdollista, että tekijä olisi vielä elossa. Mutta mitä todennäköisemmin tekijä itsekin on jo kuollut. Todennäköisempää ollut varmasti jo pitkään.


      • Soosi_Anna

        Kopsasin Minfosta alla olevan pohdiskelman tapahtumien kulusta, mikä kyllä selittäisi monta tähän saakka pimennossa ollutta kysymystä.
        Oliko muuten sillä nimismiehellä 17 - 21 vuotiasta poikaa, ihan virallista tai lehtolasta?
        Jospa se menikin näin...
        Kyllikin suhde pappiin on tämän tapauksen keskiö. Pienellä paikkakunnalla toisten asiat tiedetään paremmin kuin henkilö ne itse tietäisi. Kyllikin suhde naimisissa olevaan perheelliseen pappiin on aiheuttanut kaikissa Isojokelaisissa syvää pahennusta, mutta myös kovaa kateutta. Suhde on ollut seurakuntalaisten tiedossa. Suhde pappiin pilasi Kyllikin maineen. Kyllikin ikäiset pojat ovat olleet pettyneitä siitä ku
        "Kyllikki Saari - Isojoki 1953 (ketju 2)
        ViestiKirjoittaja Tanhuetsivä » La Elo 04, 2018 9:55 pm

        Aikoinaan päätin, etten sormellakaan kajoa Kyllikin suohautaan. En lue kappalettakaan ko. tapauksesta, mutta tässä sitä nyt ollaan. Lieneekö syy tän hellekesän. Sekoitetaanpa sen kunniaksi nyt pakkaa oikein kunnolla.

        Musta sunnuntai
        Toukokuun 17. aamupäivä oli Kyllikki Saarelle raskas. Kaatuneiden muistopäivän jumalanpalveluksessa ei ollut enää tuttua pappia saarnaamassa, Kyllikin ensirakkautta rippi-isää Kauko Kanervoa. Kauko oli jo Merikarvialla uudessa virassa, pois Isojoelta Kyllikin läheltä. Ero Kaukosta ja kyläläisten kyräily masensivat Kyllikkiä ja hän tunsi itsensä poikkeuksellisen voimattomaksi kirkonmenojen jälkeen. Tulevaisuus näytti hyvinkin epätoivoiselta ja synkältä. Sydän surujen murtamana hän menikin heti kotiin päästyään lepäämään, mikä oli Kyllikin äidin mielestä poikkeuksellista.
        Illalla Kyllikin sisarukset lähtivät muiden nuorten tapaan Isojoen kirkonkylälle tansseihin ja Kyllikki lähti Kortteenkylän seuroihin kaverinsa Maijun kanssa. Kotimatkan viimeiselle etapille Kyllikki lähti Meijerinristeyksestä n. klo 22.00 jälkeen hyvästeltyään ensin kaverinsa Maijun. Kotiin Kyllikki ei enää koskaan palannut.

        Papin rouva
        Jos Saaren tapauksesta olisi tehty amerikkalainen elokuva, niin papin rouva olisi ollut epäilty numero YKSI. Mutta hänestä ei ole missään riviäkään kirjoitettu. Mikään ei ole maailmassa niin vaarallinen kuin mustasukkainen nainen! Aivan varmasti Aino Sofia Kanervo on ollut tietoinen miehensä puuhista Kyllikin kanssa ja kirjeenvaihdosta, eikä ole sitä hyvällä katsonut. Ainohan kuolee varsin nuorena 50 vuoden ikäisenä syntymäkunnassaan Hankasalmella. Miksei Aino antanut Kaukolle alibia? Missä hän muuten oli tuona kyseisenä viikonloppuna?

        Vt. kirkkoherra Kauko Kanervo
        En millään jaksa uskoa että kaatuneiden muistopäivän iltana Kanervo seisoisi Päntäneen tien varressa muna pystyssä ja lapio kädessä odottamassa Kyllikkiä. Raiskaisi Saaren, riistäisi hengen, siirtäisi ruumiin jonnekin odottamaan hautausta ja upottaisi Kyllikin fillarin Lellulaaksoon. Kaiken kukkuraksi menisi vielä seuraavaksi aamuksi klo 8.00 pitämään rippikoulua. Niin kova kaveri puolirampa Kanervo ei missään tapauksessa ole ollut. Suhde nuoreen Kyllikkiin pilaisi Kanervon maineen. Mikään ei ole kansalle niin mieluinen namipala kuin paha paimen. Tuskinpa Kanervo on ollut aikoinaan sen kummoisempi paimen kuin nämä meidän nykyaikaisetkaan papit? Kanervo joutui Isojoen tapauksen jälkimainingeissa sen aikaisen ”Me too” kampanjan uhriksi. Mistä sitä tuohon aikaan tiedettiin kuka on kenetkin raskaasi saattanut?

        Kyllikki Saaren vanhemmat
        Ei mitään osallisuutta Kyllikin kohtaloon. Perusteluja ei tarvita.

        Hans Assman
        Ei mitään osallisuutta Kyllikin kohtaloon. Turhan suuret manööverit, jos vahingossa ajetaan jonkun yli ja halutaan selvitä tilanteesta paljastumatta. Paljastumisen riski suurenee moninkertaiseksi kun aletaan hautausurakoitsijaksi yliajon jälkeen.

        Ojankaivaja ja lankomies
        Ojankaivajan profiili sopii murhaajaan yhtä hyvin kuin mustaihoinen mies murhaajaksi 50-luvun Alabamassa. Tuskinpa Lehmusviidan aikaisempi seksuaalirikostuomio kestäisi tarkempaa tarkastelua nykypäivän kriteereillä. En millään jaksa uskoa että vanha sotaveteraani lähtisi pyhäehtoona ja vielä kaatuneiden muistopäivänä päivystämään tienvarteen raiskaukseen sopivia neitoja. Uskon että miesten alibit pitää. MUTTA. Jos sen aikaiset poliisit olisivat vähän kunnioittavammin kuulustelleet ojankaivajaa ja lankomiestä, niin he olisivat voineen saada tietää enemmän ojatyömaan tapahtumista ja siirtyneistä lapiosta ja kadonneista esineistä. On aivan varma että Vihtori on huomannut jonain aamuna, että nyt lapio ei ole siinä mihin sen jätin eilen illalla. Joku on lainannut meidän työkaluja. Lankomies on ollut aivan varma että jossain täällä saattaa olla Kyllikin ruumis, mutta missä? Jos Lankomies on peitellyt Vihtorin tekosia, niin ei hän varmastikaan olisi muuttanut Ruotsiin Vihtorin lähettyviltä pois. Vihtori olisi tällöin voinut heikkona hetkenä paljastaa tapauksen, kun lankomies ei olisi ollut henkisenä tukena. En myöskään jaksa uskoa että miehet olisivat olleet Kyllikin 17. päivän liikkeistä niin hyvin perillä, että olisivat osanneet odottaa Kyllikkiä ko. tienpätkällä."

        jatkuu toisessa osassa...


      • Totuudentälläpuolen

        Yhdyn hyvin pitkälle edelliseen kirjoitukseen. Mutta. Ojankaivaja ja lankomies olivat aivan varmasti tietoisia Kyllikin suohaudasta. Lapio ei ollut samassa paikassa, mihin he sen jättivät työmaalta lähdettyään jne. Mutta olisi luullut, että he olisivat ilmoittaneet poliisille suohaudasta, jos Kyllikin surmaaja olisi ollut joku muu, kuin he itse. Heitähän tultaisiin (tultiin) epäilemään surmasta ensimmäisenä työmaan läheisyyden takia. Tätä en voi käsittää??? Kuka muu ulkopuolinen se surmaaja olisi voinut olla?


      • tuskinselviää

        Ei mikään estä hyväkuntoista yli 50v miestä olemasta murhaaja/raiskaaja, tosin Kyllikkiä ei välttämättä ollut edes raiskattu, ehkä vain yritetty tai haluttu saada näyttämään siltä. Mustapartainen ei ehkä kyennyt yhdyntään, mutta oli kiinnostunut ruumiista ja väkivaltainen. Ojankaivaja, mustapartainen mies ja joku moottoripyörällä liikkunut ovat kaikki täysin mahdollisia tekijöitä.


      • Totuudentälläpuolen

        Näinhän se on. Ilmakuvissa muuten näkyy nämä kaivetut ojat aika hyvin. Ojista lähimmät ovat ainakin olleet näköyhteydessä suohautaan.


    • Sääntökirjan_nimimerkki

      Ne kaksi sääntöjen vastaisena täältä poistettua viestiä on kirjoitettu myös la Elo 04. 2018 21:55 samaan paikkaan kuin ensimmäinen sääntöjen mukainen viesti!

    • Anonyymi

      Keskisarjan kirja on vakuuttava teos. Pappi vaikuttaa syyllisimmällä. Seksuaalirikollinen, joka saattoi Kyllikin raskaaksi ja jolle hän järjesti laittoman abortin. Kyllikki kuoli siinä ja ongelmaksi tuli ruumis. Ehkä se meni näin. Papilla oli autoileva apuri, jonka kanssa kaikki tapahtui.

      • Anonyymi

        Tunnetuista mustapartainen ainoa realistinen vaihtoehto, motiivi, luonne, mahdollisuus, silminnäkijät, kaikki sopii.


    • Anonyymi

      Kanervo oli kankensa kanssa paatunut rikollinen. Ei saman tytön kimpussa voinut olla samaan aikaan kahta petoa. Suohautaus oli pelkkä lavastus. Kuka mahtoi olla se abortintekoa yrittänyt? Sitä tässä tspsuksessa yritettiin salata.

      • Anonyymi

        Mitä muuta fantasioit?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3910
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      604
      3717
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3702
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2351
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      63
      2291
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      327
      1988
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1967
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1806
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1479
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1372
    Aihe