Liian fiksu itseinho

Fiksuus

Miten voi itseinho olla näin suurta. Juu taustalla on koulukiusaamista 12 vuoden ajalta. Yläaste elämän pahinta aikaa. Aina kerrottu kuinka en kuulu tänne ja kuinka ruma kuvottava vastakkaisen sukupuolen mielestä. Ja vielä 30 vuoden iässäkin arvet ovat niin suuret, että uskon jo tähän itsekkin. Liian fiksu luonteeltani tekemään mitään radikaaleja päätöksiä. Liian fiksu peittämään kaiken ahdistuksen muilta. Liian fiksu kertomaan kenellekkään ahdistuksesta. Liian fiksu päästämään ketään lähelle. En vain halua että kehenkään muuhun sattuu, tai joutuu häpeämään minua. Aina ollut vahva itsenäinen nainen, joka pärjää. Tätä kulissia pitänyt yllä niin kauan ja se alkaa rakoilla. Tunnen että pohja pettää pian. Olen aina pitänyt elämäni kiireisenä, jotta ei tarvitse pysähtyä. Jotta saan peitettyä ongelmat itseltänikin. Jos joku yrittää lähestyä niin tyrmään vaistomaisesti pois. Ajatuskin pelkästä sääli yrityksestä kuvottaa, kun eihän kukaan voi... Liian fiksu hakemaan apua. Koska tiedänhän ettei tämä ole normaalia. Ei siihen todistusta tarvita. Miten lopettaa olemasta liian fiksu ennen, kuin räjähtää? Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti. Onhan tämäkin ensimmäinen askel. Koska olet nyt ensimmäisten joukossa joka tietää...

6

302

Vastaukset

  • Hei sulle aloittaja:) Tuntuu tutulta sun kirjoitus, itsekin häpeän itseäni, enkä päästä ketään lähelleni. Kun on yksin, kukaan ei voi satuttaa.. Hae sulle apua, voi auttaa sua. Miten tänään olet voinut?

  • Dhkgjfur f uftfjdhkcxvk karma kostaa takaisin.

    • HYI HITTO MIKÄ KUVA, OOT SAIRAS...


    • Komea eikö vain :D ja itse asiassa mulla on tällä hetkellä hieman flunssaa mutta ei mitään vakavaa.


    • No komeutta on monenlaista.. mua pelottaa sun kuva :D Mitä jos tuut yöllä mun sängyn viereen ja herään siihen :( parantelehan itseäsi flunssalta ja levollista yötä ja enkelten suojelusta itse kullekin..


  • Ymmärrän sua. Kärsin itse vähän samankaltaisista asioista. Minuakin on kiusattu peruskoulussa ja sen lisäksi on lapsuuden trauma takana. Olen myös saman ikäinen kuin sinä paitsi miespuolinen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.