Ihmeellinen, mutta ihana skorpparimies

Ujo_kauristyttö

Tutustuin parisen vuotta sitten skorpparimieheen treffipalstalla. Hän tunnusti ujolle kauristytölle tunteensa liian nopeasti, joka sai minut hiukan hämilleen. Tunnustin hieman myöhemmin tunteeni hänelle (jatkettuamme silti jokapäiväistä juttelua sosiaalisessa mediassa), johon hän ei oikein osannut sanoa juuta tai jaata asiaan. "Mites sä noin tunnet?", oli yks herran kysymyksistä.

Olemme jutelleet joka päivä sosiaalisessa mediassa ja olen kolme kertaa kahden vuoden aikana yrittänyt ottaa puheeksi tunteeni häntä kohtaan ja kysyä häneltä mitä mieltä on. Hän osaa kiertää ja kaartaa kysymyksen todella ovelasti... silti hän laittaa viesteissä minulle sydämiä ja saattaa olla mustasukkainen, jos kerron että lähden tyttöjen kanssa baariin. Hän on todella ihana nähdessämme, mutta joskus viesteissä välinpitämätön. Tai ei välinpitämätön, mutta piikittelee muka-hauskoja asioita.

Haluaisin loppupisteen tällaiselle venkoilulle. Miten saan selväksi skorppanimiehelle, että joko haluaa tai ei halua minua? Olen miettinyt asioita eri näkökulmista ja olen valmis siihen, jos hän ei halua jatkaa kanssani. Olen henkisesti valmistautunut siihen vaikka sydän jollakin tavalla tulee särkymään. Onhan hän ollut kahden vuoden ajan elämässäni mukana..

Asiallisia vastauksia kiitos.

2

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalanen

      Tämä vastaus on valitettavasti myöhässä ehkä. Voit olla varma että hän haluaa syvällisen suhteen kanssasi, koska hän on yhä kanssasi. Skorppari ei halua olla pinnallisen ja paikasta toiseen liihoittelevan kanssa eikä ole itse sellainen. Kauris on tasainen ja paikallaan pysyvä, kuten sinunkin kirjoituksesta käy ilmi. Skorpionisi ottaa sinut vakavasti, sillä hän ei halua epäonnistumisia ihmissuhteissa. Skorpionin tunteet ovat hyvin syvällä ja hän usein pelkää nostaa niitä sieltä esiin, jottei tulisi pettymystä rakastetun kanssa. Ehkä hänellä on huonoja kokemuksia entuudestaan. Hän voi jopa elää ilman rakkaussuhteita pettymysten jälkeen.

      Sinut hän ottaa vakavasti. Hän ei puhu kanssasi, jollei halua suhteesta enemmän. Hänelle on kuitenkin vaikea pukea tunteet sanoiksi kuten monille skorpioneille käy. Lisäksi skorpioni vetäytyy joskus omiin oloihinsa selvittääkseen omaa tunne-elämää. Sydämmenkuvat viesteissä ovat vakava rakkauden tunnustus, koska skorpioni ei ole pinnallinen. Ei tuo mies niitä jakele ympärilleen. Ne tulevat vain omalle valitulle syvältä tunteiden kätköstä kaivettuina.

      Skorpioni pitää jalat maan pinnalla, mutta skorpioni elää myös tunteiden vallassa, joita hän ei itsekään aina ymmärrä. On epävarmaa, pystyykö kauris ymmärtämään skorpionin todella syvää tunne-elämää. Skorpioni edustaa vakautta. Hän on kanssasi, koska tietää, että edustat samalla tavalla vakautta ja pysyvyyttä. Skorpioni on vakavaluonteinen, enemmän sisäänpäin kääntynyt, ei koskaan pinnallinen, koska syvät tunteet muodostavat skorpionilla oman sisäisen maailman. Hän ei juuri koskaan näytä niitä ulospäin, joten ulkopuolinen ei tiedä niistä mitään.

      Hän on jo avannut sisintään sinulle pelkästään sillä, että on kanssasi. Kaikki, mitä hän on tähän asti sinulle puhunut ja tarjonnut, on positiivista plussaa. Miten selvitätte toistenne tunne-elämän sokkelot ja pystyttekö keskustelemaan siitä avoimesti, avaamaan suljettuja luukkuja, on nyt kaikkein tärkeintä. Joskus on hyvä oppia ymmärtämään skorpionia ja hänen tunteitaan ilman mitään puheita eli löytää sanaton yhteys. Toisinaan on hyvä puhua asiat halki suoraan.

    • kalanen1

      Ei hän lopeta venkoilua, koska on skorppari. Venkoilu on enemmän rakkauden tunnustamista kuin kieltämistä. Venkoiluun pitää astua sisään. Jos olet päässyt sisälle venkoiluun olet päässyt hieman skorpparin pintaa syvemmälle. Hän ei todellakaan päästä ketä tahansa ihonsa alle. Skorppari on hyvin salaperäinen. Varsinkin tunteista puheen ollen ovi on lukittu paitsi omalle kullalle.

      Itselle on käynyt juuri samoin kuin sinulle skorpparin kanssa. Näin käy luultavasti kaikkien skorppareiden kanssa. Sydänkuvien lähettely on mielestäni rakkauden tunnustus. Skorppari on aika hiljainen tyyppi. Siksi että haluaa pitää tunteensa pinnan alla, niistä puhuminen vaatii häneltä paljon energiaa, koska hänen syvällä sisällään käy tunnemyrsky. Normiasioista tietty puhuu.

      Mutta pinnan alle on vaikea päästä. Kun on oikea hetki, hän sen sanoo. On virhe vaatia skorpparilta sellaista, mitä hän ei oikeasti pysty tekemään. Hän on todella salaperäinen mutta samalla jännittävä. Eikä hän pelaa mitään peliä. Hän ei kaipaa ylistyksiä tai ylisanoja. Vaikka ei ulospäin näytä sitä, hän on erittäin tunteellinen ja emotionaalinen ihminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe