Kun vaimoni antoi kaikille (Koko novelli)

novelpro

Kävelin pitkin käytävää pitkin kohti Majukan huonetta. Vielä ennen ovea pysähdyin ja mietin. Uskaltaako vai eikö. Olisihan tämä paras mahdollinen tilaisuus mutta toisaalta on se vähän härskiä pyytää Marjukalta moista. Päätin kuitenkin että se on nyt tai ei koskaan. Kävelin huoneeseen ja herätin Marjukan. Mitä kellon on, kysyi Marjukka. Se on puoli neljä vastasin. Mitä nyt miksi olet täällä Marjukka kysyi. Mulla olisi sulle yksi pyyntö. No millainen, kysyi Marjukka. Kuten tiedät niin olen monesti jutellut ryhmäseksistä. Olemme juoneet viinaa Markun, Jaskan ja Visun kanssa. Sirkka on jo sammunut omaan sänkyynsä. Tarinat on pyörinet naimisen ympärillä muutaman tunnin. Ajattelin että järjestäisin meille kaikille ikimuistoisin yön niin että harrastaisimme kaikki miehet ryhmäseksiä sun kanssa. Mitäs sanot, kysyin? Mun pitäisi jakaa pillua kaikille kavereillesi vai? Jaskakin tulisi naimaan vaikka Sirkkakin löytyy talosta? En vielä jutellut kavereille mutta olen varman että jokainen lähtee mukaan jo kerron että heidän olisi mahdollista päästä naimaan sua. Mitä sanot, kysyin. En mä oikein tiedä, väsyttää niin vietävästi. Suostu nyt, sanoin. Et varmaan kadu. Saisit välillä vähän toistakin kullia kun aina vain mun omaa. Kunnon nainti joka reikään neljän kaverin toimesta olisi varmaan jotain mitä saisit muistella vielä pitkän ajan jälkeen. Susta on ihan ok jotta kaverisi pääsevät mun jalkojen väliin tekemään temppujaan, kysyi Marjukka. Kyllä se on ok. Itse asiassa ajatus susta naimassa meidän kaikkien kanssa kiihottaa mua. No mikäs siinä sitten. Voinhan mä toteuttaa haaveesi kun tässä on vähän jotain mullekkin, Marjukka totesi. Haluan kyllä sitten jotain vastapalvelukseksi, hän jatkoi. Sopiihan se, vaikka ryhmänainti yhdessä 3 sun tyttökaverin kanssa. Olen täynnä loistavia ideoita. No, anna mun itse kertoa mitä haluan, Marjukka sanoi.

No mites hoidamme homman, Marjukka kysyi. Tehdään niin että menen takaisin jätkien luo. Tule n. 10 min päästä alasti meidän ohi kävelleen hyvin uneliaan näköisenä vessaan. olet siellä sitten muutaman minuutin. Kun tulet takaisin niin siihen mennessä olen saanut selville onko kavereista ryhmäpanoon. Lähdin takaisin olohuoneeseen. Siellä Jaska juuri kertoi miten hän ja Sirkka olivat naineet Stockmannin vessan edessä kongissa valvontakameran edessä. Oli kuulemma kiihottavaa naida kun tiesi että kameraa saattoi seurata joku Securitaksen vuorossa oleva turvamies. Otin kaljan ja istuin pöydän ääreen. Tarina pyöri pillun ympärillä silläkin hetkellä kun Marjukka kävelin alastomana huoneeseen. Hän pysähtyi vieremmee ja hieroi silmiään. Sitten hän kysyi missä vessat nyt olikaan. Näytin tien. Marjukka jatkoi matkaa. Muut jätkät olivat aivan hiljaa. No mitäs tuumatte sanoi kun Marjukka oli poistunut huoneesta. Visu sanoi että perhana kun sulla on hyvän näköinen muija. Eikä vaikuta yhtään ujolta Jaska jatkoi. Marjukka ei todellakaan ole ujo, en ole vielä keksinyt mitään johon se ei suostuisi jatkoin siihen. No jos kerran Marjukalla rohkeutta riittää niin mitäs jos pyydät häntä ottamaan sulta suihin kun me katsotaan. Sain juuri sanottua että mikäs siinä kun Marjukka tuli jälleen huoneeseen. Miesten katseet porautuivat Marjukan rintoihin ja lantioon. Marjukka, odota sanoin. Marjukka pysähtyi. Tule tänne, sanoin. Miesten silmät tuijottivat samalla kun jokainen oli hiiren hiljaa. Istu tähän, näytin Marjukalle paikan vierestäni. Hyväilin Marjukan rintoja. Visu haluaisi että imisit hänen kulliaan. Onnistuisko sellainen, kysyin. Tä!, Visu sanoi. Ennen kuin Visu ehti toipua täydellisestä yllätyksestä niin Marjukka oli jo hänen luonaan avaamassa housuja. Kun sepalus ja vyön solki olivat auki niin Marjukka sujautti käden Visun housuihin ja nouti sieltä kullin esille.

Heti kun kulli oli saatu esille niin Marjukka otti sen suuhunsa. Muutama pitkä veto ja sitten kulli olikin jo täydessä kunnossa. En antanut Marjukan nauttia Visan kullista pitkään kun komensin hänet Markun kullille. Markku oli yhtä hämmästynyt kuin Visakin kun Marjukka kaivoi kullin esille ja aloitti sen imemisen. Samalla Marjukka runkkasi Visan kullia kädellä. Hetken seurasin kiihottuneena miten Marjukka hoiti kavereita. Marjukka, mene selälle ja anna Jaskan vähän maistella kosteaa pilluasi. Marjukka teki työtä käskettyä. Hän asettautui pöydälle selälle ja levitti jalkansa. Jaska meni Marjukan jalkojen väliin ja aloitti nuolemisen klitoriksesta. Menin Jaskan viereen ja kuiskasin Jaskan korvaan ”paina klitorista kevyesti peukalolla ja samalla nuole anusta, siitä Marjukka tykkää”. Jaska asetti peukalon ja laski päätään niin että pääsi nuolemaan takapuolta. Hän kutitteli kielenpäällä anusta ja tämä tuntui tepsivän Marjukkaan. Anus värähteli kivasti. Visu oli siirtynyt niin että Marjukka imi ja runkkasi hänen kulliaan. Markku nuole sinä Marjukan rintoja. Hän pitää siitä että niitä näykitään kevyesti. Perhana tämä on kivaa, mun kiihottaa aivan sairaasti kun ohjaan kavereita naimaan Marjukkaa.

11

15430

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • novelpro

   Marjukka on halukas naimaan kavereita ja miehet taas ovat yhtä valmiita valmiita naimaan kuin lukkari sotaan konsanaan. Jatkoin shown ohjaamista ja ilmoitin että miehet ylös. Visu, Markku ja Jaska nousivat, Marjukka jäi makaamaan selälleen pöydälle. Sitten kerroin että vaikka Marjukka ei erityisemmin pidä seksistä naisen kanssa mutta pillun nesteistä hän pitää. Niinpä jokainen kaveri kävi vuorotellen nuolemassa Marjukan pillua ja sitten suutelemassa tiukasti häntä. Muutaman kierroksen jälkeen sai pillun tuoksut riittää ja ohjasin Jaskan pukille. Hän sai luvan aloittaa Marjukan naimisen. Jaska otti vasemmalla kädellä lantiosta kiinni oikealla kädellä hän ohjasi kullin Marjukan sisälle. Marjukka nytkähti kokovartalolla vastaan ottaen kullin kokonaan sisälle. Jaska otti molemmilla käsillä lanteista kiinni ja nai hetken tiukkaan tahtiin. Sitten hän keskeytti ja otti kullinsa ulos vieden sen Marjukan suuhun. Vapautuneeseen pilluun tuli vuorostaan Visu. Hän työnsi kullinsa juuriaan myöten pilluun. Jaska otti molemmilla käsillä lanteista kiinni ja nai hetken tiukkaan tahtiin. Sitten hän keskeytti ja otti kullinsa ulos vieden sen Marjukan suuhun. Vapautuneeseen pilluun tuli vuorostaan Visu. Hän työnsi kullinsa juuriaan myöten sisälle. Marjukka voihki ja nautti kun Visu nai häntä. Samalla kun Visu vaihtui Markkuun niin siirryin Marjukan korvan viereen ja kuiskasin ”otatko pojat myös perseeseen”. Marjukka otti hiukan Jaskan kullia suusta ja kysyi ”haluatko että annan kavereille persettä”. Haluan, vastasin. Haluan että kaverit panee sua perseeseen, toistin vielä kovemmalla äänellä niin että kenellekään läsnäolijalle ei jäänyt selväksi mitä haluan.

   Nouse, sanoin Marjukalle. Markku veti kullinsa ulos ja Marjukka nousi. Sitten ohjasin hänet mahalle makuulle. Siirryin hänen takapuolen luokse ja levitin pakaroita. Sitten hieroin etusormella Marjukan anusta. Kuka pojista haluaa tätä, kysyin? Visa, Markku ja Jaska kaikki hymyilivät. No sitähän minäkin ja työnsin etusormea hiukan sisälle. Miehet vain tuijottivat kun hieroin Marjukan anusta. Visa, tuo kullisi Marjukan perseeseen. Haluan että nait vaimoani perseeseen. Mun ei tarvinnut kehottaa kahdesti kun Visa työntyi Marjukan takapuoleen. Marjukka voihki ja voinki. Visa työnsi rajusti kullia sisälle. Aaaaaah, Visa sanoi ja jatkoi ilmoittamalla että ”kohtaaa tulee”. Anna tulla perseeseen vaan ja nai Marjukkaa kovemmin, kehoitin Visaa. Visa kiihdytti tahtia ja Marjukka voihki entistä kovemmin. Samalla kun Visa purkautui Marjukan perseeseen niin läpsyttelin Marjukan takapuolta avokämmennellä – siitä hän nimittäin pitää. Visan purkautuminen sai Marjukan vartalon liikehtimään voimakkaasti. Näky kiihotti mua tavattoman paljon. Jopa niin paljon että halusin mukaan tuntemaan Marjukan nautintoa. Nostin Marjukan ylös ja menin itse pöydälle selälle. Ohjasin Marjukan päälleni niin että ohjasin kullin Marjukan sisälle.

   Naimme hetken muiden katsoessa. Sitten sanoin että, no niin pojat ei tämä ole mikään private show vaan tänään on Marjukkaa tarjolla kaikille halukkaille. Markku, tulee takaa Marjukan anaaliin. Nyt saa emäntä perinteistä voileipää kahdella makkaralla. Kyllähän se sopii tuumasi Markku ja siirtyi pelipaikalle. Suutelin tiukasti Marjukkaa samalla kun Markku työnsi kulliaan perseeseen. Suudelma keskeytyi hetkeksi kun kulli työntyi sisälle ja Marjukka voihkasi. Työnsin omaa kulliani tiukasti sisälle. Suutelin lisää vaikka Marjukan oli ilmiselvästi vaikea keskittyä suutelemiseen koska kaikki tunto oli alapäässä. Voileipä oli ilmiselvästi hyvin maukas koska hetken rymisteltyämme kaikki kolme tiivistivät tahtia ja saimme lähes yhtä aikaa orgasmit. Minä laskin spermat pilluun ja Markku takapuoleen. Loppuun vielä muutama veto ja sitten olimme valmiit tulemaan ulos. Jaska seurasi vieressä ja piti kulliaan lämpimänä runkkaamalla sitä tasaiseen tahtiin. Jaska, kumpaan reikään haluat vetää, kysyin. Haluan että Marjukka ottaa multa suihin. Marjukka siirtyi Jaskan viereen ja otti kullin suuhun. Toisella kädellä hiveli kiveksiä ja toisella hän puristi kullia juuresta samalla kun hän imi terskaa kovalla paineella. Jaska värisi ja voihki kun spermat lensivät Marjukan suuhun. Aktin päätteeksi Jaska avasi silmänsä ja huomasi kauhukseen että Sirkka seisoi vieressä. Täällä sitä ollaan muna kaverin vaimon suussa kun oma vaimo jää kokonaan ilman huvia, sanoi Sirkka. Nyt on kyllä pakko sanoa että tämä on just sitä miltä tämä näyttää, sanoi Jaska. No ei tässä mitään, mä haluan kanssa. Nyt et voi vastustaa muiden kanssa naintia vaan nyt tehdään juuri niin kuin haluan, sanoi Sirkka. No niin kait, sanoi Jaska. Mä en halua naida kaikkien kanssa yhtä aikaa vaan jokaisen kanssa erikseen. Menen tuonne makkariin ja Marjukka tulee mun kanssa. Kun Marjukka palaa niin sitten tulet sinä Jere ja hän osoitti mua. Sirkka lähti kohti makkaria ja Marjukka lähti mukaan leveästi hymyillen. Ohi mennessään Marjukka kuiskasi mulle että olkoon tämä se mun lahja ?

   -LOPPU-

   • Anonyymi

    Meillä iltapäivä alkoi Oulussa kolme vuotta siten että menimme hotellin terassille välillä olusille. Kuuma päivä terassi lähes täynnä. Saatiin pöytää pari nuorta istumaan, keskustelu kääntyi korkeaan viinan hintaan. Kerroin että minulla on viinaa kämpillä annoin huoneen numeron tulkaa käymään. Vaimo oli käärmeissään kun ei saada olla kaksin, kerroin muistatko kun otit takaa ja kerroin kuinka olet porno, antaisitko vieraalle takaa kuiskit antaisin antaisin. Nyt olisi mahdollisuus. No se oli silloin kun olin kiimassa. Pojat oli jo käytävällä tulossa kun tulimme hissistä, hyväili vaimon pyllyä, nyt olis. Huoneessa vaimo jakoi juomat kumartu siten että rinnat näkyi hienosti. Vaimo ilmoitti että käy suihkussa kun on niin hikinen, huomasin poikien katseet, kyllä kiinnosti. Vaimo tuli suihkusta huutelin tuleeko kuivaamaan ja pojat naureskeli, eikö siellä ole nuorempia kun sinä. Sanoin Samille mene kuivaamaan ja kunnolla, Samin mentyä Jukka kysyi mitähän siellä tapahtuu, katsotaan. Vaimo imi Samin kyrpää innolla, näytin Jukalle mene. Kun alkoi kuulua vaimon kiljahduksia menin katsomaan vaimo oli poikittain sängyllä Sami nai edestä ja Jukka piti käsistä kiinni vaimo kuiski naikaa naikaa Sami laski sisään vaimo huus, Jukka meni heti jatkamaan äänestä kuulin kuinka haluaa kyrpää. Pojat tuli huoneeseen juotiin paukkua kun Sami kysyi saanko... Samin mentyä alkoi kuulumaan taas kiimaiset äänet, Jukka meni seuraavana. Kun pojat läksi, menin vaimon luo viereen, saakelin ukko halusin vain antaa ja antaa kiitos. Kokeilin vaimon pyllyä, täällähän on tavaraa vaimo oli vatsallaan työnnyin pyllyyn , kertoi kuinka oli antanut ja tuntunut hyvältä, laskin lisää täytettä. Illalla syötiin ja pojat tuli samaan pöytään. Sami ja vaimo lähti tupakalle, tuli viesti saanko laitoin hymynaamat. Menimme Jukan kanssa ylös, vaimo ratsasti kalun päällä Jukka paljasti kalun otin vaimon tukasta kiinni ja imetin Jukkaa vaimo ulisi kun Samin kalu teki hyvää Jukka laukesi suuhun ja Sami Siemensille sisään. Pojat poistuivat käänsin vaimon selälleen painuis spermaiseen pilluun suudeltiin ja vaimo kuiski pane pane olen nyt sinun huora apuaa kun haluttaa kun tunsi että tulen huus pane pane paaanee. Illalla ja yöllä vaimo suuteli tämän tästä, oli ihana olla pantavan ja rutisti syliin.


  • Tosi nautinnollinen juttu.

   • pasmo

    näin on


  • notleo

   Kiva novelli

   • hamsso

    Joo, 4 tähteä :)


  • jumssa
   • jaosas

    Kaunis plikka tämä :)


  • jomkaka

   Antava vaimo oli se vain...

   • samopasp

    Niitä on nykyään...


  • koippas

   Mukava novelli.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2087
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1893
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   139
   1555
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   154
   1134
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   98
   1118
  6. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1074
  7. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   871
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   56
   811
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   39
   801
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   789
  Aihe