Ihan mihin vain ja milloin vain.

Jens58

58v. työelämästä vapaaehtoisesti poistunut, hyväkuntoinen ja terve maailmanmatkaaja etsii matkaseuraa. Minulla on aikaa ja mahdollista lähteä milloin vain ja myöskin olla miten pitkään tahansa. Ikäisilläni naisilla ei ole juurikaan mahdollisuuksia lähteä mukaani, siksi etsinkin huomattavasti nuorempaa seikkailijatarta. Jos sitten vaikka vain niitä asiallisia ehdotuksia ?
Kiitos.

12

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toivottavasti

      löydät hyvän kumppanin "jostain". täällä yleensä tollot typerykset pilaa hakemisen vääntäen soopaa puseroistaan.

      • Liikkuu

        Niinpä, " kaikenlaisia " sanoi entinen kätilö:D Eikä vain tällä saitilla, vaan yleensäkin nämä Suomi 24 keskustelujen taso on täysin ala-arvoista, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.


    • Sisko24

      Mietin pitkään uskallanko vastata tuohon ilmoitukseen. Olen tästä yhteiskunnasta syrjäytynyt, koulut kesken ja rahat loppu eikä oo duunia, jota osaisin tehdä. Mietin myös millaista olisi matkustaa 35 vuotta vanhemman miehen kanssa. Eräs ystävättäreni lähti tuollaisen mukaan jo kaksi vuotta sitten. Kortti tulee milloin mistäkin ja s-postia. Ei kuulema pöllömpää. Tuo sitten varmaankin riippuu matkakumppanista ?

      • Sanny

        Kaipa tuota matkakumppania kannattaa hiukan tutkiskella etukäteen, ennenkuin lähtee mihinkään, tai ainakin niin minä tekisin ? Vanhempi mies... huh, no voi olla varsin mukavaa seuraa tuollaiseen tarkoitukseen:) Ikä tuo elämänkokemusta ja turhat kohellukset jäävät pois. Ja pääseehän sieltä aina pois, jos ei oo kivaa.


      • Luperi
        Sanny kirjoitti:

        Kaipa tuota matkakumppania kannattaa hiukan tutkiskella etukäteen, ennenkuin lähtee mihinkään, tai ainakin niin minä tekisin ? Vanhempi mies... huh, no voi olla varsin mukavaa seuraa tuollaiseen tarkoitukseen:) Ikä tuo elämänkokemusta ja turhat kohellukset jäävät pois. Ja pääseehän sieltä aina pois, jos ei oo kivaa.

        En nyt tarkoita aloittakjaa, mutta kyllä tuossa sakissa voi olla aikamoisia törkymöykkyjäkin.


    • Jenstas58

      58v. TE-keskuksen jonoista vapaaehtoisesti poistunut, hyväkuntoinen maksa ja haima vähäsen vaan ja mielenterveysongelmia, muuten terve mielikuvitus maailmanmatkaaja etsii matkaseuraa. Minulla on aikaa ja mahdollista lähteä milloin vain ja myöskin olla miten pitkään tahansa. Olethan siis varakas?

      Ikäisilläni naisilla ei ole juurikaan mielenkiintoa lähteä mukaani, siksi etsinkin huomattavasti nuorempaa mutta tyhmempää seikkailijatarta. Jos sitten vaikka vain niitä asiallisia ehdotuksia varainhankinnasta.

      Ovathan luottotietosi kunnossa. Minulla on tulossa muutama milli bisneksistä tilille, mutta nyt ei vielä ole. Pikavipeilläsi vai oikeella pankkilainalla liikkeelle?
      Kiitos.

    • Junatjanainet

      Laita jokin yhteystieto, olen kiinnostunut. Edustava, ongelmaton, siro, 28v. DI -nainen. Olen vapaa lähtemään vaikka heti.

    • Terttuli

      Hei,
      Nainen 59v, kaipaisi kotimaan matkaseuraa.

    • Nainenkauniskin

      Kuinka sitten nuoremmilla on mahdollista lähteä , jos ei ikäisilläsi ?
      Olen samaa ikäluokkaa ja mahdollista lähteä, eri asia kenen kanssa haluan lähteä

    • Klopetrottereeraaja

      Maailmanmatkaaja? Lohja - Kamppi bussilla, nettilippu 3€?

    • Thea

      Olen 57-v.nainen pääkaupunkiseudulta ja vielä hyvässä reissukunnossa..Olen paljon matkustellut,mutta Thaimaa on vielä kokematta ja olisin vapaa lähtemään joulukuussa 2 viikoksi kuitenkin siten,että joulua pääsee kotimaassa viettämään.
      Nähtävyydet kiehtovat eniten,rantalöhöilyä ja shoppailua kohtuullisesti,kaikenlainen ranta aktiviteetti kiinnostaa myös.Miltä kuulostaa,onnistuisiko yhteinen matka?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe