Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pienenpieni rakkaustarina.

Gertrude.

Kävelin vihreällä nurmella kohti sinistä telttaa. Se seisoi ylhäisessä yksinäisyydessään keskellä laajaa ruohokenttää. Noin viidenkymmenen metrin päässä oli asuntoauto ja sen vieressä pieni maastokuvioinen teltta. Olin aikaisemmin päivällä nähnyt keski-ikäisen pariskunnan kahvittelemassa asuntoauton ulkopuolella kokoontaitettavilla retkituoleilla nuori mies, kenties parin poika, seuranaan. Parinsadan metrin päässä näkyi vielä kaksi telttaa ja yksi asuntovaunu tai -auto.
Kohdistin katseeni siniseen telttaan ja yritin havaita liikettä sisältä, josko Heli olisi ollut paikalla.

Tutustuin Heliin vain pari kuukautta sitten sattumalta, kun yhteinen tuttumme esitteli meidät toisiimme koulussa. Päädyimme juttelemaan useamminkin, ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen. Jo muutaman viikon tuttavuuden jälkeen juttelimme kuin vanhat ystävät. Hän kertoi kahdesta epäonnistuneesta miessuhteestaan, minä hänelle yhdestä omastani. Kerran monen tunnin juttelun jälkeen keskustelu ajautui seksuaalisuuteen, ja myönsimme kummatkin että naisetkin saattaisivat olla mahdollisuus. Hieman myöhemmin myönsin itselleni olevani hieman ihastunut Heliin. Mikäpä siinä, Heli oli kaunis ja mukava tyttö. Pitkät, luonnostaan melkein valkoiset hiukset, tummansiniset silmät, valkea iho ja pienehköt rinnat. Hersyvä nauru ja älykkyyttä keskustella syvällisemminkin.
Itse olin vanha punapää haalistuneella hiusvärillä, pitkähiuksinen ja -ripsinen.
Olimme nuoria, yhdeksännellä luokalla, emmekä kovin kokeneita elämässä. Koulu tuli ja meni, tutustuimme paremmin. Ihastumista pidemmälle en päässyt. Kun kesäloma alkoi, ja saimme päähämme lähteä viikonlopuksi telttailemaan. Vanhempani lähtivät sukuloimaan ja he heittivät meidät matkan varrella olevalle leirintäalueelle, ja täällä sitä oltiin.

-Helii, huhuilin hiljaa. Teltan avoimen oveen ilmestyivät hymyilevät kasvot.
-Veera, moi. Mä levitin makuupussit ja tuuletin varapeittoa tässä odotellessa. Löysitsä vessat?
-Löysin joo. Tutustuin muutenkin alueeseen, tuolla on ainakin pieni kioski jos tarvetta tulee, viittasin kädelläni epämääräisesti tulosuuntaani.

Päivä kului mukavasti aluetta kierrellessä. Olimme käyneet kioskilla suklaata ostamassa, ja nyt käveleskelimme hitaasti kohti edessäpäin näkyvää järvenrantaa. Alkoi olla hämärää, kuin vain kesäiltana kymmenen jälkeen on.
Saavuimme rannalle. Oikeastaan saapumispaikkamme oli törmä, josta oli vajaa metrin pudotus järveen. Näimme muutamankymmenen metrin päässä hiekkaisampaakin rannan näköistä, ja suunnittelimme palaavamme sinne seuraavana päivänä aurinkoa ottamaan.
Istuskelimme törmällä, söimme suklaata, juttelimme ja nauroimme pitkään.
Myöhemmin, lähempänä puoltayötä katselimme kaukaisuuteen kumpikin ajatuksissamme. Riiputin jalkojani vettä kohti, Heli oli nostanut polvensa ylös ja kietonut kätensä jalkojensa ympärille.
-Veera, mä tykkään susta.
Sisuskaluni pyörähtivät ympäri. Sekunnin murto-osassa mielessäni olivat kaikki ajatukseni hänestä, monta mielikuvaa itsestäni kertomassa hänelle tunteistani, kuvia meistä onnellisina yhdessä, mitä kaikkea olinkaan mieleni perukoilla kuvitellut.
Tajusin että hän puhui vain ystävämielessä.
-Niin mäkin susta.
Vilkaisimme toisiamme ja hymyilimme. En silti saanut mielestäni tunnetta, jonka aikaansaamiseen tarvittiin vain muutama ystävällinen sana.
Nostin jalkani ja kävin makaamaan ruoholle. Heli vilkaisi puuhiani ja jatkoi taivaanrannan tuijottamista. Pian hän kuitenkin siirtyi makoilemaan viereeni kyljelleen, minua katsellen. Heli suuteli minua.
Kevyesti, ennen kaikkea kevyesti. Mukana oli intohimoa ja spontaaniutta.
Hän katseli minua silmiin hymyillen kaunista hymyään.
Pääni löi tyhjää, katsoin vain Heliä. Minkäänlaiset ajatukset eivät läpäisseet tyhjiötä, joka pääni sisällä vallitsi. Sydämeni tuntui pysähtyvän. Lamaannuin.
Pikkuhiljaa aistini palasivat. Vieno lämpö levisi sisälleni. Tunsin hänen huuliensa keveyden huulillani ja hempeän hajuveden nenässäni.
Hymyilin hänelle.
Hän nousi istumaan ja heilautti toisen jalkansa vatsani yli. Kätensä hän pisti pääni molemmin puolin maahan ja niihin nojaten katseli minua pääni yläpuolelta.
Ajatuksissani kävi, kiusasiko hän minua.
Hän laskeutui kyynärpäidensä varaan, kasvot kymmenisen senttiä omieni päällä. Hiukset riippuivat sivuilla ja tekivät kauniin kehystyksen hänen kasvoilleen.
Heli suuteli minua uudestaan. Me suutelimme. Sain toimintakykyni takaisin, ja varovaisesti nostin käteni hänen kyljilleen. Hän painautui minua vasten, päälleni. Hyväilin hitaasti hänen kylkiään ja alaselkäänsä. Kielemme koskettelivat toisiaan. Heli liu'utti kätensä alas paitani helmalle, koettaen nostaa sitä pois. Hetkeksikään suutelemista lopettamatta nousin istumaan, Heli liukui alavatsaltani maahan. Hän riisui paitani, minä hänen. Yhtä aikaa tapailimme toistemme rintaliivien hakasia ja avasimme ne. Suutelimme uudestaan ja hetkeen emme tehneet muuta. Painauduimme toisiamme vasten, tunsin hänen rintansa omillani. Huokaisin hiljaa. Heli hyväili käsillään selkääni ja eteni nopeasti etupuolelle. Suutelimme ja nautimme toistemme muodoista.
Irroittauduin Helistä ja painoin hänet maahan. Suutelin kevyesti hänen kaulaansa, ihoansa ja rintojenväliä. En pystynyt enkä halunnut kiusoitella enempää, otin hänen nänninsä suuhuni. Imin ja leikin sen kanssa kielelläni.
Tunsin olevani aivan kostea. Alapäätäni poltteli.
Hitaasti siirryin suutelemaan, nuolemaan ja hyväilemään suullani hänen toista rintaansa. Olisin halunnut sormeilla itseäni. Sen sijaan ujutin käteni Helin housuihin. Sivelin hänen häpyään, ja painaessai sormella klitorista hän vaikersi hiljaa.
Siirryin nuolemaan napaa. Otin käteni Helin housuista, vain ottaakseni kaksin käsin häneltä housut pois. Repäisin ne nopeasti ja heitin housut myttynä muualle. Suutelin Helin häpyä, karvoitusta oli hieman siistitty. Painoin kieleni hänen kuumaan, nesteitä valuvaan pilluunsa. Heli voihki ääneen. Avasin sormillani hänen häpyhuuliaan ja päästin kieleni seikkailemaan hänen pyhimpäänsä. Kun vielä koskettelin sormillani klitoristaan, Heli laukesi kiljaisten. Hänen huohottaessaan nuolin nesteitä pillulta.
Heli nousi istumaan ja suuteli minua, maistoi omat nesteensä. Kaaduin maahan makaamaan. Pian tunsin kuuman kielen rinnoillani, nänneilläni, huohotin ääneen. Heli eteni nopeasti, pian hän suuteli alavatsaani ja häpykumpuani. Tunsin sormen työntyvän sisääni. Hän imaisi klitorikseni suuhunsa ja leikki sillä minun valittaessani ja puristellessa nännejäni. Meinasin tulla, kun hän lopetti. Vaikersin kun tunsin kuuman kielen lipaisevan pilluani. Muutaman kerran se työntyi sisälleni ja leikki villisti. Jo toisen kerran olin lähellä orgasmiani, kun hän nousi ja palasi ylös suutelemaan minua. Heli tuli päälleni, istui pilluni päälle, nesteemme sekoittuivat toisiinsa. Hän hieroi vakoaan omaani vasten ja vuoroin puristeli ja hyväili rintojani. Hän etsi sormellaan klitorikseni ja hänen painaessaan siitä tunsin lantioni kaartuvan, kuulin oman kiljaisuni ja laukesin hänen pillulleen.
Väsyneenä hän rojahti päälleni.

-Kaduttaako sua, Heli kysyi pukiessaan paitaansa.
Katsoin Heliä, astelin hänen luokseen ja hymyilin.
-Mä tykkään susta.
Kiersin käteni hänen ympärilleen ja suutelin häntä hellästi. Käännyin ja lähdin kävelemään paita päälläni, housut kädessä telttaamme kohti. Heli kiljaisi ja hyppäsi reppuselkääni. Ohuiden kangashousujen läpi tunsin hänen vielä sykkivän pillunsa. Kiersin käteni taakse ja tartuin hänen perseeseensä. Heli suuteli niskaani ja pian tunsin märän läntin Helin pillusta perseeni yläpuolella. Mahtava viikonloppu tiedossa.


---
Pitkästä aikaa erotiikkaa.

2

6852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • julia

      Olipas herkullinen tarina. Täällä saa itsekin käydä kuumana ja kosteana. Tällaisia lisää.

      • Mä tykkään susta myös.

        jep. lisää näin hyviä muutenkin ns. "täydellisiä" tarinoita. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe