Himokas historian opettaja (Koko novelli)

novelpro

Viimeinen tunti on historian tunti. Tälläkin tunnilla ihailen opettajaani, hänellä on vaaleat lyhyet hiukset ja silmälasit. Hänellä on melko pienet rinnat mutta ne näkyvät pieninä ihanina kumpuina t-paidan läpi. Kun hän kirjoittaa taululle hänen ihana farkku peppunsa pomppii vähän. Oi jos saisin koskea siihen. Kun hän alkaa puhumaan huomaan että muutkin pojat luokassa olivat tuijottaneet häntä sillä he säpsähtävät hieman. Lopputunti kuluu samoissa merkeissä, aina kun hän kääntyy kirjottamaan luokan pojat nojaavat hieman eteenpäin saadakseeen paremmat näkymät.
Kohta huomaan että kello alkaa soida ja tunti loppuu, kaikki alkavat pakata kirjojaan, minä myös, sillä haluan viikonlopun viettoon.

Kaikki muut ovat lähteneet ja olen jo ovella kun kuulen hänen ihanan äänensä sanovan “hei odottappas vähän”, käännähdän ympäri ja näen hänen hymyilevän samalla kun hän puhuu “sinähän et ollut vielä tehny koetta? taisit olla kipeänä silloin?” hitto hän muisti, nyt joutuisin jäämään tekemään koetta kun muut pääsevät vapaalle.
Menen takaisin paikalleni ja otan kynäni esille. Hän laittaa kokeen eteeni ja menee omalle pöydälleen järjestelemään jotain papereita. Koe vaikuttaa naurettavan helpolta ja alan kirjoittamaan.

Kun olen melkein valmis huomaan että opettaja tiputtaa jotain, hän nousee ylös ja kumartuu nostamaan sen, hänen ihana peppunsa osoittaen tänne päin! housussani alkaa liikehtiä kun hän pyllistää edessäni, en voi irrottaa katsettani hänestä. Yhtäkkiä hän katsoo taakseen ja huomaa minun tuijottavan, yritän esittää että katsoin kelloa mutta hän vain hymyilee ja menee pöydälleen.
Mitä hän mahtaa ajatella minusta?! Teen kokeen loppuun ja pidän katseeni tiukasti koepaperissa. Odotan että kalu housuissani rauhoittuu. Saan kokeen sen valmiiksi ja kävelen opettajan luo palauttamaan sen, yritän välttää katsomasta häntä silmiin, “sait sen jo valmiiksi?” mutisen jotain vastaukseksi ja lähden hakemaan tavaroitani paikaltani. Hän kuitenkin pysäyttää minut “tuleppas käymään täällä minulla on vähän asiaa”.

Menen hänen luokseen. Luulen että kyse on kokeesta ja kuuntelen mitä hänellä on sanottavana. “Älä nyt ylläty mutta minä olen huomannut että olet tuijotellut minua tänään ja muulloinkin”. Muutun aivan punaiseksi ja yritän sanoa jotain mutta en pysty. “Äläs nyt, se on aivan normaalia tuon ikäisillä pojilla. Mutta tunneilla se häiritsee opetusta joten voisit lopettaa sen”. Yritän taas sanoa jotain muta sanat juuttuvat suuhuni. Häpeän silmät päästäni, hän on siis huomannut tiirailuni.
“Mutta nyt ei ole tuntia, joten anna mennä” hän sanoo ja nousee seisomaan selkä minua vasten. Menen hämilleni hänen sanoistaan, anna mennä? mitä hän tarkoittaa? kohta katseeni osuu hänen peppuunsa joka on kuin tyrkyllä, kaluni kovenee hieman ja päätän ottaa riskin. Kosketan hänen peppuaan, ensimmäinen kerta kun kosken naisen persettä ja samalla vielä ihanaa opettajaani.

Katson hänen reaktiotansa, hän kääntyy katsomaan minua ja sanoo “niin sitä pitää, anna mennä”.
Tartun kumminkin käsin hänen pyllyynsä, puristellen ja hieroen sitä, aah miten ihana se onkaan, opettajani naurahtaa ja nojaa hieman eteenpäin että saan paremmat näkymät. Kaluni on noussut jo täyteen mittaansa ja pullistelee housuissani, siirrän käteni ylöspäin hänen paitansa alle ja rinnoille ja hän värähtää hieman kun tartun niihin, hieron ja pyörittelen niitä molemmilla käsillä. Kotvan päästä opettajani irtautuu otteestani ja ottaa t-paitansa pois, riennän apuun poistaen hänen rintsikkansa.

Edessäni olivat pienet mutta kiinteät rinnat, ne näyttivät juuri siltä kun olin joskus tunneilla kuvitellut. “Pidätkö niistä?” hän kysyy, vastaan ottamalla toisen niistä suuhuni ja alan samalla kouria hänen peppuaan. “ohhoh sinäpä tykkäät takapuolesta” hän sanoo leikkisästi ja alkaa irrottamaan vyötään. Kun hän on valmis suorastaan revin farkut hänen jalastaan, yhtäkkiä hän työntää minut kauemmas ennenkuin ehdin ottaa hänen mustat stringinsä pois. “So so, minä olen mennyt jo näin pitkälle nyt on sinun vuorosi” hän sanoo opettaja äänellään. Nopeasti heitän paitani pois, ja hyppään ulos housuistani, kunnes jalassani on enää boxerit. “Noniin nyt voidaan jatkaa”.

Hän istuttaa minut tuoliinsa, ihmettelen mitä nyt? Hän itse polvistuu eteeni, nyt arvaan mitä on tulossa. “Haluatko että otan suihin?” hän kysyy, “joo-o” vastaan. Hän ottaa boxerit jalastani ja kaluni pomppaa hänen eteensä, “onpas se hyvän kokoinen” hänen silmiinsä syttyy himo, ja hän alka hitaasti runkkaamaan kaluani, miten ihanaa se onkaan, ensimmäinen kerta kun nainen koskee kaluuni, hän alkaa nuolemaan terskaa jatkaen runkkausta. Suljen silmäni kun hän ottaa kaluni suuhunsa, ei minulla mikään iso ole mutta ei pienikään. Ilmeisesti opettaja tykkää kun otti sen suihinsa.

8

6163

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • novlepro

   Hän aloittaa liikkumaan ja minä olen kuin taivaassa, välillä koko mela on hänen suussaan ja välillä vain sen pää, välillä hän nuolee vartta ja hieroo palleja. Silitän hänen päätään ja ohjailen hänen liikettään. Hän päästelee ihania slurp! Sluissh! ja Slip! ääniä En kestä kauaa ajattelen ja sanon sen hänellekkin, hän vain jatkaa imuttamista ja kohta lastini lähteekin liikkeelle, huudahdan nautinnosta kun purkaudun hänen suuhunsa, hän nielee joka tipan ja lipaisee lopuksi huuliaan. “Sepäs oli hauskaa, jaksatko jatkaa…?”

   Siinä hän oli, historian opettajani oli polvillaan ja ilkialastomana edessäni. Hän oli juuri ottanut minulta suihin ja olin ampunut lastini hänen suuhunsa, silti munani oli vielä kovana, johtui varmaan siitä että olin kauan haaveillut panosta hänen kanssaan. “No niin sinun vuorosi hän sanoi” ja istui pöydälleen levittäen jalkansa, paljastaen pillunsa, joka oli posliini ja märkä kiimasta.

   En ollut koskaan tehnyt sitä, joten hän antoi neuvoja, “ylempää… lujempaa…” ja hänen hengityksensä nopeutui. Hänen pillunsa oli turvonnut ja märkänä, tunsin kuinka hän väreili kiihkosta “aahh, aahh” hän huokaili kun pyörittelin kieltäni hänen klitallaan. Se oli uskomattoman ihanaa, nuolin siinä historian opettajaani, ja kuka tahansa olisi voinut tulla ovesta sisään, mutta emme välittäneet siitä. Kohta hän kääntyi ympäri, makaamaan puoliksi pöydälleen, hänen söpö perseensä ja ihana pillunsa olivat siinä tarjolla. “Nai minua, nai kovaa!” hän huokaisi, tartuin häneen lanteisiinsa ja vedin itseni häntä lähemmäksi.

   Hän sulki silmänsä kuin ennakoiden tulevan nautinnon, asettelin kulliani hänen pillulleen mutta en työntänyt sitä sisään. “Tule jo sisään, älä kiusoittele” hän sihisi hampaittensa välistä. Työnsin munani hänen sisäänsä, aaa! kuinka tiukka hänen pillunsa olikaan, opettaja voihkaisi nautinnosta. “Nyt, ala naimaan!”, aloitin rytmikkään liikkeet ja hän voihkaisi joka kerta kun työnnyin hänen sisäänsä. Nopeutin koko ajan liikettäni ja hän alkoi voihkia lujempaa. Olin eläimellisen kiihkon vallassa ja tunsin että meiltä kummaltakin tulisi kohta.

   Peniksessäni alkoi tuntua tuo tuttu tunne, ja sanoin siitä hänelle, “anna tulla sisälle vaan, mulla on varmat päivät”. Kohta lastini lähtikin liikkeelle ja ammuin sen huudon saattelemana hänen pillunsa syövereihin. Hänkin sai orgasmin ja kaaduimme molemmat lattialle, siinä me sitten makasimme sylikkäin ja suutelimme, käteni vaelsivat hänen pepullaan, puristelin hänen pakaroitaan ja liutin käsiäni hänen upeita reisiään ylös ja alas. En tiedä kuinka kauan makasimme siinä, mutta kohta aloimme laittamaan vaatteita takaisin päälle, suutelimme samalla ja hyväilimme toisiamme. Olin jo lähdössä kun hän puhui “otetaan joskus uusiksi eikö vaan?” hän sanoi ja hymyili viettelevää hymyään, vastasin kyllä ja lähdin viikonlopun viettoon.

   -LOPPU-

  • harmik

   Mukavaa luettavaa :)

  • pomari
  • joimaks

   Meilläkin oli juuri tuollainen ope :)

  • jopoma

   Ihan jees tarina :)

  • opehissan

   Tuollaisiako nuo hissanopet sitten on?

   • Anonyymi

    on meidän hissan ope on myös aikamoinen 🍆💦


  • Anonyymi

   Moni koulukaveri kävi panemassa ruotsinopettaja Ilseä. Hänellä oli ihanan syntinen hymy ja hänelle maistui seksi usein perjantain viimeisen tunnin jälkeen.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 15 vuotias menehtyi?

   Onko tietoa mihin hän menehtyi? Oma kätisesti vai? Aika pelottavalta alkaa Kainuun elämä tuntumaan... Kovasti voimia oma
   Suomussalmi
   246
   21400
  2. Miten on mahdollista, että Aino oli koulukiusattu?

   Hyvin kaunis ja lahjakas tyttö, kuka nyt tuommoista kiusas? Ennen vielä pahempina aikoina koulussa kiusattiin vain rumi
   Suomussalmi
   138
   8186
  3. Rikka Purralta tulikivenkatkuinen kannanotto - SAK saa täyslaidallisen

   Riikka näyttää oikean karvansa Rikka Purralta tulikiven­katkuinen kannanotto – SAK saa täyslaidallisen https://www.ilt
   Maailman menoa
   160
   1151
  4. Otetaanpa hypoteettinen tilanne

   Menet kahvilaan tai ravintolaan. Sisällä menet juttelemaan jonkun ravintolassa olijan kanssa. Tämä henkilö sanoo sinulle
   Sinkut
   188
   1130
  5. Suuttuisitko jos

   Sua kaivattaisiin täällä ihan nimelläsi?
   Ikävä
   76
   1031
  6. Tarvitsiko pienituloisten tuloista leikata jos suurituloisten verohelpotuksia ei olisi?

   Riikka Purra ja Persut: Suurituloisten 14.000€ kuukaudessa tienaavien verotusta kevennetään noin 2.000€ vuodessa. Pien
   Maailman menoa
   170
   915
  7. Aitolehmä ja ylipolvensaappaat

   Stooreissa saapastelee ylipolvensaappaissa ihan kuin kuusivuotias äidin kengissä. Naurettavan näköistä poseerausta taas.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   789
  8. Ihminen haluaa itsensä kaltaisen kumppanin...

   Eihän tuo mikään yllätys ole, mutta sinällään metkoja yksityiskohtia noussut esille metatutkimuksessa. Ja kas vain 🙄, t
   Sinkut
   156
   761
  9. Miten palstalaiset laittaisivat

   Suomen kriisissä olevan valtiontalouden ruotuun? Ehdotuksia?
   Maailman menoa
   248
   741
  10. Rakkaalle miehelle

   Alan olla vähän huolissani. Lokakuu kolkuttelee ovella taas kerran. En oikein vieläkään tiedä mitä haluat tai haluatko m
   Ikävä
   43
   708
  Aihe