Voisko Nipa..

Harras_toiveemme

ystävällisesti https://m.youtube.com/watch?v=VUPPndSUb4U lopettaa laulamisen? ihmiset, etenkin musikaaliset, kuolevat pieniä kuolemia joka kerta millon Nipa honottaa radiossa. Keskittyisi säveltämiseen. Äänensä on nykyään hirveetä myötähäpeää herättävän noloa, hermostunutta nasaaliääntelyä. Harvemmin ihan nuotteihinsakaan osuu.

7

177

Vastaukset

 • tuo on 4 vuotta vanhaa settiä. nyt on eri meininki.

 • Ompa kauheaa kuultavaa! Meneekö joku tuollaista kuuntelemaan?

 • Onneksi tilanne nykyään toinen. Katsokaa uudempia videoita.

  • Tähtenä taivaalla on aivan samanmoista nasaalihönötystä ja pingottuneen kurkun ylä-ääntämystä studioversionakin. Lyriikat paikoin ok - olisivat jonkun laulutaitoisen käsissä. Paikoin sanoituksissa toistuu sama naiivi kaava kuin ennenkin. Nipa kun saisi "kanavansa" auki 1984-1986-ajanjakson tyyliin, ja antaisi lahjojensa loistaa muiden, osaavien artistien hyväksi.. Mutta ei: RMJ kerran, yhden keikan verran antoi osviittaa odottaa, että jotain parempaa on tulossa, mutta sittemmin tuo viimeinenkin toivonkipinä sammunut. Nipasta ei taida olla, muille sanoittamaan. Eikä todellakaan esiintymään laulajan ominaisuudessa enää. Nostalgiamielessä olen itsekin keikoillaan käynyt, muistoista nauttinut, mutta samaan aikaan suurta myötähäpeä olen tuntenut nyky-Dingoa katsellessani, kuunnellessani. Surku. Nipalla olisi ollut myriadi tilaisuutta vanheta kunniakkaasti, rakentaa kantavaa, kunnioitettavaa uraa. Mutta kun ei niin ei.


 • Ajattelin äsken samaa, kun hän hoki radiossa kirjoitan. Meni kai nuotilleen, jos on tehnyt biisin itse.

 • RMJ 2016 festareilla Dingo oli kyllä huippu. Nipa oli aika hoikassa kuosissa eikä suotta kitaraa soittanut. Rein t Rebane oli mies paikallaan kitarassa, maailmanluokan soittaja. Olisi ollut kiva nähdä miehen jatkavan vaikka Jonttukin palasi Dingoon. Rebanella oli hyviä uusia biisejäkin Dingolle varattuna.
  No toivottavasti tulee vielä uutta musaa levyllinen Kyllä Dingo livenä on edelleen hyvä, Lalliksella 4ruusuä jäi aika telineisiin. Hyvät biisit elävät.

 • Kävin katsomassa Dingoa edellisen kerran v. 2010 ja se riitti kyllä tälle vanhalle fanille. Olihan se ihquu nähdä ja kuulla Dingo livenä ja ekan kerran, mutta taso oli sellaista, ettei tarvitse silti uudelleen mennä katsomaan. Haluan muistaa Dingon ja Neumannin sellaisena kuin ne oli ajalla 1984-86 ja 1993-1994.
  Nim. Humppilan lasitehtaan kahvila -84

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  61
  2868
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  55
  707
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  513