Mökkinaapurin juopottelu

Naapuriinkyllästynyt

Hei. Omistamme kesämökin Itä-Suomesta ja mökkinaapurimme aiheuttaa meille harmaita hiuksia. Hän on noin viisikymppinen eronnut mies joka juopottelee kaikki vapaa-aikansa. Hän käy kyllä töissä mutta lomat ja viikonloput hän on kokoajan humalassa. Emme jaksa katsella ja vahtia jatkuvasti hukkuuko hän kun saunoo ja ui joka ilta. Kävimme kerran viime kesänä sanomassa hänelle että hänen juomisensa on meille ahdistavaa ja pilaa oman nautintomme mökkeilystä. Mies kertoi ettei häiritse ketään ja juo omalla mökillään niin paljon kuin huvittaa! Osittain se on totta sillä mitään häiriökäyttäytymistä ei ole mutta ei meitäkään voi vaatia huolehtimaan siitä ettei hän juovuspäissään huku omaan rantaansa.
Onko muidenkin mökkielämä tällaista ja onko jokin mahdollisuus tai laki jolla tällaisen saisi kuriin? Vai onko meidän myytävä oma mökkimme ja etsittävä uusi lomaparatiisi jostain muualta?

12

508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eihän_tätä_kestä

      Taas näitä turhia aloituksia mutta sääliksi käy jos mökkinaapuri juo yksin viikonloput joten olisi asiallista pistää hänen mökin osoite jotta voisimme lähteä hänelle harrastekaveriksi!

    • Keinojalöytyy

      Jos ukko ajaa veneellä, soita poliisit. Jos menee alasti uimaan, soita poliisit. Uiminen muuten loppuu kun makselee pariin otteeseen sakot alasti esiintymisestä. Ota selville ukon työpaikka ja kerro esimiehelle hänen alkoholiongelmastaan. Työpaikan velvollisuus on tarjota hoitoonohjausta.

      • NickNailer

        Roskaa! Humalassa soutaminen ei rikol lakia. Alasti uiminen ei ole rikos. Pomolle soittaminen voi täyttää rikoksen tunnusmerkit.

        Sen sijaan ennen hölmöilyä alkuperäisen viestittäjän kannattaa tutustua aiheseen "väärä ilmianto", "kunnianloukkaus" sekä "yksityiselämää loukkaava tieto".


      • Keinojalöytyy

        Hei sanoin jos AJAA veneellä! Siis moottorilla! Soutaminen ei ole ajamista. Alasti uiminen on myös luvatonta jos siitä on haittaa muille. Kuka haluaa katsella jonkun viiskymppisen äijän hikisiä munia?! Entä jos naapurissa on vieraita tai pieniä lapsia? Haluavatko he katsella jotain alastonta kännistä äijää? Haluaisitko sinä?
        Työnantajaa kiinnostaa varmasti tuollainen juominen koska työnteko varmasti kärsii kosteiden viikonloppujen ja lomien jälkeen.


      • keinojalöytyyonneksi
        Keinojalöytyy kirjoitti:

        Hei sanoin jos AJAA veneellä! Siis moottorilla! Soutaminen ei ole ajamista. Alasti uiminen on myös luvatonta jos siitä on haittaa muille. Kuka haluaa katsella jonkun viiskymppisen äijän hikisiä munia?! Entä jos naapurissa on vieraita tai pieniä lapsia? Haluavatko he katsella jotain alastonta kännistä äijää? Haluaisitko sinä?
        Työnantajaa kiinnostaa varmasti tuollainen juominen koska työnteko varmasti kärsii kosteiden viikonloppujen ja lomien jälkeen.

        Oletetaan, että minulla on LIHAVA USKOVAINEN mies naapurimökillä.

        Kuka haluaa katsella jonkun viiskymppisen LIHAVAN USKOVAISEN munia? No eivät, mutta monissa uskovaisissa piireissä on tapana.

        Entä jos naapurissa on vieraita tai pieniä lapsia? Tuliko tuopsta kolme aavemariaa?!?

        Haluavatko he katsella jotain alastonta LIHAVAA USKOVAISTA? Haluaisitko sinä?

        Työnantajaa kiinnostaa varmasti tuollainen uskovainen, koska työnteko varmasti kärsii hartaiden viikonloppujen ja lomien jälkeen.


    • Kansalaisvelvollisuus on pelastaa hädänalainen hukkumasta tai palavasta saunasta, mutta muutoin ehdottaisin huolehtimisen jättämistä vaikka niille kuvitelluille suojelusenkeleille.

    • Pissis

      No jos hukkuu,niin hukkuu.Aikuinen mies.Eikai teidän asia ole siitä huolehtia!ja kai sitä alasti saa omassa mökkirannassa uida

    • eikuuluteille

      Eiköhän se kaveri ole koko ikänsä uinut, joten eiköhän se itse tiedä paremmin kuntonsa kuin te.
      Ihan sairasta toi tollanen kyttääminen. Hukkuu jos hukkuu. Omapa on asiansa.

      Eikö teillä ole mitään muuta puuhaa kuin tuijottaa koko ajan naapurin puolelle ja tarkkailla mitä se siellä touhuaa?
      Kasvattakaa tonttienne väliin vaikka tiheä tuija-aita tai jotain muuta kasvillisuutta tai naulatkaa mökkinne ikkunat umpeen ja terassit kiinni ettei naapurin puolelle enää näy.

      Se on toki fakta, että kesäparatiisinne ei ole teille sopiva. Suosittelen hankkimaan mökin sellaisesta paikkaa jossa ei ole naapureita kilometrien säteellä kun niistä näköjään on noin kovasti haittaa.

    • Perttipielisjokkilaine

      Vaihetaanko naapureita. Meikäläisen naapuri tulee välillä urputtamaan että pitäs vähentää viinan käyttöö. Paskaako se sille kuuluu. Vaihetaan vaan.

    • Luulisin_ainakin

      että omalla mökillään saa tehdä mitä haluaa ja varsinkin jos ei häiritse ketään esim. metelöinnillä. Aloittajan viestistä päätellen naapuri on ihan kunnon mies ja hänen alkon käyttö ei todellakaan kuulu muille.

    • Mökkirauha

      Kotirauha ja yksityisyyden suoja omalla tontillaan.
      Miksi aamu TV n perjantai keskustelussa pulska, lupsakka savolaisjuuria omaava mies rinnastaa palautettavat siirtolaiset suomalaisiin, jotka muuttivat työn perässä naapurimaahan. Onko maamme oikeusjärjestelmä täynnä epäpätevä virkamiehiä, jotka ovat aina väärässä todetessaan ettei henkilö ole suojelun tarpeessa?

    • Läski50vAlastiUivaJuoppo

      Itse olen lihava viisikymppinen mökkeilijä, alkoakin menee mökillä välillä varsin reippaanlaisestikin. Lisäksi uin AINA alasti omassa rannassa (ja välillä muidenkin). Lopettakaa se toisten kyttääminen ja keskittykää omaan elämäänne urpot. Tosin taisi olla trolli tämäkin aloitus...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1495
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe