Aihe

Tyypistä 2 tyypiksi 1?

erimieltälääkärinkanssa

Oon sairastanut vuodesta 1997. Nyt kahden vuoden ajan sairastanut pääasiassa masennusta, hetkellinen remissio jossain välissä. Viimeiset hypomaniat 2014 ja 2016.

Nyt mulla on ollut viidettä viikkoa euforinen hypomania. Rahaa palanut niin että Visa tapissa ja 2 muuta korttia korkattu. Tolla alkoi. Sitten otin alkoa 5 kertaa kahteen viikkoon (tätä ennen ottanut viimeisen 2 vuoden aikana 4-5 kertaa) unet meni niinä iltoina sekaisin. Muuten unentarve väheni jo toukokuussa 7 tuntiin. Seksiä on koko ajan yksin ja puolison kanssa. Flirttiä kaikkien kanssa jatkuvasti. Jotain ylityksiä. Lapset oudoksuu kun juttelen tuntemattomille kaupassa ja kaduilla. Nyt viime viikon unet 2-5 tuntia per yö. Kaikki on kaunista, yksityiskohtaista, värikästä ja kirkasta, mutta nyt onkin niin upea kesä että onhan se!

Perjantaina oli läheisten painostuksesta lääkärin kanssa juttua, väitti että mulla ois väärä diagnoosi. Muutti sen Kaksisuuntainen mielialahäiriö 1, maniajakso ilman psykoottisia oireita. En nieli tätä, hypomania joo, mutta ei tää mikään mania oo mihin psykoosilääkkeitä tarvis, riittää varmaan jos lopettaa ton Cymbaltan vaan.

Vai miten tavallista on että tyyppi 2 muuttuu tyyppi 1ksi noin vaan?

1

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kakkostaminulla

   Sinulla on selvä tyyppi 1. On varmaan ollut aina, mutta oikean diagnoosin antaminen joskus viivästyy,kun oireet vaihtelevat. Ja maniaa tuo on, sanot mitä tahansa. Ei hypomania ole noin voimakkaasti oireilevaa. Kyllä lääkärin määräämä lääkityksen tarkistaminen on nyt paikallaan. Perheesi kärsii, ellet hoida itseäsi, vaikka sinusta kaikki on nyt niin ihanaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   11507
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   2638
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   2061