Tervasmäen Pamela

pam-pam-pam-pam-Pamela

Siinä tuulipuku kahisee ja korkokengät kopisee, kun Pamela viskoo lautoja sirkkelin pöydälle ja pätkii määrämittaan. Kyllä homma muuten käy! Painekyllästetystä laudastakin ajaa fiksusti sieltä kuivuneesta päästä semmoisen puolen sentin siivun pois, että kaikkien lautojen päissä on juuri sahattu katkaisupinta. Kävin kesällä taas hakemassa määrämittaan pätkittyä terassilautaa, niin siinä oli silloin semmoinen keski-ikäinen mies sirkkelin käyttäjänä, mikä ei ymmärtänyt oma-aloitteisesti tehdä tuota laudan kuivuneen pään fiksausta. Olisi pitänyt näköjään pyytää erikseen tuo toimenpide. Kyllä se niin on Tervasmäessä, että Pamela on paras.

31

2401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sueellen

      olipa todella mielenkiintoista infoa

    • Tuula.X

      On jännää.

    • 53R

      Kyllähän se niin on, että nainen myymässä ja tekemässä hommia perinteisesti "miehisellä" alalla on aina positiivinen vetovoimatekijä yrityksen tuloksen kannalta. Miesväki tulee mielellään liikkeeseen, missä on asiantunteva nainen palvelemassa.Tampereella Erkki Lähdeniemen asekaupassa oli aikoinaan vuosikymmeniä (nyt jo eläkkeellä) nainen, joka laittoi tietomäärällään ja asiantuntemuksellaan lähes ukon kuin ukon polvilleen, mitä tuli tietämykseen aseista. Kyllä Tervasmäen Pamela puoltaa hyvin paikkaansa kyseisessä puutarvikeliikkeessä ja hänen kanssaan on mukava asioida aina uudelleen ja uudelleen. Asiakkaan palvelu on asiantuntevaa, ripeää ja joutuisaa.

      • ihankoitte

        Ittekkö sää salmiska näitä mainoksia värkkäät?


    • höylättyä-tammea

      Kyllä on Tervasmäessä Salmisella kerta kaikkiaan loistavaa ja hyvää palvelua asiakkaille. Puutavaran määrämittaan sahaaminen on kerrassaan loistavan hyvä palvelu, mitä ei joka paikassa ole tarjolla. Teetpä sitten laituria tai terassia, niin otat vain tarkat mitat kotona tarvittavasta puutavarasta, niin Tervasmäessä nopsa Pamela sahaa puutavaran millilleen oikeaan mittaan. Itselle jää ainoastaan määrämittaan sahatun puutavaran yhteen liittäminen ruuveilla akkuporakoneen kanssa. Tämä on nykyaikaa !!

    • Sepposeponseppo

      Se pamela ottaa myös rahan siitä sahuusta ja sielä ei valakata. Ite suosin eekmannia.

      • Visakoivu-Ville

        Ei ne taida antaa ostajan valkata puutavaraa missään sitä myyvissä liikkeissä. Siinä käy myyjälle äkkiä niin, että jää pelkkä huonolaatuinen törky käteen, jos antaa ostajien valkata ostamansa puutavaran. Kieroimmat puutavaran myyjät sanoo kirkkain silmin ostajalle, että "oksahan on puun kukka". Vaan eipä se oksa taida olla mikään kaunistus tuommoisessa 2x2 cm rimassa. Antaako eekmanni ostajan valkata ostamansa puutavaran?


      • Anonyymi

        Kuljetusviallisen, homeisen tai liian oksaisen tavaran (paneeli katkeamispisteessaä oksan vuoksi) on kyllä saanut mukisematta vaihdettua parempaan, eli kyllä sen verran onnistuu valkkaaminenkin. Jos alkaa omalle työlle ja ajalle laskemaan hintaa, niin mieluummin maksan sahaamisesta määrämittaan kuin itse askartelen käsisirkkelin kanssa.


    • Syttymäki

      Tottakai Pamella veloitaa työstä ja tavarasta.
      Eihän se mikään sossu oo?

    • linjalanka

      pamelalta ostetaan harkosta harjaan.. On hyvää palvelu, nopeus ,hinta. Ja saa tervasmäki rekkaliikennettä, jotta voi valittaa koululaisten turvallisuudesta.

      • Miina_Äkkisynkkä

        Eikös se Myrkky-Salmisen rautamonumentti ollut aikoinaan siinä puutavaraliikkeen lähellä jonkun omakotitalon pihassa? Minneköhän sekin taideteos on joutunut?


      • Anonyymi
        Miina_Äkkisynkkä kirjoitti:

        Eikös se Myrkky-Salmisen rautamonumentti ollut aikoinaan siinä puutavaraliikkeen lähellä jonkun omakotitalon pihassa? Minneköhän sekin taideteos on joutunut?

        "Myrkky" Salmisen tekemä monumentti kaadettiin Jämsän Tervasmäessä perjantaina 31. elokuuta 1990 klo 19.30 rakennuslautakunnan määräyksestä. Tämän mittaamattoman arvokkaan taideteoksen tämän hetkisestä sijoituspaikasta ei ole tietoa.


    • 14xxx

      Hyvä on palvelu, mutta saamarin kallis kioski.

      • Anonyymi

        Aikanaan ostin ison määrän vaneria useammassa erässä, ensimmäinen erä Salmiselta. Sitten sain neuvon, että kannattaa hakea sieltä Eekholmilta. Tein työtä käskettyä ja osoittautui Salminen halvemmaksi ainakin tuon vanerin suhteen.


      • Anonyymi

        Hinnat on liikkeen vanhan mainoslauseen mukaisesti "valmiiksi tingitty".


    • Jämsän_JR

      Pamela on ykkönen. Ei miehenmölliäiset ymmärrä sahata terassilaudan päästä pois sitä puolen sentin siivua, mikä on huonon näköinen, kuiva ja hapero. Jää eekmannit kauas Pamelan taakse.

    • Anonyymi

      Pam, pam, pam Pamela... voi kun sinä oot sitte ihana...

    • Anonyymi

      Kyllä se on vouhka, ja varmaa pitää puolensa. Eikä se tavara siellä ole mitää ihmeellistä.

    • Anonyymi

      Sähäkkä nainen ja vartalo timmissä kunnossa. Kyllä siinä vanhemmankin timpurin silmä lepää, kun Pamela pätkii paneleita määrämittaan niin että heilahtaa...

    • Anonyymi

      Jos Pamela laittaisi kesäiseen aikaan vielä vähän seksikkäämpää työvaatetta sen kahisevan tuulipuvun tilalle, niin miesasiakkaitten määrä nousisi rajusti. Kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön asiakkaista kilpailtaessa...

    • Anonyymi

      Ukkonsa kyseli kerran. Et mikä se ruskaretki on. Jossa kaikki ravaa.? No uskaltui kerran sinne. Kysy, Miten täältä muka "vierasta" saisi. Neuvottiin et kysyt suoraan tanssilattialla et mentäskö "naimaan mun huoneeseen"? Ei toiminut, tuli molemmin puolin poskia avarit... toistuen ja toistuen. :) Tarina ei kerro saiko onnistumisen aikaan.

      • Anonyymi

        Huhutaan että lapaan vedoks meni...


    • Anonyymi

      Niin se vain piti tämäkin keskustelu pilata menemällä henkilökohtaisuuksiin, jotain käytöstapoja pitäis olla näissä keskusteluissakin...

      • Anonyymi

        Mistähän koko Pamela-nimi keksitty, kun sen nimistä henkilöä ei ole siellä puutavaraliikkeessä töissä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän koko Pamela-nimi keksitty, kun sen nimistä henkilöä ei ole siellä puutavaraliikkeessä töissä...

        No eihän Koskenpäälläkään ole Pol Pot-nimistä henkilöä, mutta kaikki hänet kuitenkin tuntevat...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eihän Koskenpäälläkään ole Pol Pot-nimistä henkilöä, mutta kaikki hänet kuitenkin tuntevat...

        Joillekin henkilöille vaan muodostuu kansan keskuudessa semmoiset paljon käytetyt "lempinimet", mistä kaikki heidät kyllä tunnistavat. Edesmenneessä kellosepän liikkeessä oli "Pitkä viisari" ja "Lyhyt viisari".


    • Anonyymi

      Pamela kun laittaa Stay-Upit ja Push-Upit niin, että ne sopivasti työvaatetuksen alta vilahtelee, niin jo on ukkoa jonoksi asti sirkkelipöydän vieressä sahuuttamassa panelilautoja määrämittaan.

    • Anonyymi

      Eiköhän se Tervasmäen puuliikkeen Rima Donna ole saanut sen "Pamela" lempinimensä aikoinaan esitetystä Dallas tv-sarjasta. Jotain yhteneväisyyttä hänellä katsotaan olevan sen Dallasin Pamelan kanssa.

      • Anonyymi

        Asiansa osaava ja huumorintajuinen nainen hän on!


    • Anonyymi

      Hyviä on sekä Salminen että Ekman. Hyvin palvellaan jämsäläisiä rakentajia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe