Pikkuveljen tyttökaveri osa 1 ja 2 (Koko novelli)

novelpro

Olin tullut yliopistosta kotiin kesäksi. En ollut saanut aikoihin munaa, joten olin koko ajan lievässä kiimassa ja turhautunut. Asiaa ei auttanut, että pikkuveljelläni oli uusi tyttökaveri, jota se pani harva se yö ja jouduin seinän takaa kuuntelemaan pikkuvosun uikutusta. Nenna oli 18-vuotias, lutkahtava brunetti, jolla oli röyhkeällä tavalla kaunis naama, sirosta kropasta huolimatta melkoiset tissit ja piukka pikku perse. Nenna suhtautui minuun nenäkkäästi ja meikäläistä ärsytti teinin tapa hyppiä ympäri asuntoa pelkissä pikkuhousuissa ja t-paidassa, jonka alla koostaan huolimatta pystyt tissit pomppivat.

Yhtenä päivänä olin yksin kotona. Istuin keittiön pöydän ääressä, kun Nenna asteli sisään lenkkikamoissa, jotka tytön huorahtavan tyylin mukaisesti tarkoittivat superlyhyitä shortseja (joiden reunan alta pakarat pullistuivat näkyviin) ja liian pientä t-paitaa. Nenna avasi jääkaapin oven ja kumartui sisään pyllistäen samalla minua päin niin että timmit pakarat kiristivät pikkushortsit äärimmilleen.

”Älä roikuta jääkaapin ovea auki koko päivää”, kivahdin, ”ja sitä paitsi sä valut hikeä keittiön lattialle.”

”Pää kiinni lehmä”, Nenna ärähti takaisin, ”sä et oo mun mutsi!”

”Anteeks kuinka”, sanoin ja nousin. Kävelin Nennan eteen. Tyttö mulkoili minua uhmakkaasti. Olin niin lähellä, että tissini painuivat vasten teinin tissejä. Ne tuntuivat pehmeiltä kuin tyynyt… Haistoin nuoren naisen hien sekoittuneena Nennan käyttämään hajuveteen. Yhtäkkiä tajusin, että pilluni oli lirauttanut märkää housuihini. Voi vittu, ajattelin, olen niin puutteessa että tuo pikku lutka alkaa himottaa!

”Oliks sulla jotain asiaa, lehmä?” Nenna sanoi ivallisesti katsoen minua silmiin hieman ulkonevilla, sinisillä silmillään joissa oli aina jotenkin hävytön katse.

”Oli, tämä”, sanoin ja samassa tajusin suutelevani Nennaa kiihkeästi. Painoin tytön vasten jääkaapin ovea ja imutin teinin huulia ihan himona. En ollut ikinä sekstannut naisen kanssa, mutta olin jotenkin ihan ylikierroksilla.

Oletin että Nenna olisi läimäyttänyt, mutta tajusin että neiti avasi suunsa ja tunki omaa, märkää kieltään suuhuni. Tunsin pilluni suorastaan kouristavan ja lisää kiimamehua lorahti pöksyihini. Otin tytön kielen huulteni väliin ja imin sitä kiihkeästi kuin jonkun jätkän munaa. Nenna inahti himokkaasti. Suumme tarkertuivat toisiinsa kuin imukupit ja annoimme toisillemme kielareita kuin vastarakastuneet. Tunsin miten sylkeä valui suupielistäni, omaa tai Nennan.

Sitten Nenna päästi irti ja katsoi minua yhtä ivallisesti kuin ennenkin. Kuola kiilteli huulilla ja leualla. ”Ai tekee Terhillä mieli nuorta pillua? Sitä mä arvelinkin, mä oon huomannu että sä oot tuijottanu mua ihan kuin jätkät koko kesän…”

”Entä jos tekeekin”, sanoin pystymättä himostani huolimatta kätkemään ärtymystäni. ”Näyttäis siltä että säkin käyt kuumana.”

”No näytä mulle”, Nenna virnuili, ”näytä miten lesbot nuolee pillua, mä oon aina halunnu kokeilla.”

”Mä en ole mikään lesbo”, puuskahdin.

”Ai sä vaan muuten äsken imutit mun naamaa”, Nenna kikatti. ”No ime näitä!” se sanoi ja kiskaisi t-paitansa tissiensä yli. Terhakat nuoret rinnat sojottivat muhkeina, kärkiinsä suippenevina suoraan minua päin. Nartulla ei tietenkään ollut rintsikoita. Nännit olivat pullistunteet ulospäin merkkinä Nennan kiihottumisesta. Tartuin teinirintoihin ja puristin niitä. En olisi ikinä arvannut että naisen tissien puristelu tuntuisi niin himottavalta. Leivoin tyttösen meloneja kuin ne olisivat pullataikinaa. Nenna vääntelehti ja alkoi voihkia viekoittelevasti. Se lutka jopa nuoli huuliaan tuijottaen suoraan minuun haastavasti. Mietin sekunnin mitä veljeni ajattelisi jos tämän näkisi, mutta sitten kiima otti minut valtaansa ja imin Nennan nännin huulteni väliin.

”Ooh, just noin Terhi, ime mun tissiä”, Nenna huokaili ja minähän lutkutin, suorastaan ahmin koko rinnanpään suuni sisään. Vittuni tuntui kuumalta ja turvonneelta ja pakottavalta. Nenna haroi paitaani ja pääsi puristelemaan omia rintojani, jotka kaksvitosena eivät olleet enää yhtä pystyt kuin hänellä, mutta täydellisen pyöreät ja painavat.

10

11069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      Tunsin valuvani polvilleni lattialle, ja kieleni kulki pitkin Nennan pehmeää litteää hikistä vatsaa jonka pikku t-paita jätti tietysti paljaaksi. Maistoin suolaisen tytönhien suussani. Upotin kieleni tytön napaan ja jatkoin alaspäin… Naamani oli nyt Nennan mikroshortsien kohdalla. Ne näyttivät märiltä, etenkin jalkovälistä jossa tiukka kangas pakotti pehmeän pikku kummun pullottamaan ulospäin. Nuorta pillua, ajattelin lähes sekopäisenä. Tartuin kaksin käsin shortsien vyötärönauhaan ja sen sijaan että olisin vetänyt ne alas, repäisin shortsit kahtia. Kangas rasahti ja antoi periksi ja Nenna kiljahti kimeästi hämmästyksestä, mutta alkoi sitten hekottaa hävytöntä lutkamaista nauruaan. Riuhtaisin shotsinkappaleet tiehensä ja naamani edessä oli teinin alaston jalkoväli, keskellä pulleat pillunhuulet ja niiden välissä vaaleanpunainen rako, joka oli jo kiimasta raollaan. Toisen tytön pillua en ollut näin läheltä nähnyt, pillukuvat netissä olivat toki tuttuja – mutta tämä nuoren tytön pillu näytti todella ihanalta. Narttu oli tietysti ajellut pillunkarvansa jättäen kiharan pikku tupsun vitun yläpuolelle. Pehmeät nukkaiset pimppihuulet kiiltelivät pienistä hikipisaroista, mutta vaosta valui myös läpinäkyvää lemmenmehua. Haistoin nuoren pillun aromin.

      ”Nuole mun pilluu”, Nenna yllytti, ”katotaan nuoletsä sitä paremmin kuin veljes!”

      Katsoin ylöspäin ohi törröttävien tissien tytön naamaa, joka häälyi ilkkuvana ja rivona. ”Mikä lutka, sä teet mut hulluksi…” kähisin. Sitten painoin naamani neidin haaroväliin ja Nenna huudahti himosta. Painoin suuni pehmeää lämmintä vittua vasten ja suutelin sitä, imin pillun huulia kuten äsken Nennan oikeita huulia. Teinin pimppi antoi periksi, levisi kiihkeän suuni alla ja päästi minut kuumaan, limaiseen sisukseensa. ”Aaaahhh”, Nenna ähisi aivan kiimassa, ”juuusttt nnnoiiinn…. iiiihhh… n-nuole sitä pilluu, vitun horo-oooohhh….”

      Nuoren huoran törkeydet kiihdyttivät minua vain entisestään ja latkin vitun kuumaa märkyyttä, tunsin miten teinin genitaalin intiimeimmät eritteet valuivat huulilleni, kielelleni ja sieltä alas kurkustani. Nenna hankasi jalkoväliään naamaani vasten, nylkytti kasvojani kuin narttukoira tuolinjalkaa, tarttui hiuksiini ja tunki naamaani syvemmälle. ”Ah-ah-ah-ah”, se uikutti tyttömäisen kimeällä äänellä, joka kuulosti siltä että vosu oli lähellä orgasmin reunaa. Suoristin keski- ja etusormen ja upotin ne naamani edessä hytkyvään vakoon, ne painuivat limaiseen pehmeään ja kuumaan reikään kuin imaistuna. ”Aaaaahhhhh”, Nenna läähätti. Pumppasin toisella kädellä vittua, toisella levitin häpyhuulia niin että pinkki sisäliha paljastui kaikessa suloisuudessaan, sen keskellä törrötti kiimasta jäykistynyt klitoriksen nuppi. Imaisin klitan huulteni väliin ja siinä se oli, teini alkoi kiljua aivan hurjana kun sorminussin hänen tiukkaa pimppiään ja imin klitorista. Nennan hoikat sääret alkoivat täristä ja tyttö suorastaan romahti päälleni niin että makasimme keittiön lattialla päällekkäin. Nenna huohotti kuin maratonin juossut, ainoina vaatteinaan lenkkarit ja tissien yli vedetty t-paita. Neito tuijotti minua ihaillen. ”Voi kikkelin kevät, mun pimpsaa ei oo ikinä nuoltu noin hyvin!” Nenna kiljaisi riemuissaan.

    • novelpro

      Makasin keittiön lattialla veljeni alaston tyttöystävä päälläni, 18-vuotias Nenna jonka pillua olin juuri nuollut kuin kiimainen elukka. Oma vittuni sykki pöksyissäni, jotka olivat jo mehuistani aivan läpikastuneet.

      ”Nyt sinä saat tehdä saman minulle”, läähätin. Suuni tuntui kuivalta, tunsin miten Nennan pillumehu alkoi kuivua leualleni ohueksi kalvoksi.

      ”Ai haluutsä Nennalta vähän kielihoitoo”, tyttö kujersi. ”Paljoks meinaat maksaa?”

      ”Senkin narttu”, huudahdin. ”Mä juuri annoin sulle elämäsi orkun ja sinä alat kiristää!”

      Nenna katseli minua pilkallisesti virnuillen. ”Sä taidat olla niin kovassa puutteessa että voisit maksaakin. Aattele nyt, nuori tyttö nuolemassa sun pillua… Kyllä sä siitä voit viiskymppiä maksaa. Saat halvalla kun oot kuitenkin aika hyvännäkönen ämmä.”

      Kihisin raivosta, mutta myös himosta, jota Nennan röyhkeys vain lietsoi. ”Okei”, kähisin, ”saat mitä haluat… mutta nyt tyydytä mut jumalauta!”

      Nenna teki työtä käskettyä, repäisi paitani napit auki, kiskoi rintsikat muhmukoitteni päältä ja alkoi imeä niitä. ”Mmm… aika kivat melonit sulla Terhi”, teini mumisi maiskutellen tissejäni. Nännini sojottivat pystyssä ja Nenna alkoi näykkiä niitä hampaillaan saaden minut kiljahtelemaan.

      ”Okei, okei, mä en kestä enää”, huohotin. ”Nuole jo sitä pillua!”

      ”Vittu mikä kiimanen horo”, Nenna kiusasi ihastuksissaan. Lutkan varmuudella hän sujahti lantiolleni ja alkoi kiskoa housuja jalastani. ”Voi perse, sun pikkarit on kastuneet melkein läpi”, Nenna kikatti. ”Sä revit mun shortsit, joten…” Neiti tarttui pikkuhousuihini ja repäisi. Ne olivat tosiaan niin märät että hajosivat kahtia kuin nenäliina. Viileä huoneilma virtasi kuumalle vitulleni. Omaa pimppiäni peitti tumma karvoitus, mutta himosta paisuneet pillunhuulet ja avautunut rako näkyivät selvästi läpi, kuten Nenna minua informoi kiusoittelevalla äänellään.

      Teinin siniset silmät kurkistelivat ilkikurisina pillunkarvojeni ja häpykumpuni takaa. ”Niin halusitsä että mä nuolen sun revaa?”

      ”Perkeleen likka”, kiljahdin jo melkein kyynelissä. Nenna heltyi ja tunsin miten hänen suunsa painui vitulleni. Huokaisin ja värisin päälaelta varpaisiin.

      Onneksi Nenna ryhtyi puuhaansa vosumaisella nuoren naisen innollaan, tyttö tunki suunsa vittuuni ja kielensä pillunhuulten ohi sisääni ja alkoi latkuttaa kuin kissa kermavadilla. Olin tosiaan jo niin kiimassa että pikku orkut alkoivat väristä vatsanpohjasta ja nivusista melkein heti, ja kuulin itseni uikuttavan ”Oiih oiiih oiiih…” Hillitön maiskutus kuului haarovälistäni kun teinityttö nuoli, imi ja maisteli pimppiäni, jota tätä ennen olivat nuolleet vain erinäiset kundit… Se oli taivaallista.

      Nyt tunsin miten sormet tarttuivat pillunhuuliini ja levittivät niitä auki, näin neidin kieli pääsi latkimaan entistä laajempaa aluetta märän vittuni sisuksista. Sitten Nenna työnsi sormensa sisään, ensin yhden sitten toisen, ja alkoi kaivella pilluani kuin etsisi sieltä helmiä tai jotain. Lantioni alkoi hytkyä hallitsemattomasti ja päästin suustani jotain käsittämätöntä mölinää. Orgasmi toisensa jälkeen ravisteli pitkään tyydyttämätöntä vittuani. Kouristuin selkä kaarella ylöspäin kiljuen ”Voi vittuuuuuu!!” ja lysähdin takaisin lattiaan.

      Virnistelevä Nenna nosti päänsä jalkovälistäni. Teinin leuka oli täysin pillumehujeni peitossa, ja tyttö nyppi nyrpistellen häpykarvojani huuliltaan. ”Joku vois vähän ajella pimppiään, mulla on pillunkarvoja suu täynnä!” Nenna protestoi. ”Taisit muuten tulla…”

      ”J-joo, se oli… uskomatonta”, läähätin.

      ”Mitähän Tomi sanois jos tietäis että sisko nussii sen kimmafrendiä”, Nenna kiusoitteli. Se narttu ei sitten luovuttanut!

      -LOPPU-

      • Anonyymi

        Tietysti olis kiva jos sun veli haluaisi osallistua ja väkisin jos et muuten antais sille kun Nenna katselee


    • jiimuass

      Mukavaa kun kaikki osat samassa :)

      • eroppas

        Se on kyllä paras juttu, ei tarvi spämmärin sivuille mennä.


    • sampora

      Tämä oli ihan hyvä :)

    • nospd

      Kiihottava tarina

    • tefano

      kiitos lisäyksestä :3

    • sasmora

      Kiitti munkin puolesta :)

    • rehmas

      bamutta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe