Koodi.net chat lakkautettu - mikä tilalle?

m26v

Tuo chattihan on lakkautettu ja sivu ohjaa Livechattiin, joka on aina täynnä.
Mikä ilmainen chat tilalle palvelemaan homomiesten tarpeita???

56

19108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miettnytsamaa

      Miettinyt ihan samaa. Meinasin jo itse julkaista oman kilpailevan chatin, ku oon koodari. Pitäisi vain keksiä sille hyvä nimi ja maksaa sivuston rekisteröimisestä 20 egeä.. ja päälle tulisi sitten vielä muutama euro kuukaudessa virtuaalipalvelimen maksuja, kun pitäisi palvelin vuokrata..

      • Anonyymi

        hmm...olen miettinyt samaa..pitäisikö alkaa tekee?


    • m47

      Tuttu pulma, jotain pitäisi keksiä tilalle.

    • Onpavaikeeta

      Amazon aws Lightsail palvelin irtoaa 5$/kk (noin. 4.50€) linux käyttiksellä. Siihen perus IRC palvelin kuten real IRC jonka saa liitettyä kotisivuilleen ja se on siinä

    • Uusionhyvä-kokeile

      Sivusto ohjaa livechattiin, missä on nyt gay/bi-huone. Ilman rekisteröitymistä sinne on vaikea päästä, mutta profiilin luominen on helppoa, välttämättä ei tarvitse kertoa itsestään juuri mitään. Rekisteröityminen maksaa hieman mutta mitä se haittaa? Chat on nyt siinä mielessä parempi, että suurin osa turhista tyypeistä on poissa. Ihanaa.

      • Chattiin

        Rekisteröityminen vaikuttaa sekavalta, monenlaista tiliä vaaditaan. Hintaa en löytänyt mistään. Eli mitä tuon tavallisen (ei premium) tilin rekisteröiminen maksaa?


      • Uusionhyvä-kokeile
        Chattiin kirjoitti:

        Rekisteröityminen vaikuttaa sekavalta, monenlaista tiliä vaaditaan. Hintaa en löytänyt mistään. Eli mitä tuon tavallisen (ei premium) tilin rekisteröiminen maksaa?

        Näyttää olevan kuusi euroa kuukausi, jos maksat vain yhdestä kuukaudesta niin hieman enemmän. Ei kovin kallista minusta. Maksaa voi esimerkiksi verkkopankin kautta.

        Ps, rekisteröytyminen on helppoa koska minakin sen osasin tehdä :)


      • Anonyymi

        Etsin Sunnuntai seuraa Sm-GAY Seuraa.


    • Toimiiok

      Mä asensin chromeen kaverini tekemän pluginin, jolla pääsee sisään vaikka chatti olisi täynnä. Ei tartte maksaa.

      Yritin kysyä voisko se tehdä mobiiliinkin sellaisen. Sanoi kattovansa kun on aikaa, muttei ollut kovin innokas julkaisemaan app storessa.

      • erpgo

        Mistä tollasen pluginin saa?


      • Uuttakannattava

        Uusi chatti on ihan hyvä livechatin pitämänä, sisällä olleista voi helposti päätellä kuinka paljon entisessä chatissa oli tuplanikkejä, feikkejä, asiattomia ja botteja.
        Kun nykyisellään asiakkaita on keskimäärin hiukan yli 200 gay ja bi-puolella, entisessä niitä oli olevinaan yli 300. Feikkien ja tuplanikkien osuus oli yli 100, eli pelkkää tyhjää ja huijausta yli sadalla nikillä.
        Uusi on hyvä!


      • Anonyymi
        Uuttakannattava kirjoitti:

        Uusi chatti on ihan hyvä livechatin pitämänä, sisällä olleista voi helposti päätellä kuinka paljon entisessä chatissa oli tuplanikkejä, feikkejä, asiattomia ja botteja.
        Kun nykyisellään asiakkaita on keskimäärin hiukan yli 200 gay ja bi-puolella, entisessä niitä oli olevinaan yli 300. Feikkien ja tuplanikkien osuus oli yli 100, eli pelkkää tyhjää ja huijausta yli sadalla nikillä.
        Uusi on hyvä!

        Uusi voi olla muttei hyvä kun ei pääse sisään


    • Not-a-robot2

      Eikö olisi jo aika ladata Grindr tai vastaava appi puhelimeen?

      • Sokkonakosinne

        Ladattu. Tarjonta vaan olematonta täällä erämaassa. Kyllä pitäis saada kunnon chatti, ilmainen ja nopea kirjautuminen, vain vip tunnuksille maksu, palstat esim. matkaseuralle... ehkä jotain uutta ja erilaista. Esim. Sokkotreffit. Oisko kannatusta?

        Sokkona joko livenä tai netitse. Ensin hakukriteerit, sitten saa linkin, jonka avaamalla voi sopia paikan. Rohkeimmille chatti tarjoaisi alueelta valmiiksi valitun paikan, esim. Abc, ja vasta kun sijainti kännykässä on sama tulisi treffaajille tieto kuka ja missä :)

        Kriteereiksi ei sitten kysymyksiä: ”ajatko mieluummin volvolla vai bemarilla”, vaan ikä, paino, pituus, kansalaisuus, syntyperä/aasialainen/suomalainen/tumma/vaalea, kiinnostuksen kohteet, b/t/v jne?

        Mitäs tuumaatte?


      • post.app.world

        Grindr on hook up -app, ei dating app, kuten amerikkalaiset muistuttavat. Näiden välillä on valovuosien välinen ero, joka näkyy erityisesti asiakaskunnassa.

        Entisenkaltaisen tekstipohjaisen käyttöliittymän vuoksi oli helpompaa löytää muutakin kuin vain sitä getting-laid-and-busting-nuts-in-one-hour -joukkoa. Grinderissä on aivan turha ehdotella deittejä leffoihin tai ravintolaan. Varsinainen romantiikantappaja.

        Entisaikoina baareja haukuttiin "luoliksi" ja "lihatiskeiksi", kun haluttiin niistä eroon ja pidettiin niitä sukupuolivähemmistöjen imagolle sopimattomina, mutta näissä hook up-appseissa tuo näkökulma korostuu valtavasti. Usein se tarkoittaa myös sitä, että pelkällä kasvokuvalla ei ole mitään tsänssejä, vaan pitää laittaa helahoito esille, eli suomeksi lyödä "lihat tiskiin". Jonkin amerikkalaisen tutkimuksen mukaan 75% Grindrin käyttäjistä oli postannut genitaalinsa...

        Meille, kohtuullisen hillittyä lähestymistapaa arvostaville miehille, ei löydy tässä pelikuviossa tilaa. Lihat tiskiin tai seuraava kandidaatti on peukalonheilautuksen päässä, antaa uuden sisällön "pikadeiteille". ADHD-aikakaudella kukaan ei lähde seksin perään toiseen kaupunkiin, joten jos et asu kaupungin keskustassa, Kalliossa tai Castro Streetin homokeskittymässä, Grindr on hyödytön kapistus.

        Oma kysymyksensä on myös tietoturva, kun tietää, miten löysästi tietoa jaetaan. On sanottu, että näiden appsien ja koko älykännykkäbisneksen todellisia asiakkaita eivät ole käyttäjät vaan mainostajat, joille myydään käyttäjistä kerättyä tietoa. Itse en ole varma, tulenko koskaan haluamaan, että näinkin intiimeillä asioilla käydään kauppaa. Vakuuttelut anonyymiydestä ovat yhtä tyhjän kanssa, kuten siitä HIV-statusta koskevasta skandaalista tiedetään.


      • einiinrohkea

        Miksei nämä Qruiserit ja Gayromeot riitä? Mä en oikeen oo koskaan ymmärtänyt tsättien ideaa, kun toisesta näkee ainoastaan joko nickin tai sitten mainosviestin tai harvemmassa tapauksessa julkista keskustelusta, josta jo jotain voi päätellä. Ei silleen että noistakaan tällainen keski-ikäinen seuraa saisi.


      • OonkoOuto

        Se muuten on kummallista, että vanhemmat homot pitävät itseään "liian vanhoina" saadakseen seuraa jostain. On suorastaan jotenkin surullista, että jopa oman ikäiset pitävät toisiaan epäviehättävinä, koska "liian vanha" tms. Melkoinen noidankehä ellen sanoisi.

        Mä olen reipas kolmekymppinen ja olisin ihan valmis seurustelemaan ja viettämään aikaani jonkun omaa silmääni miellyttävän ja hieman ikääntyneenkin ihmisen kanssa.


      • Persevä

        Grinderissä samat naamat pyytää ensimmäisenä kuvaa, ja kun 55 lähettää kuvan, tulee blokkaus.
        Tai vaihtoehtoisesti hinta panosta.


    • Tööött

      Persikka.net taitaa olla vastaava kuin tuo vanha.

    • nyyminyymeröinen

      Persikka.net , periaatteessa ihan samanlainen kun toi koodi.net

    • Surffaaja

      Persikka ei aukea. DNS ei tunne??
      Onko joku reititysbanni tullut päälle.
      Miten VPN käyttäjät, näkyykö persikka?

    • eip

      Ei toimi persikka net.

    • Jeppuboy

      100 % homolle on oltava väylä hellyyteen

    • koiperhonen

      voisiko se olla joku maksuton

      • Anonyymi

        Kunhan et feikkaa.


    • Hojyfuo

      Entäs xchat? Onko se vain bi ja feikkejä täynnä? Kokemuksia.

    • g-pohtija

      persikka.net toimii näköjään taas. miten tuonne saataisi enemmän porukkaa? tuo chat ja sivuilla mainostettu "yhteisö" on aikalailla toisistaan erillään. onkohan kummalekaan mitään käyttöä nykypäivänä?

    • Persikka-piste-net

      Persikan ylläpitäjänä voisin vastata g-pohtijalle, etät olen kyllä samaa mieltä, tuo yhteisö on ihan erillinen asiansa, ja epäilen, että siitä ei tule nykymuodossaan kovin pitkäikäistä. Lisäksi tuo sovellus tuli valittua huonosti ylläpidon ja hallinnan kannalta.

      Chatissa sen sijaan on hyvin pieni vakiokäyttäjäkuntansa jo nyt. Lisää kyllä mahtuisi, mutta se edellyttäisi kai, että tieto leviäisi jotain kautta.

      Iskuri.netin tyyppinen kontakti-ilmoituspalsta on nyt avattu myös. Sillekin näytti olevan selkeä tilaus sen jälkeen, kun koodi sulki iskuri-sivustonsa.

    • Katotaan katoaako tämäki keskustelu...
      Eli koodin tilalle tuli ilmainen koodi-chat.fi mut senki jo usa:n viranomaiset sulki.
      Muut tästä aiheesta olleet keskustelut kadonnu kummasti

    • Anonyymi

      Kuka niistä munahaukkojen chateistä välittää
      Ei ainakaan tasokkaat top miehet.

    • Anonyymi

      Itse siirryin tuon persikka.net käyttäjäksi. ja on rauhallisempi paikka, kuin livechat.fi
      Voi jopa keskustella ihan oikeista asioista, eikä ole juuri noita "sun mittas, ikäs, mitä haet" huutelijoita

    • Anonyymi

      Kävin tutustumassa tuohon perzikka nettiin. Ja vastasin muutamalle ilmoituksen sinne jättäneelle eivät ainakaan ole mitään vastanneet. Ainakin livechatissa on vaikea saada seuraa kun se on niin vilkas eikä ehdi keskittymään kehenkään ja yrittää kaikille laittaa jotain.....tai niin eräs kertoi. Netissä moni juttu jää kuitenkin vain pelkäksi chattailuksi.

      • Anonyymi

        Laita että olet bi tai top.
        Takuulla tulee treffejä.
        Ei sillä väliä, vaikket sellainen olisikaan.


    • Anonyymi

      Itse oon jo muutamankin kerran saanut persikasta seuraa .Sekä chatista että ilmoituksiin vastaamalla. Oman ilmoituksen oon kans laittanut sinne, ja pari vastausta on tullut, mutta vielä ei ole niiden kans edetty.

      Hyvä ja selkeä alusta ilman mitään turhia kilkkeitä. Käyttäjämäärä on pieni, ja sen vuoksi varmaan ei ihan mitä tahansa löydy ihan kelle tahansa. Mutta varmaan tilanne muuttuu jos tuosta tulee suositumpi. Parasta on ilmaisuus.

    • Ite ku yritän tuonne persikkaan mennä niin tulee jotain varoitus tekstejä jostain hyökkäyksistä niin en oo sitten enempää jatkanu... näin ainaki ku puhelimella menee

      • Anonyymi

        Sinun palomuuri on kunnossa.


    • Anonyymi

      Vinkki livechattiin pääsemiseen: Kun käyttäjiä on chatissa alle 500 (eli voi kirjautua ilmaiseksi anonyyminä) avaa livechat sivuja välilehtiin valmiiksi. Pääset myöhemmin kirjautumaan chattiin näistä välilehdistä vaikka chat olisi sillä hetkellä "täynnä" eli yli 500 hlö.

    • Anonyymi

      Mä en heti tarvi elektronisia apuvälineitä.

    • Anonyymi

      Niinpä. Koe vaan oma itsesi livenä, niin et opi valehtelemaan.

      • Anonyymi

        Älä usko jos keskustelukumppanisi väittää olevan:
        Miehekäs.
        Bi.
        Lihaksikas.
        Hyvännäköinen.
        Hyväpeppuinen.
        Top.
        Versatile.
        ...........................................................................................................................................................................................................
        2-5 cm liioteltu koko.
        Ikä on oikeasti vanhempi.
        Mahdollinen valokuva jonka hän lähettää, on vanha, tai ei ole otettu itsestä.
        Lisää painoon noin 10 kg.
        Sporttisuus ei tarkoita yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä usko jos keskustelukumppanisi väittää olevan:
        Miehekäs.
        Bi.
        Lihaksikas.
        Hyvännäköinen.
        Hyväpeppuinen.
        Top.
        Versatile.
        ...........................................................................................................................................................................................................
        2-5 cm liioteltu koko.
        Ikä on oikeasti vanhempi.
        Mahdollinen valokuva jonka hän lähettää, on vanha, tai ei ole otettu itsestä.
        Lisää painoon noin 10 kg.
        Sporttisuus ei tarkoita yhtään mitään.

        Sen takia jos seuraa haet video kuvaa 💋


    • Anonyymi

      TV:n kaapelikanavilta seuraan urheilua. Maikkarilla toistuu Gladiaattorit.
      Perjantain ottelut ja ottelujatkot baarissa.

    • Anonyymi

      Joo toi livechat aina täynnä,sit pitää joku helvetin rekistöröityminen tehdä,salasanat,nimimerkit,sit pyydetään odottamaan että tarkistavat löytyykö sinun tietoja,just joo,typerä palvelu en mä sitä munaa huomenna halua vaan nyt,tyhmä livechat kun ei koskaan pääse

    • Anonyymi

      vois olla hyvä saada uusia chatteja ilmaiseksikin ja neuvoja ,kuinka niihin pääsee hakee seuraa hopia miehetki.

    • Anonyymi

      Näyttäisi että aamuisin ja iltapäivin kolmen ja viiden välillä livechatista poistuvat aina sinne työaikana kirjautuneet. Siispä sinne pääsee hyvinkin helposti, kun chatti yht äkkiä saa runsaastikin tilaa.
      Toisaalta samat tyypit siellä ovat nykyisin lähes aina, eivät ole oppineet mobiiliappsien käyttöä. Ja kerrotaan että PERSIKKANET on saanut ne ikuisesti aiemmin Koodissa ja nykyisin Livechatissa luuhaavat asiakkaansa nimenomaan Livechatista siellä aiemmin Persikkaa enemmän tai vähemmän salaa mainostaneena.. Samat tyypit siis sielläkin. Persikkahan mainosti olevansa uusi Koodi, vaikka Koodin osti Livechat.

      Jotain uutta pitäisi keksiä, mutta nämä esihistorialliset chatit ovat jo aikansa eläneitä feikkeineen ja kuvattomine anonyyminikkeineen. Ainahan voi kokeilla myös PLANETROMEOTA, josta on löytynyt ihan kivaakin seuraa. Se vaan on koronan myötä hiljentynyt harmittavasti.
      QRUISER pilasi itse itsensä jonotuksillaan ja maksuillaan, siellä ei uusia suomalaisia enää näy juuri lainkaan, ruotsalaisia kylläkin. Qruiseriin liitetty OX-lehti on aivan mainio uutisineen ja tieto-osioineen.
      SUOMI24-TREFFIT on oma vitsinsä, kuvatkin usein jopa yli 10v samoilla teksteillä siellä muka uusina hakijoina. täysin epäluotettava paikka.

      • Anonyymi

        Chatti todellakin ihan surkeat kaikki,mut live on aina paree.


    • Anonyymi

      Nyt chatiin ei pääse enää ilmaiseksi ole osallistujia minkä verran vain.

    • Anonyymi

      Ilmaisuuteen ei pitäisi luottaa lainkaan.

    • Anonyymi

      Pojat eivät voi petkuttaa toisiaan enään chatissä.
      Webcam ei käy vaikka ehdottelin silloin.
      Ovat niin heikkoja fyysisesti kuin ulkonäöllisestikin.

    • Anonyymi

      4kymppisen bi miehen pyöreä & tiukka peppu tarttis kyytiä! ;)
      -Esbo

      • Anonyymi

        MINKÄ IKÄINEN OOT?Ja tänäänkö tekis mieli saada kyytiä 💋


    • Anonyymi

      Chatin kuvissa toistui usein Grant MacDonaldin mallikuvia. Hänestä on kehittynyt
      myös laulaja (Soundcloud).

    • Anonyymi

      Musabiiseissä Yea Jockboy, Waterpolo Boy, Superstud, Royal Arsehole, Best Friend Jake ja Malibu Beachboy.

      • Anonyymi

        Jotain pornostaroja, jotka yrittävät menestyä ”laulajina”?


    • Anonyymi

      Grant MacDonald: Ram Ranch 478

      Suljettu priva ei enää nappaa, T: "Alex Collack"

    • Anonyymi

      Löytyykö mitään hyvää chattia tai appia mistä voisi etsiä kunnon homo seksiseuraa kysee 35v komea ja kokenut top!

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe