Valkeisenlammen kaljajuhlat

lisää_rymyä

Taas on järjestetty kauniiseen Valkeisen puistoon joku saatananpalvontarokkifestivaali, joka on kerännyt kaikki Kuopion laitapuolenkulkijat kaljoittelemaan rannoille. Hirveä sotku ja meteli kuuluu kilometrien päähän. Poliisiakaan ei näy paikalla.

14

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höhöhöhöhö

      "Poliisiakaan ei näy paikalla."

      Siinähän on poliisiasema melkein naapurissa.

    • ssssss

      Ihan kuin ei olisi jo muutenkin ihme örvellyspaikka illat ja viikonloput niin järjestetään vielä erikseen koko päivän kestävä tyhjäpäinen tapahtuma...

      Mahtaa olla mukavaa asua naapurissa sitten kun uudet talot valmistuvat:)

      • DiapamPena

        Niin..valkeinen oli ensin joten uudet asukkaat voi sopeutua tai vetästä vaikka diapamia jos ei miellytä


    • Hillevi19276

      Mikä tapahtuma se oli?

    • asiaa_asiaa

      Eipä ole enää näkynyt kaljaveikkoja ja huumehörhöjä rantamilla. Mukavan rauhallista lenkkeillä päivisin ja iltaisin. Toivottavasti ensi keväästä eteenpäin luksusasuntojen uudet asukkaat pitävät sellaisen kurin rannalla, että päihteenkäyttäjät saavat etsiä itselleen uuden temmellyskentän.

    • anonyymi_CBn

      Hienoa että oli lehteenkin saatu juttu tästä maleksimisongelmasta. Olen tällä palstalla useaan otteeseen todennut, että Kuopion suurin ongelma ovat häiriökäyttäytyjät yleisillä paikoilla, joissa ihmiset haluaisivat rauhassa lenkkeillä koirien tai lasten kanssa. Kuopion pahimmat ''räkälät'' sijaitsevat Sokoksen taustalla ja edustalla, Sankaripuistossa ja Amarillon nurkilla, näissä on ympärivuotista häiriköintiä havaittavissa. Kesäisin ongelmana ovat erityisesti Valkeisenlammen itäranta, Kuopionlahden aallonmurtaja, Snellmanin puisto ja Satamassa Albatrossin ympäristö. Viime vuosina myös Maljalahden pelipuiston ovat kaljoittelijat sankoin joukoin vallanneet käyttöönsä. Yhden häirikköryhmän muodostavat nykyään valitettavasti myös korkeakoulujen opiskelijat, jotka eivät tunnu opiskelusta välittävän vaan riehuvat jatkuvasti haalarit päällä lumihangessa ja mutavellissä, sotkien ja rikkoen paikkoja, mm. Snellamanin puiston suihkulähteen vuosi pari taaksepäin. Kannatan kovan kurin saattamista yleiseen käyttöön siten, että huonosta julkisesta käytöksestä annettaisiin kova sakkorangaistus ja jos toiminta jatkuu niin henkilö voitaisiin toimittaa tapauksesta riippuen joko mielenterveyshoitolaan, vankilaan tai työleirille.

    • ei.ole.todellista

      Harmittavan aikaisin tänä vuonna. Vänärillä, Valkeisen rannalla, toripöydillä ja Satamassa on ollut tällä viikolla päivittäin kaljanjuojia. Sentään Snellmanin puisto säästyy nyt järjettömältä käytökseltä.

    • llI

      Lammen rannalla ajoi poliisipartio jonka pysäytin ja kysyin onko heillä tiedossa lammen rannalla viime vuosina rehottanut nuorten päihdeongelma. Sanoivat, että on tullut palautetta asiasta ja tänä vuonna he pitävät paikkaa erityisen tarkkaan silmällä. Hyvä että jotain edistystä on tapahtunut! Nuoriso kuriin vaan ja töihin joka ikinen.

    • Anonyymi

      Taas on viime päivinä ollut kekkerit käynnissä, musiikki soi ja kalja roiskuu. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Epäselvää on viettävätkö joutenoloaan opiskelijat vai huumeveikot.

    • Anonyymi

      Lämpimät kevätpäivät ovat koittaneet ja tutut porukat ovat löytäneet tiensä Valkeisen kaupunginpuoleisille rannoille. Musiikki soi, viina maistuu ja möly kuuluu Niiralaan saakka. Poliisi ilmoitti jopa paikallisuutisissa vahtivansa lammen ympärystä, mutta yhtään partiota en ole koirankusetusreissuilla nähnyt. Jos näen, niin mainitsen asiasta. Eivät ilmeisesti ole tietoisia, tai sitten heitä ei kiinnosta. Eihän tästä montaa vuotta ole kun tuollainen porukka oli kolkannut ikäihmisen ja vienyt häneltä omaisuuden.

    • Anonyymi

      Poliisi osoitti johtamisen mallia ja komensi juopponarkit pois Valkeisen rannalta. Nyt vaan jo päivällä sama homma käyntiin huomenna ja kannattaa todeta, että puisto laitetaan kaikilta kiinni jos sääntöjä ei noudateta. Meno on mennyt aivan mahdottomaksi ja juoppoja makaa nurmikot pullollaan änkyrä kännissä!

    • Anonyymi

      Nyt korona aikana on todella huono homma kokoontua kaljottelemaan julkisille paikoille. Poliisille tiedoksi, että jo pari viikkoa on Valkeisella ollut joka päivä kalja juhlat meneillään. Poliisi voisi tehdä selväksi, ettei lammelle ole mitään asiaa muuta kuin lenkkeilemään. Kaikenlaisesta kokoontumisesta juopottelemaan tulisi rangaista ankarasti!

    • Anonyymi

      Miten voisi saada rauhoitettua Valkeisenlammen yöllistä menoa .

    • Anonyymi

      Kuulin että alkuperäinen pappa joutui hoitoon ja hänen virkansa otti vastaan juhlallisten seremonioiden kera lammenrannalla hänen poikansa "pikkupappa"
      Hänet tunnistaa pälyilevästä katseestaan jonka hän kohdistaa erityisesti lammen rannoilla makailevien nuorten tyttöröisten tissi ja pyllyvakoon.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe