Molemmat matsit kotiinpäin.

kotiinvain

Vetoja. Helenius hävisi selvääkin selvemmin, Tatli selvästi.
Myötähäpeän tuota nyrkkeily tuomarointia.
Kummankaan ura ei tuosta enään parane ja ulkomaille on turha lähteä ottamaan
kunnolla kääkättimeen. Se on suorastaan vaarallista. Terveys on kuitenkin tärkeämpää.

13

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ingopallo

      Hyvänen aika noita tuomioita.

    • boxnigh

      Kyllä Helenius pistevoiton sai ja ansaitsi. Pikku valkovenäläinen hyökkäili ja löi paljon mutta käsiin. Harvakseltaan lyönytr Helenius sai pitkillä käsillään sentään osumiakin. Muttta kunto ei Roopella kestä edes kuutta erää ja nujuamiseksi ja sitomiseksihan se sitten menee. Antaahan Heleniuksen ottaa viimeiset rahat jotka vielä tarjolla on. Varsinainen nyrkkeilyuran huipentuma jäi kyllä näkemättä.

      Tatli puhtaasti osumia laskettaessa hävisi suoraan seitsemän erää ja yksi meni tasan. Saman saattoi kuulla myös Idin kommenteista vaikka kovasti yritti pyöritellä. Nämä matsit vaan, eikä suinkaan yksin suomessa, kääntyvät kotikylän pojalle vaikka tuomarit ovatkin ns. ulkomaaneläviä. Myös Tatlin ura on käänytymässä ehtoopuolelle, Räväkkyyttä ei enää löydy vanhaan malliin

      • Helle_Kalenius

        Hansu hävis ihan selvästi erät 2-5. Täys oikeusmurha taas Pikatsua kohtaan.


    • tuomarithäpeämään

      Helenius vaivoin voitti eka erän eikä yhtään muuta, vai löi Pikatsun käsiin, ainakin hidastuksissa Heleniuksen pää notkahti melkein aina. Helenius huohotti 2 erän aikana jo raskaasti ja istui jakkaralla
      aivan kumarassa? Helenius ei ansainnut mitään muuta kuin 2 litraa vissyä ja kotiin nukkumaan kun oli niin poikki, harmittaa tuon Pikatsun puolesta, hän sentään nyrkkeili, kävi päälle ja osui kans ja sai tuomareilta taas kylmää vettä niskaan, ottelua ei näköjään voiteta suomessa vaikka on selkeästi parempi, yleisön buuaukset eivät tulleet siitä, että Helenius ei tyrmännyt niinkuin Helenius rassukka kuvitteli , vaan siitä, että väärä mies voitti, ei maksava porukka sokeata ollut, eikä narutettavissa.

      Tatli taas yllätettiin housut kintuissa, ison egon omaava Tatli kuvitteli kävelevänsä tämän korvaavan vastustajan yli jolla oli vain 12 matsia, mutta jäätyi kun kaveri lähti sotaan ja voittamaan ja vyön olisi
      pitänyt ehdottomasti mennä espanjaan mutta noilla paskiaistuomareilla ei luonto antanut periksi antaa vyötä sille kenelle se olisi kuulunut.
      Kusen ja paskan maku jäi noista kahdesta tuomiosta.

      • Kdkkffkkfk

        Jep, se oli nimenomaan Robbe, joka löi suojaukseen ja se pieni taksikuski sai joka hyökkäyksessä pään heilumaan Robbelta.

        Kotiin päin varmaan vedetään muuallakin, muttei kyllä missään niin törkeästi kuin Suomessa. Voi toki olla niinkin, että tällaisia kylätappeluiltamia maailmalta ei tule seurattua ja mestaruusotteluissa on tiukempi tuomarilinja.


    • täyttälööperiä

      Koin valtavaa myötähäpeää kun Heleä haastateltiin ottelun jälkeen, Hele kehui matsia, haastattelijakin onnitteli hyvästä matsista, voi ************** sentään. Missä sfääreissä mies oikein elää? Sehän pärjäs terveenä vielä huonommin kuin edellisessä matsissa?
      Tatlikin oli aivan kusessa omassa ottelussaan, ei osannut tehdä mitään rytminvaihdoksia.
      Ja molemmille voitto???
      Kuinka kauan nuo kaksi meinaavat junnata tuolla tasolla?
      Brittien Lewis Ritsonia veikataan Tatlille seuraavaksi vastakulmaan, kääkättimeen tulee Tatlille ja lujaa.
      Enkä uskokaan että matsi toteutuu kun Tatlia ei saa Britteihin taatusti, eikä Mäki saa houkuteltua Ritsonia tänne, ei ole todennäköisesti rahaa, eikä halua nolata itseään kummallakaan, sitäpaitsi Ritsonin pitää tyrmätä Tatli täällä voittaakseen, sehän ei olisi tosin mikään temppu Ritsonille.

    • fdgdfgdf

      Helenius oli kyllä uskomattoman ponneton. Erikoinen tapa iskuja saadessaan toisinaan kumartaa päätä eteenpäin kun pitäisi vetäytyä taaksepäin iskujen ulottumattomiin. Helenius on ottelija joka tarvitsee kehässä valmentajan voimakasta psyykkausta. Sauerlandin Uli osasi tämän, nykyinen amatöörivalmenta ei. Tatli osasi sentään liukua kehäköysistä melko hyvin pois. Muistan kuinka Helenius ahvenanmaalle siirtyessään lupasi parantaa liikkumista. Nyt liikkuminen oli huonompaa kuin koskaan aiemmin. Uhottiin aikoinaan myös kovasta iskuvoimasta. Enää ei ole iskuvoimaa senkään vertaa. Helenius on pelkkä varjo sauerlandin ajoista. Hyvä ja varoittava esimerkki siitä että harvoin omin päin ilman kunnon ammattitallia pystytään uraa eteenpäin viemään. Takana loistava tulevaisuus.

    • sdfdfsfd

      Tämä on ihan yleistä kotimaan nyrkkeilyilloissa, monta kertaa mennyt maku tapahtumiin kun suomalaisille lahjoitetaan pistevoitto vaikka vastustaja selkeästi hallinnut ottelua. En tiedä ketä tässä yritetään palvella, yleisöä ei ainakaan miellytä.

      Pahinta on nämä ennakkoon häviämään tuleet jotka raahataan tänne usein Georgiasta tai vastaavista maista. Georgiasta koko delegaatio vastustajia jotka tulleet vain häviämään jotta suomalaiset voi juhlia "voittoa". Näkee etteivät edes yritä voittaa otteluissa.

    • kotiinhäpeämään

      Erikoinen pieni yksityiskohta mikä pisti silmään, oli kun Heleniuksen matsi oli päättynyt, hän kävi kehän laidalla narujen yli kumartelemassa ja ojensi kättään ja ehkäpä puhuikin jotain, sen jälkeen kääntyi ja nosti kätensä ylös voiton merkiksi vaikka voittajaa ei oltu edes julistettu?
      Saiko hän tuomareilta hyväksyviä nyökkäyksiä, ken tietää, mutta joka tapauksessa Helenius ei voittanut ottelemalla mitenkään ottelua, senhän näki "sokea reettakin"vaan tuomaripelillä.

    • boxnigh

      Niin en tiedä mitä ottelua itse kukin on katselut, Helenius vie erät 1,2, 5, 6 Ei Robert ole vanhojen päiviensä loistossa mutta rukkasia ei missään tapauksessa pidä naulaan lyödä niin kuin jotkut huppanat kirjoitteleekin. MM-otteluhaaveet kariutuivat jo Sauerland eron aikoihin, mutta nyt on rahastettava ts. ulosmitattava kaikki se työ ja tarmo mitä hän lajiin on satsannut. Helenius on edelleen hyvinkin arvostettu ja haluttu vastustaja jota tänne kummallista katkeruuttaan purkavat nyrkkeily-ymmärtämättömät eivät käsitä.
      Otetaanpa nyt vaikka.
      http://www.skysports.com/boxing/news/12028/11471615/david-allen-names-five-man-shortlist-ahead-of-fight-in-newcastle

      Sopivia kavereita vain vastapäiseen kulmaan joku niistä vielä tippuukin ja hillotolppa vaan "patvii"

      • Kkfkfkfkfkfk

        Niin siis joku uraansa rakentava nuori näkee Robben sopivana astinlautana, ja tällä perusteella siis jotkut ovat katkeria?

        Onhan hänellä ilman muuta nimeä enemmän kuin perus-journeymanilla. Vähän kuin ne nuoren Robben lyömät ”maailmanmestarit” aikoinaan. Kohtuukovia nimiä, jotka kuitenkin kärrätty vain hakattaviksi, jotta nuoren tulokkaan cv näyttäisi paremmalta.


      • boxnigh
        Kkfkfkfkfkfk kirjoitti:

        Niin siis joku uraansa rakentava nuori näkee Robben sopivana astinlautana, ja tällä perusteella siis jotkut ovat katkeria?

        Onhan hänellä ilman muuta nimeä enemmän kuin perus-journeymanilla. Vähän kuin ne nuoren Robben lyömät ”maailmanmestarit” aikoinaan. Kohtuukovia nimiä, jotka kuitenkin kärrätty vain hakattaviksi, jotta nuoren tulokkaan cv näyttäisi paremmalta.

        Nuoren Robben lyömät maailmanmestarit kelpasiavat itselleen Wladimir Klichkolle puolivuotta ennen Robert-matsia. Wladimir tuskin tarvitsi cv päivitystä.

        Erkan Teper on juuri sopiva mittari Robben nykykunnon mitaamiseen. Kumpikaan ei ole vanhojen päiviensä loistossa. Voitto Erkanista tuo Robbelle raha-matsin. Tappiokaan ei uraa kaada.


    • alamäki

      Arvostettu ja haluttu ottelija? Viimeistään kun katseli Heleniuksen "leivänhakureissua" Englannissa Whyteä vastaan ja kuunteli selostajien ihmettelyä ja kommentteja mikä Heleniusta vaivaa, niin en näkisi enään sen jälkeen Heleniusta senkään vähän vertaa haluttuna ja arvostettuna ottelijana maailmalla. Ja aina vain kiinnostus vaimenee kun näkee tuollaisia otteluita mitä 2 viimeistä on ollut
      Bihautsua vastaan.
      Ja tosiaan ammattihan sekin on kun toimii astinlautana ja apuna nuorille huipulle eteneville
      ottelijoille.
      Siihen sopii sama lausahdus kuin pankkirosvolle, palkkaa tulee onnistui tai ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe