Aihe

Pj Blogille olisi tarvetta

PjBlogitHyviä

Tankki voisi pitkästä aikaa kirjoittaa taas Pj-Blogia - esimerkiksi tästä Pride kulkue aiheesta. Siihen liittyen itseäni erityisesti kiinnostaisi tietää, miten tähän tapahtuman markkinointiin SJuL nettisivustoilla päädyttiin. Oliko tämä kevään aikana SJuL hallituksen kokouksen agendalla, ja jos oli, niin kenen toimesta se sinne päätyi? Joku henkilöhän tässä on tietenkin ollut aloitteellinen.
Toisaalta, jos asiaa ei ole käsitelty SJuL hallituksessa, niin missä menee raja, mitä esimerkiksi toiminnanjohtaja tai muut SJuL toimihenkilöt saa kattojärjestömme nimissä markkinoida ja/tai julkaista.
Selvästihän tämä aihe on voimakkaita tunteita herättävää, ja asian vähättely saati salailu ei millään muotoa edesauta ainakaan luottamusta SJuL muutenkin ontuvaan toimintaan.
Eihän tällaisen asian julkituomisessa pitäisi olla myöskään mitään salattavaa tai pelättävää - vai onko ehkä sittenkin ? Mikäli tästä päätöksenteko prosessista ei mitään kerrota, niin jälkimmäinen skenaario on varmuudella todennäköinen; pelko leimatuksi tulemisesta.
Eli avoimin kortein yhdenvertaisuuden puolesta vaikka näin jälkikäteen. Eikös niin.

18

1483

  Vastaukset

  • Kyllä ja urheilullisesta puolesta myös.
   Jatketaanko MM kisoissa samalla linjalla kuin EM, ei osallistuta, pride toi julkisuutta ja uusia yhteistyökumppaneita riittävästi?!

  • Sun täytyy ihan omalla nimellä kysyä liitosta. Suomi24 ei ole oikea foorumi mihinkään.

   • Tuskin tarvitsee, mutta voihan sitä vaihteeksi vaikka soittaa Tankille tai laittaa sähköpostia.


  • SJuL markkinoi Prideä näyttävästi kannustaen joitakin hyväuskoisia hölmöjä marssimaan homoparaatissa, ja jaellaan Instassa kuvia. Mutta kun kysytään, että kukas oikein olikaan tämän idean takana niin tuleekin syvä hiljaisuus...
   Että sellaista näennäistä rohkeutta.
   Todella säälittävää. Hyi hitto. Tällä tavoinko niitä arvokisamestyksiä saadaan?

   • Meneekö jäsenmaksuist joku osa marsseja junailevan henkilön palkkaan? Kuuleman mukaan aika moni meinaa lopettaa jäsenmaksujen maksut. Jos ei tartte jäsemyyttä niin miksi pitäisi maksaa jollekin jotain, joka tekee ihan pähkähulluja poliittisia juttuja ja viis veisaa varsinaisesta urheilusta.


  • Pride osallistuminen herättänut voimmakkaita tunteita Suoli24 palstalla. Valtaosa ihmisistä ei joko huoimannu koko asiaa tai jos huomasi ei siihen mitään huomiota kiinnittänyt.
   Koettakaapa nyt elää sen kanssa ajat muuttuu

  • Tämä on juuri sitä tehdyn virheen vähättelyä.
   On ihan kohtuulista pyytää tämän hienon Pride markkinoinnin vastuullista esiin omalla nimellään. ELi nyt vaan rohkeasti itsekin kaapista ulos kun kerran toistakymmentätuhatta judokaa edustavana kattojärjestön webbisivujen moderaattorina tämän asian puolesta sateenkaarilippua heiluttaa.

  • Onpa älykästä ja oikein viisasta kirjoittelua taas...

  • Toiminnanjohtajalle ja muillekin siellä liiton toimistossa ihan tiedoksi vaan, että markkinointi KYLLÄ tarkoittaa että koitetaan saada lajia mahdollisimman tehokkaasti tunnetuksi "ulospäin" sekä firmoja ja yksityishenkilöitä tukemaan taloudellisesti vaikkapa nuoria kilpailijoita kansainvälistymään. Noin 50 tonnia olisi näin alkuun sopivan pieni tavoite saada kerättyä firmoilta nyt loppuvuoden aikana, mutta kannattaa pyytää siihen jonkun varainkeruun ammattilaisen apua provisio pohjalta. Ei tule onnistumaan omin voimin, kun ei ole onnistunut tähänkään saakka.

   Ja että markkinointi EI tarkoita homoparaatien tai muiden vastaavien tapahtumien aktiivista esille tuontia omalle jäsenistölle ja kannustamista osallistumaan. Sitä varten on SETA ry. https://seta.fi/yhteystiedot/
   Miettikää nyt siellä liiton toimistossa ihan ilman sarvia ja hampaita, mitä pieni viaton ala-astelainen ja hänen vanhempansa ajattelevat nähdessään tuollaisen ilmoituksen liiton nettisivuilla? Onhan niitä tietenkin "sateenkaariperheitäkin", mutta enemmistön ehdoilla ja arvomaailmaa kunnioittaen pitäisi edetä. Muuten saattaa se enemmistö alkamaan harventua ja se puolestaan näkyy liitolle tilitettävissä jäsenmaksuissa ja muissa tapahtuma tuloissa.

   Että tällainen huomio markkinoinnista ja sen tarkoituksesta vaan tiedoksi kun ette näköjään itse tullut tätä hoksanneeksi.

   • Provisiopalkkaus voisi tulla kyseeseen, mutta silloin ehdoista pitää olla selkeästi kirjallisesti sovittu. Esimerkiksi niin että Judoliitto antaa käyttöön kaiken tilastoinnin ja muun tarvittavan tiedon. Aluksi varainhankkija laatisi suunnitelman, miten hän aikoo varainhankintaa lähteä toteuttamaan. Lisäksi sovittaisiin kuukausitason raportoinnista judoliiton hallitukselle.
    Jokaisesta yrityksiltä kirjallisesti sovitusta eurosta varainhankkija saisi esimerkiksi 35 senttiä, kuten tässä lakimiesliiton ohjeistuksessa kerrotaan. Työsuhteen kesto voisi olla määräaikainen 12 kk, ja mikäli asetettu tavoite toteutuisi niin varainhankkija saisi ylimääräisen bonuksen esim 15 senttiä jokiselta hankitulta eurolta.
    Eli jos hän onnistuisi laatimaan yhteistyäsopimuksia esim tavoitteeksi asetteutun 100 tonnin edestä, niin hän saisi siitä puolet ja liitolle jäisi se 50 tonnia. Tässä ei olisi mitään hävittävää kenelläkään - pelkkää voitettavaa. Tätä kannattaisi ehdottomasti kokeilla.
    https://www.lakimiesliitto.fi/site/assets/files/21193/provisiopalkkaus.pdf


   • Hahahaa ! Mitä tahansa vetoo niin kohta joku valiokuntapelle alkaa itkemään että miks pitääis antaa puolet tuotosta jollekin ekonomin retkulle palkkiona.... "jaellaa lihoja vaikka saalista ei ole edes kaadettu". Perseelleen menee niin kun aina vaikka olis kuinka hyvä ehdotus hyvänsä. Se on ihan saletti.


   • hahahahaaa kirjoitti:

    Hahahaa ! Mitä tahansa vetoo niin kohta joku valiokuntapelle alkaa itkemään että miks pitääis antaa puolet tuotosta jollekin ekonomin retkulle palkkiona.... "jaellaa lihoja vaikka saalista ei ole edes kaadettu". Perseelleen menee niin kun aina vaikka olis kuinka hyvä ehdotus hyvänsä. Se on ihan saletti.

    Ei kannata heittää heittää vielä toivoa. Ehkä siellä liiton vaikuttajien pääkopisa jollakin on edes muutama aivosolu aktiivisessa käytössä ymmärtäen uusien ideoiden merkityksen, sekä fokusoinnin ja priorisoinnin tärkeyden. Epätodennäköistä kylläkin koska siellä on porukka keskimääriajatellut viimeiset 60 vuotta valitettavasti ajatellut TV:stä tutulla kaavalla näin:
    https://www.youtube.com/watch?v=H3KpR6EyZX0


  • Just näin. Ei niitä euroopan ja maailman kisoja villasukkia ja kakkuja myymällä rahoteta.

  • Hallitus muuttakoon Lehdeksen toimenkuva, tuohon provisio palkkauksen suuntaan niin katotaan kauanko pysyy työssään.

   • Ei onnistu kun on voimassa oleva työsopimus. Ensin pitää saada kirjallinen varoitus että on toiminut vastoin työnantajan intressejä. No siitähän sinänsä on kyllä runsaasti näyttöjä ainakin näin rivijudokan mielestä, mutta riittääkö hänen esimiehensä eli Tankilla rohkeus ryhtyä toimenpiteisiin. Epäilenpä vaan.


   • Kaikki noi ns "urheilujohtaja" hommat on lähinnä aivottomien paskanjauhajien pienipalkkaisia suojatyöpaikkoja. Eikä ne edes tajua että niille hymyillään kun ne on esittävinään jämäkkää.


  • Kyllähän työsopimusta voidaan muutaa jos työnkuvaa on tarpeen päivittää nyky hetkeen sopivaksi, näin on käynyt myös omalla kohdallani. Olen tehdastyöläinen ja työnkuvaani on muutettu 15 vuodenaikana 4 krt on ihme jos se ei onnistu judoliitossa? Kyse on vain puheenjohtajan ja hallituksen tahdosta toteutaa asioita judon parhaaksi. Onhan henkilöstö politiikkaa toteutettu muutenkin oudosti eikä judon edunmukaisesti kun tarkastelee näitä viimeaikaisia palkkauksia ja työ suhteen päätymisiä. Tähän on vain pakko todeta että puheenjohtaja Laaksonen ja hallitus ei nauti kuin pienen piirin luottamusta, joka johtuu sulle mulle ja hyvä veli toiminnasta.

   • Tuo pitää paikkansa. Työnantaja voi määrätä isonkin johtajan samalla liksalla ja työehdoilla vaikkapa talonmiehen hommiin niin halutessaan, eikä siinä ole kenelläkään nokan koputtamista. Vastaavasti on käynyt monelle kollegalle. Eli laittakaa se Lehdes keräämään tulevan 12 kk aikana rahoitusta keinolla millä hyvänsä. Kohtuuden nimissä on tavoite syytä asettaa jotensakin realistiseksi. Esimerkiksi nettona 25 tuhanteen euroon. Eihän se ole kuin pari tonnia nettona rahoitusta kuukaudessa, ja sen nyt tekee vaikka niitä kakkuja ja villasukkia myymällä, mutta järkevintä olisi tietenkin tehdä se niin kuin varainkeruun ammattilaiset toimii.
    Tuo kerätty summa kannattaisi tosiaankin korvamerkata yksinomaan valmennusvaliokunnan valitsemien KV kilpailijoiden kuluihin.
    Tällaiseen fokus ja unohtakaa kaikki mielenosoitusmarssit.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   15930
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   549
   8548
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   56
   4952
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   2089