Dacia-foorumeita ei kannata lukea.

onkoniinhuono

Jos on aikeissa ostaa Dacia Duster esimerkiksi. Tai Dacia ylipäätään. Mitä enempi siellä selaa Dusterin omistajien jutusteluja niin sitä vakuuttuneemmaksi tulee, että ei ainakaan tuota merkkiä tule ostettua.
http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewforum.php?f=39
Ongelmia ostaessa jo, toimitusvaikeuksia, ongelmia huollon ja korjaajien kanssa, kaikenlaisia vikoja ja kummallisia ongelmia yhdellä sun toisella omistajalla. Olenkohan käsittänyt väärin, mutta onko tuo keskustelupalsta
Dacia autojen ongelmien kanssa painivien palsta yksinomaan ?
Voisikohan joku täällä kehua vaikka tätä uutta Dusteria, jos on tyytyväinen autoonsa ja jos nyt kukaan sellaista on edes ostanut?

73

3709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gaor

      No, faija slumppas Dusterin diesel-koneella 5 vuotta sitten, ja Gubbe on ollut tosi tyytyväinen siihen. Ei mitään vikoja.

      Kuten on mainostettu: Koirat haukkuu ja Duster kulkee.

      • kreivi.von.home

        Justus täällä maistissa koittaa dätsiää kehua kun ei muuta sisältöä ole elämässä. Jos renun halppis on noin pirun hyvä niin itse merkinhän täytyy olla jo sitten legenda?


    • Jarnoo

      Ainakin Nettoauton arvosteluissa ihan hyviä sanoja. Sisämelusta valitetaan mutta muuten ollaan oltu suht tyytyväisiä. Kaverilla Dusteri ja vetää sillä tyytyväisenä monesti Turku-Vaasa väliä ilman valittamista.

    • Justus4852

      Niinkuin olen sanonut aiemmin ,tällä palstalla on niin paljon humpuukia kun kaikki maailman helppoheikit fantisoi kuin selvänäkijät vaikka kokemusta ei ole juuri mistään. Dacioille on oma merkkifoorumi niin saat käyttökokemuksoia sieltä jotka todella omistaa sellaisen auton,,. heillä on sitä kokemusta omistajina. Tällä palstalla ei takuulla ole monellakaan moista kulkuneuvoa vaikka kokemusta tuntuu olevan jo 30 vuoden takaa. HÖPÖ HÖPÖ. Minun MCV.ssä on jo 352000km ja matka vain jatkuu. Tuosta vielä sisämelusta,, MCV.ssä on ainoastaan moottorin kierrokset jotka vähän oudoksuttaa ja kuuluu kun välitykset ovat tiheämmät kuin monessa muussa, mutta se tekee siitä mainion vetoauton vaunun vetoon, vaikka keulalla on vain 1,6 kone !!!

    • niiiiimpä

      No juuripa siellä Dacia merkki foorumilla omistajat manaavat vikojaan autoissaan.

    • Justus4852

      Tämäkin foorumi muuttuis kun tehtäis kirjautuminen pakolliseksi, muuten tällaisella höpötys foorumilla ei ole mitään järkevää syytä pitää jäljellä !!

      • Anonyymi

        Se on varmaan sama tyyppi joka pilannut useita palstoja ja saa jatkaa suomi24.fi siunauksella

        Sen sijaan asiallisia ketjuja katoaa tuhka tiheään joiden ei tarvitsisi kadota mihinkään


    • Justus4852

      kreivi.von.home :::::: Voihan tämän ajatella näinin että toisten automerkkien omistajilla on paljonkin sisältöä elämässä kun vanhenevaan koslaan menee kaikki rahat noihin ylimääräisten hienouksien korjaamiseen. Daciassahan ei ole edes Renaultin hienouksia kovinkaan monta ja sen takia se voi olla vaikka peräti .............PAREMPI KÄYTTÖAUTO !!!!

    • vikojavikojavikoja
    • Justus4852

      vikojavikojavikoja
      Ei ole tullut minulle vielä Dusteria mutta käyppäs muittenkin merkkien palstoilla ,niin saat lisää tietoa. Tuo nyt on kyllä vielä tippa meressä jos kyse on autojen ongelmista joita olen seuraillut verstaselämässä vuodesta 1975 näihin päiviin. On nokkaremmi ongelmia,kettinki ongelmia VWaut. laatikot, ikkunan nostimet,Skoda , VW, keskuslukitukset Skoda .VW. katkenneita kaapeleita ovien välissä, öljynkulutukset,ym s,vikavaloja ,reistailevat mittarit ,ruoste, !!!!!

    • Jämti.näin

      Kuka nyt 24:sta lukee vakavalla mielellä? Pöhköt trollaa toisiaan. Jos täällä jutut olisivat vakavasti otettavia, niin yhtään autoa ei voisi itselleen ostaa.

    • Sundbyberg

      Kyllä on käytössa 2018 Dusteri edellinen oli Duster 2014 ( mitari lukemat oli 9800mil )
      HYVIN ON MENNYT DUSTEREILLA
      Ennen Dustereitta Oli Skoda Octavia kyllä laatu petti pahan kerran

    • Justus4852

      Jämti.näin ::::: Juuri näin !!!!

    • eivarppinaole

      Eihän Dusterissa mitään vikaa ole , ehei, eikä Daciassakaan, ei ole, ei.

    • Justus1952

      Eihän Dusterissa mitään vikaa ole , ehei, eikä Daciassakaan, ei ole, ei. ::: Suurin vika ilmenee niissä kuskeissa joilla ei ole Daciaa tai ei sitten ole autoa ollenkaan

      • huppponen

        Naapurilla on duster ja ajanut 2,5 vuodessa yli 150 tuhatta km, on pitkä työmatka, ja hyvin on pelittänyt, lupasi vaihtaa samallaisen aikanaan, ei sitä olisi valmistettu yli 1,5 miljoonaa jos ei olisi ostajia.


    • Justus1952

      Justus4852Justus1952
      Määrätyillä ei ole varaa edes rekiteröidä omaa nimimerkkiä , vain rosvoa toisten tunnukset,,,, tätä sanoisin jo pummiporukaksi ,eiköhän teillekkin löytyisi ihan oma foorumi Suomi24.stä. Ehdottaisin nimeksi KIVISET ja SORASET ja saisitte joka viikko uuden jännärinkin postilaatikkoon

      • kroonisestityötön

        Justus elää menneisyyttä... pummit katsoo 50" töllöstä netflixiä jne. Tietokoneelta löytyy hitosti muuatkin tekemistä kuin suomi24. Itselläkin valikoimassa satoja pc-pelejä. Lisäksi löytyy primevideo. Sitten on näitä ilmasia mistä löytyy käytännössä loputtomasti viihdettä youtube, twitch. Sosiaaliset mediat voi tosin laskea pois siellä on pelkkää omaisuudella ja ulkonoäöllä leuhkimista ja riitelyä, mutta jos siitä tykkää niin facebook, instagram jne. Ei täällä mitään kerta viikossa kolahtavaa odotella ja btw autokin löytyy pihasta ja tulee löytymään jatkossakin ja se ei varmasti ole dacia.


    • Justus1952

      Viittaan vielä tuohon viestin aloitukseen :: Kannattaa lukea ennen vertauskuvia toisten merkkien välillä vaikkapa NETTIAUTOSTA , niinkuin eräs jo mainitsi tuossa aiemmin. Sieltä saat asiakas kokemuksia erilaisista asioista ja autoista . Tällä palstalla ei paljon faktaa esiinny!!!!

    • mistäsentietää

      Jospa ne ihan leikillään kirjoittelevat ja valittavat toisilleen Datsioidensa vikamääriä Daciafomilla?

      • Voiteitäkitisijöitä

        Miksi luet niitä:)


    • Justus1952

      vikojavikojavikoja
      Luin tuon vikapalstan,, ja tuossa pari kolme henkilöä keskusteli ABS/ESP piirin häiriövalosta . Tämä on tänä päivänä niitä pienempiä ongelmia mitä autoissa on ja takuuaika on siksi että tuollaiset vikavalot saadaan kuntoon ja jos ei niin siitä raportoidaan maahantuojalle ettei asia ole vielä hanskassa. Ei ole niin pitkä aika kun eräässä Mersussa vuoden jälkeen takuusta alkoi akku tyhjenemään parin kolmen päivän sisällä ja loppujen lopuksi maksoi asiakkaalle 1600e (mittarin vaihto). Ei ole vielä myöskään pitkä aika kun Saabeihin vaihdettiin moottoreita solkenaan (etanolikoneet) .

    • Justus1952

      Luin myös tuolta samalta foorumilta kun Dacian Dusterin omistaja oli ajanut 60000km samalla polttoaine filtterillä ja muutamia lisää vähän samaan suuntaan ,, ..Oli kuulemma kylmäajossa tullut ongelmia. Minnekkähän se järki on jo silloin jäänyt . Vaihtaakohan nuo enää edes alushousujaan..

      • masentuneille

        Dacia on harraste ja värkkäysauto. Pieni puuhasteluhan on vain terveellistä.


      • kreivi.von.home

        En tiedä mitä sun päässä oikeesti liikkuu, mutta viihdettä tosta sun vaahtoamisesta saa loputtomiin. :D


      • Dusterimies

        Ei kaikilla ole varaa joka päivä käyttää björn borgin alushousuja! Marketti sienihousuja en laita jalkaani. Ihan hyvin pärjää jos 2-3kertaa viikos vaihtaa! ..tun trolli


      • tämmösiädacianomistajia

        Sienihousuja? Nehän kuuluu pestä ennen käyttöä. Kasvaako sulla pyykkikoneessa sieni?


    • eihäpeämistä

      Halpis auto mikä halpis auto, säästetty on autoa suunnitellessa missä vain voidaan että hinta saadaan houkuttelevaksi, mitä sitä häpeämään ja kieltämään. Kyllähän minäkin sen ymmärtäisin jos lähtisin Daciaa ostamaan. Sama mistä kohtaa nappaa juttua Dacia-forumilta, liki aina on tällaista jutustelua.
      http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewtopic.php?f=39&t=4860

    • toivotaantoivotaan

      Ei paljon herätä ostamisen halua kun ei talvioloissakaan tahdo pärjätä, mulla on itellä Punto 98 vuosimallia ja ikinä ei ole tarvinnut mitään maskisuojaa, ettei jää välille talvella ? Tässä taas yksi valittaja foorumilta.
      ""Dusterwoman kirjoitti:
      Daciassa syttyi muutama viikko takaperin vikavalo ja teksti "tarkista suihkutus". Soitto huoltoon ja ei kuulema saanut ajaa. Hinauksella lähimpään wetteriin ja omasta kaskosta sijaisauto.. Noh, autoa siellä sulateltiin ensin ja tuomio oli kosteus ja jäätyminen. Maskisuojaa suosittelivat - itse piti se maksaa. Eipä ole ikinä mikään muu bensa-auto jäätynyt edes - 30 asteessa, niin kuin dusse teki. Nyt on taasen pelannut. Vajaat 18000 mittarissa. Mutta on kyllä nautinto ajaa talvikelillä tuolla :)""
      Toinen vastaa siihen:



      ""Sama Tarkista Suihkutus ilmoitus tuli itsellekin ja ahtoputkissa jäätä jne. Kyseessä 2018 1.5 dci ja on koko keula ummessa. Muuten ihan passeli auto mutta ei herätä kovin paljon luottoa jos ei talvikelillä pelaa. No toivotaan että ei tulisi tavaksi vaan auto käyttäytyisi hyvin"".

      • kaskainen

        Tuohan on ihan sama ongelma kuin Suomen eniten rekisteröidyssä automallissa. Johtuneeko siitä, että molemmissa on samanlainen rellun/nissanin kone? No tyyppivikahan siinä tietysti on, mutta pääosaan Nissaneistakin asiakas on joutunut ihan itse kustantamaan viimasuojan.


    • Naisautoilija

      Ostin ekan dusterini v. 2015 ja vaihdoin uuteen 2018. Tämä uusi malli on hiljainen, tosi mukava ajaa. Oon ajanut jopa 400 km ilman taukoa kun on niin mukava ajaa :) Parhaimmillaan Duster on pienillä maaseututeillä. Loistava ohjaustehostin, ryömii lumessa, kiipii jyrkätkin mäet, näppärä kääntää ahtaissa paikoissa. Tämä on mun auto jatkossakin.
      Jos reilulla kahdella kympillä saa tällaisen aarteen, miksi maksaisin kuuskymppiä laadukkaammista sisustuksista ja jostain 'laatuauton' nimestä? Niissä putoaa kahdessa vuodessa yhden uuden dusterin hinta. Se pistää miettimään. Eräskin herra oli maksanut uudesta Volvosta 64 000. Tuli kahden vuoden kuluttua kysymään autonsa vaihtoarvoa. Luvattiin 42 000. Olin juuri tehnyt kaupat Dusterista. Tämä mies harmitteli ja sanoi että kahdessa vuodessa menetti dusterin hinnan verran omasta autostaan. Sanoi että aina vaan raskaammalta tuntuu velkaa lyhentää. Duster on järkiauto jos haluaa käyttää rahojaan muuhunkin kuin autoon.

      • Ihmettelen.myös

        Miksi maksaisin kuuskymppiä? Sitä minäkin ihmettelen kun kolmella, neljällä kympillä saa viisi kertaa paremman kuin datsia pitkän matkaa yli 20 kymppiä.


      • Naisautoilija

        Neljä kymppiä on jo monelle liikaa autosta. Siksi näitä halppiksia tehdään ja ostetaan :) Duster on halppis mutta kelpo auto ja just passeli mun tarpeisiin. Siksi ostin jo toisen. Niin ja jokaisella on oikeus ostaa varojensa ja tarpeidensa mukainen auto.


    • näinsemeneepi

      Joo se sopiikin parhaimmillaan maaseutujen pikkuteille niinkuin sanoit, ja lumessa ryömimisessä, mutta korjaamot on pelottavan kaukana.
      Duster on järkiauto jos ei ole kauheesti rahaa ja järkiauto jos on aikaa tutkia kaikenmaailman vikavalovikoja sun muita ongelmia mitä näyttää piisaavan ja hypätä takuukorjauksissa myötäänsä.

      Ja eihän tuollaista Duster palstaa olisikaan jos ne olisivat kestäviä ja viattomia, mistä siellä sitten kirjoitettaisiin? Ei mistään, eihän sitä voi koko ajan jauhaa ei mitään vikaa, hyvä auto, ei mitään vikaa, ei mitään vikaa jne......., vikoja kun riittää niin juttuakin riittää.
      Vaikka en kiellä, kyllä joku, jotkut voivat ajaa suhteessa pitkäänkin Dacialla ilman sanottavia ongelmia jos hyvä tuuri on. Mikä sitten on pitkä aika, sekin on suhteellista Dacian hankintahinnan huomioonottaen.

      • Naisautoilija

        Eiköhän niitä vikavaloja pala autossa kuin autossa. Aiemmin mulla ollut Opel vw ja Pajero. Kaikissa on discovalot :) palaneet aika ajoin mutta ei vielä mun Dustereissa. Toisaalta autohan se on tämäkin. Milloin tahansa voisi vikavaloja palaa. Ehkäpä autoilijat kuitenkin helpommin kertovat vioista kuin hyvistä puolista. Ja on tällä niin mukava lähteä auraamattomalle tielle. Tulee ihan tutkimusmatkailijafiilis. Tutkimaton tie ja oiva menopeli alla:)


      • eikasatturomaniassa

        131tkm vikavalotonta ajoa renault meganella takana. Saa nähdä koska tulee ensimmäisen kerran...


      • eivelkaa

        Alla uuden mallin Duster, vielä tässä ensimmäisen vuoden aikana en oo mitään erikoista löytäny mutta taitaa olla pelkkiä vikoja täynnä mitä täällä selvästikin asiantuntijat kertoilevat. No, täytyy hommata tilalle Tesla, ei maksa kun 100k ja kovasti artikkeleita että mitään vikoja ei oo niistä löytäneet!


      • Dacisti

        Minulla on kokemusta erilaisista autoista yli 50v. Nyt ajelen Dusterilla enkä ole huomannut,että se olisi jotenkin huonompi kuin muut autot. Voin vaihtaa sen, jos siltä tuntuu.


      • enosta
        Naisautoilija kirjoitti:

        Eiköhän niitä vikavaloja pala autossa kuin autossa. Aiemmin mulla ollut Opel vw ja Pajero. Kaikissa on discovalot :) palaneet aika ajoin mutta ei vielä mun Dustereissa. Toisaalta autohan se on tämäkin. Milloin tahansa voisi vikavaloja palaa. Ehkäpä autoilijat kuitenkin helpommin kertovat vioista kuin hyvistä puolista. Ja on tällä niin mukava lähteä auraamattomalle tielle. Tulee ihan tutkimusmatkailijafiilis. Tutkimaton tie ja oiva menopeli alla:)

        Mulla on Fiat Punto Sx 75 vm 98 uudesta asti , eikä ole palanut mitään vikavaloja vuosikausiin, en edes muista milloin. Auto on huollettu uudesta asti säännöllisesti. Jos noin uudesssa autossa ja uudessa merkissä palaa vikavaloja jatkuvasti, ei se ole mitään normaalia vaan auton heikkoutta, autossa on käytetty halpoja komponetteja ja osia, että hintaa on saatu hilattua noin alas. Se kostautuu.


      • Anonyymi

        Käy joskus huviksesi vaikka mersupalstalla. Ei sielläkään kirjoitella miten auvoista on mersulla ajella köyhempien ohi...


    • Anonyymi

      näyttää siltä että dacian omistajat ovat tyytyväisiä ajokkeihinsa mutta sivulliset räksyttää ja haukkuu kuin oravakoirat. täytyypä käydä kokeilemassa laitetta..

    • Anonyymi

      Kuka sitä nyt omaansa alkaa moittimaan kun on jo kaupat tehty. En minä ainakaan kehtaisi. Dacian omistajat vain sietävät niissä ilmenneitä alituisia vikoja, kun ovat autonsa halvalla saaneet. Mitkä sivulliset räksyttää? Käy lukemassa masentavia juttuja autoistansa Dacia-foorumilla.

      • Anonyymi

        Dacian vioista sen verran, Kahesti olen katsastanu ja molemmilla kerroilla katsastusmies (eri henkilö molemmilla kerroilla) on sanonut, että Dusterit ovat helppoja katsastettavia. Taitaa ne vikajutut käsittääkseni olla Dacian muissa malleissa... lähinnä Logan kaiketikkin oireilee. Vielä noista maasto-ominaisuuksista, sillon kun iso masturi on kiinni ja pohjasa varassa, Dusterilla mennään ohi. Painaa nimittäin paljon vähemmän ja menee pehmeämpään paikkaan.


    • Anonyymi

      Kun ajattelee ohjelmaa KUUTAMOLLA niin tämä on juuri sitä !!!

    • Anonyymi

      Juu....Dusteri ollu meillä 2,5 vuotta -14 mallinen dieseli. Ajettu nyt 170 tuhatta, ei mitään mainittavaa vikaa. Katsastukseen vaihdoin ulommat raidepäät. Hieman hommatessa mietin, mitä olen ostamssa, Ajatus asissa oli että, tuleeko tuosta merkistä ihottuma, mutta ei ... hieman ranteita raavitti alkuun, mutta ei ihottumaksi asti. Eipä siinä ole kun ajella ja huoltaa vähän välillä. Talvella ei tartte sitä kallista turkkia, mikä kalliimmissa maastureissa näkyy olevan vakiovaruste pelkääjänpaikalla. " Kiusahan se on pienikin kiusa, ökymaasturien omistjille"

    • Anonyymi

      Dacisti : Jatkan tuohon sinun kommenttiin että' ne on vain ne jotka ottaa Dacian negatiivisesti joilla sitä ei ole tai ei ole ollutkaan , puhumattakaan ajokortista !!!

    • Anonyymi

      Naisautoilija
      Komppaan tuota kirjoitustasi: Noista vikavaloista puheen ollen , automerkillä ei ole kyllä paljoakaan tekemistä tuon asian kanssa, niitä palaa BMW.ssä, Mersuissa , Volvoissa yms. Siis komponentit ovat jostain syystä häiriötilassa, esim . virtakatkos,tai jokunen huoltotyö on tekemättä,yms !!

    • Anonyymi

      uutiset kertoo että laatu pilattu

      mersun moottorit daciassa!

      • Anonyymi

        "uutiset kertoo että laatu pilattu

        mersun moottorit daciassa!

        just nihh :D :D


    • Anonyymi

      Mainio Ladan korvike, vikoja ei ole sen enempää kuin Rellussa. Ostan heti, kun löydän sopivan hintaisen.

    • Anonyymi

      On vaan kumma kun "paskanomistajat" on niin merkkiuskollisia vuodesta toiseen, heti tokana kai edelleen Toyotan jälkeen.

      Nää on tosi säälittäviä nää ap:n kaltaiset iillä alkavat diootit, mistään ei tiedetä mitään, mutta äänessä ja trollailemassa pitää olla täällä ja FB:ssa.

      nimim XC-Volvosta Duster II:seen, eka sellainen ja 1v ja 24tkm ilman ongelmia isoakin kuormaa muutama tuhat km 1,2 bensaturbolla & 4x4 vedellen

      Paljon on tultu kiinnostuneina kyselemään, enkä ole voinut kuin suositella.

      Eikä kukaan ole ennen tullut autoistani kyselemään, alla on ollut ranskalaista, saksalaista, japskia ja jenkkiä

      • Anonyymi

        ""On vaan kumma kun "paskanomistajat" on niin merkkiuskollisia vuodesta toiseen, heti tokana kai edelleen Toyotan jälkeen"".

        Jos ei ole muuhun varaa.


    • Anonyymi

      Tuosta on jauhettu aika paljon ,,etupään kestävyydestä. Sandero ja Logan MCV on etupään kohdalla samaa autoa kuin Clio 3 ja Megane 2 ja jos etupäähän laittaa laatutavaraa (Lemförder) niin kestopäällis teitä ajaen etupää kestää karvan yli 100000km ja osat on halpoja ja helpot vaihtaa,,,vetoakselit kestää hyvin. Tuon kyllä sulatan täysin verrattuna mitä oli 90 luvun Passatteissa ja Audi 80.ssä. Venäjällä valmistetuissa Dacian kopio Lada Larguksessa on tehty erilaiset alapallot jotka näyttää vahvemmilta. Duster on myös vahvemman näköinen alapalloista ja ohjausnivelistä . Olen ajanut jo MCV.llä niin paljon että tiedän mistä puhun !!!

    • Anonyymi

      Jos olet aikeissa ostaa Dacian niin ota yhteyttä johonkin jolla se jo on ja aikooko hän vielä jatkaa samalla merkillä . Olen nähnyt sen tosiasian että he joilla on Dacian kanssa ongelmia tällä palstalla ,,, on sitä porukkaa joilla sitä ei edes ole . Tällä suolipalstalla palloilevat niinsanotut ne "selvänäkijät " joilla ei ole kykyjä perustaa ennustaja- alan yritystä kuten joillakin jo on

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewtopic.php?f=41&t=3532
        Joo.

        Ja joo. Sinun pitää käydä muillakin palstoilla eikä ainoastaan lukea Dacia palstalta jos jollain on sähkövika takalasin pyyhkijässä. Pikku pottuja tuo verrattuna tähän seuraavaan linkkiin. Ruotsin eräs vakuutusyhtiö antoi Vi Bilägare lehden julkaista tilaston Ruotsin eniten hinurilla pelastetut autot tienpäältä . Täällähän niitä Dustereitakin ainoastaan on jo 12000 kpl liikenteessä että tietoa ei ole tarvinnut hakea muualta ja määrä vain lisääntyy https://www.vibilagare.se/nyheter/bilarna-som-gar-sonder-minst-och-mest


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja joo. Sinun pitää käydä muillakin palstoilla eikä ainoastaan lukea Dacia palstalta jos jollain on sähkövika takalasin pyyhkijässä. Pikku pottuja tuo verrattuna tähän seuraavaan linkkiin. Ruotsin eräs vakuutusyhtiö antoi Vi Bilägare lehden julkaista tilaston Ruotsin eniten hinurilla pelastetut autot tienpäältä . Täällähän niitä Dustereitakin ainoastaan on jo 12000 kpl liikenteessä että tietoa ei ole tarvinnut hakea muualta ja määrä vain lisääntyy https://www.vibilagare.se/nyheter/bilarna-som-gar-sonder-minst-och-mest

        https://www.expressen.se/motor/bilnyheter/har-ar-bilarna-som-har-flest-motorproblem/ Onhan näitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.expressen.se/motor/bilnyheter/har-ar-bilarna-som-har-flest-motorproblem/ Onhan näitä

        Oisko yhtään suomalaista autopalstaa missä kehutaan Dacioita?
        Tämä kun on ainut ja vikakeskusteluja ja vikakyselyjä on 80% keskusteluista.
        http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewforum.php?f=39
        Mutta Dacia-harrastushan onkin elämäntapa ja tätä taustaa vasten ihan ymmärrettävä asia.
        Daciahan on tehty sillä periaatteella, että se saadaan halvaksi ostaa ja kyllähän se nyt järkikin sanoo, että se näkyy ja tuntuu jossakin, mitä tuota kieltää. Tuntuuhan se säästö jo heti kun menee Daciaa kokeilemaan ja ottaa siitä oven kahvan lirpakkeesta kiinni.
        Mutta kyllähän Dacialla pääsee eteenpäin, onhan siinä moottori ja neljä rengasta ja kun korjauttelee viat niin taas mennään jonkun matkaa. Takuuaikana ei tarvi välttämätä edes maksaa korjauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oisko yhtään suomalaista autopalstaa missä kehutaan Dacioita?
        Tämä kun on ainut ja vikakeskusteluja ja vikakyselyjä on 80% keskusteluista.
        http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewforum.php?f=39
        Mutta Dacia-harrastushan onkin elämäntapa ja tätä taustaa vasten ihan ymmärrettävä asia.
        Daciahan on tehty sillä periaatteella, että se saadaan halvaksi ostaa ja kyllähän se nyt järkikin sanoo, että se näkyy ja tuntuu jossakin, mitä tuota kieltää. Tuntuuhan se säästö jo heti kun menee Daciaa kokeilemaan ja ottaa siitä oven kahvan lirpakkeesta kiinni.
        Mutta kyllähän Dacialla pääsee eteenpäin, onhan siinä moottori ja neljä rengasta ja kun korjauttelee viat niin taas mennään jonkun matkaa. Takuuaikana ei tarvi välttämätä edes maksaa korjauksia.

        Kyllähän vikatilastotkin asiaa puoltavat.
        Tässä jutussa kerrotaan, että Dacia Logan oli pienemmän keskiluokan heikoin kaikissa ikäryhmissä, nuorimmassa ikäryhmässä Dacia Loganin vikaindeksi oli lähes 19 kertainen luokan parhaaseen verrattuna.
        https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/katsastustilasto-paljastaa-saksalaiset-jatkavat-karjessa-myos-fiat-tipon-suoritus-yllattaa/

        Paljon turhaakin kuraa niskaansa aina saanut Fiat nousi pienemmän keskiluokan kärkeen Tipo-mallillaan 1-3 v ikäryhmässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän vikatilastotkin asiaa puoltavat.
        Tässä jutussa kerrotaan, että Dacia Logan oli pienemmän keskiluokan heikoin kaikissa ikäryhmissä, nuorimmassa ikäryhmässä Dacia Loganin vikaindeksi oli lähes 19 kertainen luokan parhaaseen verrattuna.
        https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/katsastustilasto-paljastaa-saksalaiset-jatkavat-karjessa-myos-fiat-tipon-suoritus-yllattaa/

        Paljon turhaakin kuraa niskaansa aina saanut Fiat nousi pienemmän keskiluokan kärkeen Tipo-mallillaan 1-3 v ikäryhmässä.

        Katsastus tilastoissa Dacia sijoittuu täysin Ranskalaisten ryhmään . Voi siis vertailla , Ren. Clio yms. määrätyt Citroenit,Peugeotit . Jos käyttää laatuosia (joita Suomalaiset eivät tarvikeliikkeistä osta useinkaan kun ne maksavat vähän enemmän ) alapalloja ja raidetangon päitä niin esim Logani menee yli 100000 km alapalloilla Nyky Peugeotit ja Citroenit n. 150000-180000km. Muuten näillä asioilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä auton luotettavuuden ja toimivuuden suhteen. Kun puhutaan auton luotettavuudesta niin silloin on kyseessä usein hinuri. Katsastusviat ovat ryhmä erikseen !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oisko yhtään suomalaista autopalstaa missä kehutaan Dacioita?
        Tämä kun on ainut ja vikakeskusteluja ja vikakyselyjä on 80% keskusteluista.
        http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewforum.php?f=39
        Mutta Dacia-harrastushan onkin elämäntapa ja tätä taustaa vasten ihan ymmärrettävä asia.
        Daciahan on tehty sillä periaatteella, että se saadaan halvaksi ostaa ja kyllähän se nyt järkikin sanoo, että se näkyy ja tuntuu jossakin, mitä tuota kieltää. Tuntuuhan se säästö jo heti kun menee Daciaa kokeilemaan ja ottaa siitä oven kahvan lirpakkeesta kiinni.
        Mutta kyllähän Dacialla pääsee eteenpäin, onhan siinä moottori ja neljä rengasta ja kun korjauttelee viat niin taas mennään jonkun matkaa. Takuuaikana ei tarvi välttämätä edes maksaa korjauksia.

        Tuntuuhan se säästö jo heti kun menee Daciaa kokeilemaan ja ottaa siitä oven kahvan lirpakkeesta kiinni. :::::::: Tuntuiko laatu korkeammalta ennen Dacioita kun Waagenin kahvat jäi käteen ??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oisko yhtään suomalaista autopalstaa missä kehutaan Dacioita?
        Tämä kun on ainut ja vikakeskusteluja ja vikakyselyjä on 80% keskusteluista.
        http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewforum.php?f=39
        Mutta Dacia-harrastushan onkin elämäntapa ja tätä taustaa vasten ihan ymmärrettävä asia.
        Daciahan on tehty sillä periaatteella, että se saadaan halvaksi ostaa ja kyllähän se nyt järkikin sanoo, että se näkyy ja tuntuu jossakin, mitä tuota kieltää. Tuntuuhan se säästö jo heti kun menee Daciaa kokeilemaan ja ottaa siitä oven kahvan lirpakkeesta kiinni.
        Mutta kyllähän Dacialla pääsee eteenpäin, onhan siinä moottori ja neljä rengasta ja kun korjauttelee viat niin taas mennään jonkun matkaa. Takuuaikana ei tarvi välttämätä edes maksaa korjauksia.

        Oisko yhtään suomalaista autopalstaa missä kehutaan Dacioita? No ei tietenkään kun sieltä puuttuu ne ainoatkin !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuntuuhan se säästö jo heti kun menee Daciaa kokeilemaan ja ottaa siitä oven kahvan lirpakkeesta kiinni. :::::::: Tuntuiko laatu korkeammalta ennen Dacioita kun Waagenin kahvat jäi käteen ??

        Wolkkarin kahvat ei jää käteen jos ei jäisinä revi niitä irti, Dacian kahvat tuntuvat vaan, että jäävät justiin käteen. Vähän sama tunne kun ottaa kusella käydessä lerpun kikkelin käteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Wolkkarin kahvat ei jää käteen jos ei jäisinä revi niitä irti, Dacian kahvat tuntuvat vaan, että jäävät justiin käteen. Vähän sama tunne kun ottaa kusella käydessä lerpun kikkelin käteen.

        Onko ehkä sekin jo irtoamassa ??


    • Anonyymi

      Duster on periaatteessa sama auto kuin eka nissanin käteinen, eli melko koeteltua Nissan-rautaa. Muut Daciat polveutuvat johonkin -99 Clioon.

      Suomalaiset ostivat 70-luvulla R12:ta, jota ei varmaan ole koskaan tehty Ranskassa, kaikki olivat Dacian tekosia. Fiat 128 oli myös myyntihitti, tehtiin Jugoslaviassa.

      Fiat oli varmaan eka autojätti, joka onnistui kusettamaan suomalaisia kunnolla, myyntikanavana oli Hankkija, joka liittyi maatalouteen pahan kerran. Isoisäsi Fiat 600 onkin Seat tai hyvällä tuurilla Neckar.

      • Anonyymi

        Kirjoittelet mitä sattuu etkä tiedä mitään. Vain osa Renun 12- mallista tuli Romaniasta, kaikki alkupää Ranskasta. 128 Fiat oli Italo, viisiovinen z-malli juhlilta. Neckarit myytiin sillä nimellä, Seat meni oikein, sillä osa tuli 600-malleista Espanjan tehtailta eli Seatilta.
        Ja miten niin Hankkija kusetti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoittelet mitä sattuu etkä tiedä mitään. Vain osa Renun 12- mallista tuli Romaniasta, kaikki alkupää Ranskasta. 128 Fiat oli Italo, viisiovinen z-malli juhlilta. Neckarit myytiin sillä nimellä, Seat meni oikein, sillä osa tuli 600-malleista Espanjan tehtailta eli Seatilta.
        Ja miten niin Hankkija kusetti?

        Korjataan: z-malli jugoilta


      • Anonyymi

        Ihan hölynpölyä kirjoitat Fiatista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hölynpölyä kirjoitat Fiatista.

        ""Fiat oli varmaan eka autojätti, joka onnistui kusettamaan suomalaisia kunnolla, myyntikanavana oli Hankkija, joka liittyi maatalouteen pahan kerran. Isoisäsi Fiat 600 onkin Seat tai hyvällä tuurilla Neckar"".

        Siis tarkoitan tätä kirjoittajaa.


    • Dastia ei ole mikään viritys. Se tuotetaan halvemmalla ja nuukemmasti kuin emomerkki Renu, mutta vastinetta rahalle se antaa paljon. Kuusi vuotta on Loganilla ajettu eikä määräaikaishuoltojen ohella ole muuten tarvinnut rassailla. Kulkee eikä kuluta.

      • Anonyymi

        Kokemusta kyllä on Logan MCV.stä . Todella oikea käyttöauto,eikä sitä kukaan ostakkaan kikkelin jatkoksi. Minulla tuossa on tullut 382000km täyteen ja kun viimeisen kerran vaihdoin nokkaremmin niin silloin oli 266000km. Panin sen seisontaan tässä myöhään syksyllä kun vielä talvirenkaatkin olivat loppu enkä enää uskalla kuormittaa vanhaa yli ikäistä nokkaremmiä. Ostin vuotta aikaisemmin yhden Opel Agilan jossa piti vaihtaa kansi tiiviste ja jossa oli uudet talvirenkaat niin ajattelin ajaa sillä talven vaikka se ei olekkaan Daciaan verrattuna samanveroinen talviauto. Kun lämmin kevät koittaa ostan nokkaremmisarjan vesipumppuineen ja huoltotöiden jälkeen sitten ajoa ,Tilava auto kesälomalla ,hyvä vaununvetoauto välitysten takia vaikka keulalla on 1,6 , yms. ,Tulee neljäs kesä vetää vaunua perässä MCV.llä. Ei tule varmaan olemaan viimeinen Dacia minulla !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokemusta kyllä on Logan MCV.stä . Todella oikea käyttöauto,eikä sitä kukaan ostakkaan kikkelin jatkoksi. Minulla tuossa on tullut 382000km täyteen ja kun viimeisen kerran vaihdoin nokkaremmin niin silloin oli 266000km. Panin sen seisontaan tässä myöhään syksyllä kun vielä talvirenkaatkin olivat loppu enkä enää uskalla kuormittaa vanhaa yli ikäistä nokkaremmiä. Ostin vuotta aikaisemmin yhden Opel Agilan jossa piti vaihtaa kansi tiiviste ja jossa oli uudet talvirenkaat niin ajattelin ajaa sillä talven vaikka se ei olekkaan Daciaan verrattuna samanveroinen talviauto. Kun lämmin kevät koittaa ostan nokkaremmisarjan vesipumppuineen ja huoltotöiden jälkeen sitten ajoa ,Tilava auto kesälomalla ,hyvä vaununvetoauto välitysten takia vaikka keulalla on 1,6 , yms. ,Tulee neljäs kesä vetää vaunua perässä MCV.llä. Ei tule varmaan olemaan viimeinen Dacia minulla !!!

        Dacia harrastusta parhaimmillaan :)
        http://www.rtf.fi/keskustelupalsta/viewtopic.php?f=39&t=1564&start=1500


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe