Kun masentunut pakotetaan itse

Tutkittua-tietoa

hankkimaan itselleen elantoa,

niin kaveri paranee alle tunnissa !!!!!!!!!!!!

14

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • terveisinkokoomus

      joo totta on äänestä meitäå

    • EioEituu

      Kirjoittajat taitaa olla hallituksen myyriä. Hallitus totta kai haluaa aktivoida ihmisiä ikävimpiin ratkaisuihin. Ne ajattelee ei ihmistä ei ongelmaa - tyylillä. Siellä varmasti soi ihanaa leijonat ihanaa pirunpolska tahdittamassa kun tarkastellaan tilastoja kuinka moni on ajautunut siihen epätoivoisimpaan ratkaisuun, heidän päättämien päätöksien seurauksena.

    • ihmisenpahuusrajaton

      hallituksen mielestä nimenomaan työttömiä tulee rangaista siitä ettei töitä riitä kaikille

      • AkuTehdas

        Vaikka hallitus on itse syyllinen tilanteeseen huonolla työllisyyspolitiikalla. Mutta eivät ne omista eduistaan tingi vaan kaikesta syytetään kansaa. Nyt näköjään työttömistä etenkin pitkäaikaistyöttömistä on löydetty syyllinen kaikkeen ja heihin kohdistetaan kaikenlaisia epäinhimillisiä kurjistustoimia. Tällä on monenlaisia sivuvaikutuksia yhteiskuntaan maanpuolustus into laskee kun ei ole enää mitään puolustettavaa. Monet katsoo että, helpompi vaan tehdä joku ratkaisu joka mahdollistaa pääsyn pois. Selviö on kun tälläisiä päätöksiä tehdään on ikäviä ilmiöitä mihin johtaa.


      • olet-oikeassa
        AkuTehdas kirjoitti:

        Vaikka hallitus on itse syyllinen tilanteeseen huonolla työllisyyspolitiikalla. Mutta eivät ne omista eduistaan tingi vaan kaikesta syytetään kansaa. Nyt näköjään työttömistä etenkin pitkäaikaistyöttömistä on löydetty syyllinen kaikkeen ja heihin kohdistetaan kaikenlaisia epäinhimillisiä kurjistustoimia. Tällä on monenlaisia sivuvaikutuksia yhteiskuntaan maanpuolustus into laskee kun ei ole enää mitään puolustettavaa. Monet katsoo että, helpompi vaan tehdä joku ratkaisu joka mahdollistaa pääsyn pois. Selviö on kun tälläisiä päätöksiä tehdään on ikäviä ilmiöitä mihin johtaa.

        kun punkalle ruokkiminen lopetetaan niin työttömät löytävät heti töitä tai perustavat oman työpaikkansa saadakseen ruokaa ja asunnon.
        ja ylimääräisenä lahjana ne saavat sitten myös terveytensä takaisin, kun eivät itsekään usko valesairauteensa "masennukseen"

        hehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

        helppoa kuin heinänteko.


      • ehkäisypillerit_jees

        Kertokaa sitten kultapienet, miksi esim. 1920-luvun aikaan rikollisuus oli huipussaan? Ihmiset siis voivat erityisen hyvin ja toimivat erityisen tahdikkaasti kun ovat maksimaalisen ahtaalla? Ei taida olla niin. Erilaisilla tulonsiirroilla ostetaan myös yhteiskuntarauha.

        Näkeehän sen maailmallakin. Muualta muuttajat ovat saaneet isomman rahan kuin muutamalla satasella kituuttavat oman maan köyhät ja puolikuntoiset. Sitten kun muutajien kotoutustulot putoavat, pistetään pystyyn mafia. Jos sitä yritetään suitsia, tuhotaan toisten omaisuutta.

        Poistetaan vaan kaikki tulonsiirrot. Ja sitten ne, joilla on varaa, voivat palkata itsellen kunnolliset vartijat. Järjestelmä ei monessakaan mielessä toimi, mutta sitä ei ole silti järkeä hetkessä romuttaa.

        Kaikkein paras lääke kaikkeen on e-pilleri. Suurin osa ongelmista saa alkunsa jo ennen ihmisen syntymää. Paras ennuste elämässä pärjäämiselle on terveille ja korkeassa sosiaalisessa asemassa oleville vanhemmille syntyneellä lapsella. Kun tehdään lisääntymisestä luvanvaraista, voidaan ajan myötä lopettaa valtava joukko vankiloita, päihdehuollon yksiköitä, kehitysvamma-alan yksiköitä, mielenterveysalan yksiköitä, sosiaalitoimistoja, päiväkoteja, Keloja ja lasten huostaanottoon liittyvää toimintaa.


      • hei1111

        Tolle idealle pitäis tehdä kansalais aloite.


    • 123d1231d23123f

      miksi ohjasitte työt halpatyömaihin? miksi möitte nokian pois? olette kuseneet kaiken, nyt saatte leikkiä omassa kusi ja paskakasassa niinku sotta lapset

    • Zqsqrn

      Kyllä tässä on pitänyt itse elantonsa hankkia eikä se piristä kummemmin. 33 vuotta on työhistoriaa ja 11 v pitäs vielä jatkaa. Ehkä minulla ei ole vielä tarpeeks ollut työtä jotta masis unohtuisi. Lääkkeitä en kylläkään tällä hetkellä syö muutakuin verenpaineeseen ja diabetekseen ja nekin tuppaa unohtumaan välillä. Monesti tuppaa miettimään että ketä varten mä aherran työelämässä oman henkisen kestävyyteni äärirajoilla ja joka kevät uni karkaa ja sitä joudun lääkkeillä korjaamaan. Kukaan ei mua kaipaa jos jotain sattuu tapahtumaan. Itseäni koitan joskus hemmotella jottei itsetunto aivan kokonaan lopahtaisi. Vanhuuseläkkeeseen on vielä 11 vuotta aikaa mut tää jatkuva reissutyö ottaa voimille.

      • ookko-miettinyt---

        mikä ei oo kohillaan elämässäsi...

        jos uni karkaa...


      • Zqsqrn
        ookko-miettinyt--- kirjoitti:

        mikä ei oo kohillaan elämässäsi...

        jos uni karkaa...

        No se varmaan kun perhe hajosi ja eukko läks lapsen kanssa muualle. Aiemmin olin maailman paras aviomies ja sit yhtäkkiä en ollutkaan. Eukko päätti tehdä itselleen tilin meidän yhteisestä kodistamme... niin minä olen asian ymmärtänyt...


      • päivä.edessä

        Ei ihme että sinulla on surua! Menetit paljon, kumppanin, lapsen ja teidän yhteisesti muodostaman kodin. Ja vielä taisi tulla jotenkin yllätyksenä? Se pahentaa asiaa...

        Itsellänikin on niin paljon surematonta surua. Vähän erilaisista asioista. Perheen ja kodin menettämisestä joskin eri tavalla. Siinä tuntuu ettei tulevaisuudesta olekaan enää mitään jäljellä.

        "maailman paras aviomies ja sit yhtäkkiä en ollutkaan." Niin, kyse on minuudesta. Se rakentuu suhteissa muihin. Jos tärkeä ihminen yhtäkkiä osoittaa että et olekaan hänelle se mitä aina luulit, se on vähän kuin peilikuva pirstoutuisi... Voitko pitää yhteyttä lapseesi?

        Lapsesi tarvitsee sinua, riippumatta siitä voitko tavata häntä ja millaiset välinne tällä hetkellä ovatkin. Hänelle olet ehdottomasti aina paras ja oikea isä. Sinua ei voi korvata. Työtä ei minun mielestäni tarvitse aina jaksaa, jos se ei tunnu mielekkäältä ja saattaa joskus olla riski terveydellekin. Paitsi jos sillä voit jotenkin vaikka taloudellisesti tukea lastasi, eikö siinä olisi motivaatiota? Ja samasta syystä, muista ottaa ne verenpaine- ja diabeteslääkkeet! Psyykenlääkkeisiin älä koske.


    • PeaceAndLoveok

      Säännöllisesti näitä trollialoituksia tekevä on typerä ihminen, jolla on jäänyt levy päälle. On kai se kiva ajatella simppelisti, kun on yksinkertainen ihminen muutenkin. Hän suoltaa samaa aloitusta yhä uudelleen.

      Masennus voi seurata myös siitä että tavoittelee elantoa eli siis tekee töitä, eli niinkutsutusta burn outista. Ei saa nukuttua, keho käy ylikierroksilla, muisti tökkii, aivot on sumuiset, voi olla niin väsynyt ettei sängystä kykene ylös ja mikään ei onnistu mitä yrittää. Voi tuntua, että ei osaa edes kengännauhoja solmia, kun oikein pahaksi menee. Keho sairastelee. Vaikka väsyttää, ei saa nukuttua. Jos et ole sellaista kokenut niin älä tule väittämään, että masennus lähtee elantoa tavoittelemalla. Tämän yhteiskunnan ja sinun arvomaailmalla "kun vaan tavoittelee riittävästi jotain, niin onnistuu" moni on itsensä vetänyt melkoiseen sippiin. Monen kuuppa on sillätavoin hajonnut kun luulee olevansa superihminen. Luullaan että rajoja ei ihmisellä ole ja kaikki on vain yrittämisestä kiinni. Nykyajan vitsaus. Vai ehkä haluatkin että ihmiset tappaa itsensä töillä?

      Väsymys ja liika stressi ei ole leikin asia. Se sairastuttaa, niin fyysisesti kuin henkisesti.

      Pieni aktiivisuus ja reippailu on hyödyksi monille. Oman jaksamisen rajoissa. Lääkkeitä naukkailemalla voi myös huonontaa omaa oloaan eikä se ratkaise ongelmien syitä. Kritisoin itse nykyisiä masennusoppeja, koska jos ottaa itselleen masennusdiagnoosin, ja ajattelee sen olevan ongelmien lähde voi olla laput silmillä oikeiden ongelmien suhteen, joiden lähde tuskin on viallisissa aivokemioissa, joita lääkkeet eivät muutenkaan korjaa. Töihin kannattaa mennä, kun siihen kykenee. Ei aiemmin.

      Liian yrittämisen sijaan, monen olisi hyvä pysähtyä miettimään omaa terveyttään ja sitä mikä elämässä on loppupeleissä tärkeää. Tiedostaa omat jaksamisen rajansa.

      Tyhjänpäiväisen merkityksettömän liian raskaan hyvinvointia vaarantavan työn tekeminen voi sairastuttaa. Työnteko on hölmö itseisarvo, voi miettiä onko niin tärkeä esimerkiksi saada itselleen materiaa ja haalia aina vain lisää ja lisää terveyden kustannuksella. Kannattaa miettiä itselle oikea polku. Joskus itselle vääränlainen työ voi sairastuttaa. On myös tärkeä kokea työ mielekkääksi ja sellaiseksi että siinä on joku tarkoitus.

      Työ ei ole maailman tärkein asia. Vertaa: Valmistetaan turhaa sontaa, johon maapallo hukkuu, kunhan vaan ihmiset käyvät töissä. Elintaso ei voi kasvaa loputtomiin, kun tulee siinäkin resurssien takia rajat vastaan.

      On toki hieno arvo käydä töissä ja vaikkapa auttaa muita. Muita ei voi auttaa, vaan itseään pitää auttaa ensin jos voi huonosti.

    • Mustatulevaisuuson

      Epäilen että, avaus on provo tai kirjoittaja ei ymmärrä mistä kirjoittaa. Suomi24 on paljon työttömiin, mielenterveysongelmaisiin jne. yms. kohdistuvaa provosointia.

      Ei parane jos pakotetaan se johtaa enemmänkin päivänsä päättäminen tyylisiin ratkaisuihin. Sitä ei nimenomaan pitäisi tehdä. Nämä Sipilän toimet työttömien asioihin niittää synkkää satoa. Ei se tarkoita jos jotain määrätään/päätetään, että ihmiset jaksaa. Helppo arvostella asioita joita ei tunne.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe