Aihe

Vieraan miehen upea vaimo (Koko novelli)

novelpro

Tapahtuipa lasten syysloman aikaan merkittävä kohtaaminen Wanhan Kellarissa. Olin työmatkalla Helsingissä ja illan ratoksi päätin lähteä tanssilattialle pyörähtämään. Samoin ajatuksin oli liikkeellä (tässä yhteydessä vaikka) Paula. Hänen miehensä oli lasten kanssa itäisessä Suomessa ja rouvan oli runsaan työkuorman vuoksi jäänyt kotiin. Hän oli alkuillasta nauttinut ”tyttöjen kanssa parit lasilliset” ja sen jälkeen tuo pirteä noin 40-vuotias rouva päätti vielä käväistä kuuntelemassa tunnettua solistia. Minulla puolestani on viidenkympin villitys pahimmillaan tai parhaimmillaan ja päivä päivältä naiset näyttävät entistä kauniimmilta. Vaimoni on tämän havainnut, mutta antanut luvan vain katsomiseen.

Yhteinen sävel löytyi heti ensimmäisellä kappaleella, vaikka rouva sanoi tanssineen kunnolla viimeksi ennen avioliittoaan, parikymmentä vuotta aiemmin. Mies kuului olevan suomalainen jässikkä, joka ei tanssi ja pussaakin vain harkiten ja kumpaakin pienessä maistissa. Tuossa suhteessa itse olen erilainen, koska tanssiminen on mieleeni, vaikka mikään taituri en olekaan. Ilta sujui rennosti myös juttujen osalta ja artistin lähtiessä tuntui kuin olisimme vanhoja tuttuja. Tässä vaiheessa Paula oli valmis lähtemään kotiinsa, mutta itselläni oli toisenlaisia toiveita illan suhteen. Ehdotin pientä yömyssyä lähellä olevassa hotellihuoneessani, mutta Paulalla oli tähän ehdoton EI. Onneksi hän myöntyi jatkamaan keskustelua hotellin aulabaarissa. Se oli kuitenkin suuren miesjoukon kansoittama, meluisa ympäristö, jossa tunsimme olomme epämukavaksi.

Hälyyn vedoten ehdotin uudelleen huonettani ja lupasin kaikin puolin olla herrasmies. Viimeiseen sanaan Paula-rouva tarttui ja totesi illan aikana havainneensa kohteliaat tapani, jota arvosti suuresti. Vannoin vielä, etten sormellanikaan koske häneen, jos hän ei tahdo, vaikka tuon lupauksen pitäminen saattaa olla vaikeaa. Paula vain naurahti iloiseen tapaansa ja vasta silloin kiinnitin huomioni hänen valkeisiin hampaisiinsa ja ikäänsä nähden hyvin hoidettuun vartaloon. Rouva oli muodokas, ruskeatukkainen, liki 170 cm pitkä ja tyylikkäästi pukeutunut aina beigeä vaatetusta korostaviin silmälaseihin asti. Hän oli kuitenkin varautunut ja omalla tavallaan arka, sanoisin tyypillinen suomalainen kotirouva. Arastellen hän lähti kanssani kohti hissejä ja koko illan aikana ensimmäisen kerran sain olla hänen kanssaan kahden vasta hississä. Tuo lyhyt hetki aulasta 6. kerrokseen oli illan kannalta ratkaiseva tilanne. Sain kietaistua käteni Paulan ympäri tukevaan halaukseen. Pituutemme oli liki sama ja lämmin poski poskeani vasten sain värähdyksen rinnassani ja myös rinnan alla. Saman olin aistivani Paulasta, joka halauksen lopuksi antoi kevyen suukon poskelleni.

Huoneeni oli kahdella erillisellä vuoteella ja nojatuoleilla varustettu perushuone. Autoin takin rouvan yltä ja nojatuoleissa istuen nautimme lasilliset viiniä minibaarin antimista. Siinä istuessamme juttu lensi ja Paula vapautui hetki hetkeltä ja kertoi mm. koko avioliittonsa ajan olleen uskollinen miehelleen ja samaa uskoi miehestään. Posket punaisina hän kertoi harrastaneen seksisuhteita kolmen miehen kanssa nuoruudessa ennen nykyisen miehensä kohtaamista ja noista kaikista oli jäänyt hyviä muistoja ”avioliiton ankeudessa muisteltavaksi”. Liitto oli arkistunut kuten itsellänikin ja puolison tavat sekä mielihalut on vuosien saatossa tulleet tuttuakin tutummaksi. Muistelimme rakastumisen hetkiä ja havaitsimme kaipuuta tuohon auvoiseen tilaan ja siitä aiheutuviin tunteisiin. Tämän jälkeen kumpikin katsoi toistaan syvälle silmiin ja pitkään kesti puhumaton tauko.

Samalla radiosta alkoi tunnelmallinen tango, jonka tahtiin aloin pyörittää tuota iltani ihastusta. Tangon rytmi ja rouvan pehmeä kosketus kulki kehoni läpi kuin sähkövirta ja musiikin tauottua emme voineet kuin jatkaa rutistusta, joka jatkuin huulien hakeutumieseen toistensa luo. Suudelmasta tuli varovainen ja hellä, joka jatkui jatkumistaan. Suudelman tauottua kumpikin haroi toisiaan niskasta, kaulasta ja lanteilta. Tunnelma jännittyi huippuunsa, kun ehdotin yhteistä uskottomuutta. Paula-rouva empi hetken ja antoi tulisen kielisuudelman, jonka jälkeen sanoi hänen arvomaailmassaan uskottomuuden jo tapahtuneen. Tästä innostuneena aloin hyväilemään Paulan niskaa, korvanlehtiä, käsivarsia ja otin hänet tukevaan rutistukseeni. Samalla hivelin rouvan selkää aina pyöreän pyllyn päälle, josta hän selvästi nautti. Halailua ja hyväilyä kesti varmaan 15 minuuttia, kunnes tajusin alkaa napittamaan Paulan puseroa ja sen jälkeen pääsin silittämään paljasta selkää sekä räpläämään rintaliivien hakasia auki. Paula piti koko ajan silmiään kiinni, kun paljastin hänen upean pyöreät rintansa ja pääsin käsilläni hellimään niiden pehmeyttä. Rinnat olivat kuin kahdesti imettäneellä keski-ikäisellä naisella kuuluukin, hieman pehmeät ja aavistuksen painuneet, mutta ah niin ihanat hyväillä.

7

3463

  Vastaukset

  • Rintojen jälkeen laskeuduin polvilleni avaamaan Paulan housuja, jolloin häveliäisyyden tunne iski rouvaan. Hän epäröi menevänsä tämän pidemmälle, mutta anovan katseeni, pyllyn hyväilyn ja rintojen uudelleen koskettelun jälkeen housunnappi aukeni, vetoketju laski ja saatoin vetää napakasti istuvat housut jalkojen juureen. Jäljellä olivat enää sukkahousut ja niiden alla olevat mustat pikkupöksyt. Pikkareiden keskellä oli selvä kostunut alue, jonka perusteella päättelin olevani oikealla tiellä. Tässä vaiheessa Paula halusi sammuttaa valot, koska tunsi olonsa likaiseksi ja epävarmaksi. Sanoin haluavani nähdä hänet edes hämärässä valossa. Napsauttelin katkaisijoita jättäen yhden lampun päälle ja valojen sammuttelun aikana Paula avasi vuoteen peiton ja pujahti sen alle. Itselläni oli tässä vaiheessa yhä kaikki vaatteet yllä ja riisuin muut paitsi alushousut ja sukelsin samaisen peiton alle. Vaaka-asennossa jatkoimme Paulan kanssa halailua, suukottelua ja toistemme koskettelua. Siirsin peiton syrjään ja viimein sain otteeni Paulan pikkupöksyistä, jotka yhdessä sukkahousujen kanssa sain vedettyä pois jaloista. Nyt rouva oli ilkosillaan vierelläni ja saatoin ihailla hänen pyhintään, jonka ympärillä oli tuuhea karvoitus lähes napaan asti. Vaistomaisesti Paula siirsi käsiään karvapehkon eteen, mutta yhtä määrätietoisesti siirsin kädet sivulle ja aloin hyväilemään reisiä sekä niiden välistä kumpua. Paula ei toistaiseksi osoittanut omaa aktiivisuuttaan minua kohtaan muuten kuin suutelemalla ja hyväilemällä vatsaani ja selkääni.

   Häpykummun painelun ja pyllyn hyväilyn jälkeen painoin kevyesti sormeni karvojen keskelle, jossa vastaani tuli märkääkin märempi häpyaukko. Siirtelin liukkaita häpyhuulia sivuun, painoin sormeni syvälle sisään ja sitten pyöritin kuvittelemani G-pisteen ympäriltä, jolloin Paulan hengitys muuttui katkonaiseksi ja voimistui. Tiesin löytäneeni jotain hyvää ja rouvan olemuksesta päättelin, että hän olisi pian pääsemässä perille ellen hidasta koskettelua. Hänen nopea kiihottumisensa oli minulle outo juttu, koska kotona olen tottunut pitkiin esileikkeihin. Vieläkään Paula ei ollut koskettanut minua muuten kuin painamalla arasti sormellaan housujen päältä täyteen mittaansa kasvaneen penikseni kohtaa. Päättelin sen johtuvan rouvan arkuudesta toimia uudessa tilanteessa vieraan miehen syleilyssä. En antanut asian vaivata ja vaihdoin asentoani maistamaan Paulan pyhintä. Painaessani päätäni hänen jalkojensa väliin häneltä pääsi mitä-huudahdus, jolloin otaksuin asian olevan hänelle uusi tai outo. Taivutin jalat koukkuun ja sukelsin kohti kosteaa ja liukasta häpyä. Kielelläni kosketin samaista G-pistettä, jolloin rouvalta pääsi uusi huudahdus ”ei”. Pitkään aikaan avasin suuni ja kysyin, haluaisiko hän minun lopettavan, jolloin Paula vastasi ”ei – ei”. Rohkaistuneena jatkoinkin klitoriksen nuolemista, imemistä ja painoin kieltäni syvälle rouvan emättimeen, jolloin henitys kohosi uusiin lukemiin. Hän kesti suuseksiä vain pari minuuttia ja Paula lauksesi voimakkaasti korahtaen, puristaen reitensä tiukasti pääni pympärille ja samalla emätin kuin kiitokseksi ruiskautti suulleni lisää eritettä. Orgasmin jälkeen lepäsin Paulan reiden päällä nauttien imelän makeasta tuoksusta ja hivelin hänen vatsaansa sekä rintojaan. Havahduin rouvan silmistä valuviin kyyneliin ja nousin suutelemaan niitä pois. Hän tarttui kummallakin kädellään ympäriltäni ja halasi sekä suukotteli kyyneleitään valuttaen.

  • Paulan hengitys tasaantui vasta kymmenien minuuttien jälkeen, jolloin päätin tehdä uuden avauksen. Nousin ylös, laskin pikkarini ja kaivoin housuntaskusta Kellarin automaatista hankkimani kondomipakkauksen. Paula katseli puuhiani ja hymyili valkeilla hampaillaan, jolloin uskalsin asettaa kumin penikseeni. Laskeuduin hänen jalkojensa juureen, kumarruin vielä kerran nuolaisemaan herkkukohtaa, joka yhä oli kuuma ja liukas. Sitten nostin jalat kunnolla auki ja työnnyin hitaan nautinnollisesti rouvan sisään. Pillun tiukkuus oli minulle uutta ja pitkän esileikin johdosta jouduin ensihetkestä lähtien pidättelemään omaa laukeamistani. Jatkoin varovaisesti työntelyä liukkaassa emättimessä ja kotvan kuluttua pääsin tasapainoon ja siirrettyä laukeamistani. Pyysin Paulaa kontalleen, jotta voisin rakastella häntä takaapäin. Samalla rouvan posket lehahtivat entistä punaisemmaksi ja hän kyskyi ”onko pakko”. Sanoin, että pakko on vain kuolla, jolloin hän kääntyi ympäri ja kaunis pyöreä pylly oli suoraan edessäni. Laskeuduin jälleen maistamaan häntä suullani ja tällä kertaa kuului ”voi ei”. Muutaman pitkän nuolemisen jälkeen Paulan hengitys kiihtyi ja se oli merkki minulle työntää kaluni takaapäin sisään. Asento oli mitä mainioin ja vaikka kauneus on katsojan silmissä, niin edessäni oli täydellinen naiskauneus. Painelin määrätietoisesti pillun pohjaan ja kymmenkunta voimakasta työntöä oli rouvalle riittävästi, kun jälleen kuului korahdus. Samanaikaiset pillun nykäykset olivat myös minulle liikaa ja laukesin voimalla vieraan rouvan upealta tuntuvaan emättimeen.

   Seksi on hyvää liikuntaa ja raukeina lepäsimme sylitysten ihanan rakastelun jälkeen. Heräsin yöllä Paulan kainalosta, kun hän sormillaan hyväili pystyyn noussutta kaluani. Nautiskelin hetken hänen kosketuksestaan ja sitten kokeilin miltä rouvan oma tuhero tuntuu. Kolossa oli saman vanha meininki eli liukkautta oli runsaasti ja klitoriksen koskettelu sai välittömästi hengitykseen muutoksen. Paula sanoi, että hänen pitää mennä säädylliseen aikaan kotiin, mutta haluaisi vielä kerran kokea rakastelun kanssani. Aika on rahaa, joten nousin välittömästi hänen eteensä ja kysyin miten hän haluaisi jatkaa. Ihan tavallisesti oli komento, jolloin levitin Paulan jalat täysin auki ja työnnyin kerralla pohjaan asti. Itsetuntoni nousi aah-huudahduksen seurauksena ja jatkoin tasaista punnerrustani tuon vieraan miehen upean aviovaimon sisällä. Tälläkin kerralla Paula näytti pääsevän nopeasti perille ja itsellänikin oli rouvan sormityöskentelyn jälkeen orgasmi ovella. Kohta Paula nosti selkänsä irti patjasta ja tällä kertaa korahduksen sijaan tuli pitkä kiljahduksen omainen huudahdus, joka varmuudella kuului viereisiin huoneisiin. Tämä oli myös merkki minulle, että työ on hyvin tehty eikä oma orgasmini jäänyt rouvaa huonommaksi, vaikka kiljahdus muuttui miehekkääksi karjahdukseksi.

   Pian koitti eron hetki, jota kumpikin yritti pitkittää. Jutustelun perusteella tiesimme toisistamme paljon, mutta henkilötiedot olivat edelleen etunimien tasolla. Paula oli tekemisistämme myös hämillään ja häpeissäänkin, kuten itse asian ilmaisi, koska illan ja yön aikana rouva oli kokenut ”uusia juttuja”, joita voin vain arvata., Ehdotin, että voisimme vaihtaa viestejä esim. netin kautta anonyymisti. Hänellä ei ollut siihen sopivaa nettipostia, jolloin annoin rouvalle omani ja hän lupasi jonakin päivänä ottaa yhteyttä. Ennen lähtöään hän vielä totesi, että vasta nyt hän tietää mitä tarkoittaa ”rakastella”. Siitä hän myös lupasi antaa palautetta postissaan. Odottelen nyt, seuraako tästä jotain vai onko kaunis ilta vain muisto.

   -LOPPU-

  • Upea novelli!

   • Mustakin tämä oli upea.


  • Kiva juttu :)

  • Ihan luettava :)

  • Mukaavaa kun teet näitä :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922