Arvo Invest Nordic taustaa

ArvoEiTuotaMitään

Osuuskunta PPO:n aikoinaan ottaessa vastaan Oulun Puhelin Oy:n osakkeita joiden osalta on nimenä markkinoilla esiintynyt viimeksi Partnera oy niin onkin puliveivattu ne yo nimiselle firmalle johon ei oikeilla omistajajäsenillä ole mitään sanottavaa.. ainakaan nykyisen johdon julkituoman kannan mukaan.
Osuuskunta PPO:n osuuskuntakokouksen päätöksien osalta voi olettaa toimitun tarkoitushakuisesti väärin. Pitäisikö aloittaa asiassa esitutkinta jos on vahva epäiys että työntekijät tai muutkin ovat hankkineet valtakirjoja asiakasomistajilta asiakasrekisteristä henkilörekisterisäännösten vastaisesti. Voi olla että osa valtakirjoista on ollut väärennettyjä. Kuka on tarkistanut ja hyväksynyt tiedot ?

Valtakirjoja taas on epäilyjen mukaan käytetty kokouksen koolle kutsumiseksi, siihen osallistumiseksi ja siellä äänestämiseksi. Osuuskuntakokous, jossa jäsenet ei saaneet vaihdettua edustajia järjestettiin viime vuoden huhtikuussa.

On epäiltävissä että rikoksista käskytettyinä oli työntekijöitä. Tutkittavia nimikkeitä olisivat salassapitorikos, henkilörekisteririkos, väärennös ja osuuskuntasääntörikos.

Selvitettävä olisi edelleen, kenen aloitteesta mahdollisesti laittomiin toimiin on ryhdytty ja miksi hallintoa ei sallittu vaihtaa, oliko kokouksen osalta ennakkoon olemassa suunnitelma joidenkin tahojen toimesta jota kokouksessa sitten toteutettiin estäen kaikki tehdyt sääntöjen oikeuttamat toiminnot jopa vetäjien toimesta.

Miksi asia ei etene vaikka on muitakin lainrikkomuksia ihan valtakunnan korkeimman tahon moittimana ? Missä mättää, kuka eliminoi asioien oikaisut ?

37

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ouluunkitieto

      Täällä kommentoi kaikenmaailman rihkamakauppiaat ja askotit sekä vahvana olettamuksena että myös hallinnon sekä tston henkilöt kaikkea vähänkin kriittistä palautetta joka on kaikilta osin laillista, mutta yhtään konkreettista faktaa kysymyksiin ei anneta selkeästi tarkoitushakuisesti. Kuka tai ketkä ohjaa medioita ja aina esittää asiat ihan käänteisesti miten ne todellisuudessa ovat ja ovat menneet.
      Yksi esimerkki. Kun Osuuskunta PPO ja se konserni-tytär yms yhtiöt myytiin elisalle saatiin julkituodusti 180 M€,, mutta esilletulleiden faktojen mukaan siitä oli vähennetty 30 M€ firmsn nimeltaä Datame tappioita sekä muitakin poistoeriä.
      Sen jälkeen on muka joka vuosi tehty voittoa jota jaettu jäsenille osuuskoron nimellä alkuperäisen veropelottelun toteumalla joka tuli voimaan vasta jälkeenpäin ns. kauppahetken deadlinen jälkeen.
      Nyt on markkina-arvo 56 M€.. taseessa 90 M€ mikäli pystyttäisiin realisoimaan.. tuskin... mutta edelleen markkinoidaan toimintaa sijoitusyhtiönä jolla menee hyvin..päin pe:settä menee ja jotkut tahot nauttii ylisuuria palkkioita tajuamatta höytävänpöläystä tapahtumista kunhan vaan itselle tulee kokouspalkkiot ja muu hyvä.. jota ruokkii päättäjät jotka huseeraa asioissa.

      Että sellaista.. askotit..martat..ja muut kommentaattorit..

      • Aspiriiniauttaa

        Ylivieskan palstan sotkija jatkaa terapiaistuntoaan taas Oulunkin palstalla. Elisa ei halunnut ostaa tappiollista Datamea. Sehän oli jo kaupan ehtona. Kaupassahan aina vähennetään myyntituloista hankintakulut, sen ymmärtää jo peruskoululainen. Etukäteen oli sovittuna kauppahinta Elisan kanssa, etukäteen oli tiedossa kauppaan kuulumattomien osien alaskirjauskulut ja etukäteen oli tiedossa kaupasta saatavat nettotulot. Kaikilla muilla paitsi tällä katkeroituneella sotkijalla joka hamstrasi kuolinpesistä osuuksia kovalla rahalla jotka sitten mitätöitiin arvottomiksi. Kyllä se pitkään säilyy tuo katkeruus.


    • PateSkotti

      Väyrynenkin kyseli aikoinaan, että voiko vitukseen kuolla...

      • voi

        voi


    • PurukumiVenyyVielä

      Näillä sivuilla on näköjään "arvon" controllööri jonka osaamisalue ei ole sijoittaminen vaan paras työtodistus lienee saatu tiskitoiminnasta. Sen jälkeen on yritetty ja yritetään vieläkin hosua kiinteistöpuolella joka sekin kaadettiin isolla lahjuksella toisten hoidettavaksi. Siis mitä tarvetta varten on joku nimike/tehtävä kun sen hoitoon juonittu ei ala edes päävstuun kantavan hallinnon sihteeriksi kun heitä rasittaa "heinähattu" nimitys eivätkä hekään osaa ottaa jämäkkää kanta ja saattaa junaa oikeille raiteille.
      Jos edes kerran pohtisivat mitä on saatu aikaan v 2012 jälkeen ja missä ollaan nyt, niin aukeaisiko silmät että he ovat ihan ulkona kaikesta päätöksenteosta ja muutamat painaa tuhatta ja sataa omaan piikkiin johtavissa hurlumlei häppeningeissä. Onko se kiva saada niitä kokouspalkkioita ja lohipaketteja vaikka todellisuudessa tuhlaavat omistajien nenän edestä lähes 100 v aikana kertynyttä omaisuutta.. eikä uutta jaettavaa kerry euroakaan uusista ideoista tai palveluista jotka rakennellaan toisten toimesta eri puolilla jäsenistön asuinalueita.?
      Milloin kupla puhkeaa ?

    • OuluunKysymysPjTjlle

      Allaolevaa tietoa kaipaavat niin omistajat kuin sijoittajatkin.. miksi niitä pimitetään ?

      Kerroppa tarkasti se Osuuskunnan rakenne, kun tunnut tietävän sen Excellin tarkasti. Kerro ihan kaikki, ihan kaikki. Mielellään jos saisi konkreettisia lukuja ja tietenkin oikeilla nimikkeillä ja odotusarvoilla koristeltuina. Jooko, eihän ole paljon pyydetty. Tämä vahvistaisi sitä läpinäkyvyyttä, mikä on tärkeää, kun on kysymys kuitenkin omistajien rahoista ja osuuksista.

    • LupauksetPostaa

      Osuuskorko tulee pienenemään koska sijoitustuotot tulevat olemaan vähäiset eikä niistä tule jakovaraa. Ainoa kirjanpidollinen keino on toimia kuten tähänkin asti eli syödä pääomaa .. nauttia kuormasta jota hallinto on jatkanut v. 2014 alkaen tai periaatteessa jo aikaisemminkin kun osuuskunnan palvelululiiketoiminnan myynnin jälkeen jaettiin muka "jytky"(perussuomalaisten vaaliteema.. kykypoikien käyttämänä ?.. minä sangen suuresti ihmettelen) joka osaltaan jo pienensi pääomia !
      Siis hallinto-tstoporukka eivät osaa eivätkä ole osanneet sijoitustoimintaa.. ja piste.

      Milloin tase on kaksinkertaistunut ? Tj:n lupaus.. 100 M€ nainen lehtikirjoituksessa.?

      • Heihulinaa

        Onko laskuja rästissä paljon kun haluat kerralla rahat ulos tuottavasta yhtiöstä? Pääomaahan sitä syötäisiin yhtiön purussakin. Meille omilla rahoilla eläville riittää nuo nyt voimassa olevat jakoperusteet oikein hyvin. Omille sijoituksille on saatu jo hyvät tuotot, kulutusmaksuja ei nääs lasketa sijoituksiin muualla kuin invalassa.


      • KykyPoijanKassaO

        ..askotti.. martta.. turhaa..aivan turhaa.. ei teiltä onnistu mikään, onko edes osuuksia vaan o,etteko myyneet pilkkahintaan ? .. todennäköisesti ja nyt vain kokouspalkkioilla ja isoilla eduilla mässäillään.. onko näin.. kerro !


    • MielenkiintoistaDataa

      mielenkiintoistadataa

      4.9.2018

      Hallintoa lähellä oleva taho julkitoi huolestumisensa osuuskunnan varojen osalta juuri esitetyn kuluvan vuoden puolivuosiraportoinnin osalta.
      Kuluvan vuoden liikevoittoa on käytettävissä olevalla likviditeetillä ollut niin vähän että sitä on jouduttu osuuskoron maksujen hoitamiseksi lainoittamaan vielä plussalla olleiden sijoitusten myyntien lisäksi.

      PPO:n rahoituskate, eli korkotulojen ja -menojen välinen kate, pieneni kaksikymmenystä (-20 %)vuodentakaisesta. Oma pääoma pieneni 3 M€ ja vieras pääoma kasvoi 11 M€.
      Rahoituskate oli tammi-maaliskuussa 0,516 M€. Sekä korkotuotot vähenivät, että korkokulut nousivat viime vuodesta.

      Sijoituspalvelujen liikevoitto laski 1,103 miljoonaan euroon, mikä on alle puoleen vuoden takaisesta.

      Huolena on nyt miten jäsenkunta tulee reagoimaan jos vuoden osalta joudutaan ilmoittamaan ettei osuusmaksun korkoa makseta ollenkaan kun hallinto ja johto on luvannut tietyn tasoista koronmaksua olevan jatkuvasti vuositasolla.


      Konsernin liikevaihdoksi muodostui 25,4 Meur ja kauden tulokseksi 4,0 Meur. Konsernin tulokseen on yhdistelty Osuuskunta PPO:n, Arvo Invest Nordic Oy:n, Masto Kiinteistöt Oy:n (24.4.2018 asti) ja Kuntokeskus Sisu Oy:n tulokset. Osavuosikatsauksessa esitettyjä lukuja ei ole tilintarkastettu.

      Osuuskunta PPO:n alkuvuoden liikevaihto oli 19,3 Meur (8,0) ja kauden tulos 5,9 Meur (3,4). Rahoitustuotot muodostuivat pääosin tytäryhtiö Arvo Invest Nordic Oy:n ja osakkuusyhtiö Nordic Option Oy:n maksamista osingoista. Joissa merkittävin osa oli Partnera oy:n (ent. Oulun puhelin oy )pääoman palautus. Niiden osakkeiden nykyarvoa ei ole julkistettu mutta vahva olettamus on että nykyarvo on jo selkeästi alle hankintahinnan ja näkynee jatkossa alaskirjausena kuten Masto kiinteistön ja kuntosali Sisunkin kohdalla on tapahtunut.

      Arvo Invest Nordic Oy:n liikevaihto alkuvuoden aikana oli 5,8 Meur (5,7). Katsauskauden liikevoitoksi muodostui 3,3 Meur (1,7). Katsauskauden voitto oli 3,6 Meur (7,1) ja se muodostui pääosin finanssisijoitusten myyntivoitoista jotta niiden tulouttamisella osuuskunta Ppo::lle voitiin hoitaa jäsenille luvattu osuuskorko.
      Lähitaholle oli jäänyt sellainen kuva hallinnon huolestumisesta, että harkinnassa on jopa yritystoiminnasta tuttuja toimenpiteitä jotta kulurakennetta voitaisiin keventää. Itse jäsenasioiden ja sijoitusmassan hoito ei vaatisi nyt havaittavissa olevaa merkittävää yliresurssointia johon on päädytty ehkä lyhytnäköisen strategian valintojen johdosta. Keskustelut olivat olleet luottamuksellisia.

      Mielenkiinnolla nyt seurataan seuraavia raportteja ja analyysejä mutta on myös varauduttu nopeisiin ratkaisuihin ennen vuodenvaihdetta kun ensin saadaan hoidettua viime vuoden sitoumukset ja luvattu korkojen maksuliikenne ja osavuosikatsaukseen liittyvä tarkastustoiminta ajan tasalle.

    • HeinäHatuilleTERVE

      Seuraava raportti olikin sitten päivän aviisissa ja siinä jo ennakoidaan tulevaa :

      - totaalista epäonnistumista ei ole yhtään, mutta nekin kuuluvat sijoitustoimintaan. On vain ajan kysymys, milloin sellainen tulee,. On niitä tullut mutta niitä ei ole julkituotu, miksikän ei, eikö ego kestä ?

      - luottotappioita osuuskunta ei ole joutunut kirjaamaan vielä kertaakaan. Sekin on vain ajan kysymys kun on pakko alaskirjata Masto kiinteistön, Sisu kuntoklubin jne. aiheutuneet tappiot, niitä on vitkuteltu ja venetelty useana vuonna mutta nyt niiden aika tullenee jos valvonta pelaa.

      - osa sijoituksista on yrityskauppojen myötä jo palautunut osuuskunnan kassaan voittojen myötä. No Partnerastahan (ent OulunPuhelin Oy) niitä on tullut mutta senkin osakkeen osalta on odotettavissa alaskirjaus koska se on imetty kuiviin ja hankintahinta on suurempi kuin nykyarvo. Muuten niiden osakkeiden hankinnassa ei nykyhallinto ja työskentelevät henkilöt ole olleet lainkaan mukana.. tuhlaamassa kylläkin.

      - olemme joka vuosi tehneet voittoa josta olemme jakaneet 66 M€ jäsenille.. jne. Mutta summa summaarum kun Osuuskunta PPO ja muu liiketoiminta myytiin niin myyntihinta oli n. 180 M € kun nyt tase näyttää vain 95 M€ . eli kuormasta on syöty ja raskaasti mutta kuitenkin kehutaan aikaansaadun voittoa ?

      Onko tuossa joku argumentoinnissa pielessä.. ns heinähatut? Joiksi teitä kutsuu palkollisten emäntä !

      • taasitkettää

        Mikähän olikaan kauppahinta kun PPOn liiketoiminta myytiin Elisalle, kauppaan kuuluvan Datamea alasajo jne.?
        Voittoa jaettu 66 miljoonaa, tase 95 miljoonaa...Onkohan taas matematiikkanerolla helmitaulu rikki?


    • PoorSkotti

      Invalan köyhät ne jaksavat jankuttaa.

    • HöpöNassutHermoilee

      Näkyy emäntä ja askotti seuraavan palstoja. Mutta turhaan..turhaan ihan turhaan kuten laulussa sanotaan. Olette munanneet itsenne ja kaikki sen tietää ja hoksaa. Kyllä heinähatutkin sen sen tajuaa ja jossain vaiheessa ottavat kantaa.. kuten possessa... otan tiukan linjan..

    • HeinähattujenEmäntä

      PPO omistaa Partnerasta 10,8% ja se on tuottanut hyvät ylimääräiset osingot vv. 2014-2017. Normaalivuonna osingot ovat n. 0,5 M, mutta em vuosina ne olivat 1,6M, 6,5M, 1,0M ja 5,9M. Yhteensä siis 15M. Eikä nykyjohdolla ole asiaan osaa eikä arpaa. Kyse on Honkolan aikana hankituista osakkeista.

      15 M on auttanut monesti osuuskuntakokouksissa katin hännän nostoa ja voi sitä kehumisen määrää.

      Partneran osingot tulevat PPO:n bulvaanille Sijoitus Oy:lle, mikä mahdollistaa niiden kanssa pelaamisen. Ensi vuoden korko on ehkä syöty, kävi sitten puusepänpajojen kanssa miten tahansa.
      Koska Partnera on jo imetty kuiviin aikoinaan Oulun Puhelin Oy:n DNA:lle myynnistä saaduista rahoista , niin ei satamaterminaalin rakentamisen muutamasta millistä heru enää hirveitä korkoja.
      Odotettavissa on merkittäviä alaskirjauksia tehdyistä virheratkaisuista.

      • Öööötaseööosinko

        Joko invalassa on selvinnyt PPO-Elisa kaupan summat nettona? Siihen sitten yhteen- ja vähennyslaskua nykytaseesta ja jaetuista osingoista. Ei muuta kun kuolinpesistä hamstrattujen arvottomien osuuspapereiden nurkkaan örmimään numeroita kiertokoulun tuomalla pätevyydellä.


      • EmäntäHeinähatuille

        Paremmin laskee kuin kiinteistöihin ihastunut entinen tiskiluutu joka ei osaa muuta kuin kiukutella kuin pikkulapsi kun ei saa karkkia ja tahtoaan läpi.
        Montako henkilöä on jo mennyt läpi.. ja miksi.. ? Niilläkin ois ollut parempi laskupää kuin heinähattujen emännällä..


    • RatsOutBoat

      Arvon Martan touhut on nousussakin jämähtäneet pääomien syöntiin ja tilit pyörivät alituiseen väärinpäin. Omaisuuden hukkaamiseen valitut väet ovat vaihtuneet pikavauhtia, jos lie palkkalistoille on otettu vielä lisääkin ”osaamista”.. kauanko kestävät narsissia ?
      Yksipuolista on ollut Martan kiusattujen rahanmyynti. On saatu seiniä ja jopa kokonaisia pytinkejä kun niitä ei kukaan muu ole halunnut. On jopa tukittu rahaa mittavat määrät nikkariverstaisiin joissa näitä pytinkejä kasataan. On investoitu moiseen silloin kun muut myyvät moisia teelmyksiään. Onhan Martta kurkkinut jo papereita joissa pitäisi kairautua maan allekin. Luolamiehen tienestit taitavat kuitenkin olla kivien alla niin kuin nyt uudessa ilmeessäkin jo mainotaan. Nämä kivenpyörittäjät ovat alituiseen koura pitkällä rahaa vailla ja ollaan vasta jossain puskikossa saappaat jalassa. Epämääräisiä karttoja ja aijesopimuksia on kapsekisa mutta mitään oikeaa toimintaa ei ole kun ei ole rahaa ja kukaan muu kun martta ei ole valmis lompsaansa aukaisemaan.
      Martta on säntäillyt pitkin pitäjiä ja huiskinut rahoja milloin millekin toimijalle. Herääkin kysymys onko Arvossa asiantuntemusta mihinkään näihin Martan toivottomiin kohelluksiin.
      Nousukauden juna meni jo ja Martta poloinen seisoo asemalla kuin Öö almanakan nurkassa.
      Liikesalaisuuksia kuuluu olevan nämäkin touhut joita se poloinen on koittanut puuhastella.
      Samoja salaisuuksia joita esson paarissa väki selaa ja pohtii, miksi noin typerästi toimitaan ja miksi tummu saa jatkaa toimintaansa vaikka alushousun vaihto olisi jo aikoja sitten pitänyt tehdä

      • Apuuva

        Mene leipäjonoon, jospa sieltä jotain löytyisi.


    • AskotinAmmalle

      Kiinteistötiskivisionäärin seuraava töpeksiminen lähestyy julkituontia.

      Eipä ole häävi tilanne,Hiekkasärkillä Kalajoella Raitti ei kerännytkään väkeä, ei sitten lainkaan niinkuin odotettiin. Nyt täytyy alkaa tekemään päätöksiä, putiikit kiinni talveksi, peruslämpöä päälle ja ovet säppiin. Ei kenelläkään yrittäjällä ole varaa maksaa vuokria jos ei ole asiakkaita ja Raitti on tällä hetkellä lähinnä ABC:n parkkipaikkana. Surkean alun jälkeen surkea loppu, sääliksi käy niitä yrittäjiä, jotka täysin katteettomilla lupauksilla houkuteltiin vuokralaiseksi tuohon pytinkiin.

      Pystyvätkö maksamaan sijoitus Arvolle korkoa vai annetaanko 5 vuotta vapautusta kuten Sisu kuntokeskukselle on tehty jo Raahessa.. eikä alaskirjauksia eikä tappioita näytetä tilikirjauksissa ?

      • Mahtavameininki

        Arvolle juoksee korko kokoajan. Rakennusliike pitää siitä huolen. Käy nyt välillä niitä kuolinpesistä hamstrattuja arvottomia PPO osuuksia kuivaamassa. Niillähän voi pyyhkiä...


    • AmmaAskotille

      AskotinAmma luulee että korkoja juoksee kun firmat ei tuota. Se voi olla väärintaittelun idea mutta tulee ns. pää vetävän käteen kun loppuu limitit ja pitää alkaa myymään kiinteää omaisuutta jota ei ole ja pitääkin myydä huonosti hamstrattuja osakkeita ja puolivalmiiden seinien osalta ei saa mitään kassaan. Onko näin ?
      Ei siellä tiskiluutut ole ennenkään tehneet puhdasta jälkeä.. perässähiihtäjinä mourunneet marinoitaan

    • AskotinAmmalle

      Saapa nähdä mihin tuottamattomaan pytinkiin AmmaAskotti on seuraavana sijoittamassa Arvon rahoja.
      Varmaankaan ei heinähatuille kerrota muuta kuin että tase kaksinkertaistuu muutamassa vuodessa vaikka todellisuus on toisenlainen.. yli puolet Ppo:n omaisuudesta on jo haaskattu ja kulupuoli tuplaantunut Ahmed ahneitten leikkiessä gurua sijoittamisessa.
      Saa nähdä milloin ostavat Nokiaa kun se tekee hyviä kumisaappaita.. tai on siis joskus tehnyt .. hah hah haa

    • AmmanAskotinPerintö

      Onkohan minkä niminen advokaatti joka on hämmentänyt konkurssipesää jota aletaan tutkimaan nyt kissojen ja koirien kanssa. Pitäisi tämän "arvo.. osuuskunta ppo:n" osalta saada samanlainen selvitys käyntiin. Sen rahoista on käyty jos jonkinlaista julkituontia joka on aina päättynyt mitä erilaisempiin versioihin niin annettujen tietojen kuin tilintarkastuslausuntoihin joissa aina ollut joku advokaatti sekoittamassa ikääntyneitä jäseniä niin kokouksissa kuin saatavilla olleissa lausunnoissa. Olipa kerran ihan pääkaupunkiseudulta tiilenliittäjäkin pääosassa joka sitten saikin vakavia muistutuksia virheelisestä toiminnastaan ihan valtakunnan korkeimmalta oikeusviranomaiselta .. mutta hämmentäminen jatkuu ja kuormasta katoaa herkkuja vääriin suihin jotka ei ole panneet aikoinaan rikkaakaan ristiin satojen miljoonien hankkimisessa.. nyt hyppivät pöydällä ja käyttävät jäsenien rahoja jäsenesityksiä vastaan.. advokaattien avulla.. ovat samassa veneessä näköjään.

    • AmmalleJaAskotille

      ..kuten kaikki ovat todenneet entisen nokian johdon tekemiä virheitä niin jo sen ja nyt ilmestyneen siilasvuon kirjan oppeja olisi hyvä toteuttaa ..arvo-osuuskunta ppo jne konsernin ulostuloissa. 

      Virheitä on tehty ja tehdään mutta jos yksituumaisuus löytyy niin voidaan saada myös aikaan hyviäkin tuloksia. Niiden tunnustaminen voisi olla parempi tapa kuin piilottelu ja asioiden vääristely. Onko näin ?
      Kannattaako erilaisen mielipiteen esittäjä aina tyrmätä tai kenkätä ulos hallinnosta, vai ottaa opiksi ja kokeilla edes joskus uusia ajatusmalleja ?

      Ne voi olla vaikeaa niellä jos taustalla on aina ylhäältä alastulleiden ajatusten ja ohjeiden kirjaimellinen noudattaminen sekä henkilökohtaisen vastuun pakoilu. Vai onko ? Tai voisko ?

    • AmmalleAskottiaKo

      Etuskuntavaaliehtokaiten syynääminen.
      Puoluepamput ovat nyt aloittaneet paalutuksen tuleviin vaaleihin. Paaden omistajat tihrustavat valittujen ehtokaiten listoja hakien paaden etustajia.
      Ei löydy kykypuolueesta Askottia, Tussua, eikä Raahen Viisastakaan. Arpaonni ei näemmä suosinut ketkuilioita. Onko syynä ammattitaidottomuus niin kuin Martallakin, sillä näiden juoksutyttösellä, joka alkaa kuitenkin muistuttamaan jo vanhempaa tammaa, jota ei voi käyttää enää kilparadoilla eikä kelpaa edes siitokseenkaan.
      Maalaisliittokaan ei huolinut Paaden Kaarnalaa. Ei riitä, että on ensimmäisen tai toisen polven maalaisliittolainen vaaditaan pitempi historia ennen kuin kelpuutetaan. Neljäs ja viides sukupolvi jo takais piikkipaikan. Reppuselkäisiä ja haalaripäälisiä ei pidetä sopivina sittenkään.
      Heikosti sai Paasi venkuloitaan edes ehdokkaaksi.
      Kuulluu kuitenkin joku entinen jäsen Paaden hallinnosta olevan ehtokkaana. Eivät muistanet Esson paarisa nimeä mutta tieto on kuitenkin varma.
      Verkosto olisi voinut kyllä valita jonkun venkulankin muiden kaltaistensa joukkoon ehtokaslistoilleen. Ei ole vielä Padessa yhtäkään demoveljeä kelpuutettu ehtokaslistoille oikein valtiopäivämiesvaaleihin. Johtuneeko siitä, että Paaden hallinnossa ei ole ainuttakaan demoveljeä. Aikoinaan oli kuulema joku Kuppila, tai mikä lie ukko ollut oikein valtuutettuna. Se sama ukko joka syleili niitä potkupalloilijoita kaukaisista maista ansiokkaasti paaden kokouksessa. Ei kuulunut kielimuurikaan olleen esteenä siihen, että tämä sosialisti sai itämään tietäjät pomppimaan pillinsä mukaan omistajia vastaan.
      Pahasta on Paaden hallinto kun ei ketään ole saatu listoille. Askotti on kuiten yrittänyt monesti ja aina on tullut laskennasta polvihousut tutisten. Ei sano enää askotti somessa, että ”terve” ja kieritä ahteriaan jakkarallaan ja puno niitä jouhiaan naamataulussa.

    • ValokuituHemmot

      Perustelevat kuntiin valokuitu yhtiöitä ?
      ..se oli jo perustettu mutta lempo kun viisaat valtuutetut.. eikun yhtiön PPO hallinnossa huseeranneet hemmot meni myymään sen ja nyt luimistellaan toisten selkien takana.. en se minä ollut .. vaan pirkka kuten k-kaupan mainoksissa.. Kiva havaita että pienissä kunnissa on hommat jo hoidettu ja jäseniä kuultu sekä kuso kulkee eikä töki kuten ostajan mobiiliverkoissa.

      Katsokaapa kuka, mitä , milloin ja millaisin keinoin alasajo tehtiin..

    • realistinenkin

      Aloituksen syy olikin kateus rahaan . Ja se ken rahaa hallitsee eli voi sitä käyttää .

    • TalousOhjausItselle

      ..joku sijoitus on kuulkaa onnistunut.. kun hökäsivät myymääm lehto oy :n osakkeet vielä silloin kun olivat plussalla, nyt on arvo laskenut 60 % kun omistajat myi omiaan.. sen verran että tuli hyvät tilit mutta markkinat reagoivatkin niin jos ei omistajat luota bisnekseen niin arvostu laskee ja rajusti.
      Talousohjattua rakentamista konsepti ei näköjään ole toiminutkaan vaan tavoite on ollut kuten ppo:n juimijoilla.. mulle..mulle..

    • KuituKunditKehiin

      Saapa nähdä meneekö.. tai edes yrittääkö Arvo osallistua sijoiittajana perusteilka oleviin kuituyhtiöihin jäsenalueilla. Niihin tarvitaan valtion tuen lisäksi yksityistäkin rahaa ja sitähän on jäseniltä irrotettavissa 1240/€ per liittyjä..jos on jäsen. Tuohan ois loistava veto jopa poliittiseen hallitus-Ay liike lakkouhka verrattuna. Ei varmaan yhtään poikkipuolista sanaa tulis keltään kun jo kerran rahoitettuihin kuituihin pläjäytettäis muutama milli.. onhan sitä muutenkin sijoitettu jo "maan alle" tuottoa odottamaan

      Mitä vielä mietitte.. hop hop julkistamaan jo ehdotusta..

    • PaulinAskotinPallit

      Tuskin nykyjohdon ja hallinnon toimesta tulee mitään maata mullistavaa jolla rahaa tehtäis.
      Tärkeintä näkyy olevan oman saatavan tilin ylläpito keinolla millä hyvänsä kun tai jos omistajat on passiivisia.. eihän silloin Arvin tarvi kuin olla köllistellä ja odottaa kun aika hoitaa hommat. Se on näin !

      Lehto oy myydä hökästiin.. Mastosta tulee takkiin.. Sisu ei tuota, . mistä tulis joku ropo kun Partnera on imetty tyhjiin.. milloin akkunat ja maan kaivaminen alkaa tuottamaan.. kertokaa omistajille..kertokaa ihmeessä.

      • Ossuuskunnanomistaja

        Oletko sinä jokin omistaja PPO:ssa? Kerro toki mitä omistat?


      • invaSkotti
        Ossuuskunnanomistaja kirjoitti:

        Oletko sinä jokin omistaja PPO:ssa? Kerro toki mitä omistat?

        Se on invalasta ja sillä on 3 osuutta, ja ahneutta.


    • LasistaEristettä

      Kyllä ne jotkut muut löytää todella kehittyviä sijoituskohteita kuten tämän päivän media julkitoi Partnera oyn tehneen "sijoituksen" . Suomen johtavia ekoteko yhtiöitä. Tuollaisen kohteen visiointiin ei tiskiluutulla riitä älyä.. eikä heinähatutkaan tajua mitään vastaavaa.. ne vain fundeeraa eu-tukiaan ämyleille tai kolikkoviestimiä rantatien varteen.. perinteitä noudattaen.. hah hah haa

    • RatsOutBoat

      ..on se raaka totuus että rotat hyppää uppoavasta laivasta.. mutta sijoitusmaailmassa otetaan fyffet mukaan kun kurssit on vielä korkealla. Tämän sai todeta partneran erään omistusalueen sijoittajien toiminnasta, sama kuvio kuin toisen bygaavan firman kohdalla josta on saanut lukea niin haukuista kuin selityksistä. Kyllä raha tekee ahneeksi ja tuntuu ettei mikään joillekkin riitä. Paljonkohan meinaavat saada mukaansa loppupeleissä.. koiranputken nokan päälle ei sen enempää. Miettisivät nyt edes tekojaan

    • JuudasIskariotko

      Korpi-Tassi kertoi, että osuuskunnan teleliikennetoiminnan kehityshankkeet eivät viime aikoina olleet päässeet tavoitteisiinsa ja tappioitakin niistä oli syntymässä (Datame OY).
      Mitä tuo edellä lausuttu kertoo, kertoo sen, että Datame teki tappiota ja osuuskunnan kokouksessa valehdeltiin Datamen olevan meidän kultamuna.
      Hallintoneuvosto siunasi kaupan, eikä edes tiennyt koko kaupasta tuon taivaallista. Tulivat siis Korpi-Tassin takuumiehiksi.
      Minkälainen on sellainen hallintoneuvosto, joka toimii edellä mainitulla tavalla, munaton oli porukka, kertakaikkisia ressukoita. Muistaakseni kaksi jäsentä oli poissa kyseisestä kokouksesata.
      Kehityshankeko tuo Datame oli. Tuhoon tuomittu jo syntyessään. Kuparilla ei olisi enää pärjännyt mutta kuidulla kyllä ja oikein hyvin.
      Se, jos ei johto ole tehtäviensä tasalla ei tee toimialasta kannattamatonta. Nythän johto syytti jäsenistöä omista mokistaan.
      Aivan sama tilanne kuin sähkönjakelussakin, ei se sähkö paljon maksa mutta siirto maksaa. Verkoilla otetaan tuotot ja kuiduilla sitä liikennettä voidaan kuljettaa määrättömästi. Nythän noita pieniä osuuskuntia syntyy kuin sieniä sateella. Harmi vain kun PPO:n kuidut on käyttämättöminä ja viereen kaivetaan uusi.

      Sinne on palkattu uusia tyyppejä "karkotettujen tilalle" mutta mitään Arvoa ei heidän osaltaan ole julkituotu.. kulut kyllä juoksee ja kitinkontit sekä paleaskotit höyryää jo jedun kimpussa. Hyvät joillain eläketulot kun on kärkipäässä vieskassa, taitaa tulla pääkaupunkiseudulta automaatista tehdyn ppo myynti atakin palkiona ? Kuka tietäis, joko lukaali on myynnissä ja housun puntit tutisee.. vaalit tuloo..

      Mikä onkaan hallinnossa yhteinen tekijä..eikun tekevä.. stadi kertoo jutskia.

      • Pppppoooooo

        Kolme viestiä peräkkäin vastailua itselle, ilmeisesti joku terapia menossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe