Me johtoryhmässä naureskellaan alaisille

Foooodisgood

Meillä on ihan kiva työ. Ollaa n.10 hengen porukka ja pyöritetään yhtä keskisuurta firmaa elintarvikealalla. Hankittiin firmaan muutama octavia reppureille ja ollaan täällä naureskeltu asialle kyllä keskenämme. Nämä reppurit ovat olleet innoissaan kun ovat saaneet alleen nämä järkyttävän näköiset itäautot:)

Todellisuudessa hankimme skodat kun farkku ocussa on hyvät tavaratilat ja mahtuu duunikamat hyvin mukaan. Ja oikeasti halusimme myös näyttää näille myyjille kaapin paikan. Jotta firmalle jää enempi rahaa meidän johtoryhmän autoihin ja me hankimme samaan syssyyn uusia 5-sarjalaisia sekä 2 E-mersua. Täytyy näyttää kuka on johtaja ja kuka renki. Suosittelen samaa toimintatapaa muillekkin. Ja tosiaan ei skoda ole huono auto jos sen muille tarjoamalla säästää niin että jää rahaa parempiin autoihin meille jotka ne ansaitsemme.

Duunarille skoda on hyvä auto mutta ajetaan me ylempiarvoiset ihmiset oikeilla saksalaisilla.

89

1336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika.Blom

      mekin naureskellaan meidän helkaman korjaamolla ku papparaiset tulee hitsauttaa pari vuotta vanhoja skodiaan. ollaan kehotettu etteivät ajais suolatuilla teillä ollenkaan. saa tökkii sormet helmoista läpi ja kyl meitä naurattaa :D

    • Opettaja.puhuu

      Muista kuitenkin, ettei trollin ura välttämättä johda sinne "johtoryhmään". Valvominen haittaa koulunkäyntiäsi.

      • Aloitttaja

        Ja tässä vielä sängyn pohjalalla loikoilen. Kohta kahvia ja siinä 9 aikoihin töihin. 5-sarjan nelikko laitetaan tulille sitä ennen. Siinä auton ratissa on hyvä miettiä kun valitsi oikein aikanaan eikä käynyt niitä kouluja. Nyt on tilipussi kohillaan.


      • kdjfvbsn
        Aloitttaja kirjoitti:

        Ja tässä vielä sängyn pohjalalla loikoilen. Kohta kahvia ja siinä 9 aikoihin töihin. 5-sarjan nelikko laitetaan tulille sitä ennen. Siinä auton ratissa on hyvä miettiä kun valitsi oikein aikanaan eikä käynyt niitä kouluja. Nyt on tilipussi kohillaan.

        Höpö höpö.


      • sikaanteroralli
        Aloitttaja kirjoitti:

        Ja tässä vielä sängyn pohjalalla loikoilen. Kohta kahvia ja siinä 9 aikoihin töihin. 5-sarjan nelikko laitetaan tulille sitä ennen. Siinä auton ratissa on hyvä miettiä kun valitsi oikein aikanaan eikä käynyt niitä kouluja. Nyt on tilipussi kohillaan.

        Sulla alkaa varmaan eläkepäivät kolmekymppisenä, kun on miljoonat tienattu. Vai alkoiko ne jo peruskoulun jälkeen... ;)


    • älynjuhlaaHolisti

      Voi näitä reppanoitten mielikuvitusta ja tyhmyyttä, että ne jaksaa laittaa noita lapsellisia aloituksia ja kun ne ei oikein vedä, niin omat tyhmyydet perään.

    • samatulleeVW

      Ostitko ylpeänä A mersun missä renaultin 1.5 diesel moottori

    • Johtotähti

      Aloittajan ryhmä on sitä parasta A-luokkaa. Valvoo yökaudet kelmeänä postaillen älyttömyyksiään ja parin tunnin kuluttua vastaillen itselleen. Vai lieneekö palstalla toinenkin kummajainen?

    • enemmäntottakuitenkin

      Aloittaja tuo Puolasta pilaantunutta suklaata mesen takalootassa?

      • Sarkasmi.sakari

        Puolan johdossa vikaa?


    • skodajocke

      "Täytyy näyttää kuka on johtaja ja kuka renki"

      Jos tuo ei onnistu muuten kuin autolla, niin huono johtaja olet..haha..

    • Maisteri.Larvanto

      Jälleen kerran, tuo aloitus kertoo vain kirjoittajasta, ei ns. "aiheesta".

      Tyylistä päätellen kyseessä on sama kaveri, jota aina naurattaa Skoda. Ravintolassa syödessä, puistossa, puutarhassa, liikenteessä... Aina naurattaa.

    • Hahhaa

      Meidän johtoryhmä (suuri firma)
      Ostettiin toyotat kaikille, niin herroille kuin narreille ja ollaan kaikki niin tyytyväisiä ettei malttais töitä lopettaa ollenkaan.

    • Hanken

      Tästä kannattaisi tehdä juttu Hesarin sunnuntaisivujen "Työ ja ura"-osastoon. Rohkeasti yhteys toimittajaan. Tällainen esimerkki menestyvästä palkka-johtamisesta varmasti kiinnostaa.

    • Foooodisgood

      Ei vaan. Oikeasti hävettää, kun joudun iskän Toyotan kyydissä kulkea koulumatkat. Olen nyt 8-luokkalainen. Kaverit nauraa, kun iskä papan ohjeiden mukaan ajaa pienellä vaihteella ja luistattaa kytkintä niin että oikein haisee ympäristö. Mietin useasti, että olisipa edes Skoda, saksalaisesta autosta puhumattakaan. Keskiarvoni on vaan niin alhainen kovasta yrityksestä huolimatta, että tulevaisuuteni on peräkammarin poikana ja vanhan isäni corillan takapenkillä korvatulpissa lukiessani Aku Ankkaa. Käydään kerran kesässä kotipitäjälläni Rovaniemellä. Iskä vaihtaa aina puolessa välissä matkaa öljyt ja tukivarret

    • kokoontuuko.öisin

      Mikä se sellainen Kellokosken "johtoryhmä" oikein on? Onko siellä muitakin kuin sinä?

    • Skeida takaa duunareitten totaalisen kyykötyksen. Tietävät paikkansa kun olette asiat järjestäneet noin.

    • Foooodisgood

      Tilattiin taas uudet Mersut johtoryhmälle. Edelliset oli väärän väriset. Ei sovi syksyn sävyihin.

      Bemarit vaihtuu vasta lokakuussa. Ollaan reppureille solidaarisia, kun just pidennettiin Skodien liisareiden aikoja . :D

    • Elintarvikekauppias

      Miten arvon johtoryhmä suhtautuu asiakkaisiin, jotka ajelevat Skodalla?

    • Varma_totuus

      Sopii arvuutella mikä firma on tuo mistä aloittaja puhuu. Voisikin ihan rehellisesti mainita. Aloittajahan on tunnettu rehellisyydestään.

    • Foooodisgood

      Skodistien raha kelpaa... Bonukset paukkuu johtoryhmälle ja reppurit ei niitä saa, koska reklamaatiot tuotteista.

      Tuotteemme on halpuutettu jo niin pitkälle, että Albanian elintarviketurvallisuusvirastokin olisi ihmeissään. ;)

      Elintarvikkeiden myynti on ihan kuin mikä tahansa bisnes. Ei mua ainakaan kiinnosta jotkut lisäainepitoisuudet tai geenimanipulaatiot pätkän vertaa, ellei ne manipuloi mun pankkitilin saldoa ylöspäin. Itse en meidän firman tuotteita söisi, mut se on ihan toinen juttu. Tää on tosiaan mulle ihan vain työ. :)

      • evira

        Täytyy tulla tsekkaamaan se teidän bisnes. Vaikuttaa epämääräiseltä touhulta.


    • Foooodisgood

      Firman nimeä en tosiaan voi kertoa, mutta reppureista tuli hausk juttu mieleen: Kerran yks jamppa tuli valittamaan, että hävettää kun tuotteet on niin laaduttomia. Sanoin sille, että et sä mitään kolmeen kertaan tarkastettua luomu-sisäfilettä Skodalla edes voisi myydä. Lähti siitä nopsaan hiljaisena häpeissään pois. Ei kyllä koko aika nostanut katsettaan lattiasta muutenkaan. Tälle naurettiin johtoryhmässä pitkään.

      Sellaisia ne on ne Skoda-reppurit... :)

      • Varma_totuus

        Olisi toki asiakaidenkin tietää minkä nimisen firman tuotteita ostaa, kun johtoryhmän asenteet ovat tuollaisia.
        Tulee mieleen, että saattaisivat vaihtaa tavarantoimittajaa, kun lihavat katteet kuluvat päälliköiden leluihin, eikä, kuten yleisemmin tuotekehitykseen ja esimerkiksi positiivisen brändin kehittämiseen.
        Te sen sijaan tuhlaatte autoihin.
        Toki kyseessähän on Mielikuvitus Firma Oy, mutta kuitenkin.


    • ei.epäilystäkään

      Firman on pakko olla kepuloisten johtama valtion avustuksilla toimiva turhuus, noin kusipäistä porukkaa ei muuten voi olla työelämässä. :D

    • Foooodisgood

      Meillä on luvat yms. sertifikaatit kunnossa. Turhaan Jormat inisette. Ne on vain paperia ja leimoja jostain EU:n alueelta. Pitää vaan osata hoitaa. Johtaminen on just sitä. Ja vaativasta työstä toki pitää saada vaatimuksia vastaava palkka. Reppuri saa myös ansionsa mukaan, Skodan. Sori, oli pakko... :D

    • ItäkippanatPannaan

      Ihan hyvä vähän muistuttaa skodisteja alistetusta asemastaan, jotta muistavat, millaisilla autoilla ajaa johto. Meidänkään firman pampuilla ei ole ainoatakaan skeidamobiilia, löytyy mersua, lexusta, porschea, bemaria ja audeja jokunen. Duunarit saa itse valita autonsa, niillä on joillain skeida. Firmassa on keskusteltu kyllä täydellisestä skodattomuudesta, toistaiseksi vasta idean asteella tosin. Toimitusjohtaja tukee tätä imagosyistä.

    • Foooodisgood

      Suomen kilpailukyky ei nouse, jos johtajat ajaa Skodalla. Duunarit saa mun puolesta kävellä. palkata alas. Turhaan ne rahaa autoon laittaa, reppurit erikseen. Tiet vaan kuluu, enkä tosiaan rupea maksamaan veroa teitten korjaamiseen, että skodajorma saa rallattaa nastarenkailla kesät talvet mummolaan johonkin böndelle. Ajakoot bussilla. Eiks niitä oo nykyään jotain halppis-dösiä? Onnibussi tai jotain...

    • viraton.ryhmä

      Jos johtoryhmä, kuten virtuaalinen sinulla, on vain paskanpuhumiskerho, niin autoista juttelu onkin hyvää ajankulua kahvinjuonnin lomassa.

    • Foooodisgood

      Jormat saa vapaasti purkaa katkeruuttaan. Niin ne meidän reppuritkin tekee. :)

    • Foooodisgood

      Jorma ei tajuu, et just virtuaalinen tekee bisneksen.

      Meidän tuotteet on alunperin jotain puolalaista shaibaa, mut jormat ostaa ne superfoodina, vaikka mummon kaurapuurossakin on enemmän syötävää. No, sama juttu Skodassa, kävellen olisit jo perillä, mut Skodalla korjaamon jonossa. :)

    • Foooodisgood

      Jorma on hyvä vaan ja perustaa kilpailevan bisneksen meidän segmentille. Siinä ei starttirahat paljoa auta, eikä ole pelkoa, että sua ostettais pois kuleksimasta. Sun tulevaisuus on ulosotossa, meidän on brändi on jatkuvassa nousussa, siitä pidetään huolta!

      Me pidetään suoria yhteyksiä meidän asiakkaiden päättäviin avainhenkilöihin, eikä soppareiden ja toimitusten jatkossa ole mitään ongelmaa. Me osataan jakaa sitä "ekstraa" myös näille valituille päättäjille. Reppurit sitten hoitaa paskaduunin ja selittelyt, kun toimitukset on mitä on ja Puolan päässä varaston katto vuotaa jne. Mut ei mitään sellasta, mikä haittais meidän brändiä tai yrityksen kasvua.

      Skodajormat on just näitä entisiä kommareita, jotka haluu laittaa kaikki tasan. Yritysten yhteiskuntavastuu. Voi vittu mitä paskaa! Ketä kiinnostaa...

      • Eines_Einari

        Evira tutkii tuoteväärennöksiänne jo. Parasta, että suuntaatte veneen keulan kohti Pietaria. Siellä on kuulemma muutaman trollin paikka avoinna.


      • linnutkin.pyörtyy

        Olenkin ihmetellyt, että mikä firma tuo konteittain Puolasta hapankaalia Vuosaaren satamaan. Haju on niin kamala, että luulin aiemmin siellä olevan ison viemärivaurion.


    • Foooodisgood

      No niin jormakaiset, tässä suunnataan kavereiden kanssa ulkosaaristoon, vielä viime terveiset Suomen verkosta...

      Kiitokset hallitusammattilaisena toimivalle hyvälle ystävälleni, jonka te tiedätte (mutta ette tunne) nimimerkistä "landlord". Hänen vinkistään vilkaisin, mitä köyhä kansa meuhkaa täällä Suomi24-palstalla.

      Onhan tämä aikamoista. Näillä skodajormilla ei ole minkäänlaista käsitystä mistään, saati liike-elämästä.

      Hei jormat, muistakaa että Skodalla kyykyttää vain itsensä, kuten täällä on kirjoitettu. Minä kyykytän sillä reppureita!

    • Hehkulamppu

      Onko johtoryhmä se sotkuinen kasa piuhoja wanhan tietokoneen takana, yksi naru näppäimistölle, yksi hiirelle, yksi 14" näytölle, pari ohutta Creativen kajareille, niin ja verkkopiuha.

    • Nää.oon.paras

      "Me pidetään suoria yhteyksiä meidän asiakkaiden päättäviin avainhenkilöihin."
      Tradenomiopiskelijan eka kouluviikko ei ole mennyt hukkaan. On oppinut yhden itsestäänselvyyden. Kolme vuotta enää, niin jo 2500 euron kk-palkka häämöttää.

      • Eke.Vepsäläinen

        Sulla jorma tuskin on edes maisterina kolmen tonnin palkkaa kuussa. Aloittaja on menestyvän kasvuyrityksen palkkajohtajana. Voit katsoa peiliin ja kysyä itseltäsi: "vituttaako?"


      • Dr.Sc
        Eke.Vepsäläinen kirjoitti:

        Sulla jorma tuskin on edes maisterina kolmen tonnin palkkaa kuussa. Aloittaja on menestyvän kasvuyrityksen palkkajohtajana. Voit katsoa peiliin ja kysyä itseltäsi: "vituttaako?"

        Nyt taisi tradenomipelleen osua ja kovaa. Satuile poju lisää, sitten kun pääset työelämään.


    • Eke.Vepsäläinen

      Näistä skodistihiirulaisista ei oo edes reppuriksi tuohon yritykseen. Skodistit on vain niin kateellisia toisten menestyksestä. Hakee sossusta rahaa kun ei huvita työnteko ja somalitkin saa.

      Vähän ryhtiä jormat!

      • Vepsukkainen

        Eke on oikeassa. Joku roti pitää olla, millaisia reppureita palkkaa. Ei työaikaa voi käyttää toisten paremman elintason ja aseman sekä aidon premium länsiauton kadehtimiseen. Ei se yrityksen talous vain pyöri siten.


      • aito.länsiautoilija
        Vepsukkainen kirjoitti:

        Eke on oikeassa. Joku roti pitää olla, millaisia reppureita palkkaa. Ei työaikaa voi käyttää toisten paremman elintason ja aseman sekä aidon premium länsiauton kadehtimiseen. Ei se yrityksen talous vain pyöri siten.

        Tilipäivääsi on nyt enää 13 päivää, vippaa kaljarahat kavereilta.


    • promillet.haihtuu

      Vieläkö se myrkynvihreä mulkosilmä-Corollasi tuntuu uudelta E-Mersulta?

    • Skodajulli

      Mitäköhän hommia toi Eke tekee ihan oikeasti?

      • alle.keskipalkkojen

        "Sulla jorma tuskin on edes maisterina kolmen tonnin palkkaa kuussa".
        Tuossahan se ainakin paljastaa oman mitättömän palkkansa.


      • Eke.Vepsäläinen
        alle.keskipalkkojen kirjoitti:

        "Sulla jorma tuskin on edes maisterina kolmen tonnin palkkaa kuussa".
        Tuossahan se ainakin paljastaa oman mitättömän palkkansa.

        Kerro lisää itsestäsi. Skodajorman palkkatasoa ei edes koulutus paranna. Ihan oikein. Suojatyöstä ei pidäkään maksaa jollekkin vitun kirjastosihteeri-maisterille. Mitä se tekee? Lajittelee verorahoilla ostettuja turhia kirjoja, joita ei kukaan lue. Laittais nekin rahat kansainvälisen tason moottorirataan.

        Mulla on rahaa, mistäs sulle saatas?


      • vepsukka

        Olen maanviljelijä ja metsnomistaja ja on tossa muutama elukkakin. Jos isompaa rahantarvetta tulee, pistän jonkun 10ha perämettää myyntiin. Skodalle tulen tänne aina naureskelemaan ja säälimään skodan ostaneita velkapossuja . heheheheheeed 😂 t vepsäläisen erkki


      • olisin.hiljaa
        vepsukka kirjoitti:

        Olen maanviljelijä ja metsnomistaja ja on tossa muutama elukkakin. Jos isompaa rahantarvetta tulee, pistän jonkun 10ha perämettää myyntiin. Skodalle tulen tänne aina naureskelemaan ja säälimään skodan ostaneita velkapossuja . heheheheheeed 😂 t vepsäläisen erkki

        Siis valtion ja meidän veronmaksajien renki ja pankin orja.


      • SnadistiStadista
        vepsukka kirjoitti:

        Olen maanviljelijä ja metsnomistaja ja on tossa muutama elukkakin. Jos isompaa rahantarvetta tulee, pistän jonkun 10ha perämettää myyntiin. Skodalle tulen tänne aina naureskelemaan ja säälimään skodan ostaneita velkapossuja . heheheheheeed 😂 t vepsäläisen erkki

        Käsi pois mun taskusta! Sipilän hallituksen katokorvauksilla Mersun ostoon?


      • Vepsäläine
        SnadistiStadista kirjoitti:

        Käsi pois mun taskusta! Sipilän hallituksen katokorvauksilla Mersun ostoon?

        Viljelen viljaa vaan sen takia kun aina se vilja menee lakoon ja sit saan muhevat tukiaiset. Naurattaa kun kaupunkilaiset nostaa 200-400 euroo pankkiautomaatilla, ja sit syynätään kuittia et paljonko sinne jäi 😅. Itsellä kun on pankkitilillä aina minimissään 12 000 kun joillain duunareilla se on usein joku 200-500 se minimi, vai vieläkin vähemmän. 😂


      • SnadistiStadista
        Vepsäläine kirjoitti:

        Viljelen viljaa vaan sen takia kun aina se vilja menee lakoon ja sit saan muhevat tukiaiset. Naurattaa kun kaupunkilaiset nostaa 200-400 euroo pankkiautomaatilla, ja sit syynätään kuittia et paljonko sinne jäi 😅. Itsellä kun on pankkitilillä aina minimissään 12 000 kun joillain duunareilla se on usein joku 200-500 se minimi, vai vieläkin vähemmän. 😂

        Hahahaahaa 👍👍👍
        Hyvä meininki, rahat himaan!


    • nyt.olisi.hyvä.aika

      Tyhmyys, joutilaisuus ja köyhyys ovat aina käyneet käsi kädessä. Nykyään kun on tämä netti niin niitä pääsee esittelemään koko maailmalle.
      Hyvin sä vedät. Onko oikeasti niin ettei sulle löydy maailmasta mitään tekemistä? Nyt on sellainen aika että hyvin pienelläkin ponnistuksella löytyy duunia. Myös B -ja C-korin porukalle.

    • Naurut_tärkeinasia

      Skodisteille nauretaan aina ja kaikkialla. Lapsetkin nauravat kun ovat jo varhain oppineet, minkälainen rötjäke skoota itäauto on. ”Faija pliis ei skodaa” sanoi meidänkin 17v juniori kun piruuttani ehdotin, että eikös hommata halpa käytetty rs-oku ekaks autoksi. Olis kuulemma ollut kauhee ”häpäsy”. . Nauroin ja niin naurettiin koko porukka kun tajusivat ton mun läpän 😅😂. Ja sitten naurettiin oikein röhönaurut skootalle ja skodisteille siihen päällle.

    • mätänee

      selkäranka vioittuu skodalla ajaessa ja kuulo menee. on meinaan niin hirveitä pomputtajia ja äänieristys niin heikko että skodan ulkopuolellakin on hiljaisempaa kuin ohjaamossa. jatkuva pomputus saa näkkäriksi ruostuneen korin katkeamaan.

      • Foooodisgood

        Meidän reppurit on inisseet jotain vitun fysioterapiaa. Siinä sitä on jormalle fysioterapiaa, kun Skoda pompottaa.

        Mut hei, kuten huomaatte, ollaan taas back. Mitäs jormat? Lidlin kurakaljaa illan ratoksi ja maanantaina rengin hommiin?

        Ootte säälittäviä, mutta senhän jo tiesittekin. Päätettiin muuten pitää Johtoryhmän kanssa pitempi viikonloppu veneilyn merkeissä. Reppurit saa pitää viikkopalaverin keskenään. Ilman päällikköjä jää palsu pitämättä, mutta pitää aina vähän renkiä juoksuttaa. Vai mitä jormat? :D


    • Pecosbill

      Kateus ja katkeruus pistävät mielikuvituksen laukkaamaan hervottomasti.

    • palikkaporukka

      Aloittajan johtoryhmää voi verrata intin esikuntakomppaniaan.

      • ärjylä

        Ei tuollaista roskasakkia huolita armeijaan.


    • Foooodisgood

      No niin jormat, ajoissa nukkumaan ja huomenna Skodat käyntiin. Tehkääpä påskasta taas tulosta, että pomot saa bonukset. Johtoryhmä jatkaa kesän veneilykautta. :)

    • Foooodisgood

      Moikka jormat! Sihteeri viestitti juuri, että skoda-reppurit tulivat kiltisti maanantai-palsuun. Nöyrästi lähtivät pois, kun kuulivat Johtoryhmän jatkavan veneilyn puitteissa. Niin sitä pitää, skodajorma on hyvä renki.:)

      • Veneilykausi.jatkukoon

        Hyvin muuten puhuit aiemmin. On hyvä palauttaa nykyään jo ongelmaksi muodostuneet rs-kuljettajat takaisin omaan sosioekonomiseen asemaansa.


      • diagnoosia

        Et sunkaan sää oo vähä tollo?


      • Foooodisgood
        Veneilykausi.jatkukoon kirjoitti:

        Hyvin muuten puhuit aiemmin. On hyvä palauttaa nykyään jo ongelmaksi muodostuneet rs-kuljettajat takaisin omaan sosioekonomiseen asemaansa.

        Meidän yrityksessä skodajorma ei ole ongelma. Toki emme jormille mitään pelle-räsää ajoon anna hiirulaisen egoa boostaamaan. Tavan farkku-skeida riittää.


    • Tojofani

      Auttakaa holistia! Miksei kukaan vastaa?

    • tototohjo

      Jotenkin tuntuu siltä, että tuo firma on tehnyt suuria virheitä johtoryhmää rekrytoidessaan.
      Konkurssihuutokaupassa tulee "mesejä" kohta myyntiin.
      Harmittaa ahkerien myyntiedustajien puolesta.

      • Foooodisgood

        Skodajorman puolesta ei kannata olla harmissaan, onhan sillä töitä, mikä on jo luuserille paljon. Johtoryhmää sen sijaan harmittaa myyntiedustajien laiskuus. Bonuksemme ovat vaarassa tällä kvartaalilla. Irtisanomisilla nöyryyden mallia lopuille, niin eiköhän ala tulosta tulemaan. Pidetään vielä "Kuka maksaa asuntolainasi"-seminaari, jossa tehdään selväksi, että on turha muualta töitä hakea, jos täältä lähdette.


      • oletteihankakaroita
        Foooodisgood kirjoitti:

        Skodajorman puolesta ei kannata olla harmissaan, onhan sillä töitä, mikä on jo luuserille paljon. Johtoryhmää sen sijaan harmittaa myyntiedustajien laiskuus. Bonuksemme ovat vaarassa tällä kvartaalilla. Irtisanomisilla nöyryyden mallia lopuille, niin eiköhän ala tulosta tulemaan. Pidetään vielä "Kuka maksaa asuntolainasi"-seminaari, jossa tehdään selväksi, että on turha muualta töitä hakea, jos täältä lähdette.

        Hyvä pojjaat! Irtisanotaan kaikki työntekijät, niin tulosta tulee ja bonukset kasvaa. Vai tuliko aivopieru?


    • kriittiset.ajat

      Joku on näköjään pudonnut anssilta peruspäivärahalle, virtuaalitodellisuus pitää mielenterveyttä vielä hetken yllä.

      • Kyrväntö

        Kuin Kellokosken Prinsessa. Ei taida kumpaakaan enää olla, mutta onhan tämä Ruokamestari uusine titteleineen. Mistähän seuraavaksi unelmoi? Pinsiön Pontikka Parooni kenties?


    • KaikenlaisiaJohtajia

      Pkele. Nyt Jormien haukkuminen loppuu! Se on kalevalainen nimi. Jormat ei Skodalla ajele. Itäauto. Eikä E Mersuilla. Se kun on taksikäyttöön tehty. No sopii tietysti keskisuuren firman johtajalle jotka ovat alempaa kastia kuin Jormat. Meidän kun ei tarvitse johtoryhmissä istuskella. Sitä varten ollaan palkattu johtajia tekemään likaisen työn ja juoksupoikien hommat. Valinnassa kriteerinä pikkuisen yksinkertainen ja tosikko tyyppi.

      • Skodajocke

        Tulen aamulla katselemaan tehtaalle, kun sahaat pahvia. Sitten lakisääteisen puolentunnin safkiksella sinun on hyvä kirjoitella tänne kohtalotovereillesi.


      • skodajocke

        Erään entisen suomalaisen matkapuhelinyhtiön johtoryhmässäkin lienee ollut Jormia,


      • Jormaminäkin

        Totta. 5 sarjan bemut ja E meset on pikkunilkkien autoja. Ei niillä rikkaat ja yritysten omistajat ajele.


      • skoota.haisoo
        Jormaminäkin kirjoitti:

        Totta. 5 sarjan bemut ja E meset on pikkunilkkien autoja. Ei niillä rikkaat ja yritysten omistajat ajele.

        mutta skeidoilla ajaa ressukat ja kynäniskat


    • Foooodisgood

      Huomenta jormat! Aamu on kaunis ja reppurit jo tien päällä. Meikä on hereillä syystä siitä, että Johtoryhmä jatkaa veneilykautta tämänkin viikonlopun ja sovittiin aikainen lähtö. Jo aamu yhdeksältä. :)

      Kolmipäiväinen työviikko on ihan kiva, suosittelen. Tosin meillä ei rengeille myönnetä kuin lakisääteisiä lomia. Saat vain niitä etuja, jotka pystyt itse järjestämään. Reilu peli ja työehtosopimukset ja ay-liike vittuun.

      Ajakaa jormat, ajakaa. Kyllä Skodassa jakohihnaa riittää... :D

    • Toi auto homma on aika iso juttu. Jos johtoryhmä rupeaa ajamaan liian kalliilla autoilla niin se vie alaisilta työmotivaation ja kahvitunnit rupeaa venymään.

      • anna.kuulua

        Miksi sinun työsuhteesi purettiin ja nyt huutelet täällä persaukisena?


      • Foooodisgood
        anna.kuulua kirjoitti:

        Miksi sinun työsuhteesi purettiin ja nyt huutelet täällä persaukisena?

        Hävisit jo "kuusnolla". :D

        PS. Johtoryhmäläisillä on sellaiset sopparit, ettei tarvitse tyhjin käsin lähteä, vaikka minkälaisen kuprun tekisi. No, jormilla on vain itku irtisanomisajasta, kun lyödään purkulappu kouraan.


      • naurakaa.pois
        Foooodisgood kirjoitti:

        Hävisit jo "kuusnolla". :D

        PS. Johtoryhmäläisillä on sellaiset sopparit, ettei tarvitse tyhjin käsin lähteä, vaikka minkälaisen kuprun tekisi. No, jormilla on vain itku irtisanomisajasta, kun lyödään purkulappu kouraan.

        Me jormat ajelemme kyllä firman autoilla ja teemme pisnestä omaan piikkiin, myymme laadukkaampia kilpailijan tuotteita enemmän kuin "oman" kalliita huijaustuotteita.


      • hajukin.kuvottaa
        naurakaa.pois kirjoitti:

        Me jormat ajelemme kyllä firman autoilla ja teemme pisnestä omaan piikkiin, myymme laadukkaampia kilpailijan tuotteita enemmän kuin "oman" kalliita huijaustuotteita.

        Kuka nyt huijarifirman trikiinisioista ja salmonellabroilereista tehtyjä tuotteita kehtaisi edes myydä?


      • Foooodisgood
        naurakaa.pois kirjoitti:

        Me jormat ajelemme kyllä firman autoilla ja teemme pisnestä omaan piikkiin, myymme laadukkaampia kilpailijan tuotteita enemmän kuin "oman" kalliita huijaustuotteita.

        Koita jorma onnees. Valvonta toimii.

        Ja juristeja on käytössä myös tuotteiden laatuun liittyviä asioita varten. Sertifikaatit & muut asiakirjat ovat viimeisen päälle kunnossa. Hyvin helposti päädyt perättömistä väitteistä korvausvastuuseen. Mutta koita onneasi, siinäkin. ;)


      • ei.vaivaa.ummetus
        Foooodisgood kirjoitti:

        Koita jorma onnees. Valvonta toimii.

        Ja juristeja on käytössä myös tuotteiden laatuun liittyviä asioita varten. Sertifikaatit & muut asiakirjat ovat viimeisen päälle kunnossa. Hyvin helposti päädyt perättömistä väitteistä korvausvastuuseen. Mutta koita onneasi, siinäkin. ;)

        Saako paskaankin jo sertifikaatin? Mottonne on: Foodisgood on paskoista paras!


      • Foooodisgood
        ei.vaivaa.ummetus kirjoitti:

        Saako paskaankin jo sertifikaatin? Mottonne on: Foodisgood on paskoista paras!

        No no. Laitetaan tuo taas kerran jorman katkeruuden piiikkiin. Toisten menestystä on toki vaikea ymmärtää, jos on vain jorma. Ja sellaisena aina pysyy.


      • olet.vain.Tero
        Foooodisgood kirjoitti:

        No no. Laitetaan tuo taas kerran jorman katkeruuden piiikkiin. Toisten menestystä on toki vaikea ymmärtää, jos on vain jorma. Ja sellaisena aina pysyy.

        Jos sinä Tero pääset joskus työelämään, niin ehkä tajuat miksi toiset pärjäävät ja sinä et.


      • olet.vain.Tero kirjoitti:

        Jos sinä Tero pääset joskus työelämään, niin ehkä tajuat miksi toiset pärjäävät ja sinä et.

        Eräs kyläkauppias sanoi että kauppa käy kun ei osta parempaa autoa kuin asiakkailla on.
        Vaikka miten kovia johtajia olette se työläisten tekemä työ on kuitenkin se mistä tedänkin palkkanne maksetaan.


      • valkotakkinen
        kuusnolla kirjoitti:

        Eräs kyläkauppias sanoi että kauppa käy kun ei osta parempaa autoa kuin asiakkailla on.
        Vaikka miten kovia johtajia olette se työläisten tekemä työ on kuitenkin se mistä tedänkin palkkanne maksetaan.

        Tarkoitit varmaan, mistä teidänkin hoitopaikkanne maksetaan.


    • Foooodisgood

      Taas nämä jormat. Pärjäämisestä työelämässä kirjoittavat. Toki.

      Eihän noille voi edes suuttua, yrittävät niin kovasti. Mutta tuloksen tekee kyllä kaikesta vastaava Johtoryhmä. Niin se vain on.

      • johtajajuoksijat

        Teillä johtoryhmä ja ruohonjuuri onkin ihan sama asia.


      • tää-on-hauska-ketju

        Satuilu vaan jatkuu. Holisti ja kumppanit haavelivet ikiliikkujasta, johtoryhmä vaan ajelee premiumautoilla edestakaisin, ja tulos muka sitä kautta senkuin kehittyy. Kyllä mua niin naurattaa noi pellejutut.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe