Oulun käräjäoikeuden tuomarit

seurailtu

Täytyy ihmetellä, että millaisia tuomareita Oulun käräjäoikeudessa oikein on, kun nuo lakimiehet näyttävät uskaltavan tehdä ihan mitä sattuu. Onko ote jotenkin lipsunut, vai mistä johtuu se, ettei joillakin lakimiehillä tunnu olevan mitään kunnioitusta oikeuslaitosta kohtaan?

188

5543

    Vastaukset

    • jumalastaseuraava

      aasinhoitajan höpinöitä.

    • mitenuskaltavatkin

      On tosiaan joitakin lakimiehiä, jotka eivät selvästikään kunnioita Oulun käräjäoikeuden tuomareita. Miten muuten lakimies valehtelisi oikeudelle. Ilmeisesti pitävät oikeuslaitoksen työntekijöitä niin yksinkertaisina, että mikä tahansa menee läpi, eikä seuraamuksia tule. Kyllä sitä niin "arvoisa puheenjohtaja" sanotaan, mutta seuraavassa lauseessa puhutaan ihan mitä sattuu.

    • yksplusykson

      Tässä linkin takaisessa jutussa kerrotaan varmastikin osasyy näiden eräiden lakimiesten röyhkeyteen: Siis joka toinen vuonna 2014 Ylen kyselyyn vastannut tuomari ei ehtinyt perehtyä riittävästi oikeusjuttuihin. Siitähän tahti on vain koventunut. Siihen kun lisätää vielä se tieto, että hovioikeuteen pääsee uudistusten seurauksena enää hyvin harva, on helppo laskea, että kun tarpeeksi röyhkeästi esiintyy ja valehtelee käräjäoikeudelle ja kun se menee kiireiselle tuomarille läpi, ei olekaan enää mitään hätää.

      https://yle.fi/uutiset/3-7484399

      • sitäsaamitätilaaa

        Eipä se poliisia kiinnosta, jos sinua loukkaa TOTUUS siitä, mitä törkeyksiä yksi jobbari ja kolme lakimiestä ovat touhuilleet.


      • Nähtyon

        Eipä tuomaria kiinnosta myöskään oikeudessa jonkun aasinhoitajan aivopierut ja tappelunhalut.


    • väliäkösilläsittenon

      Mutta Rovaniemen hovin tuomarit ne vasta tunareita ovat, eräs oikeustaistelija onkin antanut asiansa oikeuskangsterin tutkittavaksi. Siinäkään tapauksessa hovi ei ruvennut millekään, kuten ei aiesovinnossakaan. Todistusaineisto oli kiistaton eikä juridisessa argumentoinnissakaan ollut moitteen sijaa.

      • lakilöytyy

        Aiesovintoasia on poliisilla.


      • Eimennykouluhukkaan

        Sovintohan oli myös hovissa ja korkeimmassa. Poika teki pitävän sovun ja sai jopparin lupaamaan mittavat korjaukset sovun ehtona.


    • ei-menis.vikaan

      Pitäisikö olla täydessä sieluvoimissa ennen kuin hänen annetaan ostaa auto?

    • odottavanpitkäaika

      Kirjoittakaapa sitten myös syyttäjän päätöksestä jättää syyte nostamatta. Näytön puuttuessa tai ei rikosta perusteella.

      • odotellaanpa

        Totta kai, jos sellaista tapahtuu.


      • Aiesopuhätäpaniikki

        Pystyykö poika tekemään jo kahta asiaa yhtäaikaa? Kuten vastaamaan puhelimeen ja pitämään kaljatuoppia kädessä?


      • haukipudasrulaa

        Onkohan se rikos, jos maksattaa kuvitelmansa ja missionsa dementoituneella vanhuksella. Sitähän aasinhoitaja nyt tekee.


      • lakionhyvä
        haukipudasrulaa kirjoitti:

        Onkohan se rikos, jos maksattaa kuvitelmansa ja missionsa dementoituneella vanhuksella. Sitähän aasinhoitaja nyt tekee.

        Minkälainen "lakimiespoppoo" lähtee ajamaan jo hävinyttä asiaa, jossa maksajana on oikeuskelvoton vanhus? Ahneus ja ylimielisyys paistaa kauas.


      • nämätämätuotanuin
        lakionhyvä kirjoitti:

        Minkälainen "lakimiespoppoo" lähtee ajamaan jo hävinyttä asiaa, jossa maksajana on oikeuskelvoton vanhus? Ahneus ja ylimielisyys paistaa kauas.

        Ei se mikään hävitty asia ole. Käsittelemättä on yhä. Eikä maksajana ole mikään oikeustoimikelvoton vanhus. Jobbari se maksaa konnuutensa vielä ja lisäksi pari lakmiestä, joista toisen toimet ovat jo syyttäjällä.


    • tunnetaan

      Ei se mikään poika ole, maisterimiehiä on.

    • kirjatkäteen

      Eivätkö nämä täällä räksyttävät lakimiehet tunne edes kuluttajansuojalain sisältöä. Myös käytetyn auton virheiden korjauksesta vastaa myyjä, ei ostaja.

    • Herrastuomari

      Tietäen ja tuntien tuomarin, sopimus on sitova ja pätevä ja syntynyt asianmukaisesti. Pacta sunt servanta.

      • asiajasetoinenasia

        Nythän onkin kyse siitä, että MIKSI tuomarin antamassa välituomiossa lukee totuudenvastaisia asioita. Oikeushan tuomitsee sen mukaan, mitä sinne esitetään.


      • Eimenelävitse

        Aiesovussa sovittiin kaikista silloin tiedossa olleista vioista jotka molemmat osapuolet sopimukseen hyväksyivät. Eihän muuten sopimusta synny, sopimus on aina kahdenvälinen. Tämän ymmärtää lapsikin.
        Sopimukseen ei kirjattu vaihteistovikaa, sitä ei siis ollut kantajankaan mielestä olemassa sopimuksentekohetkellä. Jälkikäteen voi taas yrittää vikalistoja sorvailla ja yrittää kieroilla kaikin tavoin.


      • tyrätrytkyy
        asiajasetoinenasia kirjoitti:

        Nythän onkin kyse siitä, että MIKSI tuomarin antamassa välituomiossa lukee totuudenvastaisia asioita. Oikeushan tuomitsee sen mukaan, mitä sinne esitetään.

        aikasi asian hoitajana on mennyt wituralleen ja ohi. siis suu kiinni.


      • kylläoliolemassa
        Eimenelävitse kirjoitti:

        Aiesovussa sovittiin kaikista silloin tiedossa olleista vioista jotka molemmat osapuolet sopimukseen hyväksyivät. Eihän muuten sopimusta synny, sopimus on aina kahdenvälinen. Tämän ymmärtää lapsikin.
        Sopimukseen ei kirjattu vaihteistovikaa, sitä ei siis ollut kantajankaan mielestä olemassa sopimuksentekohetkellä. Jälkikäteen voi taas yrittää vikalistoja sorvailla ja yrittää kieroilla kaikin tavoin.

        Merkkiliike Viescar Oy:n asiakirja edellisen omistajan ajalta:

        "Automaattivaihteisto vaihtaa miten sattuu".


      • tarkastuskortissa

        Aiesopimuksessa 13.2.2015 sanotaan myyjän korjauttavan omalla kustannuksellaan "tarkemmin katsastuksen tarkastuskortin mukaiset viat". Kyseisen tarkastuskortin toisella sivulla mainitaan automaattivaihteiston vika.


      • Junamenijo

        Automyyjä ja kantaja sopivat kaikki viat yksilöidysti aiesopuun. Kaikki muu on jälkikäteen yritettyä kieroiluja kantajan taholta. Tämä asia on hyväksytty korkeinta oikeutta myöten. Katsastuskortin veto aiesopuun oli taas säälittävä esimerkki jälkikäteiskieroilusta. Kuka tollo se hyväksyi aiesovun sisällön?


      • hyväksyiköhänsittenkään

        Se asiahan on syyttäjällä. Siis se, hyväksyikö joku aiesopimuksen sisällön vapaaehtoisesti vai ei. Voihan sitä vaikkapa uhata kadulla jotakin mummelia vaikka ja millä, vaatien samalla itselleen mummelin käsilaukkua, ja sitten väittää, että sehän hyväksyi itse sen käsilaukun luovuttamisen.


    • onkovalehtelija

      Kukahan kirjoittaa facebookissa aiesovusta näin?

      "Aiesopimuksen mukaan toimiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että myyjä/vastaaja Juha Autere on velvoitettu teettämään vain pari pientä korjaustoimenpidettä ennen kuin kanne on vedettävä pois. Aiesopimus vapauttaa Autereen, sen lisäksi, ettei se velvoita häntä vastaamaan sähkövian korjaantumisesta, kokonaan vastaamasta kalliista automaattivaihteiston korjauksesta/vaihtamisesta ja hänen itse piilottamansa ruostevian korjauttamisesta. Se ei myöskään velvoita Auteretta asennuttamaan autoon myynti-ilmoituksessa luvattua, mutta todellisuudessa autosta puuttuvaa lohkolämmitintä".

      • putaanaasinkannatattaja

        aasinhoitajalla on taas ne päivät. Ei saa nukuttua ja pitää kiututella kaikille, aamusta alkaen muistelee kaikkia vanhoja asioita, jotka on hävinnyt, ja ne vasta kirvelee.


    • no olisikohan ne vapaamuurareita

    • tätäkaikkiasianosaiset

      Mutta Turun sankari Ali hassan yrittti kääntää kansan kassan, Isompi asia kuin modndeokauppa. Ja totistusaineisto on kiistaton. Noudattokoot.

      • ihmeselityksesi

        Ei sitomatonta sopimusta voi oikeus julistaa sitovaksi. Käräjäoikeus arvioi tässäkin tapauksessa sitä, oliko osapuolten välillä tehty sitova vai sitomaton sopimus.


    • Asiahoitsu

      Sopimus on aina osapuoliaan sitova. Oli sitten kyseessä aiesopu, aiesopimus tai mikä tahansa. Kyseessä on kuitenkin ns. tavallinen sitova sopimus, joka ei ole täytäänpanokelpoinen. Osapuolet eivät siis olleet vaatineet käräjäoikeutta vahvistamaan aiesopua sitovaksi ja täytäänpanokelpoiseksi. Asianhoitaja otti oikeuden omiin käsiinsä, rikkoi tavallisen, osapuolia sitovan sopimuksen ilman kantajan asiamiehen lupaa. Sopimusrikko on aina sopimuskumppanin pettämistä ja käräjäoikeus ei tietenkään hyvällä katso tavallisenkaan sitovan sopimuksen pettämistä, vaikka sitä ei vielä olisikaan vahvistettu käräjäoikeudessa sitovaksi. Pacta sunt servanda, kuten viisaammat sanovat.

      • Asiahoitsu

        Aiesopimus on myös osapuolten välinen sopimus, ei sopimuksen nimellä ole väliä. Mitään sopimusta ei voi yksipuolisesti rikkoa ilman seurauksia. Asianhoitaja ohitti kantajan lakimiehen ja rikkoi sopimuksen. Seuraukset tiedetään, käräjäoikeus ei suostunut purkamaan sopimusta vaan julisti sen täytäntöönpanokelpoiseksi. Sopimuksen sisällöstä hän voi aina neuvotella, varsinkin aiesopimuksen. Yksipuolisesti sitä ei kuitenkaan voi rikkoa kuten asianhoitaja teki, siitä tulee aina seurauksia.


    • oma.vika

      Jo on tyhmä autonostaja.

      • omakohanonvika

        Mikäs siitä tyhmän tekee?


      • tttttt54
        omakohanonvika kirjoitti:

        Mikäs siitä tyhmän tekee?

        Ei ole ilmeisesti tuntenut sanontaa "Mitä useampi kokki, sen huonompi soppa."


      • tttttt54

        Aivan. Vanhojen viestien perusteella auton myyjän asianajaja on selvästi kertonut, että heillä olisi niin halutessaan oikeus pyytää ulosottovirastoa noutamaan auto tarkastettavaksi, kun ostaja ei ole sitä tarkastukseen toimittanut. Tähän ei kuitenkaan ole menty, vaan on kärsivällisesti jääty odottamaan ostajan tuovan auton tarkastettavaksi.


      • turhaaonjankkauksesi

        Ei, vaan myyjä oli pyytänyt korjaamolta ainoastaan mittariston korjailua. Kuultuaan totuuden autosta ja sen vioista, korjaamoyrittäjä totesi, ettei autoa missään tapauksessa aleta siellä tutkimaan eikä korjaamaan miltään osin.

        Myyjä siis EI OLLUT tilannut korjaamolta mitään "huoltoa", eikä mitään vikojen tutkimista, vaan pelkän mittariston korjailun.


      • Asiahoitsu

        Jos myyjä oli tilannut korjaamolta mittariston korjailun niin sehän on ok. Miksi asianhoitaja ei vienyt Mondeota mittariston korjailuun?
        Mitä ihmettä varten muu vikalista piti ottaa asianhoitajalla esille korjaamossa jos myyjä ei sellaista ollut edes esittänyt?
        Oliko tarkoitus vaan kieroilla ja keksiä temppuja että automyyjä ei saa käyttää oikeuttaan tarkistaa väitetyt viat autosta?


      • oikuinsööttiähöpsöyttä
        Asiahoitsu kirjoitti:

        Jos myyjä oli tilannut korjaamolta mittariston korjailun niin sehän on ok. Miksi asianhoitaja ei vienyt Mondeota mittariston korjailuun?
        Mitä ihmettä varten muu vikalista piti ottaa asianhoitajalla esille korjaamossa jos myyjä ei sellaista ollut edes esittänyt?
        Oliko tarkoitus vaan kieroilla ja keksiä temppuja että automyyjä ei saa käyttää oikeuttaan tarkistaa väitetyt viat autosta?

        Johan hupsuja kirjoitat. Höpsö. Ensin kysyt, että miksi asianhoitaja ei vienyt autoa mittariston korjailuun, kun myyjä oli tilannut korjaamolta mittariston korjailun... ja sitten taas palaat samaan vanhaan hupsuttelulauluusi ja kysyt, että oliko tarkoitus vaan kieroilla ja keksiä temppuja että automyyjä ei saa käyttää oikeuttaan tarkistaa väitetyt VIAT (monikossa) autosta.

        Kuules ystäväisemme, kun se vastaus piilee siinä oman viestisi alussa, eli kantajapuoli ei vienyt autoa mittariston korjailuun. Siis ei vie-nyt mit-ta-ris-ton kor-jai-luun. Miksi sitten ei viety mittariston korjailuun autoa, jossa oli ja on asiantuntijoiden mukaan tuhansien eurojen arvosta muitakin vikoja, osaatko yhtään päätellä, vai oletko tosiaan niin höpsöläinen kuin annat ymmärtää olevasi? Hupsu.


      • tttttt54

        Olet väärässä. Ulosotto toteuttaa saatavien perinnän lisäksi myös muita tuomioistuimen määräämiä velvoitteita kuten esimerkiksi esineen luovutustuomioita.


    • oulunsiikaonpyhäkala

      Pikkuhiljaa alkaa jo naurattamaan, vuositolkulla väännetään juttu jostakin autonromusta, naristaan ja märistään Hommahan on loppu, mutta silti uhotaan, että "poliisi tutkii, juttu on syyttäjällä, jne." Lakimiehet nauraa partaansa ja rahastavat.

    • eiolepakko

      Yksi hämmentävä seikka on, että miksi kantajapuoli yleensäkään käyttää asianajopalveluita, jos heillä on jo joku innokas asianhoitaja, joka kuitenkin ryhtyy mestaroimaan oikeusavustajien tekemisiä?

      • viisiyhdeksästärehellist

        Sitähän voisi luulla, että kun menet lakimiehen luokse, alkaa oikeus tapahtumaan, mutta kolme kertaa piti kantajapuolen erehtyä ennen kuin löytyi ne rehelliset ja asiansa osaavat juristit. Erehdyksiin ei lasketa Tiina Peräläistä eikä Anssi Holmbergia, heidän kanssaan toimeksiannot päätettiin muista syistä, eikä heitä voi moittia.


    • näinkertovat

      Näin tästä aiesopimuksen allekirjoittaneesta lakimiehestä kerrotaan toisaalla:

      Latohaka
      20.10.2017 23:49

      Turha tyyppi koko otm suvi. puuttuu humalassa asioihin jotka ei hänelle kuulu pätkääkään.
      huithaapeli


      26.10.2017 11:54

      Ei mitään toimistoa, ei vaadittavaa loppukoulutusta, ei mitään halua tehdä oikeita töitä, elää lähinnä äitinsä ja isänsä elättämänä. Takana loistava tulevaisuus, ei voi suositella!

      • totuusseon

        Totuus ei ole herjaamista. Lakimiehen toiminnan tulee kestää julkisuus. Jos lakimies toimii siten, että jotakin pitäisi salata, saa katsoa peiliin, eikä kannata valittaa mistään "herjaamisesta".

        Tuomereiden osalta on vain esitetty kysymys siitä, että onko heillä jotenkin ote lipsunut, kun lakimiehet ovat käyneet niin röyhkeiksi ja uskaltavat valehdella oikeudelle. Tuomareiden kohdalla voi olla pitkälti kyse myöskin kiireestä. Yle:n vuonna 2014 tekemässä maanlaajuisessa kyselyssähän puolet tuomareista kertoi, etteivät he ehdi perehtyä juttuihin tarpeeksi.


      • Onkohoitsu

        Kuka levittää kantajan hallussa olevia yksityiskohtaisia tietoja valikoidusti ja tahallaan nettiin?


      • onkosuvi
        Onkohoitsu kirjoitti:

        Kuka levittää kantajan hallussa olevia yksityiskohtaisia tietoja valikoidusti ja tahallaan nettiin?

        Vain asialla on merkitystä.

        Kuka se muuten toi täysin anonyymiin keskusteluun linkin fb-kirjoitukseen, josta löytyy asiaan liittyvien henkilöiden tiedot?

        Kuka se siinä samalla aloitti tunnistettavien henkilöiden herjaamisen netissä ja mm. kävi pojan äidin kimppuun?


      • gfghh

        Joku näistä mustamaalauksen kohteeksi joutuneista tahoista voisi aivan hyvin tehdä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

        Kunnianloukkaukseen voi syyllistyä jo "halventamalla toista". Vaikka arvostelu kohdistuisikin toisen toimintaan elinkeinotoiminnassa, julkisessa virassa tai tehtävässä, niin silloinkin arvostelu voi "selvästi ylittää sen, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä". Teon jatkuvuus vuosien ajan ja laajalle leviävä ja pitkään säilyttävä Internet alustana ovat raskauttamisperusteita.


      • totuuseiherjaus
        gfghh kirjoitti:

        Joku näistä mustamaalauksen kohteeksi joutuneista tahoista voisi aivan hyvin tehdä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

        Kunnianloukkaukseen voi syyllistyä jo "halventamalla toista". Vaikka arvostelu kohdistuisikin toisen toimintaan elinkeinotoiminnassa, julkisessa virassa tai tehtävässä, niin silloinkin arvostelu voi "selvästi ylittää sen, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä". Teon jatkuvuus vuosien ajan ja laajalle leviävä ja pitkään säilyttävä Internet alustana ovat raskauttamisperusteita.

        Se vaan että näiden arvostelun kohteeksi joutuneiden pitäisi pystyä osoittamaan se, että näissä keskusteluissa olisi sanottu jotakin, mikä ei ole totta.


      • gfghh
        totuuseiherjaus kirjoitti:

        Se vaan että näiden arvostelun kohteeksi joutuneiden pitäisi pystyä osoittamaan se, että näissä keskusteluissa olisi sanottu jotakin, mikä ei ole totta.

        Kertaapa pykälät uudelleen. Kunnianloukkaukseen voi syyllistyä, vaikka ei olisikaan levittänytkään valheita:

        Joka
        1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
        2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
        on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.

        Herjaus-nimikkeistä rikosta ei ole enää ollut olemassa tällä vuosituhannella.


      • kerrokerrokuvastin
        gfghh kirjoitti:

        Kertaapa pykälät uudelleen. Kunnianloukkaukseen voi syyllistyä, vaikka ei olisikaan levittänytkään valheita:

        Joka
        1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
        2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
        on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.

        Herjaus-nimikkeistä rikosta ei ole enää ollut olemassa tällä vuosituhannella.

        Ei totuus halvenna ketään. Jos oma toiminta on halveksittavaa, on aika katsoa peiliin.


    • Taitaahävettää

      Täysin "anonyymi" herjaus automyyjää, häntä avustanutta lakimiestä, Pörhön autoliikettä ja kantajan kanssa riitautuneita lakimiehiä kohtaan on jo törkeyden huippu. Nyt on vielä otettu mukaan oikeuslaitoksen halventaminen. Pojan julkinen Facebook itkeminen oli jo saavutus sinänsä. Samaa paskaa oli netissä levitetty muka nimettömänä vuosikaupalla, poika otti vielä kaikki nimillä esille täysin tietoisesti. Sen jälkeenhän tuli kaikille selväksi mistä nämä "anonyymit" herjaukset ovat lähtöisin. Sikamaisempaa toimintaa on hankala kuvitella, näin se oman edun ajaminen voidaan tehdä keinolla millä hyvänsä. Moraalikäsitys ja rehellinen toiminta on kaukana. Toisella rintamalla vihjaillaan nimettömästi, toisella rintamalla käytetään julkisuutta hyväksi Facebookissa, täysin omaa totuutta sepittämällä, yhteisellä tarinalla. On hyvä että nämä "sivustaseuraajat" paljastuivat.

      • ainoa.ratkaisu

        Pojan pitäisi tajuta, että Oulussa on mielenterveystoimisto.


      • siksijuuri

        Kaikki kirjoittelu Suomi24:llä oli kaikin tavoin anonyymia ja todellakin sivusta juttua seuraavien tekemää. Noissa kirjoituksissa ei tuotu esille kenenkään henkilöllisyyttä, ei jobbarin, eikä lakimiesten. Autostakin puhuttiin myytynä tavarana.

        Nimet tulivat esille vasta kun kantajapuolen vastapuolelta joku toi ne esille fb-linkin kautta!

        Facebookissa poika kirjoittaa omilla kasvoillaan ja omalla nimellään, mutta eipä ole yksikään lakimiehistä tehnyt asialle mitään. Syykin on selvä. Ei totuudelle ole mitään tehtävissä, vaikka sen esilletulo ketuttaakin.


      • epäiltynäsuvion

        >>Normaalisti ihminen on syytön kunnes toisin todetaan<<

        Eihän täällä ole kukaan muuta väittänytkään.


    • Herrastuomari

      Olen jo aiemminkin ammtti-ihmisenä kirjoittanut, ettei pidä antaa witukselle valtaa.

    • Mikäitkettää

      Olisiko äidin pitänyt kieltää poikaa kirjoittamasta Facebookiin kaikilla nimillä jos ei sitten kestä julkisuutta, asianhoitajat ja hoitsut?

      • jatkukoon

        Kantajapuoli, asianhoitajat ja hoitsut kestävät TOTUUDEN, mutta koska tänne tuodaan vastaajaleiriläisten toimesta kaikkea MUUTA, keskustelu jatkukoon.


    • oikeudenkäymiskaari

      Miten Oulun käräjäoikeus ei ole missään vaiheessa puuttunut näihin vääryyksiin? Oikeudenkäymiskaaressa on säännökset tällaisia tilanteita varten, jossa osapuolen edustajat eivät toimi velvollisuuksiensa mukaisesti. Missä prosessinjohto? Vai oliko asiamiesten ja vastaajan toiminta liian ovelaa siten että kaikki tuo jäi vaan huomaamatta?

    • Hupijuttuon

      Miten aiesopuun olisi kirjattu EI TIEDOSSA OLEVAT viat? Olisiko asianhoitaja ennustanut viat kahvinporoista, kristallipallosta vai viinipullosta?

      • selvästilukee

        Ihan turhaan väännät. Aiesovintoon kirjattiin tuomarin mukaan kaikki tuolloin tiedossa olleet viat, ei mitkään "yhdessä sovitut viat" tai "yhdessä hyväksytyt viat", kuten yrität vääristellä.


    • jopasnytolitekstit

      Minkälaiseksi tämä maailma on mennyt, kun ei ketään "oikeuden puolella?" olevaa kiinnosta mikään totuuteen viittaavakaan asia? Melskataan ihmisten asiat sekaisin omien tekemisten ja pyyntien mukaan, eikä jäljellä ole mitään oikeustajua, vaikka mukamas tässäkin ketjussa näyttää "oikeuden edustajat?, pitävän "puoliaan" mitä melkoisin sana kääntein?
      Haukutaan ja mollataan kantajia ja luullaan olevan itsestään selvää, että heitä "totellaan", kun he käskevät ja päättävät jotain totuutta vastaan.

      Näkyi olevan virallisen tahon puolelta jos minkälaista uhittelua minkäkin oletetun loukkauksen suhteen ja samalla he unohtavat, että totuus ei katoa, vaikka he kuinka täällä mollaisivat joka ikisen ihmisen maailmassa.

      • turhauhriutua

        Poika kirjoittaa Facebookissa vikalistasta jossa luetellaan nuo kaikki tiedossa olleet viat ihan yksityiskohtaisesti. Poika oli itse hyväksymässä nuo listassa olevat "kaikki tiedossa olevat viat". Tuon tuomarin hyväksymän listan noudattaminen pitäisi olla helppoa. Turha se on itkeä mistään totuudesta, jos ei edes pysty noudattamaan itse hyväksymäänsä vikalistaa.


      • vääristeletvain
        turhauhriutua kirjoitti:

        Poika kirjoittaa Facebookissa vikalistasta jossa luetellaan nuo kaikki tiedossa olleet viat ihan yksityiskohtaisesti. Poika oli itse hyväksymässä nuo listassa olevat "kaikki tiedossa olevat viat". Tuon tuomarin hyväksymän listan noudattaminen pitäisi olla helppoa. Turha se on itkeä mistään totuudesta, jos ei edes pysty noudattamaan itse hyväksymäänsä vikalistaa.

        Sinähän sitten osaatkin sanoa, mitkä ne pojan hyväksymät viat olivat.

        Eli mitkä ne olivat?

        Jos ja kun vastausta ei tule, tiedämme, että asia ei ole siten kuin sanot.


      • helpponakki

        Pojan facebook kirjoitus:
        "Aiesopimuksen mukaan toimiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että myyjä/vastaaja Juha Autere on velvoitettu teettämään vain pari pientä korjaustoimenpidettä ennen kuin kanne on vedettävä pois. Aiesopimus vapauttaa Autereen, sen lisäksi, ettei se velvoita häntä vastaamaan sähkövian korjaantumisesta, kokonaan vastaamasta kalliista automaattivaihteiston korjauksesta/vaihtamisesta ja hänen itse piilottamansa ruostevian korjauttamisesta. Se ei myöskään velvoita Auteretta asennuttamaan autoon myynti-ilmoituksessa luvattua, mutta todellisuudessa autosta puuttuvaa lohkolämmitintä".
        Lampun vaihtoa, kennovuotoa....tuossa nuo kaikki myyntihetkellä todetut viat ovat pojan kertomana.


      • sopimusjaselitykset
        helpponakki kirjoitti:

        Pojan facebook kirjoitus:
        "Aiesopimuksen mukaan toimiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että myyjä/vastaaja Juha Autere on velvoitettu teettämään vain pari pientä korjaustoimenpidettä ennen kuin kanne on vedettävä pois. Aiesopimus vapauttaa Autereen, sen lisäksi, ettei se velvoita häntä vastaamaan sähkövian korjaantumisesta, kokonaan vastaamasta kalliista automaattivaihteiston korjauksesta/vaihtamisesta ja hänen itse piilottamansa ruostevian korjauttamisesta. Se ei myöskään velvoita Auteretta asennuttamaan autoon myynti-ilmoituksessa luvattua, mutta todellisuudessa autosta puuttuvaa lohkolämmitintä".
        Lampun vaihtoa, kennovuotoa....tuossa nuo kaikki myyntihetkellä todetut viat ovat pojan kertomana.

        Pojan kirjoitushan perustuu vastaajapuolen väittämiin, siis siihen miten vastaajapuoli väitti aiesopimuksen solmimisen jälkeen asioiden olevan. Sen jälkeen on tullut paljon tietoa.


    • kylläkertoo

      Entisen tuomarinhan voi haastaa todistajaksi mm. koskien sitä, mistä sopimuksessa sovittiin.

      • kalajoenkunkku

        Hänen korkeudensa Anja ensimmäinen aasinhoitaja tietenkin haastaa käräjille tuomarit, ja myös valtioneuvoston ja elossa olevat presidentit. Niinhän on tehnyt suuri jumala hänhänhän kalajoelta


      • jasiihenHÄNonoikeus
        kalajoenkunkku kirjoitti:

        Hänen korkeudensa Anja ensimmäinen aasinhoitaja tietenkin haastaa käräjille tuomarit, ja myös valtioneuvoston ja elossa olevat presidentit. Niinhän on tehnyt suuri jumala hänhänhän kalajoelta

        Kappas vaan, hänhän taisi viimeinkin hokata että tässä jutussa käännetään jokainen kivi.


      • kalajoenkunkku
        jasiihenHÄNonoikeus kirjoitti:

        Kappas vaan, hänhän taisi viimeinkin hokata että tässä jutussa käännetään jokainen kivi.

        Mutta haastappa korjaamoiden edustajat todistajiksi, siinäpä riittää haastetta aasinhoitajallekkin.


      • hommathoidossa

        Mikä siinä on mielestäsi haasteellista?

        Kyllä ne on kantajan asianajajat, jotka tällaiset asiat hoitaa.


    • kunhankustikerkiää

      Ei ole loppuunkäsiteltyä tässä mikään. Postia on kolahtamassa pian ainakin kolmesta luukusta.

      • lakionhyvä

        Eli tipahtaa laskut aasinhoitajalle. "artulle", ja pojalle kolmelta aasinajajalta.


      • kustiaodotellessa

        Ihan muista asioista kyse.


    • Mitähänvielätulee

      Pojan kirjoitukset Facebookissa ovatkin satuja, MYÖHEMMIN on tullut jälkiviisautta ja uusia väännöksiä mukaan. Näin se asianhoitaja on nyt kertonut. Poika on ollut täysin vastaajan antamien tietojen varassa eikä ole itse osannut ajatella asioista omilla aivoillaan. Kannattikohan se sitten pojan ollenkaan avautua Facebookissa jos sinne kirjoitetut tiedot ovatkin vastaajalta saatuja?

      • mitäsovittiin

        Ensinnäkään siellä Facebookissa ei ole kirjoitettu siten kuin väität. Ja toisekseen, vastaajapuoli kertoi aikanaan omat satunsa eri asioista ja NE ovat muuttuneet ja NE ovat saduiksi paljastuneet.


    • Kissankoruoka

      Epäillähän aina sopii, epäilyttää, miksei poika käynyt koeajolla eikä julkaissut asianhoitajan nimeä facebookissaan, vaikka kaikki muut lukuunottamatta isäänsä, nimeltä mainitsi. Jos kehtaisin, kirjoittaisin sen julki.

      • tulihanse

        Eli siis olet kuin oletkin asianosainen.


      • vccv

        On niitä muitakin jotka kuvittelevat että mitä hirmuisempi kasa tekstiä, sitä parempi "todistusaineisto".


      • ymmäryksestäriippuu

        Eihän se teksti, jolla selvennetään asia lakimiehelle, todellakaan ole todistusaineistoa. Eikä sitä "sataa sivua" tarvita, jos lakimies lukee ja ymmärtää edes ne ensimmäiset kymmenen.


    • itseppähänläksi

      Kovasti on poikaa tyhmäksi täällä haukuttu, mutta käviköhän tässä nyt ihan päinvastoin niin että näille jutussa suhmuroiville lakimiehille harmillisella tavalla poika olikin liian viisas ja osasi ajatella omilla aivoillaan, että eihän tämä nyt näin mene. Sitten kun oli vielä vierellä henkilö, joka uskalsi selvittää asiat, niin Got Ya!

      • Yksinkertainen

        Kuka sen aiesovun sisällön kirjoitti? Poikahan kirjoittaa Facebookissa sopimuksen sisällöstä. Sopimuksen sisällön kirjoittamiseen ei liity millään tavalla väitetty pojan pakottaminen sopimuksen hyväksyntään, sopimuksen vikalistan on joku määritellyt. Kuka määräsi aiesovun sisällön eli ne viat josta automyyjä vastaa?


    • eimeneläpi

      Ihan turhaan yrität vääntää asian niin, että vastaajapuoli olisi saanut sanella ehdot, koska kanne olisi muuten kaatunut. On jo selvitetty, ettei kanteen kaatamisesta oltu puhuttu istunnossa yhtään mitään.

      • Mitenhänsenäinmeni

        Tuota öööööö..... Tottakai on ihan normaalia että kantajapuoli luopuu sopua tehdessään kaikista omista vaatimuksistaan ihan vapaaehtoisesti ja antaa vastaajan sanella sovun kaikki ehdot. Ja kaikesta luovutaan ilman mitään pakottavaa syytä, kyse on pelkästään kantajan hyväntahtoisuudesta. Niinhän se taisikin poika Facebookissa kirjoittaa.


      • Herrastuomari

        Neiti on ilmaissut vain oman mielipiteensä asiasta sekoittamatta tuomaria siihen lainkaan. Miksi poika sitten suostui sopimukseen, oliko liian kiire putkien pariin? Ihmeellistä Neidin morkaamista vuodesta toiseen. Epäiltynä, kuulusteltu, roskaa ja ajan hukkaa. Tuomioita eikä edes syytteitä ole näköpiirissä, huhhuijaa ja rahaa palaa vatsapuolella.


    • kannekaatumassa

      Poika kirjoittaa facebookissa aiesovun sisällöstä sanatarkasti näin:

      "Aiesopimuksen mukaan toimiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että myyjä/vastaaja Juha Autere on velvoitettu teettämään vain pari pientä korjaustoimenpidettä ennen kuin kanne on vedettävä pois. Aiesopimus vapauttaa Autereen, sen lisäksi, ettei se velvoita häntä vastaamaan sähkövian korjaantumisesta, kokonaan vastaamasta kalliista automaattivaihteiston korjauksesta/vaihtamisesta ja hänen itse piilottamansa ruostevian korjauttamisesta. Se ei myöskään velvoita Auteretta asennuttamaan autoon myynti-ilmoituksessa luvattua, mutta todellisuudessa autosta puuttuvaa lohkolämmitintä".

      Oliko kantaja tosiaan näin ystävällinen sopimuksen sisältöä laatiessa vai mikä oli syynä tämän sisältöisen sopimuksen tekemiselle? Sopimuksen SISÄLTÖ on aina se tärkein asia. MIKSI KANTAJA SAI NÄIN HUONOT SOPIMUSEHDOT?

    • OikeinOppinut

      Mitä tekemistä tuolla "pojalla" on asian kanssa? Isäpappahan se oli kantavana käräjissä.

      • sielläon

        Lue eri henkilöiden asema jutussa sieltä, mistä olet muutkin "tietosi" saanut.


      • selostusasiasta
        sielläon kirjoitti:

        Lue eri henkilöiden asema jutussa sieltä, mistä olet muutkin "tietosi" saanut.

        Välituomio 4.12016, sieltä saa tietoja eikä niitä tartte lainausmnerkkeihin panna. Siellä on kantajan, pojan ja eka asianhoitajan nimet näkösällä.


      • tietoja
        selostusasiasta kirjoitti:

        Välituomio 4.12016, sieltä saa tietoja eikä niitä tartte lainausmnerkkeihin panna. Siellä on kantajan, pojan ja eka asianhoitajan nimet näkösällä.

        Ja miksi sinulla on se hallussasi?

        Miten liityt juttuun?

        Välituomiossa on tietoja, mutta sinä jakelet "tietoja".


    • menijo

      Asia on loppuun käsitelty.

    • Kirnunkaatelija

      Kummaa vinkumista selvässä asiassa. Keväällä piti jo jutun olla kolmen asianajajan voimin kunnossa ja aletaan lähestyä aikaa, jolloin se lohkolämmitin olisi todella tarpeen.

      • sinnejoutaa

        Edennyt on kaikilta osin. Käräjäoikeuden kiireet ja aikataulut ovat mitä ovat.

        Lohkolämmitintä ei tarvita, kuten ei koko romuakaan, jonka myyjä Juha Autere on todennut vievänsä romuttamolle joka tapauksessa.


    • uusitietotänään

      Taas on yksi asia edennyt.

    • jatkot

      Eilen ja tänään on kolissut monessa postilaatikossa ja -luukussa sekä sähköpostissa.

      Niin ne asiat vaan etenee, eräiden räksytyksestä huolimatta.

      • hgbgf

        Sehän on jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää, vaikka sitten loputtomiin ja tuloksettomiin oikeustaisteluihin. Jotkut eivät ymmärrä lopettaa vaikka koko omaisuus lainoja ja lahjoituksia myöten olisi jo hävitetty.


      • kallisonjonkunjuonittelu
        hgbgf kirjoitti:

        Sehän on jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää, vaikka sitten loputtomiin ja tuloksettomiin oikeustaisteluihin. Jotkut eivät ymmärrä lopettaa vaikka koko omaisuus lainoja ja lahjoituksia myöten olisi jo hävitetty.

        Maksaja selviää myöhemmin.


    • HeijaaHeijaa

      Oulun tyhmin ei käsitä, että asia on loppuun käistelty.

      Tyhmyys ei kaunista.

    • Vilttihattujussi

      Ei riitä, että haukutaan omat juristit, nyt ovat jo oikeuslaisoksenkin tuomarit epäpäteviä. Ei muuta kuin tämmätkää nekin käräjiin.

      • rahoitustilannemikä

        Tuskinpa tarvii sentään tuomareita käräjille haastaa, vaikka sellaistakin on Oulussa tapahtunut, että tuomari on ollut vastaajana. Otettaan olisi varmaankin heillä syytä kuitenkin koventaa, kun joidenkin lakimiesten toiminta on mennyt noin röyhkeäksi. Yksi iso syy on varmasti tuomareiden kiire ja lakimiesten tieto ja kokemus siitä, että sen vuoksi asioita menee helposti läpi... Yle:n tekemän tutkimuksen mukaan yli puolet tuomareista kertoi, ettei ehdi perehtyä juttuihin tarpeeksi, ja kolme neljästä totesi, ettei täytä hänelle asetettua tavoitetta vuosittain käsiteltävistä juttumääristä.


    • siltä.näyttää

      Onko ostaja kehari?

      • oletko.sinä

        Perustele väitteesi, "siltä.näyttää".


    • 11-käsky

      Älä anna waltaa witutukselle, vaikka tuppikaupapa onkin kyseessä. Hintoihinsahan se kyllä on tullut ja lisää tulee?

      • maksajaselviää

        Muistappas roolisi. Tuo on "herrastuomarin" lause, eli se oma nikki reilusti vaan siihen kenttään.


      • muhoksenmimmitär
        maksajaselviää kirjoitti:

        Muistappas roolisi. Tuo on "herrastuomarin" lause, eli se oma nikki reilusti vaan siihen kenttään.

        Milloinkas aasinhoitaja onkaan käyttänyt yhtä ja omaa nikkiä. saattaapi olla jo aikaa. vert/ sivustaseuraavat/Lakionhyvä. ym.


      • lakionsiltihyvä
        muhoksenmimmitär kirjoitti:

        Milloinkas aasinhoitaja onkaan käyttänyt yhtä ja omaa nikkiä. saattaapi olla jo aikaa. vert/ sivustaseuraavat/Lakionhyvä. ym.

        Edelleenkin erehdyt. Ei ole asianhoitaja koskaan kirjoittanut noilla nikeillä.


    • Lustlust

      Elokuussako iski epätoivo, kun piti jo käräjäoikeuden tuomareitakin alkaa mollata? Kallista lystiä on, helevatan kallista, liekö ees lystiä, koirat kusee kohta kintuille.

      • kallistaon

        Eipä näy yhtäkään tuomareita mollaavaa viestiä missään.

        Kallista on, mutta kenelle, se selviää tässä kyllä.


      • RauhaMassage
        kallistaon kirjoitti:

        Eipä näy yhtäkään tuomareita mollaavaa viestiä missään.

        Kallista on, mutta kenelle, se selviää tässä kyllä.

        Mitä muuta tuo otsikko sitten on? Kalleus ja maksaja ovat jo selvillä.


      • kaikkikäsitellään

        Siis kyllähän näyttää siltä, että otettaan olisi tuomareilla syytä tiukentaa, kun noin röyhkeästi nämä jotkut lakimiehet heitä päämiehineen ällyyttävät.

        Maksaja ei ole selvillä, mutta selviää kyllä.


    • takaajo

      Nämä asian-ajajat ovat Kanssliapäätökselle tehtyjä käräjäoikeudentuomareita.
      Pulvaanejien tuotetta,oikeusaputoimistojen juoksupoikia,näitä piisaa ympäri Suomea.
      Höynäytettyjä asiakkaita rittää,saavat suurimmat elantonsa näista ja oikeusaputoimistoilta
      kun nämäkin myyvät ulosottoasiakkaansa ja vähävaraiset heille.Osaavat kyllä vetää
      toimeksikuntaansa päin ja pitkittää että saisivat mnahdollisemman isot tulot.

    Ketjusta on poistettu 173 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe