Ihastunut nuorempaan naiseen, mitä ajatuksia herää

Kuinkassittenkävikään

En tiennyt voivani kokea lämpimiä tunteita naista kohtaan, ennen kuin kohtasin hänet. Tunne tuli yhtäkkiä, varoittamatta ja iski kunnolla. Olen koittanut päästä siitä eroon, mutta ei onnistu. Miten minä lähes 50 v nainen voin näin ihastua n 15 vuotta nuorempaan naiseen? Tilanne on mahdoton, koska olemme myös työkavereita. Toisaalta olen aistivina kiinnostusta myös hänen suunnaltaan, mutta jos se onkin vain kuvitelmaa, jos hän on vain ystävällinen. Pitäisi siis unohtaa, mutta entäs jos sitten hukkaan elämäni tilaisuuden. Toisaalta, jos vaikka pyydän häntä kahville vapaalla tai sanon hänen näyttävän hyvältä, hän varmaan pitää minua sekopäänä. Mitä sinä ajattelisit, jos vanhempi nainen kertoisi olevansa halukas tutustumaan sinuun paremmin? Pitäisitkö sitä hulluna ja vastenmielisenä vai imartelevana?

10

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tao

      Imartelevana

    • Leika

      Missä päin?

    • VainElämäää

      Imartelevana tietenkin. Ei se työkaveruus mielestäni tee tilanteesta mitenkään mahdotonta. Aivan luonnollista että työpaikallakin ihastutaan tai sieltä voi löytyä se elämänkumppani tai seurustelusuhde, kun töissä kuitenkin eniten aikaa vietetään.

      Oletteko paljon työpaikalla tekemisissä, tunnetko häntä hyvin?

      Ja tosiaan ehdottomasti olisin imarreltu lähestymisestä. Tuskinpa kukaan siitä pahastuu, jos asian hoitaa tyylillä. Ja turha sitä ikää miettiä. Jollain tapaa naisten välisissä suhteissa tuo ikäero ei niin paina, ja suuret ikäerot on yleisempiä kuin heterosuhteissa. Tosin omasta mielestä 15 ikäero ei edes ole kovin suuri.

    • MistäRohkeutta

      Oi, olen niin samankaltaisessa tilanteessa. Sydämeni on vienyt samassa paikassa työskentelevä nainen, emme tosin ole varsinaisesti työkavereita. Pähkäilen myös tuota, miten hulluna pitäisi jos mitään tuntemuksistani vihjaisin, tai ilmaisisin tahtovani tutustua häneen paremmin. Toisaalta taas surullista on kävellä (mahdollisen) onnensa ohi sen takia ettei ole rohkeutta. Ja eihän se nyt loppujen lopuksi edes ole mitään tavattoman hullua.

      Meillä on suurinpiirtein saman verran ikäeroa, mut et valitettavasti ole hän, sillä hän lienee 50.

    • Kuinkassittenkävikään

      Oi, tänne on tullut rohkaisevia kommentteja. Helsingistä ollaan. Töissä nähdään, talvella jopa joitakin kertoja viikossa, kesäisin ei edes joka viikko. Kyse ei ole kummankaan päätyöstä, siksi ei päivittäin nähdä. Hän on vaan niin mukava, seksiläs, hyvännäköinen, älykäs.. Emme ole mitään bestiksiä, ihan työstä tuttuja, mutta se vetovoima on melkoinen.

    • kaipausonkauniimpaa

      Olisin niin imarreltu :)

    • Pikkusalaisuus

      Olisin imarreltu. Itse olen nuorempi osapuoli, ihastunut vielä suuremmalla ikäerolla kuin ap enkä koe ikäeroa mitenkään valtavaksi naisten välisissä suhteissa, jos kemiat muuten kohtaavat. Tsemppiä

    • Kuinkassittenkävikään

      Täällä olevien kommenttien perusteella, monikin kokisi sen olevan ok, jos vanhempi nainen ilmaisisi kiinnostusta. Tietysti asiallisesti ja tietysti pitäisi ymmärtää kieltäytyminen. En tosiaan tiedä hänen suuntautumistaan, mutta ei hän kihloissa tai vastaavassa suhteessa ole. Kumpa saisin rohkeutta lähestyä..

    • Kuinkassittenkävikään

      Nyt on pakosta tullut otettua etäisyyttä, kun ei olla nähty. Ja nähdään vasta parin viikon päästä. Enkä tarkoita treffejä vaan ihan vaan töissä näkemistä. Ajattelin, että tää tauko näkemisestä on hyväksi ja ihastus unohtuu tai lievenee. Mutta ei, mulla on ihan kauhea ikävä. Pitäs saada tää homma paremmin haltuun. Olis niin paljon helpompaa, ja tylsempää, jos voisin sut unohtaa.

    • Unbrave

      Itse olen nuorempi osapuoli joka ihastuu lähes poikkeuksetta reilusti vanhempiin naisiin.. kerran eräs vanhempi nainen lähestyi odottamattomasti minua ja siitä se sitten lähti. Lopulta hän rikkoi sydämeni, mutta en vaihtaisi silti mitään pois. Eli suosittelen olemaan rohkea! (Vaikka itsehän siis odotan että eräs ihana vanhempi nainen tulisi ja tekisi ensimmäisen siirron..)

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe