Pride -kulkue

NormiJudoka

Kuinka moni lajiliitto Judoliiton lisäksi markkinoi aktiivisesti osallistumista Pride-marsiin?
Jotkuthan sitä kutsuu "homo paraatiksi", joka sekään arvio ei ole kaukana totuudesta.
Kulkueessa sinänsähän ei ole mitään moitittavaa, mutta sen markkinointihan kuuluu käsittääkseni Seta ry :n toimenkuviin eikä kamppailulajien lajiliittojen markkinointiin.
Eikös kamppailulajien pitäisi markkinoida omia lajejaan niin, että yritykset ja mahdollisesti yksityiset lahjoittajat tulisivat mukaan, jotta taloudeliset edellytykset olisivat kunnossa tulevia arvokisa koitoksia silmällä pitäen?
Nyt näyttää olevan ainakin Judoliitossa hieman markkinoinnin käsitys hukassa. Mitenkäs muissa liitoissa tämä on tehty ja koettu?

6

<50

  Vastaukset

  • Miksi sitä pitää joka paikassa olla niin ylpeänä ja miksi kaikkien pitäisi osallistua ja toitottaa samaa sanomaa.. Olkoon kukin mitä on, mutta ei mitään pridejä kaivata.

  • Judoliitto siis osallistunut kulttuurimarxilaiseen mädätykseen. Kannattaa pysyä kaukana kyseisestä lajista, kohta siellä opetetaan sateenkaarijuttuja muuallakin kuin vöiden väreissä.

   Seuraavaksi varmaan rupeavat pitämään pyllistelyhetkiä islamilaisittain kesken treenien monikulttuuristen ihanteiden mukaisesti.

   • Sitä pyllistelyö tapahtuu jo judosaleilla ja jopa Pajulahden kisoissa annettiin ison porukan pyllistellä hallissa ja mumista omituisuuksiaan. Olisi pitänyt järjestäjien lopettaa touhu heti alkuunsa. Ei urheiluun kuulu politikointi tai uskonnot...
    Hävettää kaikkien puolesta tuollainen rosvopäällikön ja lastenkoskijan palvominen kesken urheilukisojen.


   • Pihalle voi mennä harrastamaan palvontamenoja, judosaliin ne ei kuulu. Judosalissa ollaan judokoita eikä muuta. Uskonnot jätetään samaan paikkaan kuin ulkokengät.


  • Koko maailma on yhtä prideä. Heterot kaappiinko?

  • Lopun ajan merkkejä, lukekaa raamattunne. Jäätiköt sulavat ja synninteko valtaa maan.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5346
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   89
   943
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   879