Husqvarna sm ja wr erot?

Kyselijä666

Mistä tiedän, kun ostan husqvarna weeärrän, että se on aito wr. Vaikka papereissa lukisi, että on wr niin onhan se omistaja voinut vaihtaa siihen vaikka sm koneen. Ja kun en ole ajanut ennen kevaria vain tehari mopoa niin kun koeajaa sen niin huomaako tehossa heti eron. Eli onko wr ja sm huomattava tehoero? Ja onko niissä mitään muita ulkonäöllisiä eroja, kuin se, että weeärrässä kannesta tulee se kiinnike kohta runkoon.

Ja vielä, että pitääkö paikkansa, että wr on yläkiertosempi kuin KTM ja kumpi voittaa kiihdytyksissä ja huipuissa, jos samat välit.

Mikä putki olisi hyvä weeärrään ?

8

373

  Vastaukset

  • Tottakai kai ny eron huomaa ku smmul 2-tahti ja wr 4-tahti:D

   • Sm ja wr on molemmat 2t. Smr on 4t.


   • nääin kirjoitti:

    Sm ja wr on molemmat 2t. Smr on 4t.

    Crossi on voimakkaampi mutta molemmat kuten 2t koneet tuppaa olemaan on hyviä pyöriä.


   • Nyt ei puhuta yammu weeraast vaan husse.
    Lue.


  • WR katteet on erilaiset, takahäkki on alumiininen ja siinä ei oo paikkaa jalkatapeille. Kaasari on 38 ja SM vaa 28 vakiona. SM husseis on vasta 2009 vuodesta eteenpäin mekaaninen säädin, sitä vanhemmissa sähköne. WR on aina mekaanisella. Et sää sitä tehoista tiiä että onko WR vai SM, kummakki tuntuu tehokkaalta jos on taustalla vaa mopo. WR pitäis jättää kotari tehojen puolesta mut alaväännöist en tiiä.

  • Voisin tänne WR omistajana liittyä että ei mopon jälkeen eroa huomaa.
   WR vetää omasta mielestä paljon voimakkaammin alakierroksilta kuin KTM mutta piikki on ainakin tt putkella aika pettymys, ku siinä missä kotari repäsee ja vetää tasasen vitun tehokkaasti ni hussen kierrokset vaa nousee aika tasasesti eikä piikki repäse (ktm fmf)

  • Mulla wr vm 13 ja yks kotari on jo jääny ja iha vakiotekniikalla 38mm tt putki yms. Ja musta wr tt putki on iha saatatan ylävääntönen

   • Mahtaako tuo mainitsemasi KTM olla joku A1 ruoska?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   40
   2091
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   30
   1233