Pienten kylien sinkut

Nyrkkiäjoseiusko

Kummastuttaa, kun ihmiset jää yksin elelemään ja toimittamaan omia harrastuksiaan, omia mieltymyksiään, omia halujaan, omia hankkeitaan(tai hankkimattomuuksiaan), omia ihan mitä vaan ja sitten kummastellaan, että missäpä sitä mahtaisi olla se kumppani siihen kupeeseen.

Tokihan samanlaisen omia asioitaan ajavan kupeeseensa saisi, kun hetken sokeana kutvottaisi.

Olisiko alkoholin mukanaan tuomat vaikutukset kuitenkin muiden omien minkä vaan asenteen lisäksi se suurin tekijä, ettei sitä ns kunnollista ja omien mieltymysten mukaista kumppania löydy. Tämä naisten paikkakunnalta irtautuminen on varmaan yhteydessä miesten ylettömään mustasukkaisuuteen ja jonkinasteiseen hellan ja nyrkin välissä pitämiseen.

Kuitenkin on tosi paljon parisuhteita, joissa mies alistaa naisen kotiin ja itse toimittaa tätä itsellensä tutuksi tullutta "omia mitä vaan"- käytäntöään. Tähän ahdistukseen lopulta on päättynyt pitkiä suhteita.

Ei nainenkaan ole kone, kun se ajan saatossa vaikuttaisi olevan päivänselvyys. Mies kiimoissaan aluksi tarjoaa muutaman kuukauden hellyyttä, ystävällisyyttä, huomiointia ja sosiaalisia suhteita ylläpitämällä luotettavan pohjan elämälle ja turvallisen tunteen muuttaa vaikkapa saman katon alle, kunnes alkaa se kotiin "ahdistaminen".

Maaseudullakin on nykyään tuo intternetti, josta tutkailemalla löytyy ne ihannekumppanit ja sitä myöten kehittyy päähän se ronkelius.

Onko normaaliin ja molemminpuoliseen rakastavaan parisuhteeseen oltava malli tai missi, ihan sama kumpi sukupuoli on kyseessä?

16

1966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alakuperänenalottelija
      • rohkeutta

        Kyllä on kohta kysyntää jutun kaverille..rohkea puolankalainen. Hyvä!


    • Lankalaistakokeillut

      Jos Puolangan naisilla on vähänkin lukutaitoa niin huomaavat tyyli sanan ja listivät tämän ominkäsin seksin hoitavan jampan.

      • pöllirekka

        Ja tämä tieto on peräisin Sellin munamartoitoilta.


    • nainensuomussalmelta

      Verissäpäin tappeleminen ja baarit ovat melkoinen turnoff. Ei riitä mökit, talot eikä työt, jos pelkkä ajatus tuommoisesta miehestä pelottaa.

    • Kirsikka7

      Voe voe poekoa ku tyri viimesetki mahollisuudet suomalaiseen naeseen nuilla puhheilla. Kyllä se on käötävä itärajan toesella puolella tyylikkään naesen haussa :) onnea vaan koetokseen!

      • outoaon

        En kyllä usko, että Puolanka on suomen sinkuin kunta. Eiköhän tuolta pohjoisemmasta löydy vielä sinkumpia kuntia, ainakin luulen niin. Mistähän Iltalehti on saanut tuommoisen tiedon.


      • einaistabaarista

        Onko tosiaan niin, että puolangan poikamiehet "tappelee", jos joku sinkkunainen ilmestyy kylälle! Luulen, että puolangan poikamiehillä ei ole semmosta sivistyksen taitoa, että ois kykyä "iskeä" naista aivan tavalliseen tapaan ilman tappeluita. On se kyllä niinkin, että baarista isketty nainen ei ole välttämättä semmonen elämänkumppani semmoselle, joka tavallista perhe-elämää kaipaa!


    • Nallipalaa

      Kyllä se on niin rentouttavaa kun pyyhkäisee Pattayalle. Ei tule riitaa naaraasta, kun joka paikka täynnä seuratyttöjä. Eihän he mitään missejä ole, mutta sen oman homman hoitavat aktiivisesti. Siistejäkin ovat. Vaihtaa voi vaikka kolmesti vuorokaudessa, eikä tytöt siitä loukkaannu.
      Miksi edes tavoitella ylipainoista ja epäsiistiä puolankalaista?

      • Aivotalapäässä

        Juu.sieltäpäin oli mullahii miesystävä.kärysi pettämisestä.tuntui muutkin maistuvan.valehteli päin naamaa.pettää edelleen ja kaksi persoonaa tässä tyypissä.isänsä asuu siellä.tietäspä vaan millanen poikansa on..


    • Synnyinkö-turhaan

      Naisia on langan kentillä ja tolkuja. Jos olisin vapaata riistaa, niin vot. Kysynkin miksi poijat mokaatte heti alkuunsa suhteenne.

      • tolkutonta

        Kuka nyt kepulaisen ottaisi akaksi? Kieroiluja joka päivä ja kepu vahtii joka askelta.


    • Rakkauttako

      Kokemuksien äänellä sanon että itse olen pettynyt miehiin kun jos treffit niin heti miten ehdotetaan suoraan seksiä ja juodaan kaljaa. Ensin väitetään ettei juo.
      Miehet käytöstavat ensin kohdalleen kun treffit... annatte väärän kuvan ensin itsestänne ennen treffejä.
      Mitä olen kokenut noista deittijutuista.... viina ollut tärkeämpi asia kun kumppani ehdokas joka olis tositarkoituksella liikkeellä.
      Jos kaipaa toista rinnalleen elämän poluille niin eikö se rakkaus ole tärkeää.. vai se hyväksi käyttö henkisesti ja fyysisesti... Miehet Miettikääpä ennen kuin etsitte kumppania että mikä on tärkein....

      • sitäsaajosouttaa

        Olet aivan oikeassa.. Meitä oikeita..siis aitoja miehiä on harvassa.... niin kuin minäkin olen ollunna varattuna yli 30 vuotta.. Mutta onnea sinulle !!..elämän tuomiin .. vaihto ehtoihin!!
        Katso välillä peiliin..


      • takapeili

        Puolangan kaupoista on nykykyisin peilit loppu.


    • vinkkaaja

      Onhan siellä on niitä onnistuviakin miehiä...vaihtavat naisen, taso ei kyllä oo kummonen mutta nainen kuitenkin.Hakevat netistä tai Oulusta uuden kun entinen tajuaa mikä onneton moka on käsissä.
      Ison tien varressa on yksi tehokas jolla on nyt saaliina muija joka tuo kaveritkin kolmen kimppaan saunomaan.Tykkäävät saunoa märissä tunnelmissa, siinä mallia miten muijaa pietään.

      Pitäisikö siellä järjestää yksinäisille miehille rengasmatkoja Ouluun?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe