Onko islam uhka vai mahdolisuus?

Päivänkysymys

Päivän kysymys.

11

334

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pois.keskiajalta

   Islam voisi olla mahdollisuus mutta valitettavasti muslimit ovat tehneet siitä 2000-luvulla uhkan.

  • Islam ei ole varsinainen uhka muuta kuin itselleen. Sen sijaan on pieni sota meneillään Danielin kirjan 11. luvun loppujakeiden mukainen etelän ja pohjoisen välillä. Tuossa kuninkaiden välisessä mittelyssä käytetään uskontoja hyväksi ja pakotetaan ne omalle puolelle.

   Islam on hieno uskonto, joka integroituu hindulaisuuteen melko pätevällä tavalla Krishna tietoisuuden kirjojen mukaan. Hindujen Brahma jumaluus lienee islamin asialla ja Korkein Herra sekä moni muu hahmo noissa kirjoissa.

   Ilmestyksen mukaan Jumala saa vihan valtaan kymmenen sarvea , jotka ilmeisesti ovat muslimeja. Siinä käy huonosti portolle ja sarville itselleen.

  • Alfa esitti tyhjentävän vastauksen. Jäikö vielä jotain kysyttävää?

   • klkjllljlj

    Entä kalevala ja väinämöinen?
    Ja inuiitit.
    Ja kai aboriginaaleillakin jokin tiedon taso on?
    Ihan tyhjentävää, kai, en tiedä, ugh.


  • vanhaäiti

   En usko, että on kumpaakaan. Ääriänkyrät ovat tietysti aina uhka, mutta kyllä heidät varmaan kuriin saadaan jos halutaan. Suurin uhka hekin ovat toisille islamilaisille. .
   Minkäänlaisena mahdollisuutena en osaa islamia pitää sen enempää kuin esim. luterilaisuutta. Yksilötasolla ehkä.

  • tarkkanäköinen

   Uhka vain ja ainoastaan uhka , niin meille kuin heille itselleen. Kuten on paavi ja hänen sairasmieliset pappinsa , ei noita kumpaakaan kukaan kaipaa saatikka tarvitse, mutta islam ja katolinenkirkko pitää kiinni saalistaan , kuin vain kuristajakäärme pitää , niellen uhrinsa.

  • Uskonharha on aina uhka, palvotusta epäjumalasta riippumatta.

   Uskonharhaisten tulisi ennen harhojensa esillepanoa paneutua tuon epäjumalansa esiinmanaamiseen.

   Jos jumalaa ei pysty saamaan esille vaikkapa markkinoiden täyttämällä torilla, on se epäilemättä aina epäjumala eikä siten ansaitse palvontaa.

   • Hei He-ma olet mielestäni jäämässä vähän jälkeen kun yksitotisesti etsit totuutta etkä luovi puolelta toiselle niin kuin objektiivisuus edellyttää. Totuus ei auta serafim enkeleiden tuhatsilmäisen mahdin edessä ja transendenssin (kyky nähdä tulevat tapahtumat tuhansia vuosia eteenpäin) edessä.

    Pyydä Jumalalta viisautta sillä hän antaa kenelle tahansa sitä ketään soimaamatta. Jumalallinen viisaus on objektiivinen ja ottaa huomioon vastustajienkin näkökannat ja lukee vastustajienkin kirjoja. TOTUUS ON HIENO ASIA ja islamin yksi tarkoitus on AUTTAA TOTUUDEN USKONTO VOITTOON. Mutta yksisilmäinen totuus vailla objektiivista viisautta ei mun mielestäni ole kovin järkevää, vaan jää ehkä jälkeen muista vähän???

    Tsemppiä, nyt kuitenkin. Ei auta vaikka sanoisit, että Jumalaa ei ole olemassa. Apostoli Paavali ja Jaakob olivat olemassa, jotka väittivät viisauden olevan objektiivisena parasta, joko Jumalalta saadun näyn johdosta tai sitten omien tarkoitusperiensä mukaan. Voithan ottaa psykiatrin tai psykologin roolin käsitellessäsi niiden ihmisten väitteitä, jotka uskovat näkymättömiin todellisuuksiin tietämättä itsekään mihin uskovat. He saattavat pitää ALIEN olentoja Jumalina tai muuta vastaavaa??? Mutta on hienoa, että TOTUUTTA ETSIT JA ISLAM TODELLA ON USKONTO, JOKA PYRKII AUTTAMAAN TOTUUDEN USKONNON VOITTAMAAN.


  • waitster
  • waitster

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   249
   2426
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   2026
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   52
   1569
  4. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   279
   1553
  5. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   91
   1452
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1347
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   129
   1291
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   122
   1166
  9. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   93
   1036
  10. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   67
   1032
  Aihe