Suomalaisten Työttömien mustalaisleiri metsissä

tuumaska

1970-luvulla havaittiin että työttömyystyöt eivät tuottaneet mitään kun ei ollut pätevää työnjohtoa eikä työntekijätkään halunneet tappaa itseään työnteolla, niin työttömyystyöt tulivat niin kalliiksi, että päädyttiin maksamaan työttömyyskorvaus kotiin. Keskustapuolue vaati kuitenkin pakkotyön jatkamista, mutta lopetti vaatimuksen kun Ruotsin lehdistö alkoi kirjoittamaan suomalaisten työttömien mustalaisleireistä metsissä. Mutta nyt pannaan rahaa työllistämään työttömiä ns. paskatöissä. Mutta pyrkimyshän on (kokoomuksella, keskustalla, sinisillä) teetättää yhä enemmän palkkatyötä ilmaiseksi työttömillä ennen vanhaa oli kotiapulaiset (piiat ja rengit) niitä sai te-toimistoista ilmaisia ala arvoisia piikoja ja renkejä palkkaa ei maksettu ainoana oli ruoka vaatteet pieni käyttöraha jotta sai hygenian hoidettua. Nykyajan aktivointitoimenpiteet eivät tuota mitään kuntouttava työtoiminta ja työkokeilu on kallista verorahoilla pitää palkataan työnohjaajat, vahtimaan työttömän vierelle työn edistymistä minäkin olin piika alalla pakotettuna nyt edistynyt kuntouttavaa työtoimintaa eli tuli virkaylennys piikatyöstä

39

563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pokasaha.sio

      Kirjoittaa pitkäaikäaikaistyötön? Olet ollut tai vöistelly töitä jo 70- luvulta lähtien. Onneksi olkoon uudesta suomen ennötyksestä. Yhtö arvostettu kuin harjusen joukon mm metsuroinnussa kanadassa.

    • Horjunen

      Ennötyksiä vöistellään ja pokasaha sio, hoi laari laari laa.

    • pokari

      Risusavotat takaisin pitkäaikaistyöttömille Pielisentien puolella Cittarin penkillä istutaan juodaan viina kaljaa suoraan pullosta kitaan Kelalta saa viinarahat käyttöön . kyllä vituttaa käydä cittarissa eli penkkiä välillä siirretää lähelle ovea siinä möllöttävät istua kaksi isoa kukka puskaa vähän peittää näkyvyyttä aina roskia .Metsissä olisi töitä siitä pokasaha soimaa hyvää kuntoustusta

      • veikkokyssyy

        eikö ois helepompi viijä suolle ja ampuu


      • moni.on.jo.kuollu
        veikkokyssyy kirjoitti:

        eikö ois helepompi viijä suolle ja ampuu

        Tulloo turhhii kuletuskustannukssii sinne suollen. Kyllä viinnaan kuolloot.


      • Metsänomistaja

        Kerroppa, kuka ottaa jonkun Ville Viinasen metsäänsä raivaamaan? Tuho voisi olla kuvaamaton metsän tulevan kasvun kannalta. Metsänhoitoyhdistys sitä paitsi hoitaa ne työt ja on taattu laatu.
        Ammattimies on aina ammattimies.

        Minullakin olisi taas "puskia" raivattavina, mutta sinne tulee vain alan ammattilainen, koska metsäni tulee tuottaa.


      • hyväedistys

        TYÖVALMENTAJAN määräaikainen sijaisuus perustakaa mustalaisileiri kauaksi korpee parasta kuntoutusta on metsässä liikkuminen tasapaino häiriöt poistuu tehokkaasti risusavotat, roskien tupakkatumppien keruu teiden varsilta ja kaduilta. on tehokasta liikunta

        Lieksan kaupungin työllisyyspalveluiden tarkoituksena on tukea työelämäosallisuutta ja luoda edellytykset työllistymiselle. Työllisyyspalveluissa tehdään tiivistä yhteistyötä TE-toimiston, Siun soten, kaupungin palvelukeskusten, välityömarkkinatoimijoiden ja muiden työllisyystoimijoiden kanssa asiakkaiden työllistymisen tukemiseksi. Erityinen painopistealue on nuorten aikuisten ja pitkäaikaistyöttömien tukeminen työelämään.KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA EI JOHDA TYÖLLISTYMISEEN JA TYÖSUHTEISEEN TYÖPAIKKAA vaan tyhjää parempi työllistää 9 eurolla työtön virkistyy kun saa 9 euroa päivältä ja työvalmentajat saavat työpaikkoja Lieksaa tarvitaa useita työvalmentajia työttömän viereen seuraamaa työn edistymistä joka tärkein tavoite ohjata elämänhallintaa

        Työvalmentajan tehtävään kuuluu suunnitella ja järjestää asiakkaille kuntouttavaa työtoimintaa, sekä työvoiman palvelukeskuksen asiakkaille kartoitusjaksot työpajoille, kaupungin palvelukeskuksiin ja yhdistyksiin. Työvalmentaja arvioi asiakkaiden työ- ja toimintakykyä sekä ammatillista osaamista yhteistyössä työtoimintapaikkojen kanssa ja laatii asiakkaille urasuunnitelman. Tehtävään sisältyy myös taloushallinto- ja toimistotöitä.
        Työvalmentajalta pitäisi vaatia koulutusta lääketieteellistä tuntemusta jossa arvioidaan työttömän toimintakykyä järjen selvittelyä työpaikassa

        Tehtävässä pidetään tärkeänä asiakaslähtöistä, tuloksellista toimintatapaa, tiimityöskentelytaitoja, laaja-alaista työllisyydenhoidon palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta taloushallinnosta, toimistotöistä, työvalmentamisesta ja palvelunkäyttäjien ohjaamisesta oikeisiin palveluihin. Tehtävässä katsotaan eduksi työvalmentajan ja toimistoalan koulutus.


        Työvalmentajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemus työvalmentamisesta.


    • Työttömyyteen uppoaa joka vuosi hirmurahat, laskentatavasta riippuen 6 - 11 miljardia euroa.

      Suomessa juuri parhaassa työiässä olevia miehiä on työttömänä ennätysmäärä muuhun Eurooppaan verrattuna.

      • Etteitotuusunohdu

        Niin,Tornion kautta rajan yli tunkee n. viidentuhannen vuosi vauhtia näitä parhaassa työiässä olevia.
        Tosin harva heistä työllistyy jo uskontonsa aiheuttamien rajoitteiden vuoksi koskaan.


    • sovitaanko

      Samoin mielenterveysongelmien hoitoon menee vielä enempi kun puolet suomalaisista on masennuksen takia eläkkeellä, ja ulkomailta tuodaan lisää hoidettavia!
      Lakimuutos heti että kaikki tulee toimeen omillaan, niin työttömät kuin masentuneet ja muut tuontihullut!

      • ekdke

        Kuntouttavassa työtoiminassa olevat työttömät ovat milenterveysongelmasia reppanoita työnantajat eivät ota työsuhteisiin . pankit ovat tarkkoja työttömistä ressukoista kaikille ei anneta verkkotunnuksia käyttöön ja raha asiat ovat retuperällä tarvitaan edunvalvoja asioita hoitamaa


      • oppaskokso

        Jotenkin myös pankit saa nämä tiedot,,, jos olet typ tai kuntouttavassa,, pankin mukaan olet mielenterveys potilasta ja uhka,,,lainaa esim. Et enää saa!!! Tiedot siis vuotaa!!


    • Siniseltä puolueelta häpeilemätöntä överipopulismia. Siniset vaativat nyt, että suomalaisille pitää antaa sossusta enemmän rahaa kuin mamuille! Onko tämä Timo Soinin salainen ase jolla kansan syvät rivit kaapataan Halla-ahon persuilta, sen lisäksi että äijä hihkuu joka kerta plokissaan kun jossain päin maailmaa naisten oikeuksia poljetaan?

      • eieieieieiei

        Eihän matuille pitäisi samaa antaa kuin suomalaisille, siis turviksille ja pakolaisille.


      • TotoAfrika
        eieieieieiei kirjoitti:

        Eihän matuille pitäisi samaa antaa kuin suomalaisille, siis turviksille ja pakolaisille.

        Samaa mieltä. Eihän juuri missään muualla, paitsi täällä ihanan demokraattisessa ja monikulttuurisessa Skandinaviassa kaikki saavat nauttia täysihoidosta valtion budjetilla.


    • eikös.vaan

      Minkäs takia se pitäisi olla niin että matuille enempi ja suomalaislle vähempi, niinkuin nyt tehdään? Miksei suomalainen ei saisi pärjätä rahalllisesti yhtähyvin kuin matu, ja saada yhtäpaljon etuuksia? Maailmalla tapahtuvat naisten oikeuksien polkeminen ei pitäisi kuulua suomelle, koska ne on sen toisen maan omia asioita!
      Mutta soini ei kannata aborttia ja siitä pitää älämölöä, mutta katolilaisten pedofiilipappien lastenraiskauksista ei sano mitään? Aika turha ukko!

      • mokakeois

        Että on tehty leikkikenttä Kela ja Te palveluiden henkilökunalle jossa voivat puuhastella ja hankkia leipänsä työttömien kimpussa puuhastellen.

        Melkoista verovarojen käyttöä.
        Montako työpaikkaa on saatu tuotakautta? Montako vajaakuntoista on saanut työpaikan vai terveitäkö tuolla pompottavat? Vai onko tuo toiminta puhtaasti työpaikan takaamista näille henkilöille jotka asian parissa puuhastelevat?Pelkkä työttömyys tuskin voi olla tuollaisen toiminnan peruste vai onko tuohon tultu,että on?
        Kommentoi
        Ilmianna
        Jaa



        En usko että kovin moni työllistyy. TYPpi siis on terkoitettu käsittääkseni vajaakuntoisille työnhakijoille. Tosin se kuntoutus on sitten melkein aina sitä kuntouttavaa työtoimintaa..orjatyötä siis lisää ei risusavottaa somali kerää tyhjiä pulloja tullut työttömien apajille kyllä työtönkin tarvitsee tölkeistä pientä taskurahaa


    • Kenenkään ei tule saada enempää kuin toisen. Aika ontuva ja surkuhupaisaa on tuo sinisten politiikka. Toiset edes lupaavat työpaikkoja, ja siniset lupaavat vain taikaseinästä enemmän ilmaista rahaa kaikille pötköttelijöille! Vaalitemppu tietenkin ja tökerö sellainen. Sinisten "perusteluna" on että haluavat sitouttaa mamut kotoutuminen lupaamalla enemmän rahaa kansalaisuuden myötä. Siniset haluavat siis opettaa mamut sossun eläteiksi, ja pettävät myös rasset koska lupaavat myös mamuille sossusta entistä enemmän kun ovat ensin "sopeutuneet" Suomeen!

    • aika.nannaa

      Sipilä haukkui vihervasemmiston lyttyyn sanoen, että ”Teidän jälkiänne olen yhdessä muun hallituksen kanssa viimeiset vuodet korjannut”

      – Ja sanon suoraan, että pidän vihervasemmiston argumentaatiota leikkauksista paitsi objektiivisesti katsoen virheellisenä myös epäoikeudenmukaisena. Teidän jälkiänne olen yhdessä muun hallituksen kanssa viimeiset vuodet korjannut, Sipilä heitti vihervasemmistolle.

      Mutta tyhmät eivät vaan tajua, että sosialismi on roskaa. Katsoo vaikka Venezuelaa.

      • Ja näin Sipilä, joka on koko hallituskautensa ajan leikannut köyhiltä, on yhtäkkiä häntä haukkuneiden rasistien mieleen. Taikasana: pilkkaa vain vihervasemmistoa niin rasisti tykkää.


    • Ajatelkaa mitä tapahtuu ulkomailla kun siellä kuullaan Sinisten ehdotus. Siniset lupaavat mamuille sen hyvän sosiaaliturvan mikä Suomessa on jo nyt, ja lisäksi vielä bonusta jos saa Suomen kansalaisuuden! Ei näillä lupauksilla ainakaan vähene ns. haittamaahanmuutto Suomeen. Päinvastoin vain kiinnostus kasvaa.

      • thghthgghgh

        Olet todella pihalla, mutta niinhän femakkomuijat yleensä.


      • thghthgghgh kirjoitti:

        Olet todella pihalla, mutta niinhän femakkomuijat yleensä.

        Joko kiiluu sinisten lupaamat discorahat silmissä, kun ei haittaa vaikka siniset lupaavat saman mamuillekin? :) Kyllä Timppa tietää että kateus se on mikä kansan syviä rivejä pyörittää.


    • saamme.nauraa

      #MeToo-aloittaja"sankari"täti maksoi ahdistelemansa alaikäisen hiljaiseksi.

      Italialainen näyttelijä ja ohjaaja Asia Argento maksoi viime syksynä sanomalehti The New York Timesin (NYT) mukaan 380 000 dollaria eli noin 330 000 euroa nuorelle näyttelijä-muusikolle Jimmy Bennettille, jotta tämä ei haastaisi näyttelijää oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta.

      Nyt voi kaikki sitten nauraa täysillä tälle MeToo-sakille.

    • Inssikö

      Sipilä unohtanut viimme aikaiset hallituspuolueet jotka olleet kepu ja Kokoomus.
      Joten kenenkä jälkiä paikataan? Eli kepu pettää aina

    • hitot.äänestykselle

      Jos haluatte itseänne kusetettavan niin käykää äänestämässä! Ennen vaalelja ja vaalien jälkeen on asiat taas kuten ennenkin, eli mikään ei muutu vaikka luvataan, no paitsi se pysyy ennallaan että pienituloisten elämä ja verotus kallistuu!

    • piikari

      Kuntouttava työtoiminta on helppoa askartelua tehdää omia hoomia ja Kela maksaa oleskelusta 9 euroa päivä. saattaa olla vasten mielistä mennä siivoamaa vc pönttöä. on paskattu kunnon kaljaripulit vessanpöntön seinämiä siinä kärvistelee kun kaljapaska haisee syrjäytyneiltä työttömiltä pakko on siivota kun työnohjaaja käskee. 70-luvulla oli tiukempaa piikatyössä piti lattiat kuurata nelinkontin pyykkilauta oli käytössä pyykin pesussa lapiohommakin kuului multaa lapioin ämpäriin oli raskasta kantaa pakko oli olla kun te toimisto komensi työttömyysturvan menetyksen uhalla. 70 luvulla mentiin risusavottaa kotiapulaishommiin Suomi oli köyhä maa eipä sosiaalitukia ollut liikaa. nyt maksetaa kaikesta asumistuet, työttömysturva jne. siksi työttömät ovat laiskoja

    • pyykkiharjalla.pyllyyn

      Mene sinä lattialle nelinkontin ja sano että joku työntää pyykkiharjan takapuoleesi! Nyt ei enää eletä -70 lukua joten voit vain muistella kurjuutta edelleen!

      • Ehkä olisi parempi elää 70-lukua niin pääsisit sinäkin työnteon makuun.


      • kiyjrtuewreqw
        Uuninpankko kirjoitti:

        Ehkä olisi parempi elää 70-lukua niin pääsisit sinäkin työnteon makuun.

        Paraskin neuvoja kun itse on pääkoppansa takia hulluneläkkeellä! Liekkö sinustakaan ollut ikinä työelämään? Epäilen,,, juttujesi perusteella!


      • kiyjrtuewreqw kirjoitti:

        Paraskin neuvoja kun itse on pääkoppansa takia hulluneläkkeellä! Liekkö sinustakaan ollut ikinä työelämään? Epäilen,,, juttujesi perusteella!

        Noh, sinun juttujen perusteella ei epäile vaan tietää varmuudella että sinusta ei ikinä ole ollut työelämään.


    • pankolla-viiraa

      Pankko luulee että kaikki ovat hulluja kuin se itse on!

      • Tuskinpa kaikki ihan hulluja ovat, mutta erilaisuus on elämän suola.


    • taavipanka

      Jospa 70-luvun piikatöissä ollut ja raskaita töitä tehneet osaisivat paremmin arvioda pitkäaikaistyöttömän kuntouttavalla työtoiminalla työ- ja toimintakykyä ammatillista osaamista viranomaisten kanssa vanhalla työmenetelmällä viisi-kuusikymppiset ressukat eivät tiedä hölyn pölyä tietotekniikasta digimaailmasta missä mennää. siksi on tarpeen vanhan ajan työpajat jossa tehdään työtä vanhanaikaisesti kädentaitoja käyttäen esim.Merilän hotelissa oleva työllisyyspalvelu on hyvä saa silittää kilpikonnaa tervehtiä. on käsillä tekemistä käsi-ja pienimuotoiset puutyöt
      Työvalmentaja arvioi asiakkaiden työ- ja toimintakykyä sekä ammatillista osaamista yhteistyössä työtoimintapaikkojen kanssa ja laatii asiakkaille urasuunnitelman. ja lisää on rahoitusta tulossa työttömien terveyden kunnon, selvittelyyn . työvalmentajan virkaa vaaditaa korkeakoulututkintoa että työttömät osaavat tiskata siivota lattioita sosiaalitaitoja, pieni muotoista käsi-ja puutyötä. Pankakoskentyökaarihanke/ilopuronen oli hyvä laitos sitä olisi kannattunut jatkaa siellä on vanhoja rakennuksia rehottaa tyhjillään vaikeasti työllistyvillä olisi parempi olla syrjässä ettei tulisi parempi osaisilta pilkkaa kuntouttavaa pilkataa

    • kokeilkaa

      On tyhmää kiusata vaikeasti työllistyviä kun helposti työllistyviäkin on saatavissa!
      Kysytte vain töihin helposti työllistyviä, niin ne tulee kun maksatte vain palkkaa jolla pärjää!
      Eikös olekkin helppoa!

    • Saattaa olla että tänä talvena kaikki politikot ovat taas huolissaan pienituloisista ja vanhuksista.

    • sama.virsi40v.vuotta

      Eihän niillä politikoilla voi mistään asioista olla suurempi huoli kuin työttömistä, vanhuksista ja pieneläkelläisistä? Seuraava huolenaihe on syrjäytyneet ja koulutuksista leikkaaminen,,,jonka tietysti opiskelijat ovat itse aiheuttaneet leikkaamalla määrärahoja!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      261
      6108
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      145
      3586
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2599
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2476
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2052
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1625
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1621
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1473
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1290
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      106
      1143
    Aihe