Nimeämätön ilmianto kurssitunnelman pilaajana?

nimeämättömätilmiannot

TANSSIKURSSITILANNE:
Olet suihkunraikkaana tanssikurssilla ja keskityt enimmäkseen omiin ja osittain sen hetkisen harjoitteluparisi asioihin. Joku tanssikurssimielensäpahoittajista tekee yht'äkkiä nimettömän ilmiannon, jotta kenelläkään ei olisi tanssikurssilla enää mukavaa.

NIMEÄMÄTÖN ILMIANTO:
Eräs tanssikurssimielensäpahoittajista alkaa joko itse tai bulvaanin välityksellä vaatia saada välittömästi tietää, kuka tai ketkä tanssikurssilla olijoista vähän väliä pieree, koska hän se ei hänen mielestään ainakaan ole.

NIMEÄMÄTTÖMÄN ILMIANNON SEURAUS:
Jokainen nimeämättömän pieruilmiannon kuullut (paitsi nimeämättömän pieruilmiannon tekijä itse) on täysin varma siitä, että nimeämättömän pieruilmiannon tekijän lisäksi kaikki tanssikurssilla olijat epäilevät häntä (nimeämättömän pieruilmiannon kuullutta paitsi nimeämättömän pieruilmiannon tekijä tapauksessa, jossa nimeämättömän pieruilmiannon tekijä käyttää bulvaania kuten esimerkiksi tanssinopettajaa nimeämättömänsä ilmiantonsa kuuluttajana). Näinpä ollen nimeämättömän ilmiannon takia tanssikurssin tunnelma lässähtää kurssilaisten alkaessa ankarasti pohtia, kuka kurja ja missä se piereksijä on, kun itse ei ole havainnut pierunhäivähdystäkään, jolloin mielessä alkaa kyteä epäilys deodorantin pettämisestä ja paniikki valtaa keskittymisalaa tanssikuvioilta ja kaikki alkavat toivoa pääsevänsä mahdollisimmankin pian pois kotiin tarkistamaan deodoranttinsa.

26

676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viivästettynimeämätönilm

      TANSSIKURSSITILANNE:
      Olit suihkunraikkaana tanssikurssilla ja keskityit enimmäkseen omiin ja osittain kulloisenkin hetkisen harjoitteluparisi asioihin. Kukaan tanssikurssimielensäpahoittajista ei tehnyt edes nimetöntä nimeämätöntä ilmiantoa kerrassaan mistään kurssilla tapahtuneesta kurssin aikana.

      (TAHALLAAN) VIIVÄSTETTY NIMEÄMÄTÖN NIMETÖN ILMIANTO:
      Viikon kuluttua omasta mielestäsi erinomaisesti sujuneen tanssikurssin päättymisestä vilkaiset tanssikeskustelua ja havaitset, että joku tanssikurssimielensäpahoittajista on jo monta tuntia bulvaaniensa välityksillä vihjaillut saaneensa selville, kuka siellä tanssikurssilla oikein piereskeli, koska hän se ei ainakaan bulvaanienkaan mielestä ollut. Jne jne jne...

      (TAHALLAAN) VIIVÄSTETYN NIMEÄMÄTTÖMÄN NIMETTÖMÄN ILMIANNON SEURAUS:
      Jokainen nimeämättömän pieruilmiannon lukenut (paitsi nimeämättömän pieruilmiannon tekijä itse ja hänen bulvaaninsa) on täysin varma siitä, että nimeämättömän pieruilmiannon tekijän lisäksi kaikki tanssikurssilla olleet syyttävät häntä (nimeämättömän pieruilmiannon kuullutta paitsi nimeämättömän pieruilmiannon tekijä tapauksessa, jossa nimeämättömän pieruilmiannon tekijä käyttää bulvaania kuten esimerkiksi tanssinopettajaa nimeämättömänsä ilmiantonsa kuuluttajana). Näinpä ollen nimeämättömän ilmiannon takia tanssikurssin tunnelma lässähtää kurssilaisten alkaessa ankarasti pohtia, kuka kurja ja missä se piereksijä oli, kun itse ei havainnut kurssilla pierunhäivähdystäkään, jolloin mielessä alkaa kyteä epäilys deodorantin pettämisestä ja paniikki valtaa keskittymisalaa tanssikuvioitten omatoimikertaukselta ja kaikki alkavat toivoa, että olisivat älynneet tarkistaa deodoranttinsa eivätkä koskaan olisi sille tanssikurssille menneet.

    • aikaistettunimeämätönilm

      TANSSIKURSSITILANNE:
      Olet ilmoittautunut (ja ennakkomaksanut) suihkunraikkaana tanssikurssille suunnitellen keskittyväsi enimmäkseen omiin ja osittain kulloisenkin hetkisen harjoitteluparisi asioihin kurssilla. Kukaan tanssikurssimielensäpahoittajista ei tehnyt edes nimetöntä nimeämätöntä ilmiantoa kerrassaan mistään tulevalla kurssilla mahdollisesti tapahtuvasta vastoinkäymisestä.

      (TAHALLAAN) AIKAISTETTU NIMEÄMÄTÖN NIMETÖN ILMIANTO:
      Viikkoa ennen omasta mielestäsi erinomaisesti sujumaan tulevan tanssikurssin alkamista vilkaiset tanssikeskustelua ja havaitset, että joku tanssikurssimielensäpahoittajista on jo monta tuntia bulvaaniensa välityksillä vihjaillut saaneensa selville, kuka siellä tanssikurssilla taaskin aikoo tulevista pyynnöistä huolimatta piereskellä, koska hän se ei ainakaan bulvaanienkaan mielestä tule olemaan. Jne jne jne...

      (TAHALLAAN) AIKAISTETUN NIMEÄMÄTTÖMÄN NIMETTÖMÄN ILMIANNON SEURAUS:
      Jokainen nimeämättömän pieruilmiannon lukenut (paitsi nimeämättömän pieruilmiannon tekijä itse ja hänen bulvaaninsa) on täysin varma siitä, että nimeämättömän pieruilmiannon tekijän lisäksi kaikki tanssikurssilla tulevat tarkoittavat häntä (nimeämättömän pieruilmiannon viikkoa ennen tanssikurssia lukenutta paitsi nimeämättömän pieruilmiannon tekijä tapauksessa, jossa nimeämättömän pieruilmiannon tekijä käyttää bulvaania kuten esimerkiksi tanssinopettajaa nimeämättömänsä ilmiantonsa tiedottajana). Näinpä ollen nimeämättömän ilmiannon takia tanssikurssin tunnelma lässähtää jo viikkoa ennen tanssikurssin alkua kurssilaisten alkaessa ankarasti pohtia, kuka kurja ja missä se piereksijä tulisi olemaan, kun itselle ei tulisi mieleenkään päästää kurssilla pierunhäivähdystäkään, jolloin mielessä alkaa kyteä epäilys deodorantin pettämisestä ja paniikki valtaa keskittymisalaa viikon päästä alkavaan tanssikurssiin keskittymiseltä ja kaikki alkavat toivoa, että osaisivat valita deodorantteja, jotka eivät taaskin tanssikurssilla pettäisi deodoranttinsa eivätkä koskaan olisi sille tanssikurssille ilmoittautuneet ja etukäteen sitä maksaneet.

    • omallalääkkeelläkurssil

      Nimeämättömien ja monasti myös nimettömien ilmiantojensa erikoishenkilöt eli tanssikurssimielensäpahoittajat saivat tuossa hieman maistella omia lääkkeitään. Ja olen aika varma siitä, että seuraavalla tanssikurssillaan he ovat bulvaaneittensa kanssa varmoja siitä, että kaikki tietävät keitä he ovat.

    • ilmiantojenkierrevalmis

      Heeiiiijossssunalkaatekeenmieli tehdä kamusta mimeämätön nimetön ilmianto, niin mietippä vielä kerran kamun näkökulmasta ja noitten kamujen näkökumilta, joita sun ilmiantos ei sun mielestäs ehkä koske, että ne kamut alkaa epäileen, että sä ilmiannoit niitä. Ja sit kaikki alkaa miettii, et kenestä heidän pitäis tehä samanlainen nimetön nimeämätön ilmianto kostoks.

    • ilimiantoneuvontaomallal

      Entäs jos joku ei koskaan oo tehnyt nimellistäkään ilmiantoo ja alkaa tuskaileen esmes justiinsa tommosen nimettömän nimeämättömän ilmiannon perusteissa, niin onko silloin oikein, jos joku kokeneempi ilmiantaja alkais pyytämättä neuvoo häntä?

    • Pierukaari2.momentti

      Tässä on otettava huomioon myös juridiikka. Todistustaakka on ilmiannon tekijällä. Ei noin vain saa heitellä ilmaan pierusyytöksiä - pitää olla näyttöä. Ei riitä, että myöhemmin tunnustaa vaikka itse piereskelleensä - siihenkin on esitettävä näyttöa ja motiivi. Pieremisilmiannon sattuessa on siis kutsuttava paikalle pierupoliisi tutkimaan asiaa.

      • keinovalikoimanjäävuoren

        Suurimmassa osassa tapauksia kysymys on yksinkertaisesti ollut siitä, nimeämättömään nimettömään ilmiantoon turvautunut tanssikurssimielensäpahoittaja on myöskin henkisen väkivallan spesialisti, jonka repertoarissa tuollaiset epämääräiset vihjailut edustavat ehkäpä vähiten likaisia keinoja.


      • keskittyyjohonkinmuuhunk

        Tanssikurssimielensäpahoittajalle on ominaista sekin, että vähän ennen nimeämätöntä nimetöntä ilmiantoaan hän "keskittyy" johonkin muuhun kuin hänen senhetkisensä harjoittelukamu.


    • Nimeämättömätsivuvaikutu

      Tämmöinen nimetön nimeämätön ilmianto on melkeinpä yhtä tehokas kuin kesähyönteistorjunta-ainemarkkinoitten tömäkin suihke, joka tekee sadasta kärpäsestä ja viidestäkymmenestä hyötyhyönteisestä selvää yhdellä suihkauksella suunnilleen sinne päin. Nimittäin vaikka onnistuisikin tällä ilmiannollani hiljentämään sata tanssikurssimielensäpahoittajaa tanssiseurain joulujuhliin saakka, niin eitoivottuna sivuvaikutuksena kakskytviis syytöntä eli nimeämättömästä nimettömästä ilmiannosta mielensä pahoittanutta alkais miettiin, että tarkoitinkohan heitäkin, vaikka varmana en tarkoittanut.

    • mulletekniikoistanisoite

      Ja onhan näissä hieman harvinaisemmissa nimeämättömissä ilmiannoissa nimellisenä sekin puoli, että nimellisen nimeämättömän ilmiannon tekijä oli suoraansanottunavittuuntunut siitä, että tanssikurssilla oli joku hänen mielestään noviisi alkanut ns soittelemaan HÄNEN(!) tekniikoistaan vaihtoringissä. Eli tällaisessa tapauksessa on vielä enemmän kysymyksessä tukkia erimieltä tanssitekniikoista olevien suita.

    • neuvotvaanlisääntyy

      Mikäli ajattelemme näitten nimettömien tai nimellistenkin nimeämättömien ilmiantojen tehoja yhteensäkin, niin kaikkein yleisimmän näissä lajeissa tehdyn ilmiannon tanssipaikan tönijästä on aiheuttanut seuraavalla kerralla entistä enemmän tönimistä. Täten ei ole ihme, että seuraavalla tanssikurssilla tanssikurssin neuvojia on aina ollut entistä enemmän, kun on pitänyt neuvoa sitäkin, ketkä siellä saa neuvoa ja ketkä ei. Eli neuvot ovat räjähtäneet vienti- seuraamiskäsiin, vaikka tarkoitus oli kitkeä neuvot eli tanssitekniikoitten toisinajattelijat.

    • taassuosittujailmiantoja

      Uusvanha nimettömien nimeämättömien ilmiantojen trendi saattaa olla yksi yksi tanssikurssien piinallisimmista, mutta näyttää silti lähtemättömältä. Nimittäin nimettömillä nimeämättömillä ilmiannoilla pilatut tanssikurssitunnelmat ovat juuri nyt suosittuja, sillä tanssikurssit ovat juuri alkamassa. Juuri tähän aikaan tanssivuodenkiertoa em ilmiannot somessa ovat kätevä tapa tuoda alkaville tanssikursseille ripaus reipasta ilmiantohenkeä.

      Siksipä ei ole ihme, että sosiaalisen median tanssipiireissä on juuri nyt hullaannuttu nimettömien nimeämättömien ilmiantojen tekemisistä ja suosittelemisista, joista tanssikurssilaiset pääsevät mukavasti osallisiksi ja vauhtiin. Nimeämätön nimetön ilmianto on näpäyttävä tanssitaitopottujenmaksuelementti esimerkiksi alkeiskurssilla ja se toimii loistavasti myös jatkokurssilla esimerkiksi tasoerojen korostajana. Vaikka ilmiannot tuntuvat nimettömästä nimeämättömän ilmiannon tekijästä todellakin upealta, kannattaa ajoitusta silti pohtia tovi.

      • Anonyymi

        Ihq! Kohta näitä taas saa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihq! Kohta näitä taas saa!

        Nämä piereskelijät on mahdollista saada kiinni lämpökameralla. Kuuma kaasupurkaus näkyy selvästi kameran kuvassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä piereskelijät on mahdollista saada kiinni lämpökameralla. Kuuma kaasupurkaus näkyy selvästi kameran kuvassa.

        Elikkäs tehdas asetuksillisiin kameroihin pitää hakea joku pierukameraäppi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä piereskelijät on mahdollista saada kiinni lämpökameralla. Kuuma kaasupurkaus näkyy selvästi kameran kuvassa.

        Ja kyllä näissä nimettömissä nimeättömissä ilmiannoissa kuitenkin on aina ollut kysymys siitä, että joku tanssikurssilla mielensä täysin omaa syytään eli itse itsellensä aiheuttaen pahoittanut yrittää maksaa mielestään aiheetta saamansa tanssiharjoituspotut tanssiharjoituspottuina ja keksii omasta päästään aiheen. Eli aiheettomia ovat nämä olleet, jotenka en ymmärrä, kuinka tämmöisessä aiheettomassa pierutapauksessakaan voitaisiin ketään syystä osoittaa edes lämpökameralla tai edes pieruäpillä, koska mitään sellaistahan ei todellisuudessa tapahdu. Se on vain nimettömän nimeättömän ilmiantajan kallonsisälmyksissä tapahtunutta ja toki hänelle todellista, mutta kaikille muille fiktiivistä?


    • hyväkuessineuvosulle

      Tärkeä tiedotus kenties juuri sinulle siinä niin, joka harkitset tanssikurssille lähtemistä. Mikäli äiti joutuu vieläkin pyyhkimään, niin tanssikurssi on sinulle kieltämättä hyvin monista kenties jopa sinunkin lukemista ja kuulemista tanssikurssikaunopuheista huolimatta väärä paikka: nimittäin tanssikurssilla, kun huudat, että: PYYHKIMÄÄN!, niin tanssikurssilla pyyhitään lattiaa sinulla siellä olevien tsykobaattien toimista. Pahoittaisit siitä mieltäsi entistä enemmän.

    • suukottelukyssärissäonny

      Mahtaakohan nimeämätön nimetön ilmianto tanssikurssin aikana tai ennen tanssikurssia häiritä kenenkään keskittymistä tanssikurssia edeltävään tai sen aikaiseen suukotteluun? Entäs tanssikurssin jälkeen?

    • koreakorrelaatta

      Onko onko kesän mittaan tehtyjen nimeämättömien nimettömien ja nimellisten ilmiantojen määrä korreloinut jollain kuten esimerkiksi toivotulla tai ei-toivotulla tavalla syksyn tanssikurssiosallistujalukumäärien kanssa? Eräiden ennen suosituiksi väitettyjen tanssilajien ja niiden opettajien ajautuminen ilmaiskatekoriaan puhuisi sien puolesta, että korrelaatio on havaittavissa?

    • ilmiannotsyynäkatoonon

      Vaikuttaa siltä, että tanssiäänimaailma ilmiantokelloissa olisi muuttumassa nimittäin yhä useammassa nimettömässä ilmiannossa todetaan, että ei se sittenkään ole kenenkään nimeltäkään mainitsemattoman este tanssikurssille osallistumiselle vaikka olisi tanssinut lajia erinomaisen pitkäänkin. Mutta todennäköisesti todella monet heistä eivät enää tule.

      • kertausontanssiopintojen

        Tämä on kyllä jokaisen tanssikurssilla tuohtuneen syytä lukea vähintäänkin kerran tanssikurssisyys- ja -kevätlukukaudella: suurin syy siihen, että oma tunne kuohahtaa tanssikurssilla, on kuitenkin omien korvien alapuolella eli se kroppa ei vaan osaa eikä siinä silloin kenenkään toisen ilmianto yhtään auta. Tietysti jos haluaa reenata seuraavan kerran yksinään eli tanssipoen kaa kahelleen, niin ilmiannot on paikallaan.


      • haistattelunopetustaito
        kertausontanssiopintojen kirjoitti:

        Tämä on kyllä jokaisen tanssikurssilla tuohtuneen syytä lukea vähintäänkin kerran tanssikurssisyys- ja -kevätlukukaudella: suurin syy siihen, että oma tunne kuohahtaa tanssikurssilla, on kuitenkin omien korvien alapuolella eli se kroppa ei vaan osaa eikä siinä silloin kenenkään toisen ilmianto yhtään auta. Tietysti jos haluaa reenata seuraavan kerran yksinään eli tanssipoen kaa kahelleen, niin ilmiannot on paikallaan.

        Pitäisikö tanssinopettajan tähtäävään koulutukseen tai viimeistään loppututkintoon sisällyttää reaaliaikaisen tanssihaistattelun opettamisen osio? Nimittäin reaaliaikainen haistattelu aiheestakin tanssikurssilla varmasti tuottaisi parempia tuloksia kuin tanssiyleisönosastoissa tapahtuva postuumi haistattelu. Tanssikursseillahan saattaa olla vuodesta toiseen henkilöitä, jotka eivät hallitse reaaliaikaisen haistattelun edes alkeita, mutta eivät toisaalta ole edistyneet lainkaan, vaikka ovat jokaisen tanssiharrastusvuosiensa varrella kokemansa tanssikurssin jälkeen haistatelleet postuumisti tanssiharrastusyleisönosastossa joko itse tai bulvaanin välityksellä.


      • eisevoiollajokakertanuin
        kertausontanssiopintojen kirjoitti:

        Tämä on kyllä jokaisen tanssikurssilla tuohtuneen syytä lukea vähintäänkin kerran tanssikurssisyys- ja -kevätlukukaudella: suurin syy siihen, että oma tunne kuohahtaa tanssikurssilla, on kuitenkin omien korvien alapuolella eli se kroppa ei vaan osaa eikä siinä silloin kenenkään toisen ilmianto yhtään auta. Tietysti jos haluaa reenata seuraavan kerran yksinään eli tanssipoen kaa kahelleen, niin ilmiannot on paikallaan.

        Nimeämättömissä nimellisissä ilmiannoissa on jostain syystä, jota syytä voimme tässä vain arvailla, yhteisenä nimittäjänä tanssinopettajalta saatu kehu siten, että nimellisen nimeämättömän ilmiannon tekijä kertoo hänen itsensä aiheuttamalle tanssitekniikkariitapaikalle pyytämän opettajan kehuneen ilmiantajan olleen sittenkin oikeassa.

        Kuinka kummassa se voi joka ikinen tanssitekniikkariitakerta mennä noin päin?

        Vai onko joku lukenut nimeämättömän nimellisen ilmiannon tekijä raportoineen, että hänen tanssitekniikkariitapaikalle kutsuma tanssinopettaja olisi sanonut, että ilmiannontekijässä se vika on itsessään?


      • nytolipahakysymys
        eisevoiollajokakertanuin kirjoitti:

        Nimeämättömissä nimellisissä ilmiannoissa on jostain syystä, jota syytä voimme tässä vain arvailla, yhteisenä nimittäjänä tanssinopettajalta saatu kehu siten, että nimellisen nimeämättömän ilmiannon tekijä kertoo hänen itsensä aiheuttamalle tanssitekniikkariitapaikalle pyytämän opettajan kehuneen ilmiantajan olleen sittenkin oikeassa.

        Kuinka kummassa se voi joka ikinen tanssitekniikkariitakerta mennä noin päin?

        Vai onko joku lukenut nimeämättömän nimellisen ilmiannon tekijä raportoineen, että hänen tanssitekniikkariitapaikalle kutsuma tanssinopettaja olisi sanonut, että ilmiannontekijässä se vika on itsessään?

        No eipä ole kukaan kuullut niin!

        Miettikääs pienissä päissänne asiaa vähän tältä kannalta, kun seuraavan kerran aijjotte lukea tai kirjoittaa tanssitekniikkariitapaikalla annetuista kehuista nimelliselle nimettömän ilmiannon tekijälle.


      • Anonyymi
        nytolipahakysymys kirjoitti:

        No eipä ole kukaan kuullut niin!

        Miettikääs pienissä päissänne asiaa vähän tältä kannalta, kun seuraavan kerran aijjotte lukea tai kirjoittaa tanssitekniikkariitapaikalla annetuista kehuista nimelliselle nimettömän ilmiannon tekijälle.

        Nimettömän tai nimellisen nimeämättömän ilmiannon oppaat ovat käytännössä kaikki kirjoitetut omakohtaisten ja siten niissä neuvontatilanteissa kurjaakin kurjemmilta tuntuneitten neuvontakokemusten pohjilta, joiden surauksina on nähty jopa kokonaisia eli erittäinkin lyhyesti sanottuna tanssiharrastusgendrejen vaihtumisia selaisiin, joissa pääsee itsekin neuvomaan. Tämä tarkoittaa sitä, että yhtäkään nimettömänkään eikä nimellisenkään nimeämättömän ilmiannon opasta ei ole kirjoitettu objektiivisesta ja siten tanssikursseilla väitetyn aiheettoman neuvonnan juurisyihin pureutuvasta näkövinkkelistä.

        Tässä mielessä sekä nimettömän että nimellisen nimeämättömän ilmiannon neuvontaoppaat eroavat oleellisesti esimerkiksi suuronnettomuustutkintalautakuntien töiden tuloksina julkaistavien vastaavien suuronnettomuuksien välttämisoppaitten sisällöistä, joissa suur- tai sitä pienempienkään onnettomuuksien syyllisten ilmiantoja ei edes yritetä neuvoa, vaan pureudutaan niissä nimenomaan tapahtuneitten suuronnettomuuksien juurisyihin, jotta vastaavien katastrofien kehittyminen voitaisiin jatkossa ajoissa havaita ja niinmuodoin niiltä ehkä jopa välttyäkin.


    • Anonyymi

      Olipa kerran tanssiseura, jonka kokeneimmat jäsenet lopettivat tanssiseuran tilaisuuksissa käynnit. Sen pituinen se.

      Nimettömät ja nimelliset nimeämättömät ilmiannot on tärkeä keino ehkäistä kokeneitten tanssiseuran jäsenten käymistä tanssiseuran tilaisuuksissa: syyskauden sekä nimelliset että nimettömät nimeämättömät ilmiannot ovat alkaneet, jotta turhantärkeät tunaritkin saavat tanssiharrastuksistaan mielestään ansaitsemansa tyydytyksen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe