Työkaverit ja koira kiimassa (Koko novelli)

novelpro

Riikka ja Laura olivat olleet yhdessä pienistä ala-astelaisista tytöistä lähtien. Nyt lukiossa ollessaankin he viettivät paljon aikaa yhdessä. Riikka oli aavistuksen verran täyteläinen, omasta mielestään nätti pullukka. Laura oli sitä vastoin melkoisen hoikka vaaleat pitkät hiukset omistava tyttö. Riikalla oli puolestaan syntisen punainen lyhyehkö tukka. Riikan hiukset suorastaan loistivat punaista väriä. Poikaystäviä kummallakaan ei ollut ja he naureskelivatkin joidenkin ilkeämielisille väitteille keskinäisestä suhteestaan. Jos joku ulkopuolinen olisi nähnyt tytöt heidän mennessään nukkumaan, hän olisi saanut vahvistusta noille huhuille. Tytöt nukkuivat samassa vuoteessa nytkin, niin kuin monesti aikaisemminkin. Riikka oli tullut kouluviikon päätteeksi Lauran luokse yöksi.

Lauran sammuttaessa lampusta valon hän kuitenkin katsoi Riikkaa hyvin merkitsevästi. Laura pujahti peiton alle niin, että hänen yöpaitansa helma nousi tarkoituksella ylös myttääntyen lanteille. Huoneessa oli hiljaista ja kumpikin tavallaan odotti toisen tekevän aloitteen. Laura oli antanut vihjeen sammuttaessaan valon ja hän odotti Riikan tekevän puolestaan aloitteen.

Riikan nenään tuoksui suihkunraikas ystävänsä, kun hän tunsin Lauran heilauttavan kättään peiton alta tyynylle. Kauan ei Lauran tarvinnutkaan odottaa. Riikan käsi kosketti Lauran pehmeää reittä. Lauran sydän oli nousta kurkkuun kiihtyneestä tunteesta. Riikan käsi siirtyi hetkellisen koskettelun jälkeen Lauran reisien väliin. Kuin käskyn saaneena Laura kääntyi selälleen huokaisten tyytyväisenä. Riikan käsi tuntui niin ihanalta ettei parempaa olisi osannut kuvitellakaan tapahtuvaksi. Innostuneena Laura nosti lantiotaan ylös ja Riikka tiesi vetää housut pois edestä. Pimeän suojassa kumpikin tytöistä rohkaistui ja pian peitto putosi lattialle ja yöpaidat seurasivat perässä.

Riikka joka oli rohkeampi otteissaan kumartui Laurin syliä kohti. Pian tytön olivat ylösalaisin sängyssä, Riikan jalat olivat Lauran vieressä tyynyllä. Laura nyhti Riikalta vielä pikkuhousut pois jalasta ja sitten Riikan kädet jo vetivätkin Lauraa päälleen. Lyhyen hakemisen jälkeen tyttöjen kielet löysivät toistensa piilotetut helmet. Kuului vain suljen ja kosteuden ääniin sekoittuva huohotus. Lauran pää oli painuneena Riikan syliin, kun vastaavasti hänen syli oli vasten Riikan pehmeitä kasvoja. Laura joka oli ollut jotenkin innokkaampi tuli nopeasti valmiiksi. Kuului terävä vingahdus ja nyyhkäisy Lauran saadessa orgasminsa. Riikan tyydytys keskeytyi hetkeksi, mutta se ei häntä haitannut ystävän saadessa ihanan tyydytyksensä. Pian Lauran kieli lipoi uudelleen ystävänsä kosteaa syliä ja nyt oli Riikan vuoro vavista ja tuntea orgasmin mainingit.

Laura sytytti lampun vielä palamaan ja etsi lattialta yöpaidat molemmille ja nosti peitteen heidän ylleen. Tytöillä oli poskilla punaiset läikät ja hiukset olivat sekaisin äskeisestä temmellyksestä. Tirskahtaen he katsoivat toisiinsa ja kääriytyivät peiton alle toisiinsa kietoutuneina. Pimeässä he keskustelivat asioista Riikan oikoessa Lauran pitkää tukkaa.
– Kiinnostaisko sua tehdä se eri lailla? Riikka kysyi Lauralta.
– Miten eri lailla?
– No jonkun toisen kanssa, Riikka jatkoi.
– Jonkun pojanko?
– No ei, vaan silleen ettei siitä tulisi edes raskaaksikaan, Riikka jatkoi kiertelyään.
– Mitäs toi nyt on? Lauran ääni oli noussut hämmennyksestä?
– Onhan sitä semmoisia kuten toi meidän Jeni, Riikka vastasi hiljaisen odottelun päätteeksi.
– Nii, mutta sehän on koi.., hei mitä sä sanoit?
– Nii-i…, vois olla kivaakin..
– Miltä se tuntus ja on se vähän outoa…? Laura pohti.
– Mut ei siinä kävis kuitenkaan kuinkaan vaikka kokeiliski, Riikka intti määrätietoisesti.
Laura käänsi selkänsä Riikalle joka liimautui kiinni ystävänsä selkään. Riikka vei kätensä ystävänsä pienelle rinnalle ja painoi huulensa niskaan vedettyään pitkät hiukset pois edestä. Pienen suukottelun ja hellimisen jälkeen Laura vei ystävänsä käden jalkojensa väliin. Siitä alkoi uusintakierros jonka aikana tytöt sopivat kokeilevansa toisenlaista konstia lähiaikoina. Hetken kuluttua kaksi lukiotyttöä nukkui toisiinsa kietoutuneina.

Oli kulunut kaksi viikkoa tyttöjen viimeisestä leikki-illasta ja Laura oli tulossa Riikalle yöksi. Lauraa jännitti, kun hän meni Riikan kotiin. Levottomat eläinseksi -aiheitta sivuavat jutut olivat jääneet mieleen pyörimään, toisaalta kiehtoi ajatus, mutta toisaalta, seksi koiran kanssa, sehän oli kai monien mielestä aivan sairast. Ja jos joku saisi tietää. Hän katsoi koira-aitaukseen, mutta helmikuun pimeässä illassa ei katse erottanut pimeään kyllin tarkasti. Riikan vanhemmat olivat lähteneet jo talvilomalle ja heillä oli koti kaksistaan käytössä. Sisälle päästyään Riikka oli häntä iloisena vastassa.

15

15823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      – Moi, oot vähän myöhässä.
      – Tuli jotain, Laura nupisi hiljaa.
      Lauraa jännitti selvästi ilta ja se mitä oli tulossa.
      – Mennään mun huoneeseen, Riikka opasti ystäväänsä.
      Huoneessa oli mukavan leveä vuode jonka Riikan isä oli tehnyt omassa puusepänverstaassaan, samanlainen oli tosin Laurallakin. Olivathan he kaveruksia. Laura säpsähti huomatessaan Jenin nousevan lattialta tervehtimään häntä.

      Jeni oli harmaaturkkinen Jämtlannin pystykorva, alun perin pihakoiraksi tarkoitettu, mutta hemmottelun seurauksena muuttunut täysin sisäkoiraksi. Laura kiinnitti huomiota siihen kuinka koira puski Riikan syliä tämän istuessa nojatuolissa.
      – Oot sä tehny sen kanssa jotain, Lauran oli pakko kysyä uteliaisuutensa tyydyttääkseen.
      – Noo, voi olla.., Riikka vastasi veikeästi hymyillen.
      – No kerro…
      – Ota ny vaatteet pois ja rentoudu, Riikka vain vastasi salaperäisesti.
      Lauran oli pakko mennä halaamaan Riikkaa, viime kerrasta oli jo sentään kaksi viikkoa. Hellästi Laura painoi huulensa Riikan huulille ja tunsi toisen vastaavan suudelmaansa kiihkeästi. Riikan kädet Lauran vartalolla tuntuivat turvallisilta ja niin rakkailta. Lauralle tuli yhtäkkinen hyväolon tunne ja hän tunsi, että illasta tulisi ihana.

      – Hyvä on, tehdään se sitten, Laura sanoi innostuneesti.
      – En ehtinyt käydä suihkussa ennen kuin tulin tänne..
      – Älä välitä, en minäkään.. eikä meidän ystävämme siitä pahastu, Riikka naurahti.
      Tytöt riisuivat itsensä ja levittivät ison vaaleansinisen lakanan sängylle. Riikka asettui sängylle selälleen ja levitti jalkansa. Jeni-koira tuli kuin opetettuna paikalle. Kateellisena Laura katsoi kuinka koiran kieli lipoi hänen ystävänsä pillulla. Laura ujosteli katsoa Riikkaa, mutta uskaltautui kuitenkin lopulta katsomaan silmiin ystäväänsä. Riikan kasvoilla oli nautinnollinen ilme, niin kiimainen, että Lauraa raivostutti.

      Lopulta Laura polvistui ystävänsä jalkojen eteen ja katsoi kuinka Riikka itse piti häpyhuulia raotettuna. Koiran vaalean possunpunainen kieli lipoi osaavasti hänen ystävänsä herkkiä alueita. Siinä koira nuolee pillua, Laura ajatteli katsoessaan. Riikka näytti sormilla merkin koiralle ja se sulki suunsa kiltisti alkaen tökkiä kuonollaan Riikan avautunutta häpyvakoa. Laura erotti selvästi ystävänsä turvonneen klitoriksen jota koira paineli kuonollaan varovasti Riikan hieroessa itseään tuota mustaa kuonoa vasten. Musta kuono painui muutaman sentin sisempien häpyhuulten väliin koskettaen herkkää kohtaa saman aikaisesti.

      Laura otti Riikan toisen jalan olkapäälleen ja kosketti tämän häpyvakoa kiimassaan. Täyteläisen kaunis syli otti koiran töytäisyt kiivaasti vastaan. Riikan silmissä paloi kiivas tuli ja nyt hän antoi koiralle merkin jonka jälkeen pitkä vaalea kieli alkoi lipomaan uudelleen tuota kaunista vakoa. Riikka keinutti itseään ja koiran häntä heilui tyytyväisenä. Kuului voimakasta litinää koiran lipsuttaessa kielellään nuorelle naiselle hyvää oloa.
      – Aih-uihh.. Riikka kirkaisi onnellisena alkaen täristä.
      Sanattomana Laura katsoi kuinka hänelle rakas ystävä kiemurteli koiran edessä nautinnosta väristen. Hetken kuluttua Riikka istui tyytyväisenä sänkynsä laidalla Laura vierellään. Jeni-koira katsoi tyytyväisenä ja nöyrän kilttinä mitä hänen pitäisi seuraavaksi tehdä.

      – Saat vähän erilaisen käsittelyn kuin minä, Riikka sanoi Lauran poskea suukotellen.
      Jännittyneenä Laura painautui selälleen antautuen ystävänsä ja tämän koiran käsiteltäväksi. Laura makasi selällään jalat roikkuen sängystä lattialle. Kummankin jalan alla oli matala rahi joka nosti jalat koukkuasentoon. Laura seurasi, kun Riikka otti pienen voidepurkin. Pian käsi hieroi voidetta Lauran häpyhuulille. Kiihkeä jännitys sai Lauran sykkeen nousemaan korkealle. Laura katsoi kuinka Riikka kumartui koiran puoleen ja etsi takatassujen välistä tuuhean karvoituksen seasta jotakin.

      • Tomaattiluiskahti

        Riikka ja Laura olivat olleet kiimassa pienistä ala-astelaisista tytöistä lähtien. Nyt lukiossa ollessaankin he olivat kiimassa. Riikan nenään tuoksui suihkunraikas punainen pippeli. Laura ponnahti ylösalaisin päälleen lattialle. Kuului terävä vingahdus ja nyyhkäisy. Laura käänsi selkänsä Riikalle vedettyään huulensa niskaan. Kateellisena possunpunainen Laura heilui ja vikisi alkaen täristä. Riikka näki kuinka Laura alkoi pullistua räjäyttäen tuuhean karvoituksen seasta jotakin limaa. Laura sytytti lampun vielä palamaan ja Riikkan käsi paloi vereslihalle ja hän huusi tuskissaan. Laura otti Riikan toisen turvonneen jalan, joka oli irronnut äskeisestä temmellyksestä. Samassa iso tomaatti luiskahti tämän nuoren naisen emättimestä. Lauraa raivostutti.


    • novelpro

      Loistavan punainen koiran pippeli ponnahti näkyville. Koira vingahteli levottomasti huuliaan nuoleskellen. Riikka levitti voidetta koko ajan kasvavalle tapille. Sen kärjessä oli iso paksunnos joka paisui isoksi Riikan sormissa, mutta tämän lopettaessa hieromisen paksunnos oheni. Lauraa alkoi pelottamaan ja kaduttamaan se mitä oli tapahtumassa. Hän muisti miten hän oli nähnyt koirien olleen joskus nalkissa toisiinsa…

      Riikka ohjasi vingahtelevan koiran Lauran vartalon päälle. Laura kurkkasi ja näki yli kymmensenttisen hoikan pippelin sojottavan kohti omaa emätintään. Koiran pippeli vaikutti kuin vereslihalle hiertyneeltä iholta, se loisti Riikkan sille hieromasta liukasteesta. Koiran etutassut olivat Lauran vartalon kummallakin sivulla, koiran karvat kutittivat Lauran paljasta ihoa, vatsaa ja reisiä.

      – Nyt ohjaan sen sun sisään, Riikka sanoi jännittyneellä äänellä.
      – Eihän se satu, Laura kysyi samanlaisella äänensävyllä.
      – Aiih-iih.., Laura vingahti koiran siittimen tunkeutuessa nopealla liikkeellä hänen sisälleen.
      Vaikka Riikka oli yrittänyt rauhoitella koiraa oli ote kuitenkin irronnut liukkaasta siittimestä.

      Riikka näki kuinka koiran siitin tunkeutui hänen ystävänsä emättimeen rajulla tempaisulla. Samassa paksunnos alkoi pullistua ja näytti kuin Lauran emättimessä olisi ollut iso tomaatti joka oli jäänyt jumiin.

      – Uh-ummghh—oii-iihh..apua.. auuhh.. Laura ulisi kuin koiranpentu emonsa hampaissa.
      – Älä pelkää, se menee noin, koira nykii sua koko ajan kunnes se laukee, Riikka selosti rauhoitellen ystäväänsä pitäen tätä kädestä lujalla otteella.
      Koira vikisi ja ulisi kuin sitä piestäisiin remmillä pitkin selkää. Koiran takatassut tepsuttivat edestakaisin. Koira ulvoi kiimaansa ulos ja teki tempaisuja ulospäin kuin yrittäen vetää elintään pois tämän nuoren naisen emättimestä. Paksunnos luiskahti aavistuksen syvemmälle ja koira innostui kaapimaan sängyn laitaa takatassuillaan. koira oli täydessä kiimassa ihmisnaaraaseen joka huusi tuskissaan.

      Todellisuudessa Lauraa repi mieletön hyvän olon tunne. Jotakin hyvää tuntui alavartalossa vaikka emätin olikin kuin tulessa. Lauran silmiin osui koiran innokas katse. Koira inui ja vikisi kiimassaan aivan kuin teki Laurakin. Koira nosti päänsä pystyyn ja oikaisi kaulansa suoraksi alkaen ulvomaan kuin susi yhtäkkiä. Nykiminen ja tempominen muuttui rajuksi ja Lauran vartalo heilui ja tärisi koiran voimakkaan liikkeen vaikutuksesta.

      – Aii-aii-uuu-uuhh.. aapuuuaa…, Laura alkoi huutamaan orgasmin alkaessa tehdä tuloaan.
      Mielettömän voimakas tunne velloi Lauran lanteiden välissä ja jossakin alavatsalla. Silmissä näkyi väripalloja ja hän tunsi Riikan pehmeän posken poskeaan vasten kuin unessa. Kuumat salamat iskivät hampaista kipinöitä ja varpaissa kipristeli, kun nuoren neidon neitsyyden otti tuuheaturkkinen uroskoira. Jeni-koira antoi räjäyttäen voimakkaimman koskaan koetun orgasmin tälle urhealle neidolle. Koira vikisi hiljaa ja paine helpotti Lauran emättimessä.

      Riikka nosti koiran varovasti pois Lauran päältä. Koira alkoi heti nuolla omaa siitintään pesten sen puhtaaksi. Riikka katsoi ystävänsä häpyvakoa, joka oli irstaasti raollaan. Valkoista mäihää valui häpyhuulilta ja joitakin veripisaroita oli valunut siniselle lakanallekin. Riikka pyyhki Lauran syliä pehmeillä paperinenäliinoilla. Joihinkin tuli punaista, mutta pääosin koiran jättämää limaa.

      Riikka avasi oven ja päästi koiran alakertaan johtaville rappusille tullen Lauran vierelle. Lauran jalat tärisivät vieläkin voimakkaan orgasmin jäljiltä. Riikka siirsi ystävänsä paremmin sängylle ja tuli tämän viereen makuulle.

      – Sauna on lämmin, kantaako sun jalat jo? Riikka kysyi.
      – Kohta.., huh, Laura vastasi ojentaen kätensä ystävälleen.
      – Kannattiko kokeilla?
      – Hmm…

      -LOPPU-

      • ""Koira alkoi heti nuolla omaa siitintään pesten sen puhtaaksi.""
        Tuolause kiinnostaa minua kovasti. Monesti nuolen itse koiran siittimen puhtaaksi mieheni päästessä liukkaille.


    • koppos

      Aika härsi :D

    • tokoman

      Olipas kuumaa luettavaa :)

    • Hyvin kirjoitettu. Jatkoa toivotaan.

    • ss8ds

      luettu :)

    • ss99d

      Kovaa menoo

    • KaverinRotikka

      Pidin kovasti. Lukio aikaan seurustelin tytön kanssa jolla oli rottweiler uros. Sellaiset vaatimattomasti yli 60kg ja 8tuumaa (tämä on arvio, perustuu perstuntumaan). Taisi olla meistä kolmesta painavin. Rotikka kun hyppäsi selkään niin laminaatit vaan notku polvien alla. Sirkku oli hyvin kokeilun haluinen. Kun kaikki mitä keksittiin kahdestaan tehdä oli kokeiltu pyydettiin Rotikka kolmanneksi. Olisin halunnut jonkun meidän luokalta mutta ehkä Rotikan vaitiolo oli varmenpi. Sitä kiihoitti kovasti minun ja Sirkun nussiminen. Ehkä meistä tuli jotain tuoksua joka sai sen työntämään kuononsa joka paikkaan. Monesti sain vetää kaluni puoliksi ulos että nuolemiselle tuli tilaa. Lopuksi se nussi toista meistä. Rotikka sai valita.

      • Nautinnollinen juttu. Olisi kiva tietää suosiko Rotikka jompaakumtaa teistä enemmän.


      • Anonyymi

        Lukio on kokeilun aikaa


    • Anonyymi

      H­­­e­­i! Ku­­­ts­­­um­­me sinu­­t käym­­ään uude­­ss­­a cha­tis­­sa! Mei­tä on yl­i mil­­jo­­ona! 👉 https://seksi24.online/H/M2g2W9

    • Anonyymi

      Kinkyä, kinkyä. Kiitos!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe