Lopeta se pelaaminen

HelpomminSanottu

Kuin tehty.
Miten valtio kehtaa ylläpitää tällaista ryöstösirkusta suomessa? Kukaan ei puutu suomessa siihen miten paljon veikkaus voi kusettaa pelaajia. Joka kaupassa ja kioskissa automaatteja kun pelaat lottoa kenoa viking lottoa euro jackpottia ym. et koskaan voita. Miten voisit voittaa kun kone käy läpi kaikki pelatut rivit ja antaa voittoja jos haluaa. Aina menee numerot vierestä koskaan ne ei osu kohdalle. 100% kusetusta koko touhu.
Miten tähän saadaan loppu?
Pöyristyttävää toimintaa.
Veikkaus luo ja ylläpitää peliriippuvuutta suomessa.

8

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahavampiirit

      Veikkauksen johtoporras onpahasti riippuvainen peliriippuvaisista, muuten heillä jää suuret palkat saamatta jne muuta mukavaa.

    • Cgj

      Suurinta paskaa on nää kolikkoautomaatti pelit jotka joka kiskas ja kaupas, imuroi rahat ja tyhjennetään parin viikon välein ja taas imuri päälle.

      • HuijariVeikkausOy

        Osassa veikkauksen pelaamoiden automaateissa ei ole edes rahaa sisässä. Laiskahko henkilökunta "täyttelee" niitä "kunhan ehtii", silti niillä annetaan pelata, vaikka mitään rahaa, muuta kuin sinun omat rahasi koneessa on sisällä. voit tuolloin "voittaa" 0,20 senttiä.


    • OnnellinenkoSuomi

      Karmea se huutava laskuvarjomainos, jossa korostetaan, että pelaaminen Veikkauksella on turvallista. Joo, turvallista on hävitä ruokarahat, vuokrarahat, vipatut rahat pelikoneisiin, jotka vievät muutamassa minuutissa parikymppisen ja samalla tahdilla vaikka koko päivän. Muita pelejä voit pelata vuosia voittamatta mitään. Veikkauksella ei mitään kiinnostusta kiirehtiä tunnistautumista joka paikan pelikoneisiin. Pääasia, että raha virtaa "hyväntekeväisyyteen", vaikka se maksaa monen ihmisen elämän.

      • onihanomavika

        Kuka on niin kaheli, että kaikki rahansa tuhlaa eri peleihin?


      • Nekkuli

        Kuka on niin kaheli, että juo kaikki rahansa? Tai kuka on niin kaheli, että röökaa posket lommolla vaikka terveys menisi? Se on riippuvuutta. Vie typerät, mitäänsanomattomat kommenttisi muualle tänks.


      • ylipelihullu

        Ei ole vaan puhdasta typeryyttä. Ihan sama kuin sanoisit, että jollakin on riippuvuus vetää seteleitä vessanpöntöstä alas koska peleihin rahan syytäminen on sama asia.

        Veikkaus ei myöskään ole millään tapaa syyllinen siihen jos joku haluaa rahansa heille lahjoittaa, ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka antaa. Ihan sama kuin jos itse sanoisin, että anna rahasi minulle niin sijoitan ne eteenpäin ja saat miljoonan tuottoa, antaisitko rahasi? Niin, miksi sitten annat ne veikkaukselle?


    • VastuullisuusHoi

      Rahapelit on kielletty alle 18-vuotiailla ja tämän tulisi näkyä myös mainostamisen rajoittamisena vähintään yhtä tiukasti kuin alkoholin kohdalla. Paikallinen nettilehti taas mainostaa uutta nettiarpaa. Nämä ovat niitä nopeatempoisia pelejä, joihin äkkiä koukuttuu. Nettipeleihinsä voi sentään laittaa rajat, jos kykenee ennen kuin lähtee käsistä mutta peliautomaatteihin saa menemään miten paljon tahansa ja näppärästi se nostoautomaattikin on monesti kovin lähellä. Näiden mainostamisen voisi kieltää täysin ja jos kauppa/kioski ei pysy pystyssä ilman pelikoneista saatavaa tuottoa, joutaa lopettaakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe