Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vihervasemmisto

katainenK

Vihervasemmisto on kuulemma haukkumanimi. Sitä en ihan tarkkaan tiedä, kenen, tai keiden käyttämä. On kuulemma halla-Ahon keksimä. Onko vasemmisto SDP ja vasemmistoliitto? Ilmeisesti. Sitten asiaan. Työläisiä on suomessa yli 2 miljoonaa, joten he kuuluvat vasemmistoon, jos muuta luulevat, väärässä ovat. Kai vihreitäkin tarvitaan, vai onko väärää puhetta, että maapallo ei voi hyvin.
Itse näin kokoomuslaisena ihmettelen, miten paljon ´´vihervassareita´´ haukutaan. Se porukka on ainut, mikä ajaa työläisten ja opiskelijoiden aseman parannusta suomessa. Kokoomus on koko ajan, yli 10 vuotta hallituksessa ajanut meidän asiaa ja hyvin on ajanutkin. Keskusta nyt pettää aina, joten jätetään keskustelusta pois. Nyt näyttäisi siltä, että Demarit ehkä pääsee hallitukseen, siis meidän kokoomuslaisten kanssa, hyvä niin. Ai miksi, no nykyiset hallituskumppanit häviävät suunnan muutoksesta jopa tuuliviirille, myrskyssä.
Muutama tunnus millainen vihervassari on. Ansio alle 70000 euroa, koulutustaso heikko, ei korkeakoulutusta, (ei koske vihreitä) kuukausi kesälomaa, viikko talvella, ei paljon lomamatkoja, paitsi jos saavat lainaa matkaa varten. Luulevat tietävänsä politiikasta, yhteiskunnasta, yleisistä asioista paljon, siis Luulevat. Elämän kohokohta, kun saavat ensimmäisen uuden toyota corollan, harmaan hankittua, velaksi, noin 50 vuotiaana. Siinä muutama vihervassarin tunnus merkki. Heitä on siis yli 2 miljoonaa. Meidän kokoomuslaisten onneksi, ovat luulleet olevansa kokoomuslaisia äänestäessään.
Että näin.

8

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lhkljhkjhkjhkjhk

      siis "meidän kookoomuslaisten"? Voi hlvtti. NIMIM KRPÄ KATAINEN: mitä luulet että kohtapuolin tapahtuu Suomessa? Sisällissota.
      Näin itse perussuomalaisena itsekin ihmettelen kokoomuksen suurta äänimäärää,ottaen huomioon miten pientä porukkaa tukevat,ja luulet näköjään itsekin kuuluvansa heihin,koska olet jo bemarisi maksanut? Hyväveli-pahaveli asetelma purkautuu väkivalloin,sinäkin tulet menettämään kaiken.Ellet jo ole.

      vitun onnellinen idiootti

      • kuuntele.ajatuksella

        Kansanedustaja puhuu asiaa, Katso ! Youtube : Teuvo hakkarainen palokan abc.


    • jhgjhgjhgjhgjhgjhgjk

      PS.
      Onnelliset idiootit ovat vapauden suurimpia vihollisia

      Urho Kekkosen kootut

    • katainenK

      Ei tule sisällissotaa, ei yhteiskuntarauha mene, eikä tapahdu paljon muutakaan, karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Kerron miksi olen kokoomuslainen. Kokoomus ajaa minun asiaani, muutama esimerkki. Jos sijoitan hyvin, maksan tietenkin veroa, jos taas huonosti, saan vähentää tietyn osan tappioista verotuksessa, tulee se tappio sitten mistä tahansa sijoituksesta. Nyt Orpon agendassa on, että veroa maksetaan vasta kun myy, eli osakevaihtoa voi tulevaisuudessa tehdä ilman verojen maksua. Palkka vero alas on myös järkevää politiikkaa, siirrytään verotus kulutukseen. Eläkeikä ylös, elinajan odote on noussut huimasti. Kokoomus ei haikaile mennyttä aikaa vaan parantaa tulevaa aikaa. Tuossa muutama. Toivon todella, että mitä puoluetta kukakin äänestää, se ajaa heidän asiaansa. En ole koskaan haukkunut äänestämääni henkilöä, tai puoluetta, vaan tiedän mitä saan. Äänestys oikeus ollu 40 vuotta.
      Toivon myös, että perussuomalaiset kokoavat linjansa tulevissa vaaleissa. Vahinko vain, että niin kauan kuin Halla-Aho on puheenjohtaja, perussuomalaiset eivät koskaan pääse päättämään asioista hallituksessa.k

      • gddfdd

        Maksa bemaris. Paras mutkissa on citroen xantia 3.0 activa. Googlaa ellet usko. Pesee mutkissa kaikki urheiluautot. Kokoomus suolesta. Toverot ylös ja tasaverot alas. Sillain tulee oikeita töitä. Eikä nykyisiä tempputyöllistettyjä.


    • jhkjhkjhkjhkj

      persuhallitus vasta kun musulmaanit raiskaavat oman perheen jäsenen?

    • katainenK

      Kyllä, kyyylä, kylä, kyllä. Taas teki kokoomus parhaansa heitä äänestäneille. Helppo lähteä vaaleihin keväällä, hallituspaikka varma, jos haluavat itse sinne mennä. En tiedä, mitä keskustan ja sinisten ´´kannattajat´´ tuumaavat budjetista. Ainut pieni kosmeettinen vika oli sijoitusten ylärajan jääminen 50 tuhanteen, siis ettei tarvitse maksaa veroja vasta kun realioitaessa. Ei liiku meidän kokoomuslaisten agendassa, muslimit, eikä mitkään maahanmuuttajat. Jos perussuomalaiset meinaa niitä vastustaessaaan ottaa vaalivoiton niin onnea, sitä persut tarvitsee, eikä sekään auta, oppositio odottaa taas. On vähän huono tehdä vaaliteema ulkomaalaisista, 2000 tulee tänne vuodessa ja 1500 lähtee parempiin maihin huomatessaan suomen keskiluokkaisten onnettoman tulotason. Pieni tuloisista puhumattakaan. Ihan näoin lopuksi. On hienoa elää ja olla suomen maassa, kun järjestää asiansa oikein, eikä tarvitse vihata ketään heti aamusta ja illalla viimeiseksi, ei edes naapuriaan.

    • Anonyymi

      ei oo halla-ahon vaan sipilän lanseeraama... Paskapuhetta että olisi halla-ahon keksimä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe