Aihe

SUOLISPORT

pekkavedättää

Mä ei jaksa enää...

Mistä voin ostaa kännykällä SEURAN JÄSENYYDEN???

Suolisport työntää vaan OSTA LISENSSI tai OSTA VAKUUTUS???

Vit.. mitä kusetusta myydä muuta kuin seuran jäsenyyttä.

Kiitos vit..usti PL

13

792

  Vastaukset

  • Palvelun tarjoaa Suomen olympiakomitea, ja välistä vetää Maksuturva Group. Jotenkin tuntuu siltä, että perinteinen lasku olisi toimivampi sekä maksajalle, että maksun saajalle.

  • weppi sivulla ainakin on osta jäsenyys.

   • Osta lisäturva 60 e, viime vuonna 40 e. 50 % nousu tuskin perustuu huonoon vahinkokehitykseen, vakuutusyhtiö rosvoaa.


   • eiköhän ne lisäpennit jää PL-llän palkanmaksuun


  • ei löydy samaa kohtaa puhelimella ja puhelimen webbisivuilla koko suolisport ihan sekaisin ???

  • Tuo on täydellinen "isoveli valvoo järjestelmä", jolla kontrolloidaan jäsenmääriä, ikäprofiileja sekä rahaliikennettä.
   Laillisten yhdistysten jäsenten (Judoseurojen jäsenten) ei tarvitse moiseen liittyä, eikä Judoliiton säännöt sitä myöskään edellytä. Ja miten voisikaan vaatia, koska SJuL jäseniä ovat jäsenseurat, eivät yksittäiset judokat. Jotta jokainen jäsen velvoitettaisin hoitamaan maksunsa kattojärjestön "mikä nyt kulloinkin on muodissa" ITC järjestelmän kautta niin se edellyttäisi että kaikkien vanhoje ja uusien jäsen seurojen säännöt olisi tätä varten räätälöity.
   Äläkää tulko suuren kusetuksen uhriksi.

   • Voisiko olla myös jotain hyötyä siitä että liitot tietävät jäsenmäärät ja ikäjakaumat? Siis osaavissa käsissä.


   • HyötyäkinVoiOlla kirjoitti:

    Voisiko olla myös jotain hyötyä siitä että liitot tietävät jäsenmäärät ja ikäjakaumat? Siis osaavissa käsissä.

    "HyötyäkinVoiOlla"
    Ehkä olisikin, mutta tämä valinnanvapaus pitää jäädä henkilölle itselleen. Judoliitto on kattojärjestö. Ja miten ne "osaavat kädet" todennetaan ja valvotaan jatkossa?
    Eihän tähän Suomeen tarvita yhtään Judoseuraa jatkossa - kaikki on yhtä yhteistä perhettä Judoliiton keskushallinnon alla, kuten Neuvostoliitossa aikanaan.
    EIkös niin?


  • Seurojen pitää myös voida toimia myös ainakin osittain "klubeina". Ei judoliiton tarvitse tietää kaikkia seurojen asioita. Tiedän todella monta ihmistä, jotka vaan haluavat reenata judoa omasa seurassaaan omilla vakuutuksissaan ilman että heistä raportoidaan mitään liittoon. Eikä he kaipaa todellakaan mitään liiton "etuuksia" lisennsi tain muiden maksujen myötä. Eikä niitä saa väkisin tuputtaa kenelekään. Se sellainen on liiton taholta kiusaamista pahimmillaan.

   • Näin on. Varttuneet danit käy perjantaisin hieman könyämässä ja painuvat saunan jälkeen illalliselle puhumaan asioitaan
    Siihen ei Sporttirekistereitä liiemmin kaivata vahtimaan.


  • No voi helevatan helevata. Aina ollaan vinkumassa miksei liitto tee sitä taikka tätä. Rahaa se ei tietenkään saisi mistään pyytää. Ainakaan perkele harrastajilta, ottakoon taikaseinästä. Mistä TE oikein luulette että ne rahat tule valtionavun lisäksi? Juuri niin, ihan samasta paikasta kuin seurassakin eli artisti maksaa. ja jos ihmettelette miksi se perhanan liitto haluaa tietää kuka treenaa, niin siitä lisenssien määrästä riippu osoittain se valtionapu. Eli mitä enemmän "pimeitä" treenaajia sitä vähemmän apuja. Ja taas artisti maksaa.

   Ihime vinkujia täällä.

   • Harmaa talous, musta tulevaisuus, heh heh.


  • Osta maksullinen nainen, loppuu tuo ihne kysely. Laita sille myös se 2 sentin pippelis pyllyyn niin helpottaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   5205
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   46
   3901
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   228
   2874
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   43
   1909