Järkevä metsänomistaja/-hoitaja

todenpuhuja

Millainen hän on ? Mielestäni itsenäinen, tutkitun tiedon pohjalta omistamaansa metsään suhtautuva ja sitä hoitava. Tiedemiesten tuottaman tieteellisen tiedon mukaan metsä kasvaa maksimaalisesti, kun ihminen ei siihen koske mitenkään. Näin ollen se on myös maksimaalinen hiilinielu. On ensisijaisen tärkeää omien jälkeläistemme ihmisarvoisen elämän kannalta. että ilmastonmuutos saataisiin pysymään kurissa.

Monesti epäitsenäiset ihmiset tahtovat tehdä kuten muut ja yleinen trendi on. Siis höpelönä "hoitamaan" ja hakkuuttamaan metsäänsä. Koska sanottu on: hoitaman metsä menee pilaan.

Sitten omistajaparat kuvittelevat olevansa ja tulevansa tyytyväisiksi kun ostavat metsärahoilla esim. uuden kiiltävän kiesin. Minusta miehinen mies ajaa esim. vm.2000 nissan sunnylla (rahallinen arvo noin 500e), ajaa auton loppuun ja keskittyy auton hinkaamisen sijaan naiseensa.

Eiköhän nyt tehdä yhteinen suunnanmuutos näissä metsäasioissa: Suomen kannattaa pitää metsänsä, antaa niiden kasvaa uljaiksi ikimetsiksi, eikä myydä hassulla niitä raiskioiksi, ja kinkkien perseenpyyhintäpaperiksi. Ollaan muutenkin niin itsenäisiä ja omavaraisia, eikä kanneta valuuttaa ulkomaille esim. thaikkulomien muodossa. Vatsa siellä vaan kasvaa ja seksuaaliterveys menee. Ei muuta kuin kotimaan matkailua lihasvoimin; tervehenkistä reippailua suomalaisessa puhtaassa luonnossa!

13

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiemanristiriitaa

      Mutta ostit ulkomaisen auton?

    • taas.sitä.samaa.curaa

      Tosimies tekee vaikka autonsa itse ennemmin kuin ajelee millään riisikipoilla.

      Ja Oikea Tosimieshän ei edes aja autolla vaan kävelee/juoksee paljain jaloin kaikki matkansa kesät talvet. Ostarin baariin päivänviettoon ja ärtsälle sossuluukun kautta lottokupongin ja kenon hakuun.

      Tosimieshän ei nimittäin käy kotikylältä eläissään sataa kilometriä kauempana. Eikä töissä.

    • Porakorven_Akseli

      Ikimetsä ei vain tuota mitään. Puuta kasvaa ja lahoaa yhtäpaljon ellei satu palamaan. Aloittaja taitaakin olla niitä ekovihreitä, jotka saavat orgasmin kun lapsi kuolee kylmässä ja pimeässä nälkään,

      • samahulluse

        Juoppo_vain.


      • metsätilallinen

        Tuota ituhipin fulaa se vaan taas on. Ylläpito ei saa poistettua tuota häirikköä täältä.


      • antaasenollaha

        Apina viihdyttää komioota.


    • kotimainenNissan

      Kotimaisuus tärkeää mutta ostit sitten ulkomaisen auton?
      Mitä jos omistaisit elämäsi rahan hankinnalle ja sitten lopulta ostat vapailta markkinoilta palan metsää jonka suojelet?
      (Sunnyjä ei ole tehty vuoden 1995 jälkeen ääliö)

    • todenpuhuja

      Ei metsän sen kummemmin tarvitse "tuottaa" mitään ihmiselle. Ei metsää ole kehitetty aikojen alussa juuri ihmisen kuviteltuja tarpeita varten (paitsi uskisten mielestä). Metsällä on itseisarvo. Metsä on myös kaikkien eläinten ja kasvien koti. Miltä sinusta tuntuisi, kun kotisi jyrättäisiin maan tasalle - aukeaksi kentäksi?

      Tsortsit - olisi pitänyt olla tarkempi tuossa autoasiassa - tarkoitin 100A Corollaa vm2000

      • taas.sitä.samaa.curaa

        Vihreiden puoluetoimiston ecocackkaa suoltava päivystävä pääpaviaani ei valkoviinipäissään tullut Wikistä tarkistaneeksi edes että 100A oli - kuten se mainittu Sunnykin - myös Datsun-malli. Corolla on Toyota ja nämähän eivät voi mennä sekaisin keneltäkään muulta kuin täysin fanaattisesti henkilöautoja vihaavalta maanikolta. Lausutaan vihreiltä.

        Tätä samaa, toteutuessaan Suomen kansantalouden täysin tuhoavaa, järjetöntä pasca-agendaansa metsien"suojelusta" pystyynlahottamalla iankaiken jankkaava taho on vihreän ekoterroristiaate-puolueen ylisekava äänitorvi.


      • Porakorven_Akseli

        Kelan vihreitä elättejä alkaa olla jo niin paljon että kaikki mahdollinen tuotto pitää repiä joka paikasta.

        Aloittajalla on myös vihreitten tapa istua toisten housuilla tuleen. Jokainen voi ostaa metsää ja olla hakkaamatta sitä.


      • metsätalousmetsä

        "Ei metsää ole kehitetty aikojen alussa juuri ihmisen kuviteltuja tarpeita varten"
        Talousmetsä on juurikin hehitetty sitä varten torvelo.


    • 9875594

      Aloitus on niin synkkää hupatusta, että pahaa tekee. Tavoite on järjellinen, mutta peruste ihan karmea. Ilmasto-ongelman myönnän, mutta on sulaa hulluutta kuvitella kummankaan leirin hakkuuhommien radikaalisti tekevän mitään; On aivan sama pidemmässä juoksussa se, että lahoaako/ palaako/ kompostoituuko se puutavara päivässä vai sadassa vuodessa... ilmakehään se tulee joka tapauksessa. Ratkaisevaa on ainoastaan se, että saadaanko fossiiliset energiavarat pidettyä nk. maan alla. Ja kaikki kohta huutamaan minun typeryyttä, .. niinpä, niinkö on?

      • 98735324425

        Anteeksi aloittaja... Juutuin tuohon hiilidioksidi-teemaan. Muuten kyllä asiaa heittelit. Tuossa metsähommassa olisi kuitenkin hyvä muistaa myös se, että puuta ei myydä pelkästään nk. ilkeyttään. On siinä se taloudellinen aspekti mukana varmaan melkein kaikilla. Itselläni on ollut nk. hyvä tuuri myynnin suhteen, eli minä olen perinyt suvun taimikot... ei tarvi myydä mitään suurempaa puuta/ tuhota oikeaa metsää.

        Toisaalta ihmettelen metsähallituksen hommia, joissa päätehakataan jostain Inarin Nellimistä maita, joista hakkuukertymä on pahimmillaan vain noin 60 kuutiota hehtaarilta ja tukkiosuus siitä noin 30 %. Ja nämä puut ajetaan Kemiin. Äkkiseltään laskettuna valtio häviää jokaiselta kuormalla tonnin per kuorma. Tätä jankuttavaa kepulointia on harjoitettu jo ihmisikä, milloin loppu?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe