ALOITTAKAA. SOTA ROKOTTEITA VASTAAN !

RokotteetTappaa

Länsi-Suomi lehden mielipiteet osastolla HPV-rokotteesta sairastuneiden tyttöjen vanhemmat kirjoittivat otsikon "HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän" ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu". Mikäli THL:n ko ohje pitää paikkansa, kovin ovat hataralla perustalla tässä maassa terveydenhoidolliset evästykset. THL:n ulosotot rokotteiden osalta muutoinkin ovat olleet sellaista epätoivoista torjuntayritystä.

Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän. THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet. Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista. Näyttää pahasti siltä, että viranomaisiamme ei voisi vähempää kiinnostaa perheiden katastrofaaliset rokotetragediat. Mitä enemmän rokotteista vakavasti sairastuneita lapsia, sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain. Kirurgian arvostus oli tuolloin huipussaan. Sittemmin Nobel-erehdys painettiin tiedevillaisella, eivätkä kirurgitkaan joutuneet mistään vastaamaan, viattomia kun olivat. Seurasi uusi tieteellinen invaasio lähestyä ihmisaivoja, tällä kertaa kemian puolelta ja nyt tärppäsi jo taloudellisesti paljon paremmin. Jopa niin hyvin, että tästä ruletista teollisuusalan huiput eivät mistään hinnasta suostune enää luopumaan. Mitäpä tieteestä, kunhan rokotteet saadaan pelastettua ja näiden myötä rahat.

Rokotteiden osalta tieteestä on turhaa puhua. Rokotteissa ei ole tiedettä nimeksikään, yhtä vähän kuin Nobel-lobotomiassa. Ahneus ja terveydenhoidollinen piittaamattomuus eivät ole tiedettä. Se että rokotteet sotketaan tieteelliseen ajatteluun on tieteen halveksumista.

Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota. Lääkärit tietävät varsin hyvin, mitä siitä seuraa, jos he satuttavat rokoteasiantuntijoita. Siksi he vaikenevat rokotteista, vaikka rokotteiden aikaansaamat perhetragediat olisivat kuinka syviä ja järkyttäviä tahansa. Lääkärin on kovetettava mielensä ja kieltäydyttävä näkemästä. Yhä useampi lääkäri päätyykin päättämään päivänsä itse. Kollegat vaikenevat ja tätä kutsutaan tieteeksi, vaikka tosiasiassa kysymys on mitä vakavimman luonteisesta ammatillisperäisestä sairaudesta.

Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit ja tieteellinen liturgointi. Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos. Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia, myös bakteeri- ja sienimuunnoksia. Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti. Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta. Mikrobeja on käsittämätön määrä ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin, koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset. Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

Rokotteisiin painostaminen ja toisen ihmisen syyttely omasta sairastumisesta kuvaavat ehkä selvimmin nykysairautta, joka voimakkaimmin häiriintyy juuri mielen alueella, eikä tässä suhteessa ole eroa sen enempää potilaan kuin lääkärinkään kohdalla. Molemmat tahot ainakin uutislähetysten mukaan ovat osoittaneet erinomaista rokotteellista syyttelytaitoa. Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon, rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä laumaimmuniteettiteoria ja näin alistaa ihmiset massatuotantoonsa. Liiketalouden näkökulmasta tämä kuvaa suurta oivallusta, kun taas lääketieteen ja terveydenhoidon kannalta ei niinkään

21

501

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BSHunter

      Rokotteita on käytetty jo vuosikymmeniä. Sadat miljoonat ihmiset on rokotettu, eikä väittämiäsi ongelmia ole havaittu. Aina kun tulee jokin uusi rokote, kaltaisesi nostavat siitä metelin ja väittävät mitä mielikuvituksellisempia oireita. Sitten asiaa tutkitaan ja havaitaan, ettei mikään tutkijaryhmä ympäri maailmaa havaitse linkkiä tietyn rokotteen ja sen väitettyjen haittavaikutusten välillä. Kun useat tutkijaryhmät toisistaan erikseen tekevät tutkimuksia ja päätyvät samoihin tuloksiin, voidaan tuloksia pitää varsin luotettavina.

      Se muuten tiedetään varmuudella, että niin kutsutut vaihtoehtohoidot ovat täysin tehottomia ja ovat tappaneet pahaa-aavistamattomia ihmisiä, jotka ovat hylänneet oikean lääketieteellisen hoidon ja hypänneet hörhöjen kelkkaan.

      Kirjoituksistanne paistaa hyvin läpi, ettette tunne ihmiselimistön toimintaa ollenkaan.

      • BSHunter

        Tuohan on linkki siihen roskatiede-tutkimukseen, jota ei suostuttu julkaisemaan yhdessäkään tiedejulkaisussa, koska siinä oli niin pahoja virheitä. Tutkimuksen taustalta löytyvä tahokaan ei ole puolueeton, vaan pitkän linjan rokotevastustaja. Tutkimuksen vertaisarvioija oli kiropraktikko. Tutkimuksen vastuuhenkilö löytyy listattuna roskatieteen tekijöiden hall of famesta. Tutkimukseen vastanneet henkilöt taas valikoituivat rokotevastustajien lapsista, eivät lapsista yleensä.

        Jos halusit käyttää tätä jonain todisteena, niin todistit vain sen että rokotevastustajat ovat valmiita uskomaan mitä tahansa hömppää ilman lähdekritiikkiä. Ei silti ihme että tällaisia "hutkimuksia" tehdään, koska vaihtoehtolääketiede on miljardien dollarien bisnes ja sitä enemmän kauppa käy, mitä enemmän ihmisiä on huijattu pois oikeasta lääketieteestä.


      • TietäväSairaanhoitaja

        Ite oot vain raukkis valehteleva linkkipetteri.

        ROKOTTEET OVAT HENGENVAARALLISIA KAIKILLE IHMISILLE JA ELÄIMILLE.

        ROKOTUKSET PITÄISI LOPETTAA VÄLITTÖMÄSTI.


      • viimeksipneumokokki
        TietäväSairaanhoitaja kirjoitti:

        Ite oot vain raukkis valehteleva linkkipetteri.

        ROKOTTEET OVAT HENGENVAARALLISIA KAIKILLE IHMISILLE JA ELÄIMILLE.

        ROKOTUKSET PITÄISI LOPETTAA VÄLITTÖMÄSTI.

        Minä en kumminkaan ole ainoastakaan rokotteesta sairastunut. Päin vastoin olen säästynyt sairauksilta.


      • BSHunter
        viimeksipneumokokki kirjoitti:

        Minä en kumminkaan ole ainoastakaan rokotteesta sairastunut. Päin vastoin olen säästynyt sairauksilta.

        Kuten minäkin


    • Luonnonlääke

      Rokote on ikivanha menetelmä, jolla kutsutaan kehon omaa luonnollista vastustuskykyä vahvistumaan ja nujertamaan taudinaiheuttaja.

      • Luonnonkutsuko

        Kutsutaan? Entä jos tuo ei kutsusta piittaa tai jopa nujertuu lääkkeeseen, kuten monin paikoin tiedetään, jopa meillä Suomessa rokotteiden luvatussa maassa.

        Jokaisessa rokotteessa on omalaatuisensa kutsu kuin myös kutsumattomuutensa, tutkijan muovaama käsitys mikrobin pilkkomisesta ja rokoteseoksen kokonaisvaikutuksesta rokotettavan elämäntilanteeseen, joka tosiasiassa hyvinkin poikkeaa eri lääkittyjen kesken. Vastuu toisen ihmisen tulevaisuudesta, tämän fyysisestä kehosta ja mielenterveydestä on lukuisilla eri rokotteilla yhteisvaikutuksineen enemmän kuin mielenkiintoinen. Jossain vaiheessa lääke kuin lääke kääntyy lääkitsijäänsä vastaan ja tiede kehittyy. Auttaako tuolloin, jos lääkitty on vapaaehtoisesti pakotettu. Onko se lievennys?

        Elämän saa yksinkertaistettua mihin tahansa muottiin, mutta järin viisasta tuo tuskin on. Mitä rokoteasiantuntijat aikovat tehdä, kun paniikki iskee. Ihmisen psyyke ei ole leikin asia, ja sen hauraus on ollut silmiinpistävä etenkin näinä rokotteiden kultakausina. Rokotelääke kulkeutuu kaikkialle, eikä säästä aivojakaan. Mantra ”ei autoimmunisoi” on toive, joka ei saavuta reaalimaailmaa. Ihmiset poikkeavat suuresti toisistaan, ja psyyken alueella tämä saavuttaa valtavat mittasuhteet. Toisen ihmisen muokkaaminen saattaa olla tieteellisesti kehittävää, mutta luvallista, kuinka se voisi olla sitä, kun ihmisen täysivaltaisena joka tapauksessa tulisi kantaa vastuu elämästään. Vapaaehtoisesta saa kevyesti pakollisen, kun terveydenhoidosta on kysymys. Manipuloidaan, vihjataan ja häpeilemättä käytetään arvovaltaa hyväksi. Näin rokotteille saadaan katetta. Oletetaan, että ihmisen pahoinvointi ei korreloi rokotteiden lisäämisen kanssa. Supistetaan näkökulmaa, puhutaan täsmälääkkeistä, jotka korreloivat ainoastaan tutkijan mieleisesti. Vedotaan lukuisiin tutkimuksiin, ei niiden vastakkaisiin. Tarkoitushakuisesti sukkuloidaan tiedeviidakossa. Aina löytyy taho, joka tukee, ja ne muut voi lukea hyvinkin harhaisiksi. Kuka vastaa tuloksista, tämä sukkuloija vaiko lääkkeeseen pakotettu.

        Rokotteita ei ole haluttu kutsua lääkkeiksi. Lääkkeillä ovat haittansa, kun taas rokotteet on haluttu nähdä pelastajina, ylimaallisina. Lääketiede kenties kehittyy, kun taas rokotteet on aina mielletty jo kehittyneiksi, valmiiksi. Vastenmielistä on ollut myöntää niissä vikaa. Myöntäminen merkitsisi hyvän bisneksen alasajoa, ja tuolloin paluuta tuskin olisi. Ihmiset eivät ole massatuotantoon soveltuvia, ja tämä jos mikä on harannut rokotteita vastaan. Alttius sairastua eri syistä ilmiasultaan samaan sairauteen on jo ongelma sinänsä. Lisäksi toisen vahvuus on usein juurikin se toisen heikkous, joten parantuminenkin tapahtuu eri tavoin. Tämä on tosiasia, mikä saattaa massalääkitykset outoon valoon. Edes lääketieteessä ei rangaistuksetta voida tasapäistää ihmisiä.


      • BSHunter
        Luonnonkutsuko kirjoitti:

        Kutsutaan? Entä jos tuo ei kutsusta piittaa tai jopa nujertuu lääkkeeseen, kuten monin paikoin tiedetään, jopa meillä Suomessa rokotteiden luvatussa maassa.

        Jokaisessa rokotteessa on omalaatuisensa kutsu kuin myös kutsumattomuutensa, tutkijan muovaama käsitys mikrobin pilkkomisesta ja rokoteseoksen kokonaisvaikutuksesta rokotettavan elämäntilanteeseen, joka tosiasiassa hyvinkin poikkeaa eri lääkittyjen kesken. Vastuu toisen ihmisen tulevaisuudesta, tämän fyysisestä kehosta ja mielenterveydestä on lukuisilla eri rokotteilla yhteisvaikutuksineen enemmän kuin mielenkiintoinen. Jossain vaiheessa lääke kuin lääke kääntyy lääkitsijäänsä vastaan ja tiede kehittyy. Auttaako tuolloin, jos lääkitty on vapaaehtoisesti pakotettu. Onko se lievennys?

        Elämän saa yksinkertaistettua mihin tahansa muottiin, mutta järin viisasta tuo tuskin on. Mitä rokoteasiantuntijat aikovat tehdä, kun paniikki iskee. Ihmisen psyyke ei ole leikin asia, ja sen hauraus on ollut silmiinpistävä etenkin näinä rokotteiden kultakausina. Rokotelääke kulkeutuu kaikkialle, eikä säästä aivojakaan. Mantra ”ei autoimmunisoi” on toive, joka ei saavuta reaalimaailmaa. Ihmiset poikkeavat suuresti toisistaan, ja psyyken alueella tämä saavuttaa valtavat mittasuhteet. Toisen ihmisen muokkaaminen saattaa olla tieteellisesti kehittävää, mutta luvallista, kuinka se voisi olla sitä, kun ihmisen täysivaltaisena joka tapauksessa tulisi kantaa vastuu elämästään. Vapaaehtoisesta saa kevyesti pakollisen, kun terveydenhoidosta on kysymys. Manipuloidaan, vihjataan ja häpeilemättä käytetään arvovaltaa hyväksi. Näin rokotteille saadaan katetta. Oletetaan, että ihmisen pahoinvointi ei korreloi rokotteiden lisäämisen kanssa. Supistetaan näkökulmaa, puhutaan täsmälääkkeistä, jotka korreloivat ainoastaan tutkijan mieleisesti. Vedotaan lukuisiin tutkimuksiin, ei niiden vastakkaisiin. Tarkoitushakuisesti sukkuloidaan tiedeviidakossa. Aina löytyy taho, joka tukee, ja ne muut voi lukea hyvinkin harhaisiksi. Kuka vastaa tuloksista, tämä sukkuloija vaiko lääkkeeseen pakotettu.

        Rokotteita ei ole haluttu kutsua lääkkeiksi. Lääkkeillä ovat haittansa, kun taas rokotteet on haluttu nähdä pelastajina, ylimaallisina. Lääketiede kenties kehittyy, kun taas rokotteet on aina mielletty jo kehittyneiksi, valmiiksi. Vastenmielistä on ollut myöntää niissä vikaa. Myöntäminen merkitsisi hyvän bisneksen alasajoa, ja tuolloin paluuta tuskin olisi. Ihmiset eivät ole massatuotantoon soveltuvia, ja tämä jos mikä on harannut rokotteita vastaan. Alttius sairastua eri syistä ilmiasultaan samaan sairauteen on jo ongelma sinänsä. Lisäksi toisen vahvuus on usein juurikin se toisen heikkous, joten parantuminenkin tapahtuu eri tavoin. Tämä on tosiasia, mikä saattaa massalääkitykset outoon valoon. Edes lääketieteessä ei rangaistuksetta voida tasapäistää ihmisiä.

        Olen huomannut että antivacciinit ja vaihtoehtopillerikauppiaat ovat usein kovin hukassa rokotteiden ja lääkkeiden toiminnasta elimistössä, joten tässä mahdollisimman tiivisti kerrottu näiden eroista ja ominaisuuksista:

        Rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua/heikennettyä taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas elimistöstä poistaa itsestään aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

        Kuvitelma että rokotteista (tai edes mistään lääkkeestä) jää joku elimistöön pysyvästi jäävä "lääkekoktaili" on täysin älytön.


      • Joko_han
        BSHunter kirjoitti:

        Olen huomannut että antivacciinit ja vaihtoehtopillerikauppiaat ovat usein kovin hukassa rokotteiden ja lääkkeiden toiminnasta elimistössä, joten tässä mahdollisimman tiivisti kerrottu näiden eroista ja ominaisuuksista:

        Rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua/heikennettyä taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas elimistöstä poistaa itsestään aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

        Kuvitelma että rokotteista (tai edes mistään lääkkeestä) jää joku elimistöön pysyvästi jäävä "lääkekoktaili" on täysin älytön.

        Vaihtoehtopillerikauppiaat, hörhöt, antivacciinit, mitä vielä? Noin helppoa se on kertoa oman ajatusmaailman neroudesta. Pelkkää kuvitelmaa, että rokotteista tai mistään muustakaan lääkeaineesta aiheutuisi jotain negatiivista kerran ihmiselimistö on oppinut erottelemaan oikean lääkkeen väärästä, joka taas tulee sieltä uskomuspuolelta.

        Vaikka lasten fyysinen oirehdinta lisääntyy, ja immuunivaste yhä enemmän käy normaalien toimintojen kimppuun, vanhan mallin mukaan edelleen mennään, ja kieltäydytään uskomasta. Rokotellaan ja sitten taas siedätellään. Näin puuhasteltavaa piisaa useammille. Kerrotaan, että rokotteet eivät vaikuta aivokemiaan, eivätkä myöskään psyykeen. Tähdennetään, että allergiat voivat vaikuttaa, mutta eivät rokotteet, koska ne osaavat tehtävänsä ja automaattisesti ohjautuvat oikein. Allergioita kuten muitakaan yliherkkyyksiä ei pidä mennä yhdistelemään rokotteisiin, sillä silloin ollaan jo pahassa liemessä kuten menneinä vuosikymmeninä, jolloin näin erehdyttiin kirjoittelemaan, ja uskomuslääkärit katsannoillaan loivat epämieluisaa turvattomuutta.

        Oman kehon käydessä turvattomaksi, sitä voi viillellä, ihoon piirrellä ja metallein lävistellä. Nuoret ja jo varttuneemmatkin kertovat, että näin elämä helpottuu ja ahdistus vähenee. Jokohan olisi aika puuttua siihen, mitkä seikat johtavat tällaiseen. Epäilemättä syiden selvittäminen päätyy sinne, minne niiden ei pitäisi, ja siksi nuorten hädästä on tullut toisarvoista. Koska tälle kierteelle aiotaan laittaa piste. Energiajuomat puhuttavat jo. Entä syy niiden käytölle, se pohjaton väsymys. Rokote väsymystä vastaan?

        Skeptikot vannovat pyhän tieteen nimiin ja kieltäytyvät uskomasta jopa ilmiselvää näkemäänsä. Heidän mielestään tosi tulee asiantuntijan suusta, etenkin erityisasiantuntijan, muu on harhaa. Tieteelle mieleistä aivokemiaa?


    • BSHunter
      • BSHunter

        Jälleen joku lainannut nimimerkkiä valetiedon levittämiseksi - kertoo paljon vaihtoehto/antivacciiniliikkeestä.

        Kyseisen kirjan kirjoittaja on tunnettu antivacciini ja löytyy hömppätieteilijöiden listalta.

        Pelkästään se, että antivacciinit joutuvat aina vetoamaan aivan kelvottomiin julkaisuihin ja oikean tieteen kumoamiin "hutkimuksiin", kertoo oikeastaan kaiken olennaisen. Jos antivacciineilla olisi todellisia, luotettavia tutkimuksia tai näyttöä, he vetoaisivat niihin väittäessään rokotteita vaarallisiksi.

        Vaihtoehtolääketiede on kymmenien miljardien bisnes maailmalla ja salaliittoteoreetikot lomittuvat ihmisryhmänä hyvin pitkälti näihin vaihtoehtopillerien myyjiin, antivacciineihin, niihin jotka luulevat hallitusten pimittävän alienien tai reptiliaanien maailmanvaltiutta, tai jotka uskovat NWO:hon.

        On valitettavaa, että väärän tiedon levittäminen ei ole rangaistavaa. Mielipide on vapaa, mutta väärän tiedon esittäminen faktana pitäisi olla rikos.


      • Rekisterissä
        BSHunter kirjoitti:

        Jälleen joku lainannut nimimerkkiä valetiedon levittämiseksi - kertoo paljon vaihtoehto/antivacciiniliikkeestä.

        Kyseisen kirjan kirjoittaja on tunnettu antivacciini ja löytyy hömppätieteilijöiden listalta.

        Pelkästään se, että antivacciinit joutuvat aina vetoamaan aivan kelvottomiin julkaisuihin ja oikean tieteen kumoamiin "hutkimuksiin", kertoo oikeastaan kaiken olennaisen. Jos antivacciineilla olisi todellisia, luotettavia tutkimuksia tai näyttöä, he vetoaisivat niihin väittäessään rokotteita vaarallisiksi.

        Vaihtoehtolääketiede on kymmenien miljardien bisnes maailmalla ja salaliittoteoreetikot lomittuvat ihmisryhmänä hyvin pitkälti näihin vaihtoehtopillerien myyjiin, antivacciineihin, niihin jotka luulevat hallitusten pimittävän alienien tai reptiliaanien maailmanvaltiutta, tai jotka uskovat NWO:hon.

        On valitettavaa, että väärän tiedon levittäminen ei ole rangaistavaa. Mielipide on vapaa, mutta väärän tiedon esittäminen faktana pitäisi olla rikos.

        VAIN AIVAN TÄYDELLINEN IDIOOTTI EI OSAA REKISTERÖIDÄ NIMIMERKKIÄÄN!


    • salainensyy

      Tämä HPV rokote on nostanut ison haloon, mutta vääristä syistä. Vastustajilla on piilosyy: Nyt se meidän pikkutyttö innostuu sekstailemaan kun ei tarvitse enää pelätä kohdunkaulasyöpää.

      • BSHunter

        Varmasti yksi suuri syy, miksi antivacciinit vastustavat juuri HPV-rokotetta niin ponnekkaasti on se, että se on "toosarokote". USA:ssa rokote- ja lääkevastaisuus on erityisesti uskonnollisoikeistolaisen kotikoulu -kansanosan keskuudessa vahvaa. Kotikoulutetut, eli ne joille luonnontieteellisiä aineita ei monilta osin ole opetettu lainkaan, ovat heikon yleissivistyksensä ja tietysti kodin ilmapiirin takia alttiita uskomaan kaikenlaisia horinoita. Näiden elämänkatsomusten ristiriitaa kun ajattelee, niin eikös Raamattu kehota niitä antamaan, kenellä on. Tuolla taas nämä Raamattuun vetoavat vastustavat kaikenlaista veronmaksajien maksamaa terveydenhoitoa, koulutusta, sosiaaliturvaa ja muita erityisesti huono-osaisia tukevia malleja.


      • KerroKoulutuksesi
        BSHunter kirjoitti:

        Varmasti yksi suuri syy, miksi antivacciinit vastustavat juuri HPV-rokotetta niin ponnekkaasti on se, että se on "toosarokote". USA:ssa rokote- ja lääkevastaisuus on erityisesti uskonnollisoikeistolaisen kotikoulu -kansanosan keskuudessa vahvaa. Kotikoulutetut, eli ne joille luonnontieteellisiä aineita ei monilta osin ole opetettu lainkaan, ovat heikon yleissivistyksensä ja tietysti kodin ilmapiirin takia alttiita uskomaan kaikenlaisia horinoita. Näiden elämänkatsomusten ristiriitaa kun ajattelee, niin eikös Raamattu kehota niitä antamaan, kenellä on. Tuolla taas nämä Raamattuun vetoavat vastustavat kaikenlaista veronmaksajien maksamaa terveydenhoitoa, koulutusta, sosiaaliturvaa ja muita erityisesti huono-osaisia tukevia malleja.

        Mikähän mahtanee olla sinun koulutustaustasi, kun noin kovasti epäilet toisten koulutuksia!?
        USA:ssa on maailman parhaat ja arvostetuimmat yliopistot ja niihin on 1000-kertainen määrä pyrkijöitä, siihen nähden mitä pääsee sisään!
        Kirjoitustesi perusteella sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia päästä näihin USA:n arvostettuihin yliopistoihin!
        Oletko edes koskaan käynyt USA:ssa?
        Minä olin sentään vaihto-oppilaana Wisconsinissa vuoden, joten tiedän ja ymmärrän USA:n tilannetta ja kansaa aivan toisin kuin sinä sieltä peräkylän kansakoulusta.
        Miten lienee tuo sinun koulutuksesi laita?
        Kerrohan totuus koulutuksestasi!

        Olet ilmeisesti ateisti, koska noin pahasti mollaat uskonnollisia koulutuksia!
        No ei ateismilla pitkälle pötkitä , jos ei ole muuta faktaa esittää!

        Haukut vain toisia, eikä sinulla ole esittää mitään parempaa tilalle!

        Haukkuminen ja toisten mollaus ei johda mihinkään positiiviseen tulokseen, jos ei ole kykyä esittää parempaa vaihtoehtoa!

        Lienetkö näitä skeptikko-narsisteja, jotka tietävät kaiken ja muut eivät tiedä mitään!
        Siltä pahasti näyttää kirjoitustesi perusteella!


        Ystävällisin terveisin maisterin tutkinnon suorittanut!


        P.S. Kerro nyt se upea koulutustaustasi, jos uskallat!


      • BSHunter
        KerroKoulutuksesi kirjoitti:

        Mikähän mahtanee olla sinun koulutustaustasi, kun noin kovasti epäilet toisten koulutuksia!?
        USA:ssa on maailman parhaat ja arvostetuimmat yliopistot ja niihin on 1000-kertainen määrä pyrkijöitä, siihen nähden mitä pääsee sisään!
        Kirjoitustesi perusteella sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia päästä näihin USA:n arvostettuihin yliopistoihin!
        Oletko edes koskaan käynyt USA:ssa?
        Minä olin sentään vaihto-oppilaana Wisconsinissa vuoden, joten tiedän ja ymmärrän USA:n tilannetta ja kansaa aivan toisin kuin sinä sieltä peräkylän kansakoulusta.
        Miten lienee tuo sinun koulutuksesi laita?
        Kerrohan totuus koulutuksestasi!

        Olet ilmeisesti ateisti, koska noin pahasti mollaat uskonnollisia koulutuksia!
        No ei ateismilla pitkälle pötkitä , jos ei ole muuta faktaa esittää!

        Haukut vain toisia, eikä sinulla ole esittää mitään parempaa tilalle!

        Haukkuminen ja toisten mollaus ei johda mihinkään positiiviseen tulokseen, jos ei ole kykyä esittää parempaa vaihtoehtoa!

        Lienetkö näitä skeptikko-narsisteja, jotka tietävät kaiken ja muut eivät tiedä mitään!
        Siltä pahasti näyttää kirjoitustesi perusteella!


        Ystävällisin terveisin maisterin tutkinnon suorittanut!


        P.S. Kerro nyt se upea koulutustaustasi, jos uskallat!

        "Kumma kyllä, kun oikeat ihmiset raportoivat sivuvaikutuksista tai kuolemista https://sanevax.org/victims-2/vaccine-victims-memorial/ ohitat asian täysin."

        Koska minulla on paljon kokemusta samankaltaisista asioista useista eri aihepiireistä ja olen törmännyt tällaisiin "henkilökohtaisiin todistuksiin", "henkilökohtaisiin kokemuksiin" (epä-)tieteellisiin, suorastaan valheellisiin tutkimuksiin, keksittyihin tutkijoihin, keksittyihin ihmiskohtaloihin, vääristeltyihin tietoihin, valehteluun ja kaikkeen mitä tällaisiin asioihin aina liittyy. Uskon että sinä olet rehellinen ja oikeasti uskot näihin asioihin - suurin osa rokotusten ja lääkefirmojen vastustajista on aivan tavallisia, mutta valitettavan pahasti harhaanjohdateltuja ihmisiä. Ellei ole mitään taustaa näistä, riittävää kielitaitoa ja ehkä vähän kokemustakin alkaa etsiä totuutta oikeista paikoista, voi olla hyvin vaikea erottaa oikeaa tietoa oikeaksi väitetystä tiedosta.

        Samalla tavalla kun varmasti löytyy paljon ihmisiä, jotka kertovat miten he tai joku heidän tuttunsa sairastui rokotteesta, löytyy loputon määrä niitä "todistuksia" joissa joku kertoo omakohtaisen kokemuksen, miten ihmeparani jostain vaivasta. Esimerkki näistä voisi olla kuuro henkilö, joka sai kuulonsa takaisin - aikamoinen ihme, eikö vain? Kun asiaa sitten tutkittiin, huomattiin että kyseisellä henkilöllä ei lääkärintarkastuksissa ollut koskaan edes todettu kuulohäiriötä.

        Ja vaikka internetissä olisi kuva ihmisestä, hänen nimensä, jokin osoite, taustarina ja kaikki, ei ole mitenkään harvinaista, että kyseistä henkilöä ei ole koskaan ollut olemassa, vaan kyseessä on täysin tekaistu henkilö, tekaistu tarina ja niin edelleen. Näitä on näissä piireissä paljon.

        Harvinaista ei ole myöskään se, että jonkun "tutkimuksen" tai kirjan kirjoittajaa kutsutaan tohtoriksi, maisteriksi, lääkäriksi ja kun taustoja aletaan penkoa, käykin ilmi ettei henkilöllä ole mitään korkeampaa tutkintoa tai silloin kun tutkinto on, se on alalta joka ei mitenkään liity aiheeseen. Lienee selvää, että esimerkiksi lakimies ei osaa aivokirurgiaa tai että kilometrin pituisen sillan suunnittelijaksi ei sovellu lääkäri. Esimerkiksi se että siinä lasten infektioherkkyysjutussa oli vertaisarvioijana kiropraktikko, joilla ei ammatillisesti ole mitään pätevyyttä toimia tuollaisessa tehtävässä, on näissä piireissä hyvin tyypillinen juttu.

        Sinänsä koko lääke- ja rokotevastaisuus on vasta aivan lastenkengissään. Biologeja, arkeologeja, tähtitieteilijöitä ja fyysikkoja huijareina pitävät kreationistit ovat sentään perustaneet museoita, teemapuistoja ja harrastaneet tätä paljon teitä pidempään. Opit näiden ryhmien välillä on kyllä samat: julkaise tekaistua tiedettä, että maapallo on 6000 vuotta vanha pannukakku, toista samaa juttua uudelleen ja uudelleen ympäri internettiä, usein vielä "uutena tutkimuksena joka kumoaa kaikki tieteen valheet", esittele kaikkien putkimies-peltiseppien kirjoitukset "akateemisen tutkijan" tekemiksi tieteelliksi tutkimuksiksi.

        Eräs näistä "huippututkijoista" minkälaisiin nämä ryhmät vetoavat, on esimerkiksi saanut tutkimuksensa Patriot Universitystä, joka oli siis tien laidalla oleva puutalo, josta sai haluamansa "maisterintutkinnon" maksamalla muistaakseni 500 dollaria ja täyttämällä pari monivalintakoetta.

        Tässä kuva kyseisestä "huippututkijoita" maailmalle syytävästä "yliopistosta": https://en.wikipedia.org/wiki/Patriot_Bible_University#/media/File:PatriotU_Crop.jpg

        Ja lopulta ajatus, että yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa työskentelevät tutkijat olisivat järjestään huijareita ja suoltaisivat vääriä tuloksia, nyt vaan on oikeasti hölmö. Lisäksi maailmassa on oikeasti vähintään satoja tuhansia terveysalan ammattilaisia, jotka näkevät lääkkeiden, hoitojen ja rokotusten vaikutukset työssään.


      • BSHunter
        KerroKoulutuksesi kirjoitti:

        Mikähän mahtanee olla sinun koulutustaustasi, kun noin kovasti epäilet toisten koulutuksia!?
        USA:ssa on maailman parhaat ja arvostetuimmat yliopistot ja niihin on 1000-kertainen määrä pyrkijöitä, siihen nähden mitä pääsee sisään!
        Kirjoitustesi perusteella sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia päästä näihin USA:n arvostettuihin yliopistoihin!
        Oletko edes koskaan käynyt USA:ssa?
        Minä olin sentään vaihto-oppilaana Wisconsinissa vuoden, joten tiedän ja ymmärrän USA:n tilannetta ja kansaa aivan toisin kuin sinä sieltä peräkylän kansakoulusta.
        Miten lienee tuo sinun koulutuksesi laita?
        Kerrohan totuus koulutuksestasi!

        Olet ilmeisesti ateisti, koska noin pahasti mollaat uskonnollisia koulutuksia!
        No ei ateismilla pitkälle pötkitä , jos ei ole muuta faktaa esittää!

        Haukut vain toisia, eikä sinulla ole esittää mitään parempaa tilalle!

        Haukkuminen ja toisten mollaus ei johda mihinkään positiiviseen tulokseen, jos ei ole kykyä esittää parempaa vaihtoehtoa!

        Lienetkö näitä skeptikko-narsisteja, jotka tietävät kaiken ja muut eivät tiedä mitään!
        Siltä pahasti näyttää kirjoitustesi perusteella!


        Ystävällisin terveisin maisterin tutkinnon suorittanut!


        P.S. Kerro nyt se upea koulutustaustasi, jos uskallat!

        "Haukkuminen ja toisten mollaus ei johda mihinkään positiiviseen tulokseen, jos ei ole kykyä esittää parempaa vaihtoehtoa!"

        Valehtelijoita pitää voida sanoa valehtelijoiksi, ettei totuus unohtuisi. Jos haukkuminen ja mollaus tuntuvat ikäviltä, niin ehkä ei pitäisi olla sitten sellaisten kelkassa, jotka sellaista harjoittavat, eli roskatieteilijöiden, pillerikauppiaiden ja muiden vastaavien.

        "Lienetkö näitä skeptikko-narsisteja, jotka tietävät kaiken ja muut eivät tiedä mitään!"

        Kyse ei ole siitä mitä minä tiedän, vaan siitä mitä tutkijat ympäri maailmaa ovat saaneet tutkimalla selville - ja se tulos on täysin erilainen kuin näiden vaihtoehtopillerikauppiaiden pahaa-aavistamattomille myymä "totuus".


      • turhaakinaamista
        BSHunter kirjoitti:

        "Haukkuminen ja toisten mollaus ei johda mihinkään positiiviseen tulokseen, jos ei ole kykyä esittää parempaa vaihtoehtoa!"

        Valehtelijoita pitää voida sanoa valehtelijoiksi, ettei totuus unohtuisi. Jos haukkuminen ja mollaus tuntuvat ikäviltä, niin ehkä ei pitäisi olla sitten sellaisten kelkassa, jotka sellaista harjoittavat, eli roskatieteilijöiden, pillerikauppiaiden ja muiden vastaavien.

        "Lienetkö näitä skeptikko-narsisteja, jotka tietävät kaiken ja muut eivät tiedä mitään!"

        Kyse ei ole siitä mitä minä tiedän, vaan siitä mitä tutkijat ympäri maailmaa ovat saaneet tutkimalla selville - ja se tulos on täysin erilainen kuin näiden vaihtoehtopillerikauppiaiden pahaa-aavistamattomille myymä "totuus".

        Kautta aikain on ollut ja tulee olemaan joka asiasta eriäviä mielipiteitä ja kokemuksen kautta vasta tullaan vuosien päästä tietämään mikä oli se parempi vaihtoehto.


      • BSHunter
        turhaakinaamista kirjoitti:

        Kautta aikain on ollut ja tulee olemaan joka asiasta eriäviä mielipiteitä ja kokemuksen kautta vasta tullaan vuosien päästä tietämään mikä oli se parempi vaihtoehto.

        Lääketiede ja vastarintahörhöt ovat toimineet tahoillaan nyt jo vuosikymmeniä, eikä mikään ole viitannut siihen että lääketiede olisi kumottu tai että vaihtoehtopillerihörhöt olisivat jossain asiassa olleet oikeassa.

        Tässä ei ole kyse mistään mielipide tai näkemyseroista, vaan ihan mitattavista asioista. Jos toinen sanoo että täällä on -10C ja toinen sanoo että eikä ole kun minun mielestä on 10C, mutta lämpömittari näyttää -10C, niin silloin on -10C vaikka joku olisi mitä mieltä tahansa.

        Lempiväri on makuasia, mutta silloin kun jokin asia on mitattavissa ja tutkittavissa, se ei ole makuasia tai mielipidekysymys.


    • Mitattu

      Mutta jos toinen mittari näyttääkin 9 astetta, ja kolmas vaikkapa 8 astetta. Entäs nyt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1713
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1340
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1138
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      949
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      71
      907
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      860
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe