Masentunut mies.

Hei minua kiusataan chatissa minusta aina tuntuu että haluaisin vain lähteä pois olen aina ollut kiusattu olen masentunut ja yksinäinen mulla ei ole kavereita en tiedä mikä minussa on vialla.
Ilmoita


21 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Sätissä on paljon ongelmaisia ihmisiä joille ilkeys muita kohtaan on kuin huume. Ehkä heillä on luonnehäiriöönsä liittyen myötäsyntyinen kyky tunnistaa herkimmät ja kilteimmät ihmiset. Miten heistä sitten tuli kiusaajia? Kiusattiinko heitäkin, sillä usein kiusatusta tulee itsestään kiusaaja. Älä sinä suostu sille tielle. Älä anna kiusaajan voittaa. Mieti muita tapoja viettää aikaa. Tämän ratkaisun tein myös itse.
Ilmoita
Et ole olet ainoa jota kiusataan, itse koin sama muutama vuosi sitten. En kumminkaan lähtenyt itse samalle tiellä mitä hän. Nyt jälkeenpäin tämä kiusaaja on ihan hyvä juttukaveri silloin kun satumme yhtä aikaa chattiin. Ymmärrän tunteesi ,,toivon että kaikki muuttuu vielä hyväksi. Minusta kiusaaja peittää omaa epävarmuutta itsessään , ei ole mikään vahva persoona mieluimmin huonon itsetunnon omaava ihminen...
Ilmoita
Tämäntapaiset aloitukset ovat yleensä vitsejä joihin kannattaa suhtautua varauksellisesti.
1 VASTAUS:
Se tuli mieleen, että on pila mutta halusin vastata kun jostain syystä kosketti. Yritin myös tehdä paljon sen eteen että kiusaajani hyväksyisi minut, mitä ei tapahtunut ja voihan olla että heitä olikin useampi. Sitten mietin mitä muuten saan irti sätistä ja tulos oli, ei paljon mitään. Jonkun aikaa mietin mitä pikku paikkakunnalla olisi muuta tarjolla. Aloin käydä kansalaisopistolla kokeeksi ja sieltä löytyi tekemistä muutamalle iltaa viikossa. Kun matkat kulki fillarilla niin kuntokin nousi, sitten piristyi ihan muutenkin. Ihmisiin tutustunut sen verran että jotain jo jutellaan ja moikataan ja porukalla käyty parissa tapahtumassa. Voin paljon paremmin kuin silloin kun yritin päästä mukaan sätin porukoihin ja ihmettelen nyt jälkeen päin miksi otin kiusaamisen niin raskaasti.
Pila tai ei, aina kannattaa elää enemmän.!
+Lisää kommentti
Voi ei! Aivan kamala tilanne. Itseäni ahdistaa myös suuriosa seksuaalisista asioista, esimerkiksi tuo rintojen koskettelu..nyt vain juon olutta aamusta iltaan.
Ilmoita
Siellä olis näille kirkkokafe huone tai sitten suosittelen ammattiapua koska sättihuoneista et apua saa.
1 VASTAUS:
Masennus vaikuttaa usein myös seksielämään, sillä masennuksesta kärsivän ihmisen seksivietti ei välttämättä ole entisellä tasolla. Seksi ei kiinnosta, kun mieli on maassa ja elämä ahdistaa.
+Lisää kommentti
Ruksimammat ja miehet ovat perustaneet oman sisäpiirin,keskustelua käytiin muutaman punaisen nikin toimesta eräs ilta.
Ilmoita
On se vaan jännää, että sätissä kiusataan. Koulussa aikoinaan yks tyyppi yritti alkaa kiusaa, oli se jännää, mut isoveli antoi ohjeen, et potkase munille, se oli jännä neuvo ja minähän toteutin sen. Se oli jännää kun jätkä makas tuskissaan maassa pidellen kasseistaan, se oli jännää. siihen loppu kiusaaminen. Ja myöhemmin se oliin vasta jännää, kun minusta tuli murrosiän jälkeen päätä pitempi, se oli jännää seurata, kun tää jätkä yritti päästä mun kaveriks se oli vasta jännää.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Sinussa ei ehkä ole mitään vikaa. Niissä kiusaajissasi voi olla. Ainakin yksi vika on.
Ilmoita
Nytkun Trumppi näyttää amerikoissa mallia siintä miten valelehdet ja toimittajat laitetaan ruotuun niin voidaan ottaa Suomessakin oppia. Ei anneta valheiden verkkoa kutovien vaki-iki-sättäreiden juhlia sisäpiirissäänsä vaan ajetaan ne poies kokonaan punomaan juoniansa jokka on välillä karseita kuunnella. Olen nimittäinkin itsekin nähnyt sen ilmiön kun ruksimammaseurapiiri kokoontuu punaisille ja kuka sen tietää mitä siellä puhutaan ja kenestä?
Tuossa ylähällä sanottiin että väkivalloin. Ei se ole ratkaisu vaan pahan vastustus hyvillä mielin.
Ei siis potkita eikä hutkita vaan pidetään sättityökyky yllä kiusaajien kustannuksella ja sisäpiirin metkut tunnistaen,niin!
Ilmoita
Vanhempien huoneesta ei löydy inhimillistä suhtautumista vaikeisiin asioihin. Kuolema on siellä asia josta voidaan heittää "herjaa" helppoa on sellaiselle jolla ei ole tunnemaailmaa olemassa. Ajatellaanko yhtään kuinka se voi koskea jotakin paikalla olevaa. Onneksi pois pääseminen on helppoa sieltä. Voisi ajatella että kukaan ei ole kuolematon ja se suru voi kohdata ketä hyvänsä. Seksi siellä on lempiaiheita jota , sekin osataan repiä vaikka mihin muotoon. Välillä tulee mieleen millaiseksi on mennyt ihmisen arvostus virtuaalissa. Nikin takana on kumminkin ihminen.
Ilmoita
Tavoite tai päämäärä ratkaiseva sijoitus horisontin. Kuva ei aina ole kirkas. Minne olet katsomassa? Lähtökohtaisesti onko riskinottokykyä? Henkilökohtainen profiili.
Ilmoita
Mitkä on sinulle tärkeitä omaisuusluokkia? PITKÄN LYHYEN AIKAVÄLIN suunnitelman tekoa.
Ilmoita
Maantieteellinen relevantti globaalisti kun menee hyvin taloudet kulkee eri tavalla.
Ilmoita
JUURIKIN NÄIN VOLATILITEETTI ON NOUSSUT ELI OSAKKEEN HINTAVAIHTELUT KOROSTUNEET?
Ilmoita
Hajautus tärkeää. Osa sijoituksista kiinteistöjä osa osakkeita pörssissä.
Ilmoita
Kiinteistä matalaa tuottoa, osakkeista korkeatuottoista. Näistä valita vain oman tuntemuksen perusteella.
Ilmoita
30 vuoden kokemuksella sanottua.
Seiso keskellä maalia kun potkaistaan palloa.
Ilmoita
Vahva tase kertoo vakavaraisuudesta.
Velaton yhtiö.
Ilmoita
Ei kannata masentua miehen. Kuuluu ylempään tuloluokksan
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Masentunut mies.

Hei minua kiusataan chatissa minusta aina tuntuu että haluaisin vain lähteä pois olen aina ollut kiusattu olen masentunut ja yksinäinen mulla ei ole kavereita en tiedä mikä minussa on vialla.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta