Aihe

Tutustutaan Allahiin: Allah kuulee meidät

kukaJumalaon

Allah kuulee meidät ja näkee meidät, olimmepa ketä vain tai missä vain ja olipa tilanne mikä vain. Koraani sanoo suura 11, jae 61:

"Sen tähden pyytäkää anteeksiantamusta Häneltä ja palatkaa sitten Hänen luoksensa. Totisesti, Herrani on lähellä, Hän vastaa teille."

Riippumatta siitä, olemmeko muslimeita vai ateisteja vai jotain muuta, Jumala tuntee meidät ja tietää meidän asiat.

6

56

  Vastaukset

  • Joulupukista kerrotaan ihan samanlaista satua.

   Ei kannata ottaa todesta ainakaan jos on jo Aishan naimaiän ohittanut.

  • Mulla on ongelmana ollut onania ja se että en tahdo nöyrtyä ja alistua elämään vailla hakkerointia, hypetystä ja brahmayotin käyttämistä hyväkseni.

   Allah on useita kertoja antanut anteeksi ja johtanut oikeaan eli nöyrtymään, mutta nyt viime päivänä on lankeemus lähes anteeksiantamattoman tuntuista.

   Mutta mua vainotaan jo liiallisten vapauden ottamisesta. Alistuminen on parasta. Aina kun alistun niin vainoojat eli perkeleet alkavat kiusata lankeemaan.

   Islam on jonkin verran vainottu uskonto tänä päivänä. Ymmärrystä ei ole muilla. Jos saan armolahjan niin muut himoitsevat sitä omakseen. Ei ole helppoa olla vapaa kun orjuuttajia on paljon.

  • Montako sataa miljoonaa muslimia onkaan, en tiedä tuhansia kenties. Miten voi allah kaikkia kuunnella? Ei edes teoriassa.

   • Kyllä kaikenlainen on mahdollista teoriassa ja käytännössä. Esim. kvanttimekaniikka on näyttänyt ohjelmia, joissa on multiuniverisiumeja yms.
    Krishna tietoisuus kertoo, että Krishna kykenee tekemään itsestään tuhansia täysin itsensä valtaisia ja voimaisia kopioita. Hän tuli maapallolle yli 100 miljoonaa vuotta sitten ja osaa yhtä sun toista.
    Materialismista siirrytään kymmenen vuoden kuluttua Jumalan valtakunnan henkisiin arvoihin. Mahdit ja muut ovat melko valtavia sen jälkeen kun Jehova henkeyttää meret ja koko luonnon. Tapahtuuko tämä 1000 vai 3000 vuoden kuluttua jää nähtäväksi.

    Allah eli Elohim on kykenevä myös kuulemaan ja näkemään kaiken varmasti monin tavoin. On vain ajan kysymys kun siirrytään materialismista hengen ja myöhemmin valon valtakuntaan.


   • Ateisti voi pähkäillä niin, mutta Jumala on jotain paljon suurempaa kuin me ymmärrämme. Kaiken Luoja! Kaikkivaltias! Hän kuullee meidät, vaikkemme ymmärtäisi, miten.


  • Jumala on Kaikkitietävä ja Kaiken kuuleva. Nämä kuuluu Hänen 99:n nimeen. Se todetaan rukouksessakin, kun 5 krt päivässä käännymme Allahin puoleen.
   Ja Allah ei ole ihminen tai eläin. Hän on Jumala, siksi Hän voi kuulla monta yhtä aikaa.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   10414
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5302
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   72
   3372
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3244
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   1587