Ilmaisia bitcoineja

Maineri

Onko tämä ihan rehellnen, kannattaako tähän pistää rahaa että saisi nopeutta ja sitäkautta nopeammin bitcoineja vai toimiiko tuo muka noin vain että ystävien kautta saa sitä nopeutta ja ilmaisia coineja??

https://get.cryptobrowser.site/2528237

10

384

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Crypto
    • Jarivuan

      No voi ny helv. Miks FB.ookkiin pääsee jotain huijareita, mä olin louhinut tolla 3kk.dessa n. 12€ ja tuo muuten pitää paikkansa että ei tuo anna niin nopeasti mitä pitäs, aika fiksusti tehty huijaus. Ton omistaja saa coineja enemmän kuin Bitcoinin keksiä, Satoshi Nagamoto. Lol.

    • Hasflare

      On tämä rehellinen, itse käyttänyt about 3kk.tta ja olen jo päässyt ystävillä pitkälle, minulla on 148 ystävää ja nopeus kasvaa vain, jos osaa mainostaa ja olen tehnyt monia nostoja ton kautta eli kyllä on rehellinen, anteeksi vain, mutta katsottuani vidoita onko tuo huijaus vai ei niin löytyi paljon pelkää hyvää ja ne jotka ei yksinkertaisesti ole saanut montaa ystävää kasaan esim kuin yllä 5 ystävää ei vielä riitä, niin pakko tehdä blogi tai youtube video mikä on kuraa, katkeruutta tms. Kyllä tuo on kannattava jos vaan kärsivällisyyttä on ja Facebookissa on suljettu ryhmä ja omat verkkosivustot missä näkyy kommeteista ym.ista että on toimiva. Ottakaa kunnolla factat esiin ennenkuin haukutte. Itselläni viimeksi eilen maksu lompakkooni 0.00287btc mikä kesti n. 24h Kannattaa todellakin ladata. --->
      https://get.cryptobrowser.site/2528237

      • Hasflare

        Niin ja tuohon ei tarvii mitään maksaa, senkuin louhii vain, nopeus tulee vain niistä kutsutuista ystävistä. Huom. Kutsutut ystävät näkyvät vasta muutaman päivän päästä, ole kärsivällinen. Helppo käyttää ja on kyllä suositeltava Suomalaisillekkin. :)


    • Kiitos linkistä täytyypi kokeilla, ilmoitan jos jotain ongelmia tulee mutta Fbookissa näyttää olevan tietoa paljon. Hyvähyvä.

    • Mattiaz

      Itse olen käyttäny n. 5-6kk.tta ja on rehellinen, olen joutunut huijatuksi monesti näissä cryptovaluutoissa mutta tämä on ihan eri luokkaa, minulla on about yli 10 maksua, mutta ysäviä ei ole kuin 3 :( En osaa mainostaa, joten please liittykää edes joku. ---> https://get.cryptobrowser.site/2528237

    • Rasmini

      Täähän on tääläkin, on tämä ihan rehellinen, ton crybton linkki on kuraa tai joskushan toi on antanut enemmän esim. Vuosi sitte ku kurssi vielä heilahteli mutta jos tuolta kerta rahaa ulos saa tai bitcoineja niin miten se on muka huijaus, toi mikään byramidihuijaus ei ole todellakaan jos sieltä rahaa ulos saa. Kokeilkaa ennenkuin tuomitsette.
      https://get.cryptobrowser.site/2528237

    • Jarivuan

      Perun sanani, sori. Toi on ollut n. 5 vuotta pystyssä ja toiminut hyvin joten rehellinen on. Youtubessa on videoita onko huijaus ja netissä muuta tietoa, maksuja missä näkyy blochainin kautta menevän lompakkoon ym.s. ym.s. Eli on real.

      • Minergraft

        Jos et sä crypto oo kokeillu ni älä tuomitse , tämä on täysin rehellinen ja maksut ja kaikki menee blochainin kautta ja 24h ni sulla on nostamasi coinit lompakossasi ja tähän ei tarvii pistää lainkaan rahaa ni miten tää on huijaus, ei mitenkään koska se maksaa kaikille ja tekee tehtävänsä. Mä oon kohta käyttäny 2 vuotta ja en edes muista enään montako nostoa olen tehnyt, viimeksi viimeviikon pe. 0.013BTC mikä on nykykurssilla 81.33€ ja jos joku tarvii ni voin näyttää dokumentit jotenkin. Täysin legitti page.


    • crypto

      Sori katsoin ensiksi tietty scam videot ja sen jälkeen vasta katsoin tarkemmin ja on tuo näköjään rehellinen koska maksut näkyy menevän blochainin kautta ja muutenkin niiden omilla sivuilla fb.ookissa näkyy maksuja joillakin ja arvostelut pitää paikkansa. Pahoittelut harhaan johtavista tiedoista. Its real.
      https://get.cryptobrowser.site/2528237

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe